kocişş beyy imam bayıldı istedi sabahh onu yapacam + cacık salataakşama evde ne yemek var hadin söyleyin bakalım
bende sizde kopya alırım tabii yemek yapabilirsemm
kocişş beyy imam bayıldı istedi sabahh onu yapacam + cacık salata
benim yemek derdim yok annem ne pişirirse onu yerim.Keşke kocam yanımda olsaydıda kaygım yemek olsaydı .şafak 11
evet yaaaa kızların gözü kalmışt herhaldeı ne yemekler istediğim gibi olmuştu nede hastalıktan bir şey anladık sen sümkürmekten ben kusmaktan bir şey anlıymadımm
inan ben çok isterim istanbula gelmeyi ablam, teyzem ,amcam, kuzenlerim falan hep ordalar ..
bu yaz abimler istanbula gidecek ordanda bize gelecekler.. şu inatçı kocamı bir ikna etsem abimlerden önce istanbula gitmek isterdim sonra dönüşte abimlerle beraber dönerdik evimizee amaa şuu eşim yohmu şu eşimmm
nurcik yinemi bayılttın imamı annem yaaaa neyse kocişin istemiş ne yapalım
patlıcanı kızartıp içine kıymalı harç koyoyoruz o demi
evett bacımmm tekk başıma çok güçlüyüm ben yaaanurcik sen o sobayı tek başınamı kaldırdın annem
birde pisliğine lafım yok haklısın
bu arada kamer iki gündür hiç uğramıyo beli çokmu kötü acaba
az kalmış azzz 11 günde bitirirsin klozet takımınıdaabenim yemek derdim yok annem ne pişirirse onu yerim.Keşke kocam yanımda olsaydıda kaygım yemek olsaydı .şafak 11
yok ben kıyma koymuyom bacım soğan biber ve dometesli sos yapıyorum közlenmiş patlıcanlarıda ilave edip pişiriyorumm haa birde en önemlisi sarmısak koyuyorummnurcik yinemi bayılttın imamı annem yaaaa neyse kocişin istemiş ne yapalım
patlıcanı kızartıp içine kıymalı harç koyoyoruz o demi
yok canım bu başkaa karnıYARAK başkaona karnıyarık denmiyormu?
evet yaaaa kızların gözü kalmışt herhaldeı ne yemekler istediğim gibi olmuştu nede hastalıktan bir şey anladık sen sümkürmekten ben kusmaktan bir şey anlıymadımm
inan ben çok isterim istanbula gelmeyi ablam, teyzem ,amcam, kuzenlerim falan hep ordalar ..
bu yaz abimler istanbula gidecek ordanda bize gelecekler.. şu inatçı kocamı bir ikna etsem abimlerden önce istanbula gitmek isterdim sonra dönüşte abimlerle beraber dönerdik evimizee amaa şuu eşim yohmu şu eşimmm
ona karnıyarık denmiyormu?
evett bacımmm tekk başıma çok güçlüyüm ben yaaa
evet kamer yok farkındayım umarım iyidir
durucum benim akşamdan yemeğim var z.yağlı fasulye,kıymalı makarna,pancar turşusu
ona karnıyarık denmiyormu?
az kalmış canım bu arada kocişin nereye gittiydi
iyiki kayınvaliden yemek yap demiyo
neden istemiyorun asıl sebebi ne biliyonmukeşkeee ikna etsen ama zaten biz varken bile kesin konuşuyoduu yok istanbula gelmem sevmiyom diye
öle deniyor
bulalım bacımda ama ne yapalımm :44:güzin ablamız olsa bir çözüm bulurdu şimdii:86::86::86::86:nurcik sen ben şu eşlere bi çözüm bulalım bacım ne dersin
kıymalı makarnaya bayılırımm ımmmmmm ağzımın suyu aktıevet kamer yok farkındayım umarım iyidir
durucum benim akşamdan yemeğim var z.yağlı fasulye,kıymalı makarna,pancar turşusu
kayınvalidemlerde yemeği ben yapıyordum şimdi annemlere geçtim rahatım kafama göre takılıyorum.eşim izmirde yüksek gerilimhattında çalışma belgesi almaya gitti bir aylık kurs görüyor çok şükür çoğu gitti azı kaldı kendimi onsuz eksik hissediyorum çok özledim onun için tüm yazılarımda yannızlıktan korkumu yazıyorum
kıymalı makarnaya bayılırımm ımmmmmm ağzımın suyu aktı
neden istemiyorun asıl sebebi ne biliyonmuamcamın oğlu beni istiyordu (oda istanbulda) eşimde onun bana sevdasını biliyo bu yüzden beni görecek yaa kıskanıyoo işte uyuzzz ..halbuki emmi oğlumda evlendi hatta bir kızı ble varr
bulalım bacımda ama ne yapalımm :44:güzin ablamız olsa bir çözüm bulurdu şimdii:86::86::86::86:
kıymalı makarnaya bayılırımm ımmmmmm ağzımın suyu aktı
kayınvalidemlerde yemeği ben yapıyordum şimdi annemlere geçtim rahatım kafama göre takılıyorum.Eşim izmirde yüksek gerilimhattında çalışma belgesi almaya gitti bir aylık kurs görüyor çok şükür çoğu gitti azı kaldı kendimi onsuz eksik hissediyorum çok özledim onun için tüm yazılarımda yannızlıktan korkumu yazıyorum
neden istemiyorun asıl sebebi ne biliyonmuamcamın oğlu beni istiyordu (oda istanbulda) eşimde onun bana sevdasını biliyo bu yüzden beni görecek yaa kıskanıyoo işte uyuzzz ..halbuki emmi oğlumda evlendi hatta bir kızı ble varr
bulalım bacımda ama ne yapalımm :44:güzin ablamız olsa bir çözüm bulurdu şimdii:86::86::86::86:
mantıyada bayılırm ama ev mantısı yemedim hiç hep hazır aslında bir günn denesem fena olmazzben makarnayı sevmem ona katacağım kıymayı mantı yaparım hemde en küçüğünden
evet kesin kıskanırdım bendeeaaaa o yüzdenmiii baksennnnnMeğer neleri düşünüyo haberimiz yok Ya olan olmuş bitmiş gitmiş aslında ama iştee sende olsan onun gibi kıskanırdın..yani ben kesin kıskanırdım
hımmm sen gel ben sanaaa en güzell yemekleri yaparım ama sen benden daha ustasınn
alibey köydeler canımya papatya yanlış anlama ama ben senin kayınvalidenden heç hoşlanmadım yaa kızma bana
seni hep çalıştıruyo gibime geliyoo
eşinin işi çok zormuş canım allah işinde kolaylıklar versin evnize beereket ve bebeişler versin amiiinn
güzin ablamız kesin kocişlerden yana olur
eşin seni kıskanıyo ama onu görmezsin olur biter demi istanbulun neresindeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?