ya bilmiyom melikem ne için kim için uğraşıyom diyom bazen
ben aşkımıda sinirimide doruklarda yaşıyomyani zordur benle yaşamak ben sevgimin,değerimin,ilgimin karşılığını beklerim alamayınca böle oluyom eşime karşı işte
neyse beni bırak ben bugün kötü olurum yarın iyi olurumYunus nasıl uyuyomu eşin nerde işte mi
ya bu dilim nasıl geçerkii dil alrıı varya yanlar faan şişmiş bişeyler çıkmışş yemek yerken canım çıktıı
beyaz küçük şeylermi çıktı :26: istersen bol tuzlu su ile gargara yap ağızını eşime iyi geliyo ağız yaralarında
dimii datlımm bi zararı olmaz ot sonuçtaa
aplamm Rabbim bundan sonra yüzünü<zü güldürsün inşallahhh
biraz daha sık dişini canım onunda zamanı gelecek
inşalah datlım ama beninmkiçıkarmazz kii illa kendisiyle çıkmam gerekirr bişey olacak die korkarrr:))
neler oluyor kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
anacım 24 saat yanınızdamı olacak hem eşin olsada olacak varsa zaten ozamanda olur
hiççç havvacım benim heyheylerim üzerimde
kuzum bazan banada geliyorlarsonrada gitmiyorlar bir süre:18::18::18::18::18:
Selam kızlaaar tatlişler nasılsınz epinisi çok özledim kızlarkociş geldi bende evime döndüm uzun bi ayrılık yaşadık hem kocişle heemde sizlerle ama hep aklımdaydınız
ne var ne yok sizlerden son gelişmeler fazla geçmişi okuyamadım okusamda aylarca bitmez zati pek kimseler yok cumartesi akşamı tabi herkes kocişiyle ilgileniii
menikemin yunusu oy datlum yaaa kıyamam size allah bağışlasın uzun sağlıklı ömürler versin inşallah resmini koydunmu canım yaaa göremedim hiç merak ediyom çok
neyse çok uzattım artıkın sık sık gelirim akşamları olarmı öptüm epinisi kocemen
melike burdasın yunus uyudu fırsat bu fırsat deyip geldinmi
yaaa ne yemek yapsam hiç bişey yapasımda yok
slmmmmmmmmmm kızar iyi pazarlarrrrrrrrrrrr
zaten ne yapacağına karar vermek yapmaktan daha zor
yeter ablacım çok sıkıntı çekmişsin ranbbim sabrını ve mükafatını fazla fazla versin inşallah rabbim önce şükürler olsunki kacanı sana bağışlamış bebek hepimiz istiyoruz fakat çocuk nasıl bi duygu iyimi kötümü bakalım büyüyünce ne olacak çektiklerimize deyecekmi bilmiyoruz bebek yanımızda yokki alıştığımız bi duygu değilki onsuzda hepimiz yıllarımızı geçirdik ama eşlerimiz öylemi onlarla tenimizi paylaşıyoruz bi bütün oluyoruz hayat arkadaşımız oluyor onunla yaşamanın ne olduğunu biliyoruz rabbim bizlerin yuvasına önce sağlık huzur ve mutluluk versin bizlere beraber yaşlanmayı nasıp etsin AMİNNNNNNNN.senin yazını okurken aklıma burda sohbet ettiğim arkadaşlarımdan kaçımız evlatsız yaşlanacağız diye geldi aman rabbim korusun inşallah hepimiz anne baba olabiliriz rabbim yannız yaşlanmak nasip etmesin yaşlanınca kapımızı aralayacak halimizi hatrımızı soracak hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsin İNŞALLAH amin.
sağol canım sanada
evett yaaa aslında yaz gelmeden şöyle nohut yiyesim var ama benim yaptığım lokum gibi olmuyoo sinir oluyomdolabımda karnıbahar(buzlukta),ıspanak(buzlukta),semiz var karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?