Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevo ufo dedimde bize geldiğiniz gün geldi aklıma mutfakta üşümüyelim diye yakıyorduk ayyy hakkat yaa özledimm valla senii, keşke bu yazda gelebilseniz bizee

benim ev sobalı sobayıda bozduk ben evimde kalmıyorum sizlerle sohbet için her gün evime geliyorum bizdede klima var çalıştırıyorum ama yinede çok üşüyorum

benim çevremde gelinler bakar kayınvalidelerine hernekadar çoğu sevmesede
işte bu yüzden kızım olsun isterim gelinim bana minnetli bakacaksaa istemeden bakacakasa hiç bakmasın gerçi kızımında kocası vefasız çıkıyormuşşş hiiii allah korusunnn tahtalara vurun kızlarr

benim ev sobalı sobayıda bozduk ben evimde kalmıyorum sizlerle sohbet için her gün evime geliyorum bizdede klima var çalıştırıyorum ama yinede çok üşüyorum

soba kurulumu sizde daha .. valla ben nerdeyse 1 ayı geçti sobayı kaldırdığımm ne kadann hamartlıyım dimii

konuyu nerelere getirdiniz abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

herkesin hayırlısı ile çift çift bir kızı bir oğlu olsun ammiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

tuğbanın kızı olacak

benim çevremde gelinler bakar kayınvalidelerine hernekadar çoğu sevmesede

yaa normalde öle de gelinler artık bakmak istemiyoki Hem bence en başta insanın kendi çocuğu bakmalı kız yada erkek olsun farketmez.erkek evlatda bi okadar ilgilenebilir aslında ama nurcikin dediği gibi vefaaa kızlarda daha çok..

Ben düşünemiyorum kendi yaşlılığımda kim bakar..eşimle hep düşüncemiz emekli aylığımızı bakım evine bağlayıp orada kalmak Kimseye muhtaç etmesin rabbimmm

sevo ufo dedimde bize geldiğiniz gün geldi aklıma Mutfakta üşümüyelim diye yakıyorduk Ayyy hakkat yaa özledimm valla senii, keşke bu yazda gelebilseniz bizee

yaaa evett yaaa bende hastaydımya üşüyodumm hele soban ne güzel yanmıştııı offf yaa şansa ikimizde hastaydıkk Bende özledimmm vallaaaa Valla eşim siz gelmeden gelmez daha ama tatil tarafına otarafa gidersek (hani tuğbiş falan planımız vardı..gerçi tuğbiş hamiş artık olmaz sanırım) görüşürüz inşallahh yaa keşke siz gelsenizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…