Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

teyy teyyyyyy bencee kızzz zilli bişi olacakkkkk

deyip kaçıyommmm bu arada daha yemek yapmadım temizliğee girdimm şimcikte ezanı bekliyorumm

benceeeeeeeeeeeee kız kız kızzzzzzzzzzzzzzz

bu arada doktorda tahmin yürütmüş asıl 2 hafta sonra kesinleşecekmiş bebeğimizin cinsiyetii..hayırlı bir evlat eli ayağı düzgün bir evlat olsunda kız erkek farketmezikiside evlat sonuçta

bu arada doktorda tahmin yürütmüş asıl 2 hafta sonra kesinleşecekmiş bebeğimizin cinsiyetii..hayırlı bir evlat eli ayağı düzgün bir evlat olsunda kız erkek farketmezikiside evlat sonuçta

bencede farketmez açıkçası hiç düşünemiyorum kızım olsun erkek olsun diye ayrım yapamıyorum her ikiside makbuldur yeterki sağlıcakla olsun

erkek çocuk günün birinde aşık olup gidecek nurciki bırakacak o yüzden Yaa benimde hayalimde hep kız çocuk oluyo nidense Ama eşim sanırım erkek isteği daha baskın amannn bi hamile kalalımdaa hayırlısıylaa sonra düşünürüzz

evet ilerde yaşlanınca elden ayaktan düşünce kızlar daha çok bakıyor anne babasına çevremde de hep öyle gördüm erkekler öyle değil..gerçi hepsi aynı değil bizim bir tanıdık vardı yatalak annesinin altını değiştiriyordu yemeğini yediriyordu vefalı olanıda var yane ...dediğin gibi hayırlısyla bir hamile kalsakk eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar olsunn yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…