Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

doğru diyonn sende yanındayken kıymetini bil anacımm Ne öle pamuklu pijama bide ayıcıklı ise tamam erkeklerin en nefret ettiği türdür haberiniz ola şaka biyana en kısa zamanda kocişine kavuşup hasretini dindirirsin canım

nurcan o klozet takımına kaç ip gidiyor kaç numara tığ kullandın ve sakallı ipe başka ip karıştırarakmı ördün(cevaplamak istemezsen hiç alınmam)
ulan şaşkoloz senii neden cevaplamıyayım allasen

şimdi şöylee sakkalı ipin çeşitleri oluyo kalını, incesi, ortası ..ben orta olanını aldım aynı renklerdende normal ip alıp kattım ..1 buçuk kilo mavi renk rahat gidiyo (2 yumakta mavi normal ip) yarım kilo krem ve ya beyaz ip alıyorsun (bunada 1 yumak normal ip yeter) 200 gram sarı ..300 gram lacivert ip ..yane toplamda 2 buçuk kilo ip giriyo canım ...ucu tığ şeklinde olan tek şişlerden yaptım ben 4 numarayla istersen ondan al sende ..hayde kolay gelsinn bitince göster bize olurmu

Son düzenleme:
güzeller sağolun
editöre mesaj attımda bilen varsa diye sizlerede sormak istedim

bende kontrole gitmem lazım ama gitmek istemiyorum sırf oradan kontrol edecek diee korku sarıyoo psikolojikde hazır eğilim galibaa
geçen sefer gittiğimde ettirmedim hazır değilim die

teşekkür ederim nurcan verdiğin bilgiler için sağolasın.bak beni güldürdün ben başladığım iş bitirecende sizde göreceksiniz

poklu pijama yazmışsın sandımmm nasıl güldümmm görmelisinn ayyyhhh karnım ağrıdıı valla

melike bende senin gibiydim kocamdan bile çekinirdin 7 sene oldu alıştım (alışmak kadar kötü bişey yok insan oğlu her şeye alışıyor)artık doktorum erkek

kız başlarımda bitiremem onun için öyle yazdım ayrıyeten yazıp emek harcadın biliyorum teşekkür ederim bu vesileyle okuyon diyer arkadaşlar örer belki
bitirisin bitirirsin bak hem eşin yokken daha çok yaparsın zamanın nasıl geçtiği farketmiyeceksin bile ben gece yarılarına kadar örüyorum birde dizilerim oldumubir güzelde yaslanıyorum koltuğumaa ohhh çok zevk alıyorumm valla

Son düzenleme:
Melikecim hala acıyosa orası bence baktır aksine baktırmazsan tırsmalısın doğumdan sonra enfeksiyon olabilir ne bilim sorun olabilir
güle güle bu arada

Afiyet olsun durucuk

Bende bi yandan işlerimi yapıyorum kızlar yetişemeyebiliyorum yazılarınıza

bende biraz çıksam iyi olacak az işlerim var eşim gelmeden uğrarımm..görüşürüzz

kızlar tubiş aradı şimdi ,bebeğin cinsiyeti belli olmuşş amaaa ne olduğunu söylemedi sinir etti benii yaaaaşuan evde değil akşam üstü gelecekmiş ..sizlerden tahmin istedi ben sapına kadar erkek diyorumm ve çıkıyorummm ..işler beni bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…