Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

neler oluyor kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yunus bey uyandılarr ben kaçar öpüldünüz sizi seviyore seyhann aplaa ya msn adresini atarmısın banaa özelee
çok ötümmmmmmmmm

beyaz küçük şeylermi çıktı :26: istersen bol tuzlu su ile gargara yap ağızını eşime iyi geliyo ağız yaralarında

küçük değil aplaa büyük sanki iltihap gibi bişeymşi tam da anlamadım bakalım geçmese pazartesi giderim ya çok zor oluyoo canım çok acıyoo
çok saol aplamm yaparım inşalah iyi gelirr

yine gitmişsiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
yalnızmı kaldım yineeeeeeeeeeeeeeee:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Selam kızlaaar tatlişler nasılsınz epinisi çok özledim kızlar kociş geldi bende evime döndüm uzun bi ayrılık yaşadık hem kocişle heemde sizlerle ama hep aklımdaydınız
ne var ne yok sizlerden son gelişmeler fazla geçmişi okuyamadım okusamda aylarca bitmez zati pek kimseler yok cumartesi akşamı tabi herkes kocişiyle ilgileniii
menikemin yunusu oy datlum yaaa kıyamam size allah bağışlasın uzun sağlıklı ömürler versin inşallah resmini koydunmu canım yaaa göremedim hiç merak ediyom çok
neyse çok uzattım artıkın sık sık gelirim akşamları olarmı öptüm epinisi kocemen

yeter ablacım çok sıkıntı çekmişsin ranbbim sabrını ve mükafatını fazla fazla versin inşallah rabbim önce şükürler olsunki kacanı sana bağışlamış bebek hepimiz istiyoruz fakat çocuk nasıl bi duygu iyimi kötümü bakalım büyüyünce ne olacak çektiklerimize deyecekmi bilmiyoruz bebek yanımızda yokki alıştığımız bi duygu değilki onsuzda hepimiz yıllarımızı geçirdik ama eşlerimiz öylemi onlarla tenimizi paylaşıyoruz bi bütün oluyoruz hayat arkadaşımız oluyor onunla yaşamanın ne olduğunu biliyoruz rabbim bizlerin yuvasına önce sağlık huzur ve mutluluk versin bizlere beraber yaşlanmayı nasıp etsin AMİNNNNNNNN.senin yazını okurken aklıma burda sohbet ettiğim arkadaşlarımdan kaçımız evlatsız yaşlanacağız diye geldi aman rabbim korusun inşallah hepimiz anne baba olabiliriz rabbim yannız yaşlanmak nasip etmesin yaşlanınca kapımızı aralayacak halimizi hatrımızı soracak hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsin İNŞALLAH amin.

hoşgeldin serapçım özledik seni valla hadi gözün aydın canım evine ve erine kavuştunn :92:
melike resm,i koydu ama yine koyar merak etme canım senin olduğun bi zamanda

melike burdasın yunus uyudu fırsat bu fırsat deyip geldinmi

yaaa ne yemek yapsam hiç bişey yapasımda yok

canım ne güzel yazmışsın aynı şeyleri hisediyoruz hepimiz
evet gerçekten çocuğumuz olduğunda neler yaşayacağız hiç bilmiyoruz (o yüzden hep hayırlı sağlıklı diliyoruz ):26::26:ama eşlerimizzzzzzzzz onlar bizim hayat arkadaşımız iyi günde kötü günde yemin ettiğimiz söz verdiğimiz yolmuzun kalanını birlikte yürümek için yol çıktığımız kişi her şeyimizi paylaştığımızzzzz rabbim yokluklarını yaşatmasınnn:26::26::26:
korkuyorum yalnız yaşlanmaaktan yalnız ölmekten öldükten sonra arkamdan bir fatiha gönderecek bir evlat bırakamamaktan ama şunuda biliyorumki bu benim elimde olan bir şey değilll keşke elimde olsaydııı
rabbim bilyor görüyor inşşşşşş bu korkularımızı yaşamayız:26::26::26:
bilmiyorum belikide hiç anne olamayacağım belkide gerçekten tek öleceğim ama ben artık şuna inanıyorum eğerki tek yaşlanıp tek ölürsemde hayırlısı buymuş diyeceğimm:26: bu kadar çabadan sonra rabbim bir evlat vermiyorsa hayırlısı budur herhalde :26::26::26::26::26::26::26:

sağol canım sanada

evett yaaa aslında yaz gelmeden şöyle nohut yiyesim var ama benim yaptığım lokum gibi olmuyoo sinir oluyom dolabımda karnıbahar(buzlukta),ıspanak(buzlukta),semiz var karar veremedim

bebişim nohut en iyi düdüklüde oluyorrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…