herkeze iyi sabahlar ve iyi haftalarrrr
anladım canım perşembe günüdepek fazla igremedim ondandır cuma anneme gittim akşam geç geldik cumarteside konyaya gittim ordan da geç geldik hemde eve gelmedim eşimin halasıgile gittik orda kaldık pazar günde onlarla beraber önce eşimin annesigile gittik sonrada halasının kızı ve nişanlısıyla çankırıya gittik dün gece geç döndük ondan fırsat bulup gelemedim yoğun bi hafta sonu geçirdimsen ne yaptın canım geçmişi okumadım da değişiklik varmı
hoşgeldin ablaaaaaaa tedavin ertelenmiş galiba olsun ablam geç olsunda güç olmasın inşaallahhh
günaydın kızlarr nasılsınız
asi eşine bozulmuşsun ,kuzum onlar arkadaş onları ayıramazsınki , benimde eşimin en samimi olduğu iki arkadaşı ataist ve ikiside içki içiyorlar eee bu yüzden eşim arkadaşlarından kalkıp ayrılsınmı eşim içki kokusundan bile nefret ediyo... delikanlıyken :) barda çalışacakmış 1 hafta dayanamamış içki kokusundan ..merak etmee eşin bu zamana kadar içmeye niyeti olsa içerdi ..büyütme bence barışın eşinlee
bebekdelisi :) tedavin ertelenmiş olsun vardır elbet bunda da bir hayır hakkında hayırlısı olsun canım
günaydın kızlarr nasılsınız
asi eşine bozulmuşsun ,kuzum onlar arkadaş onları ayıramazsınki , benimde eşimin en samimi olduğu iki arkadaşı ataist ve ikiside içki içiyorlar eee bu yüzden eşim arkadaşlarından kalkıp ayrılsınmı eşim içki kokusundan bile nefret ediyo... delikanlıyken :) barda çalışacakmış 1 hafta dayanamamış içki kokusundan ..merak etmee eşin bu zamana kadar içmeye niyeti olsa içerdi ..büyütme bence barışın eşinlee
bebekdelisi :) tedavin ertelenmiş olsun vardır elbet bunda da bir hayır hakkında hayırlısı olsun canım
ablam bence var bundada bir hayırrrsağol ablacımmmmm evet öle oldu bi ay daha beklicezzz bana o zor geliyoo ne olacaksa hemen olsunn böle beklemesi daha zor ama gerçekten kesinlikle bunda da bi hayır vardır
size iyi sohbetler kızlar hoşçakalın
ooooooooo sen baya yoğunmuşsun haaaaaa
yok ya bi gelişme yok işteeee aynııııııı
hoşbulduk nurayy naber
canım aplamm hoşgeldinn datlımm datlım bi hahsuru yoksa telini atarmısın özelime merakedince arayım yaw aklımdaydın wallaa canım koydum fotosonu ama sildim geri quzum sen geldiğinde tekrar koyarım öptüm bebemmSelam kızlaaar tatlişler nasılsınz epinisi çok özledim kızlarkociş geldi bende evime döndüm uzun bi ayrılık yaşadık hem kocişle heemde sizlerle ama hep aklımdaydınız
ne var ne yok sizlerden son gelişmeler fazla geçmişi okuyamadım okusamda aylarca bitmez zati pek kimseler yok cumartesi akşamı tabi herkes kocişiyle ilgileniii
menikemin yunusu oy datlum yaaa kıyamam size allah bağışlasın uzun sağlıklı ömürler versin inşallah resmini koydunmu canım yaaa göremedim hiç merak ediyom çok
neyse çok uzattım artıkın sık sık gelirim akşamları olarmı öptüm epinisi kocemen
datlımm girmiştim ama yazmama fırsat vermediimelike burdasın yunus uyudu fırsat bu fırsat deyip geldinmi
yaaa ne yemek yapsam hiç bişey yapasımda yok
inşalahh bidenemmm inşalahh çok saoliyi pazarlar hanımlar
serap gözün aydın kocişe kavuşmuşsun Allah ayırmasın bir daha
sevo senin eşinden aynısı bende de var bacım ...onlar bizim gibi kafasına takmıyorlar üstünde durmuyorlar bizim gibi.. ben lafını açıncaa kapatıyor hemenumursamazlığı yüzünden bizimde tartışmalarımnız oluyor
havvacım yaşadıklarını okudum ve çok üzüldümm Allah bir daha yaşatmasın canımm hani derler ya vardır herşeyde bir hayır gerçekten öyle bizim şer sandıklarımızda da vardır bir hayır ..Allah daha büyük dertler vermesin ..dualrımızı tez zamanda kabul etsin
gardaşım çok büyük geçmiş olsunn ...kendini suçlamışsınnsen istermisin böyle olsun her anne gibi sende titriyorsun evladının üstüne ..hem yeni yeni tecrübeler edeineceksin.. ilerde bizimde olursa bebelerimiz senden tüyolara alıcazz
kamerr belin tutulmuş çok geçmiş olsun canım varsa evde kas gevşeytici merhem eşin bir güzel sürüp masaj yapsın ağrıyan yere ..bel ağrısı çok kötüdürrbende de fıtık var hemde 3 yerden bu yüzden ameliyat şart diyo doktorlar ama korkuyorumm amliyattan işte
amin tubişimmkamer geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey değildir
yeteeeeeeeerrr mahvettin beni be anacım içim ezim büzüm oldu gözlerim doldu eşim pc yi kapamaya çalıştı alıntılarda gitti allah yardımcın olsun çokzor şeyler yaşamışsın inşallah bunların mükafatını alacaksın dualarımızla inşallahh diyecek çok şey varken susmak en doğrusu galiiba
melike dün teldede söledim olur böle şeyler bunları yaşaya yaşaya büyücek allah bidahasından ve beterinmdne korusun
papatya asi canlarımm azıcık sabır lütfen allah çok aratmadan hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah veee sevommm başkasın bitanesin ben gibisin iyi olucak herşeyy bak gör fik fiklerin tavan yaptığı bebelerin üstünü tırmaladığı günleri göreceksin seviyorum seni ve hepinizi kızlar eşim başımda psikolojişm bozuluyomuşta muş muş diye kapamamı istiyo yoksa beni bilirsiniz duygusala bağlamışken iki satırla bırqkmazdım devam edicem bidahaki sefere herzamankindne daha çok dualaırmdasınız her daim öperim hepinizi melekler
saol aplacım Allah razı olsunnİyi geceler kızlar.Dün gittik doktorumuza 1 tane büyük yumurtam varmış küçülmemiş o yüzden bidaha ki aya ertelendi tedavim biraz üzüldüm açıkçası çünkü hazırlamıştım kendimi neysee gene hayırlısı olsun diyoruz hem daha iyi dedi drum vücudun daha iyi toparlamış olur dedii. MELİKECİMMM okudum yazdıklarını çok korktum ben de allah bidaha göstermesin inş.yastıkla yatır canım bebeğini.YETERCİM yaşadığın o zor günlerin mükafatı olarak allahım bebek versin sana inşallah hepsini unuttursuninşallah.KAMERCİM sana da geçmiş olsun.Sabah görüşmek üzere.
oy kıyamammmm yaa barışırsınız akşamaagünaydın canlarımmmm
haftasonu kayınvalidemlerdeydikkk eşimle çok kötü aramızzzzz baya bi limoniyizzz:85::85:
eşim beni çok sinirlendirdi hiç konuşmuyorum yüzüne bile bakmıyorummm taki özürdileyene kadar....
evet aplam dr da dedii senin dediğin gibi yatırın dediGünaydın kızlar iyi haftalar herkese
serapçım eşin gelmiş sende evine gelmişin gözünaydın hoşgeldin canım
kamer belinmi tuutldu geçmiş olsun şimdi nasılsın canım
sevdam eşine hala kızgınmısın canım bari fan fin fonu atlamasaydın
yeter yazın beni çok etkiledi canım herşeyde bir hayır vardır diyelim canım
melike geçmiş olsun hepimizin başında geçiyo böyle şeyler zamanla öğreniliyo aklında olsun doktor bize hiçbi zaman dümdüz zeminde yatırmayın dedi hafif meyilli yatırın dedi bizde yan yatırma yastıkları var onlar hafif meyiili yada yattığı yere baş kısmından popoya doğru hahfi bir yüksekli yap canım
dereotunu sormuşsun bir ölçüsü varmı bilmiyorum bnede kafama göre takıldım yarım bağ suyla kaynattım suyun miktarını kendim ayarladım bizde gaz için ne kullandıysak o an rahatlattı ama sonrasında yine fenaydı biz sap simplex diye bir ilaç var onu kullanık fiyatı yanlış aklımda kalmadıysa 40 küsürdü ama bu ilacın sahtelerinide yapmışlar dikkattt et bize doktor verdi doktor kontrolünde kullandık birtek sağlık bakalnığından onay almamış o yüzden pahalı doktoruna bir sor derim
nurcik pas pasların güzel olmuş elleirine sağlık yasemin iyi günlerde kullansın
bebekdls canım herşeyin hayırlısını dilemekten başka ne diyebilirimki Allah büyüktür
asi aklına kötü şeyler getirme canım kızdın eşine ama bazen insan arkadaşalrıyla gezmek tozmak ister (kötü şeyler yapmadığı sürece) ki yapmadığına ben eminim
papatya canım seninde yazın içime dokundu yaaa ne olur yapma bak en azından hamile kaldın kalamayan birçok anne adayı var senin yine olur
unuuttuğum varsa affedin çicoşlarım
öyleydim canım bu hafta önümüzdeki 3 haftada bu kadar olmasada yoğun olcak halasının kızı evlenio gezmeye gittiğimiz onun düğün telaşı başlayacak
eşinle aranız limoni galiba canım beni,m rabbim korusun eşini sen kötü düşünme içinde varsa zaten saen ne yapsanda o yine içer ama senin eşin çok şükür abdestli namazlıymış allahın izniyle ona hiç bişi olmas rabbim korur sen dua et yanlız rabbim o arkadaşlarınada hidayet versin üzülme başkaları yüzündende eşinle tartışma olan size olur kuzumm
canım aplamm hoşgeldinn datlımm datlım bi hahsuru yoksa telini atarmısın özelime merakedince arayım yaw aklımdaydın wallaa canım koydum fotosonu ama sildim geri quzum sen geldiğinde tekrar koyarım öptüm bebemm
datlımm girmiştim ama yazmama fırsat vermedii
dün akşama kadar 5 dk lık uykularla durdukk
inşalahh bidenemmm inşalahh çok saol
amin tubişimm
eşinde halı qzum yaa bişey diyemiyokk çok öptümms enii
saol aplacım Allah razı olsunn
aplam tedavşin bi daha ki aya kalmış vardır bundada bi hayırr datlım hayırlısı olsunnn
oy kıyamammmm yaa barışırsınız akşamaa
evet aplam dr da dedii senin dediğin gibi yatırın dedi
ama bu seferlik yanındayım demiştimm(( bi daha kesinlikle düz yatırmamm
hım anladım aplam ya çok saoll ilaca karşıydı eşim ama karnındaki gazı görünce aldı mecburen pek faydası olmadı ama şimdilerde daha iyi çıkartyo gazını dere otuna başladım apla 2 gündrü kaynatıyorumm hiç ara vermeden sürekli içsem bi zararı olurmuu acabaa
gardaşımm süper olmuş walla ellerine sağlık maşalahhhhhhhhh
yasemin aplam da güle güle kullansınn
nuraycım işin aslıda şu hiç tartışmadım hiç konuşmadımki tartışıyım hiç yüzüne bile bakmadımmm....
sadece yemek hazırdı nerdesin diye msj çektim oda bana sadece mangal yazmış o msjdan hiç bişe yazmadım gelincede hiç konuşmadım hiç yüzüne bile bakmadıımmm
slm kıslarrr
şekerler dua listemizzi ben takip ediyorum almak isteyenn bana özel mesaj atsınn syhan apla ve demete okunuyoo
iyiym canım senin tedavi ertelenmiş galiba hayırlısı olsun canım geç olsunda güç olmasın bundada vardır bi hikmet belkide bu ay kendiliğinden hamiş olcan inşallah sen malum günleri boş geçme
slm kıslarrr
şekerler dua listemizzi ben takip ediyorum almak isteyenn bana özel mesaj atsınn syhan apla ve demete okunuyoo
anldım canım hayırlısı canım rabbim sabret kulum verecek benim derya sabret bakalım canım oda yanlış yaptığının farkına varacaktır inşallah çokmu sık görüüyor bu arkadaşlarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?