teşekkür ederim canımcanım ellerine sağlık çok güzel olmuşlarrrrrrrrrrrrr
tığ ile yapıyorsun trabzanla arttırarak büyütüyorsunnurcan bayıldım klozet yokki evimde bende yapsaydım onları nasıl yuvarlak yapıyorsun
nurcan bayıldım klozet yokki evimde bende yapsaydım onları nasıl yuvarlak yapıyorsun
kızlar leydime yaptığım klozet takımını bitrdim ve çok güzel olduu sizinlede paylaşayım dedimm
sağol canım.yok şiş değil ama çok kolay olduğunu söyliyemem sakkalı ip olduğu için tığ inesinee çok takılıyorduuanaaaam hemi güzel hemi kolay ellerine sağlık rabbim bol bol müşteri versin bende şişlemi yapıyorsun diye sormuştum
papatya bak bizim hatunlar ne kadra becerikliler
kendine haksızlık ediyorsunevet yeter nurcanın maaşallahı var benimde elimden gelir fakat biraz tembelim başladığım işler yarım kalır aynı hamileliklerim gibi
evet yeter nurcanın maaşallahı var benimde elimden gelir fakat biraz tembelim başladığım işler yarım kalır aynı hamileliklerim gibi
neyse kızlar çıkayım ben ,eşimm yanlız başına oturmasın ilgileneyim azcık hoşçakalın
bu ne ya kime soru sorsam kayboluyor küstümgidiyorum
evet seyhan
bu arada sevo nohutları akşamdan ıslatıyormusun ?
kızlar leydime yaptığım klozet takımını bitrdim ve çok güzel olduu sizinlede paylaşayım dedimm
nurcan bende ateş ölçme yöntemine başladım aslında adetim yakın sadece denemeler yapıyorum fikir olsun diye ama benim ateşte bi gariplik var hergün düşüyor aceba yannışmı ölçüyor alet ilk gün sabah ölçümü 35.2 ikinci gün ölçümü 35.8 üçüncü gün 34.7 bune ya ateş ölçme topiğine baktım okudum okudum anca kafam karıştı
neyse kızlar çıkayım ben ,eşimm yanlız başına oturmasın ilgileneyim azcık hoşçakalın
kamer geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey değildir
yeteeeeeeeerrr mahvettin beni be anacım içim ezim büzüm oldu gözlerim doldu eşim pc yi kapamaya çalıştı alıntılarda gitti allah yardımcın olsun çokzor şeyler yaşamışsın inşallah bunların mükafatını alacaksın dualarımızla inşallahh diyecek çok şey varken susmak en doğrusu galiiba
melike dün teldede söledim olur böle şeyler bunları yaşaya yaşaya büyücek allah bidahasından ve beterinmdne korusun
papatya asi canlarımm azıcık sabır lütfen allah çok aratmadan hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah veee sevommm başkasın bitanesin ben gibisin iyi olucak herşeyy bak gör fik fiklerin tavan yaptığı bebelerin üstünü tırmaladığı günleri göreceksin seviyorum seni ve hepinizi kızlar eşim başımda psikolojişm bozuluyomuşta muş muş diye kapamamı istiyo yoksa beni bilirsiniz duygusala bağlamışken iki satırla bırqkmazdım devam edicem bidahaki sefere herzamankindne daha çok dualaırmdasınız her daim öperim hepinizi melekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?