Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yeter ciğim valla hep gelinler suçlu değil biz şimdi kayınvalidemle çok iyiyiz maşallah
ama geçen sene bu zamanlar bana neler yaptı neler hemde kızıyla şuaralar o kadar doluyumki çünkü anneler günü yaklaşıor ...ben gitmek hediye almak istemiıorum ..şimdi çok iyi olmamıza rağmen..geçen sene bana etmediği kalmadığı halde yinede eşimle gittik hediyesini verdik ama almadı elimizde kaldı busene de ben ona bi ders vermek istiyorum gitmemekle.

anlıyorum seni...ama bak çok fazla üzerine gitme..fazla konuşma..yani ilgisiz gibi davran..biliyorsundur ki yasaklar hep tatlıdır ...bide erkeklerde keçi inadı var ben kendimizdende çevremdennde iyi biliyoum yapma dediğini karısına inat yapar...mesela dini yönden yaptığının yanlış olduğunu anlat ama böle kavga ederken felan değil hiç bişe yokken otururken..ben hep bu taktiği denemişimdir

cnm ben eşimi içki içerken rüyada görsem inanmam amaaaaaa arkadaş bu rezilde eder vezierdeeeee
ailesi bile o kişiyle görüşmesini istemiyooooo benim eşim namazını kılar abdestini alır bunlar söylenmez ama işte kendisi hoca gibidir maşaallahhhh...
ama nefis işteeee birinde yapmaz ikisinde yapar benim aklıma hep bunlar gelir

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese

serapçım eşin gelmiş sende evine gelmişin gözünaydın hoşgeldin canım

kamer belinmi tuutldu geçmiş olsun şimdi nasılsın canım

sevdam eşine hala kızgınmısın canım bari fan fin fonu atlamasaydın

yeter yazın beni çok etkiledi canım herşeyde bir hayır vardır diyelim canım

melike geçmiş olsun hepimizin başında geçiyo böyle şeyler zamanla öğreniliyo aklında olsun doktor bize hiçbi zaman dümdüz zeminde yatırmayın dedi hafif meyilli yatırın dedi bizde yan yatırma yastıkları var onlar hafif meyiili yada yattığı yere baş kısmından popoya doğru hahfi bir yüksekli yap canım
dereotunu sormuşsun bir ölçüsü varmı bilmiyorum bnede kafama göre takıldım yarım bağ suyla kaynattım suyun miktarını kendim ayarladım bizde gaz için ne kullandıysak o an rahatlattı ama sonrasında yine fenaydı biz sap simplex diye bir ilaç var onu kullanık fiyatı yanlış aklımda kalmadıysa 40 küsürdü ama bu ilacın sahtelerinide yapmışlar dikkattt et bize doktor verdi doktor kontrolünde kullandık birtek sağlık bakalnığından onay almamış o yüzden pahalı doktoruna bir sor derim

nurcik pas pasların güzel olmuş elleirine sağlık yasemin iyi günlerde kullansın

bebekdls canım herşeyin hayırlısını dilemekten başka ne diyebilirimki Allah büyüktür

asi aklına kötü şeyler getirme canım kızdın eşine ama bazen insan arkadaşalrıyla gezmek tozmak ister (kötü şeyler yapmadığı sürece) ki yapmadığına ben eminim

papatya canım seninde yazın içime dokundu yaaa ne olur yapma bak en azından hamile kaldın kalamayan birçok anne adayı var senin yine olur

unuuttuğum varsa affedin çicoşlarım

işliermi toplayım bu satt oldu hiç bişi yapmadıımmm
gideyim geliriiimmm vvıııııııııııııııınnnnnnnnnn

kuzum inanki bir çok kişi yaşıyor bunları dün bir arkadaşım aradı sinir etmiş eşi ve kv si diyorki bıraksa gitse ne mutlu olcağım ..... ben evliliğin insanı çok deiştirdiğini düşünüyorum en azından eşine karşı bazan öyle şeyler konuşuluyorki eşler arasında küfürler aşağlayıcı sözler sonrasında yine aynı yastığa baş konuyor kavgalarda bile çok dikkatli olunmalı söylenecek sözlerdeee zor iş evlilik kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa annem derdiki evlilik isnanı yeninen yoğurup kişilik verir ne demek diye düşünürdüm:26: sanırım bunlardan söz ediyormuşşş yaşadıklarımızdan dolayı ne kadar değişiyoruz kendimizden neler veriyoruz
asim ben eşimin annesini hiç ayırmadım kendi annemden anneme ne alırsam kv aynını alırdım görüşüyorlar üzülsün istemezdim:26: ama biz konuşurkenn oluyordu bunlarr tabiki ...bir kez bile bana eline sağlı teşekür ederim demezdi benim paketimi açmaz yılar önce diğer oğlunun (ki kaynım boşanmıştı ve boşanma sebebi kv dir)onun getirdiği hediyei bana gösterip x gelimim getirmişti kuzummmmmmmmm diye söze başlardı
artık bende almıyorum hiç bir şeyyyyy(zaten konuşmuyorum da)x gelinin aldıklarıya idare etsin
[/FONT

canım yukarda yazdıklarımı sanda yazmıştım ama alıntı yapamamış pc

canım rabbim hepimizn yardımcımız olsunnn inşşşşşşşşşşşşşşşş

pzrts işleri toparlamaya çalışıyorlardır

sanki bana daha uzun zamandır yokmuşsun gibime geldiiiii:44::44::44:

anladım canım perşembe günüdepek fazla igremedim ondandır cuma anneme gittim akşam geç geldik cumarteside konyaya gittim ordan da geç geldik hemde eve gelmedim eşimin halasıgile gittik orda kaldık pazar günde onlarla beraber önce eşimin annesigile gittik sonrada halasının kızı ve nişanlısıyla çankırıya gittik dün gece geç döndük ondan fırsat bulup gelemedim yoğun bi hafta sonu geçirdim sen ne yaptın canım geçmişi okumadım da değişiklik varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…