Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar atın artık kötü enerjiyi vücudunuzdannn gün doğmadan neler doğarrrr ümit edeceğiz geleceğe elimizden geldiğince mutlulukla bakacağız biiyorum zor ama bu şekilde karamsarlık iyice psikolojimizi bozuyor oyüzden olacakkkkk bir günn olacakkkkk bende anne olacaüğımmm deyinnn içten diyinn amaaa inanın insan rahatlıyo

bebişim nohut en iyi düdüklüde oluyorrrrrrrrr

evet ölede benim düdüklüde sorun var hem çok korkuyom ben düdüklüden yaa :18: yüreğim hopluyo patlıyacak diye neyse ben şimdilik elimdeki sebzeleri değerlendireyim sağol canişşş

ben çıkıyorumm gelirim yine

ya zaten sebze daha sağlıklı

bi soru daha sormak istiyorum hani profilde arkadaşlık teklifi yolluyorlarya bende kabul ediyorum ama neye yarıyor bilmiyorum sen tecrübelisin beni aydınlatırmısın

iyi pazarlar hanımlar

serap gözün aydın kocişe kavuşmuşsun Allah ayırmasın bir daha

sevo senin eşinden aynısı bende de var bacım ...onlar bizim gibi kafasına takmıyorlar üstünde durmuyorlar bizim gibi.. ben lafını açıncaa kapatıyor hemen umursamazlığı yüzünden bizimde tartışmalarımnız oluyor

havvacım yaşadıklarını okudum ve çok üzüldümm Allah bir daha yaşatmasın canımm hani derler ya vardır herşeyde bir hayır gerçekten öyle bizim şer sandıklarımızda da vardır bir hayır ..Allah daha büyük dertler vermesin ..dualrımızı tez zamanda kabul etsin

gardaşım çok büyük geçmiş olsunn ...kendini suçlamışsınn sen istermisin böyle olsun her anne gibi sende titriyorsun evladının üstüne ..hem yeni yeni tecrübeler edeineceksin.. ilerde bizimde olursa bebelerimiz senden tüyolara alıcazz

kamerr belin tutulmuş çok geçmiş olsun canım varsa evde kas gevşeytici merhem eşin bir güzel sürüp masaj yapsın ağrıyan yere ..bel ağrısı çok kötüdürr bende de fıtık var hemde 3 yerden bu yüzden ameliyat şart diyo doktorlar ama korkuyorumm amliyattan işte

kızlar leydime yaptığım klozet takımını bitrdim ve çok güzel olduu sizinlede paylaşayım dedimm

bi soru daha sormak istiyorum hani profilde arkadaşlık teklifi yolluyorlarya bende kabul ediyorum ama neye yarıyor bilmiyorum sen tecrübelisin beni aydınlatırmısın

canımburadayım ya özel mesaj yazmaya profiline bakmaya falan yarıyorr

canım teşekür ederim sağol inşşş rabbim hepimizin yolunu açsın skıntılardan kurtarsın sağlık huzur içinde yaşamyı nasip etsin inşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…