- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
seyhan kocana yaptığın cilvelerden bahsetmişsin kız insanı heveslendiriyorsun kocası olan var olmayan var mesela ben (ben kocamı özledim:84:)bende nurcan gibi üşürüm onun için burda 6 ay soğuk herif pomuklu pijamadan başka bişey görmüyor hoş zaten cilveli bişey değilim
ulan şaşkoloz senii neden cevaplamıyayım allasennurcan o klozet takımına kaç ip gidiyor kaç numara tığ kullandın ve sakallı ipe başka ip karıştırarakmı ördün(cevaplamak istemezsen hiç alınmam)
poklu pijama yazmışsın sandımmm nasıl güldümmm görmelisinn ayyyhhh karnım ağrıdıı vallaseyhan kocana yaptığın cilvelerden bahsetmişsin kız insanı heveslendiriyorsun kocası olan var olmayan var mesela ben (ben kocamı özledim:84:)bende nurcan gibi üşürüm onun için burda 6 ay soğuk herif pomuklu pijamadan başka bişey görmüyor hoş zaten cilveli bişey değilim
bu kadar yazdımm valla yapmazsann bozuşurumm heee eteşekkür ederim nurcan verdiğin bilgiler için sağolasın.bak beni güldürdün ben başladığım iş bitirecende sizde göreceksiniz
melike bende senin gibiydim kocamdan bile çekinirdin 7 sene oldu alıştım (alışmak kadar kötü bişey yok insan oğlu her şeye alışıyor)artık doktorum erkek
yolun açık olsunn bacımmsizleri öperim ve çıkarımmm vvııınnnn
bu kadar yazdımm valla yapmazsann bozuşurumm heee e
bitirisin bitirirsin bak hem eşin yokken daha çok yaparsın zamanın nasıl geçtiği farketmiyeceksin bile ben gece yarılarına kadar örüyorum birde dizilerim oldumubir güzelde yaslanıyorum koltuğumaa ohhh çok zevk alıyorumm vallakız başlarımda bitiremem onun için öyle yazdım ayrıyeten yazıp emek harcadın biliyorum teşekkür ederim bu vesileyle okuyon diyer arkadaşlar örer belki
poklu pijama yazmışsın sandımmm nasıl güldümmm görmelisinn ayyyhhh karnım ağrıdıı valla
sen çok yaşaa emiii güldürüdün beni bugünnbak bende okuyunca çok güldüm düzeltmeyim öyle kalsın seyhan ayıcıklı olmasın erkeklerin en sevmediği pjama demişti işte benimki pok lu
bende biraz çıksam iyi olacak az işlerim var eşim gelmeden uğrarımm..görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?