Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim bende seni seviyorumm aman eşlerimiz görse yazılanları kıskanır haa
aminn canımm inşallahhh bebelerimizin o günlerinide göreceğiz
eşin bi yandan haklı canım oda endişeleniyo doğal olarak

bende 10.000 kevser suresine başladım bide bu duayı yapayım dedim bittimi havva senin fatiha surelerin

yok canım daha 40.000 kadar var okuyamıyorum kiii

aslında otururken gezerken çok çabuk okunuyo ben minibste giderken falan gayet iyi ilerliyo..dün başladım bende şuan 1300 lerdeyim yani bi haftada biter benimki
senin toplam 70000 m,iydi olmazsa bu bitince ona başlayayım

aslında otururken gezerken çok çabuk okunuyo ben minibste giderken falan gayet iyi ilerliyo..dün başladım bende şuan 1300 lerdeyim yani bi haftada biter benimki
senin toplam 70000 m,iydi olmazsa bu bitince ona başlayayım

canım evet otbüs te faklan iyi oluyorda ya eşim beni 2 dk bırakmıyor bazan burada mesaj yazarken tek mesajda 5 kez kalkıyorum sonrada ne yazdığımı unutuyorum gelen gideb falan yoksa bu kadar süremezdi

nurcan ellerine sağlık klozet takımı çok hoş olmuş diğerleri gibi....bende şimdi heveslendim bnm banyomada çok yakışır...

İyi geceler kızlar.Dün gittik doktorumuza 1 tane büyük yumurtam varmış küçülmemiş o yüzden bidaha ki aya ertelendi tedavim biraz üzüldüm açıkçası çünkü hazırlamıştım kendimi neysee gene hayırlısı olsun diyoruz hem daha iyi dedi drum vücudun daha iyi toparlamış olur dedii. MELİKECİMMM okudum yazdıklarını çok korktum ben de allah bidaha göstermesin inş.yastıkla yatır canım bebeğini.YETERCİM yaşadığın o zor günlerin mükafatı olarak allahım bebek versin sana inşallah hepsini unuttursun inşallah.KAMERCİM sana da geçmiş olsun.Sabah görüşmek üzere.

günaydınnnnnnnnnnn calanlrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeni hafta yenlikler güzelklerle gelsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sağol canım inşşşşşşşşşşşşşşş

günaydınnnnnnnnnnn calanlrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeni hafta yenlikler güzelklerle gelsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın ablammmmm yazdıklarını okudumda kendimi tutamadım
rabbim evinize önce sağlık sıhhat sora bol para ve soradaaaaa hayırlı evlatlar versin inşaaallahhhhh.....

günaydın canlarımmmm
haftasonu kayınvalidemlerdeydikkk eşimle çok kötü aramızzzzz baya bi limoniyizzz:85::85:
eşim beni çok sinirlendirdi hiç konuşmuyorum yüzüne bile bakmıyorummm taki özürdileyene kadar....

günaydın cnm
zaten bu kayınvalidelerden gelince kocalarla bi tutuşulur bnm de başıma çok gelior bazen

günaydın cnm
zaten bu kayınvalidelerden gelince kocalarla bi tutuşulur bnm de başıma çok gelior bazen

cnm sorun kayınvalidem değil allah razı olsun ondan bi anne gibi yaklaşır bana ama eşim beni çok sinirlendirdi dün sinirimden nasıl ağladımmmm
ben şuna sinir oluyorum eşim arkadaşlarıyla bekar gibi gezer tozarsa ben ona tahammül edemiyorum helede bu arkadaşları kötüyse ben buna tahammül edemiyorummmmm

Son düzenleme:

kayınvalidenin günahıı aldım bizde çok olurda sizide öle sandım....haklısın kuzu ama onlardan zarar geliormu mesela bnm aklıma gelen içki,kumar,karı-kız ,ewine bakmama bu gibi sıkıntın varmı

günaydın ablammmmm yazdıklarını okudumda kendimi tutamadım
rabbim evinize önce sağlık sıhhat sora bol para ve soradaaaaa hayırlı evlatlar versin inşaaallahhhhh.....
sağol bebğim inşşşş

günaydın cnm
kızlar yaaaaaaaaa bu nasıl iştir yaaaaaa bu kv hepsimi aynı biz gitmiyoruz bizimkilere(ben konuşmuyorum) onlar geliyorlar bir kaç saat bile yetiyor bizim aramızın bozumasınna sonrasında hep kendime soruyorum acaba biz gelinlermi alınganız diye ama yok yaaaaaaaa hiçte öyle değil

kayınvalidenin günahıı aldım bizde çok olurda sizide öle sandım....haklısın kuzu ama onlardan zarar geliormu mesela bnm aklıma gelen içki,kumar,karı-kız ,ewine bakmama bu gibi sıkıntın varmı

yok cnm kesinlikle bu dediklerin yok aksine benim benimle bir bebek gibi ilgilenirrr ...
o yönde bi sıkıntım yok ama eşimin yakın arkadaşı içki içiyo bunlarda dün mangal yakmaya gittiler benimde aklıma türlü türlü şeyler geldi yaaaa
eşim eve gelir gelmez gömleğini değiştirmiş değiştirdiği gömleğede bi şişe kolonyayı boşlattmış of yaaa offffff

abla ben haklıysam haklıyım derim haksızsam haksızım derim ama gerçekten ama bu sfer beni çok sinirlendirdi hiçççç yüzüne bile bakmadım akşam yatakalrı bile ayırdım ama mecburen bugün beraber yatacazzzzz ben istemiyorum eşimin bekar gibi arkadaşlarıylaaaa gezip tozmasına yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…