kızlar tubiş aradı şimdi ,bebeğin cinsiyeti belli olmuşşamaaa ne olduğunu söylemedi sinir etti benii yaaaa şuan evde değil akşam üstü gelecekmiş ..sizlerden tahmin istedi ben sapına kadar erkek diyorumm ve çıkıyorummm ..işler beni bekler
kızlar tubiş aradı şimdi ,bebeğin cinsiyeti belli olmuşşamaaa ne olduğunu söylemedi sinir etti benii yaaaa şuan evde değil akşam üstü gelecekmiş ..sizlerden tahmin istedi ben sapına kadar erkek diyorumm ve çıkıyorummm ..işler beni bekler
benimde tahminim bu zamana kadar hep yanılttı benii .kız galibaaaAnamm herkes kız diyooooAma erkekk
yanlışş duymadıysam 15 haftalık dedi :44:nurcan tuğbanın bebeği kaç haftalık
bu arada doktorda tahmin yürütmüş asıl 2 hafta sonra kesinleşecekmiş bebeğimizin cinsiyetii..hayırlı bir evlat eli ayağı düzgün bir evlat olsunda kız erkek farketmezikiside evlat sonuçta
aynen öyle canımm ama önce kızım olsa hiç fena olmazdı yaneebencede farketmez açıkçası hiç düşünemiyorum kızım olsun erkek olsun diye ayrım yapamıyorum her ikiside makbuldur yeterki sağlıcakla olsun
aynen öyle canımm ama önce kızım olsa hiç fena olmazdı yanee
bilmem hayalimdeki bebeğim hep kız olarak canlanıyor:97: birde kızlar anneye babaya daha düşkün oluyo ..açıkçası iki meyvedende isterim bir kızım bir oğlum olsun çok isterim:97: Allahım nasip eder inşallahniye kız??
bilmem hayalimdeki bebeğim hep kız olarak canlanıyor:97: Birde kızlar anneye babaya daha düşkün oluyo ..açıkçası iki meyvedende isterim bir kızım bir oğlum olsun çok isterim:97: Allahım nasip eder inşallah
seyhan nurcan rabbim inşallah gönlünüzün muradını hakkınızda hayırlı etsin
erkek çocuk günün birinde aşık olup gidecek nurciki bırakacak o yüzdenYaa benimde hayalimde hep kız çocuk oluyo nidense Ama eşim sanırım erkek isteği daha baskın amannn bi hamile kalalımdaa hayırlısıylaa sonra düşünürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?