Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlarr nasılsınız
asi eşine bozulmuşsun ,kuzum onlar arkadaş onları ayıramazsınki , benimde eşimin en samimi olduğu iki arkadaşı ataist ve ikiside içki içiyorlar eee bu yüzden eşim arkadaşlarından kalkıp ayrılsınmı eşim içki kokusundan bile nefret ediyo... delikanlıyken :) barda çalışacakmış 1 hafta dayanamamış içki kokusundan ..merak etmee eşin bu zamana kadar içmeye niyeti olsa içerdi ..büyütme bence barışın eşinlee

bebekdelisi :) tedavin ertelenmiş olsun vardır elbet bunda da bir hayır hakkında hayırlısı olsun canım

ooooooooo sen baya yoğunmuşsun haaaaaa
yok ya bi gelişme yok işteeee aynııııııı

hoşgeldin ablaaaaaaa tedavin ertelenmiş galiba olsun ablam geç olsunda güç olmasın inşaallahhh

sağol ablacımmmmm evet öle oldu bi ay daha beklicezzz bana o zor geliyoo ne olacaksa hemen olsunn böle beklemesi daha zor ama gerçekten kesinlikle bunda da bi hayır vardır

hoşgeldin cnm
ya nurcan ben kesinlikle onunla görüşmesini istemiyorum is te mi yo rummmmm
ben tahammül edemiyorum yaaaa onun bekar gibi gezmesine alsın benide beraber gezelim sanki annesigili ziyerete gitmiyoda arkadaşlarıyla gezip tozmaya gidiyoooo beni annesigile bırakıyo ne halin varsa gör der gibiiiiii kendi eğlencesine bakıyoooo oh walllaaaaa

sağol nurcancımmmmm nasılsınnn canımmmm

sağol ablacımmmmm evet öle oldu bi ay daha beklicezzz bana o zor geliyoo ne olacaksa hemen olsunn böle beklemesi daha zor ama gerçekten kesinlikle bunda da bi hayır vardır
ablam bence var bundada bir hayırrr
size iyi sohbetler kızlar hoşçakalın

hayırdır nereye gidiyon gııııııııııııııııııı

ooooooooo sen baya yoğunmuşsun haaaaaa
yok ya bi gelişme yok işteeee aynııııııı

öyleydim canım bu hafta önümüzdeki 3 haftada bu kadar olmasada yoğun olcak halasının kızı evlenio gezmeye gittiğimiz onun düğün telaşı başlayacak

eşinle aranız limoni galiba canım beni,m rabbim korusun eşini sen kötü düşünme içinde varsa zaten saen ne yapsanda o yine içer ama senin eşin çok şükür abdestli namazlıymış allahın izniyle ona hiç bişi olmas rabbim korur sen dua et yanlız rabbim o arkadaşlarınada hidayet versin üzülme başkaları yüzündende eşinle tartışma olan size olur kuzumm

hoşbulduk nurayy naber

iyiym canım senin tedavi ertelenmiş galiba hayırlısı olsun canım geç olsunda güç olmasın bundada vardır bi hikmet belkide bu ay kendiliğinden hamiş olcan inşallah sen malum günleri boş geçme

Son düzenleme:
canım aplamm hoşgeldinn datlımm datlım bi hahsuru yoksa telini atarmısın özelime merakedince arayım yaw aklımdaydın wallaa canım koydum fotosonu ama sildim geri quzum sen geldiğinde tekrar koyarım öptüm bebemm
melike burdasın yunus uyudu fırsat bu fırsat deyip geldinmi

yaaa ne yemek yapsam hiç bişey yapasımda yok
datlımm girmiştim ama yazmama fırsat vermedii
dün akşama kadar 5 dk lık uykularla durdukk
inşalahh bidenemmm inşalahh çok saol
amin tubişimm
eşinde halı qzum yaa bişey diyemiyokk çok öptümms enii
saol aplacım Allah razı olsunn
aplam tedavşin bi daha ki aya kalmış vardır bundada bi hayırr datlım hayırlısı olsunnn
oy kıyamammmm yaa barışırsınız akşamaa
evet aplam dr da dedii senin dediğin gibi yatırın dedi
ama bu seferlik yanındayım demiştimm(( bi daha kesinlikle düz yatırmamm
hım anladım aplam ya çok saoll ilaca karşıydı eşim ama karnındaki gazı görünce aldı mecburen pek faydası olmadı ama şimdilerde daha iyi çıkartyo gazını dere otuna başladım apla 2 gündrü kaynatıyorumm hiç ara vermeden sürekli içsem bi zararı olurmuu acabaa

gardaşımm süper olmuş walla ellerine sağlık maşalahhhhhhhhh
yasemin aplam da güle güle kullansınn

nuraycım işin aslıda şu hiç tartışmadım hiç konuşmadımki tartışıyım hiç yüzüne bile bakmadımmm....
sadece yemek hazırdı nerdesin diye msj çektim oda bana sadece mangal yazmış o msjdan hiç bişe yazmadım gelincede hiç konuşmadım hiç yüzüne bile bakmadıımmm

slm kıslarrr
şekerler dua listemizzi ben takip ediyorum almak isteyenn bana özel mesaj atsınn syhan apla ve demete okunuyoo

melikecim bu sefer çooook kırıldım nedenseeee giderken bile ben gidiyorum demediii o beni çok üzüyo
ben onun hayat arkadaşıysam neden benimle bişeyleri paylaşmıyo yaaaaaa
inana şunları yazarken ağlıyorum zor zoruma gittiiiiii:85::85:
bide nası hastayım bi görsennn salya sümük bide öksürük çok fenayımmm hiç ilgilenmedi hep ilgilenirdi ben hasta olduğum zamannnnn demmekki benden daha önemli arkadaşları var onun için

Son düzenleme:

anldım canım hayırlısı canım rabbim sabret kulum verecek benim derya sabret bakalım canım oda yanlış yaptığının farkına varacaktır inşallah çokmu sık görüüyor bu arkadaşlarıyla

slm kıslarrr
şekerler dua listemizzi ben takip ediyorum almak isteyenn bana özel mesaj atsınn syhan apla ve demete okunuyoo

tatlış ne okuyoruz yaaaaaaaaaaa
oofffffff böyle olmuyor kiiiiii liste topikte yayınlanmayıncaaaaa neden böyle yaptılar kiiii

iyiym canım senin tedavi ertelenmiş galiba hayırlısı olsun canım geç olsunda güç olmasın bundada vardır bi hikmet belkide bu ay kendiliğinden hamiş olcan inşallah sen malum günleri boş geçme

evet nuray ben de öle diyorum belki senin dediğin gibi olur inş.yok canımm çok dikkat ederim ben o günlere

anldım canım hayırlısı canım rabbim sabret kulum verecek benim derya sabret bakalım canım oda yanlış yaptığının farkına varacaktır inşallah çokmu sık görüüyor bu arkadaşlarıyla

yok cnm sık görüşmez kayınvalidemlere gittiğimiz zaman görüşüyooooo heppp
bilmiyorum cnm yaaaaa çok zoruma gidiyo eşim böle yaptıkça iyikide rabbim bize evlat vermiyo diyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…