cümlemizinn canımmseyhan nurcan rabbim inşallah gönlünüzün muradını hakkınızda hayırlı etsin
burda son 3 gündür havalar güzel ama akşamları serin oluyo ufo yakıyoruz mecburay şükürler olsun burda sonunda güneş açtı ama hala donuyorum
işte bu yüzden kızım olsun isterim gelinim bana minnetli bakacaksaa istemeden bakacakasa hiç bakmasınbenim çevremde gelinler bakar kayınvalidelerine hernekadar çoğu sevmesede
benim ev sobalı sobayıda bozduk ben evimde kalmıyorum sizlerle sohbet için her gün evime geliyorum bizdede klima var çalıştırıyorum ama yinede çok üşüyorum
kız oğlan hiç farketmez yannız yaşlanmayalımdaişte bu yüzden kızım olsun isterim gelinim bana minnetli bakacaksaa istemeden bakacakasa hiç bakmasıngerçi kızımında kocası vefasız çıkıyormuşşş hiiii allah korusunnn tahtalara vurun kızlarr
soba kurulumu sizde daha .. valla ben nerdeyse 1 ayı geçti sobayı kaldırdığımmne kadann hamartlıyım dimii
evett:97::97::97::97:kız oğlan hiç farketmez yannız yaşlanmayalımda
aminnnnnnnnnnnnkonuyu nerelere getirdiniz abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
herkesin hayırlısı ile çift çift bir kızı bir oğlu olsun ammiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
tuğbanın kızı olacak
o nedemek oluyoo ayarsızsın demek istedin herhallhamarat değilsin ayersin
biraz öyle olduu pisliğinden sıkıldım halılar falan batmıştıı bir an öncee kaldırıp kurtulayım dedim kaçgün kocamın dırdırına maruz kaldımm amatembelsin demek istedin üşendin demi sobayı yakmaya
biraz öyle olduu pisliğinden sıkıldım halılar falan batmıştıı bir an öncee kaldırıp kurtulayım dedim kaçgün kocamın dırdırına maruz kaldımm ama
biraz öyle olduu pisliğinden sıkıldım halılar falan batmıştıı bir an öncee kaldırıp kurtulayım dedim kaçgün kocamın dırdırına maruz kaldımm ama
benim çevremde gelinler bakar kayınvalidelerine hernekadar çoğu sevmesede
sevo ufo dedimde bize geldiğiniz gün geldi aklımaMutfakta üşümüyelim diye yakıyorduk Ayyy hakkat yaa özledimm valla senii, keşke bu yazda gelebilseniz bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?