yok cnm kesinlikle bu dediklerin yok aksine benim benimle bir bebek gibi ilgilenirrr ...
o yönde bi sıkıntım yok ama eşimin yakın arkadaşı içki içiyo bunlarda dün mangal yakmaya gittiler benimde aklıma türlü türlü şeyler geldi yaaaa
eşim eve gelir gelmez gömleğini değiştirmiş değiştirdiği gömleğede bi şişe kolonyayı boşlattmış of yaaa offffff
anlıyorum seni...ama bak çok fazla üzerine gitme..fazla konuşma..yani ilgisiz gibi davran..biliyorsundur ki yasaklar hep tatlıdır ...bide erkeklerde keçi inadı var ben kendimizdende çevremdennde iyi biliyoum yapma dediğini karısına inat yapar...mesela dini yönden yaptığının yanlış olduğunu anlat ama böle kavga ederken felan değil hiç bişe yokken otururken..ben hep bu taktiği denemişimdir
abla ben haklıysam haklıyım derim haksızsam haksızım derim ama gerçekten ama bu sfer beni çok sinirlendirdi hiçççç yüzüne bile bakmadım akşam yatakalrı bile ayırdım ama mecburen bugün beraber yatacazzzzz ben istemiyorum eşimin bekar gibi arkadaşlarıylaaaa gezip tozmasına yaaaaaa
yeter ciğim valla hep gelinler suçlu değil biz şimdi kayınvalidemle çok iyiyiz maşallah
ama geçen sene bu zamanlar bana neler yaptı neler hemde kızıyla şuaralar o kadar doluyumki çünkü anneler günü yaklaşıor ...bengitmek hediye almak istemiıorum ..şimdi çok iyi olmamıza rağmen..geçen sene bana etmediği kalmadığı halde yinede eşimle gittik hediyesini verdik ama almadı elimizde kaldı busene de ben ona bi ders vermek istiyorum gitmemekle.
Günaydın kızlar iyi haftalar herkese
serapçım eşin gelmiş sende evine gelmişin gözünaydın hoşgeldin canım
kamer belinmi tuutldu geçmiş olsun şimdi nasılsın canım
sevdam eşine hala kızgınmısın canım bari fan fin fonu atlamasaydın
yeter yazın beni çok etkiledi canım herşeyde bir hayır vardır diyelim canım
melike geçmiş olsun hepimizin başında geçiyo böyle şeyler zamanla öğreniliyo aklında olsun doktor bize hiçbi zaman dümdüz zeminde yatırmayın dedi hafif meyilli yatırın dedi bizde yan yatırma yastıkları var onlar hafif meyiili yada yattığı yere baş kısmından popoya doğru hahfi bir yüksekli yap canım
dereotunu sormuşsun bir ölçüsü varmı bilmiyorum bnede kafama göre takıldım yarım bağ suyla kaynattım suyun miktarını kendim ayarladım bizde gaz için ne kullandıysak o an rahatlattı ama sonrasında yine fenaydı biz sap simplex diye bir ilaç var onu kullanık fiyatı yanlış aklımda kalmadıysa 40 küsürdü ama bu ilacın sahtelerinide yapmışlar dikkattt et bize doktor verdi doktor kontrolünde kullandık birtek sağlık bakalnığından onay almamış o yüzden pahalı doktoruna bir sor derim
nurcik pas pasların güzel olmuş elleirine sağlık yasemin iyi günlerde kullansın
bebekdls canım herşeyin hayırlısını dilemekten başka ne diyebilirimki Allah büyüktür
asi aklına kötü şeyler getirme canım kızdın eşine ama bazen insan arkadaşalrıyla gezmek tozmak ister (kötü şeyler yapmadığı sürece) ki yapmadığına ben eminim
papatya canım seninde yazın içime dokundu yaaa ne olur yapma bak en azından hamile kaldın kalamayan birçok anne adayı var senin yine olur
unuuttuğum varsa affedin çicoşlarım
niye bugün kimse yooooookkkkkk:84::84::84:
günaydın canımmm ben geldim
pzrts işleri toparlamaya çalışıyorlardır
hoşgeldin cnmmm kızzz neden eskisi gibi gelmiyon bakıyım sennnn
hoşbulduk canım cumadan beri yokutum ki ondan gelemedim
sanki bana daha uzun zamandır yokmuşsun gibime geldiiiii:44::44::44:
herkeze iyi sabahlar ve iyi haftalarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?