Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok cnm sık görüşmez kayınvalidemlere gittiğimiz zaman görüşüyooooo heppp
bilmiyorum cnm yaaaaa çok zoruma gidiyo eşim böle yaptıkça iyikide rabbim bize evlat vermiyo diyorummmmm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa asi o nasıl sözzzzzzzzzz
sakın öyle deme kuzum sakınnnnnnnnnnnn

canım ya kıyamam tatlım belki sinirlidir canım daha fazla kırmamk için yaklaşmıyordurrr
ağlama bak daha da hasta olacaksın Alah korusunn
senden önmelisi yoktur canım bun amin oll
tatlış ne okuyoruz yaaaaaaaaaaa
oofffffff böyle olmuyor kiiiiii liste topikte yayınlanmayıncaaaaa neden böyle yaptılar kiiii
ayetel kürsi quzumm he wall adatlımm yaa neyse bizde hatırlatırız sürekli
slm melike hoşgeldin canımmm nasılsın paşa nasıl

hoşbuldum canımm
paşa uyuyorr quzumm bende bakım size bi didimm

cnm sizide kendi sıkıntımla üzdüm kusura bakmayınnnnn

asicimmm senin üzmek istemem ama ben de çok kızdım senin eşine şimdi aynı şeyi sen ona yapsann napar demek sen onun karısısın yaaaa nasıl haber vermez barii sana dese yaaa demetcim böle böle beni bekleme yemeğe biraz ark takılacam diye

canım yaa aşkolsun paylaşman çok iyi başka kiminle paylaşacan anaya babaya anlatamazsın ki
kendini bi toparla bakımm git yüzünü yıkaa eşin geliyorsa öğlen eve bi süslen püslen bakımm
sıkıyosa yanaşmasınn

bilmiyorum cnm yaaaaa çok zoruma gidiyo eşim böle yaptıkça iyikide rabbim bize evlat vermiyo diyorummmmm

aaaaaa ne alakası var canım yaaaaa töbe töbeeeeeee

napıyım ablam yaaaaa walla bu sefer çok zoruma gitti canım çok yandııııııı

canım neye kızarsan kız ne kadar üzürsen üzlül ama bebiş için öyle deme ne kadar içimizin yandığını özlediğimizi beklediğimzii unutmaaaa sakın

şekerler msjları aldımmmm ayetell kürsii seyhan apla ve demet içinn
yeter apla yazıyorum hemen canım bizi gördüler sizink,ileri görmediler herhaldee görseler yasaklarlarr:))

aman canım öyle deme sakın dua yerine geçer allah korusun öyle düşünme

kız neden öyle diyorsun hayat hep haha hıhı geçmiyor burada hep eğlenmiyoruz sıkıtılarımıda paylaşacağızzzz canım üzme kendini
şekerler msjları aldımmmm ayetell kürsii seyhan apla ve demet içinn
yeter apla yazıyorum hemen canım bizi gördüler sizink,ileri görmediler herhaldee görseler yasaklarlarr:))

emeğine sağlık bebğmmmmm
bilmem anlamdım ama yaaaaaa biz burada kötü bir şey yapmıyoruz kiiiii bence yönetimle bunu konuşmalıyız kızlarrrrrr ne dersinizzz sonuçta burası paylaşım alanı yanılıyormuyum

ablam inanki en çok üzüldüğüm noktada o zaten bana haber verseydi ben gidiyorum diye inan bu kadar üzülmezdim vee bu kadar kırgınlık yaşamazdımm
ama nerdesin yazdığımda mangal ne demek yaaaaaa mangaldayız hayatım dese yine razıyım yokkkk odun gibi mngal yazmışşşş

yok cnm öğlen gelmez eşim gelsede ne süslenicemmm
tükürdüğümü yalamam ya babası annesi bile benimle nasıl ilgilendi öksürüyorum diye bide sabah kustum afedersiniz kayınvalidem yanıma koşmuş aman kızım noluyo diye kayınbabam bitaraftan hap getiriyo iç diye onun hiç bi tarafı bile duymadııııııı

ne dimek datlımm
walla aplam çok haklısın çok iyi olu görğşmekk
ben çıktım kılar gelirim yine
güle güle datlımmmmm

canım yaa ama biriniz alttan almka zorundasınızz canımm ya o ya senn ama kendini bi toparlaa şiş şiş dolaşmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…