- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
bebişim nohut en iyi düdüklüde oluyorrrrrrrrr
evet ölede benim düdüklüde sorun var hem çok korkuyom ben düdüklüden yaa :18: yüreğim hopluyo patlıyacak diye neyse ben şimdilik elimdeki sebzeleri değerlendireyim sağol canişşş
ben çıkıyorumm gelirim yine
yeter sen hiç ateş ölçümü takip ettinmi
yeter senin resimlerine baktım hiç yaşını göstermiyorsun yanyana dursak ben senden büyük dururum bu arada ben 26 yaşındayım
evet seyhanlüzumsuz bi soru sordum bu arada sevdanehrinin adı neydı seyhanmıydı
bi soru daha sormak istiyorum hani profilde arkadaşlık teklifi yolluyorlarya bende kabul ediyorum ama neye yarıyor bilmiyorum sen tecrübelisin beni aydınlatırmısın
iyi pazarlar hanımlar
serap gözün aydın kocişe kavuşmuşsun Allah ayırmasın bir daha
sevo senin eşinden aynısı bende de var bacım ...onlar bizim gibi kafasına takmıyorlar üstünde durmuyorlar bizim gibi.. ben lafını açıncaa kapatıyor hemenumursamazlığı yüzünden bizimde tartışmalarımnız oluyor
havvacım yaşadıklarını okudum ve çok üzüldümm Allah bir daha yaşatmasın canımm hani derler ya vardır herşeyde bir hayır gerçekten öyle bizim şer sandıklarımızda da vardır bir hayır ..Allah daha büyük dertler vermesin ..dualrımızı tez zamanda kabul etsin
gardaşım çok büyük geçmiş olsunn ...kendini suçlamışsınnsen istermisin böyle olsun her anne gibi sende titriyorsun evladının üstüne ..hem yeni yeni tecrübeler edeineceksin.. ilerde bizimde olursa bebelerimiz senden tüyolara alıcazz
kamerr belin tutulmuş çok geçmiş olsun canım varsa evde kas gevşeytici merhem eşin bir güzel sürüp masaj yapsın ağrıyan yere ..bel ağrısı çok kötüdürrbende de fıtık var hemde 3 yerden bu yüzden ameliyat şart diyo doktorlar ama korkuyorumm amliyattan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?