Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet kamer yok farkındayım umarım iyidir

durucum benim akşamdan yemeğim var z.yağlı fasulye,kıymalı makarna,pancar turşusu

benim yemek derdim yok annem ne pişirirse onu yerim.Keşke kocam yanımda olsaydıda kaygım yemek olsaydı .şafak 11
az kalmış azzz 11 günde bitirirsin klozet takımınıdaa
nurcik yinemi bayılttın imamı annem yaaaa neyse kocişin istemiş ne yapalım

patlıcanı kızartıp içine kıymalı harç koyoyoruz o demi
yok ben kıyma koymuyom bacım soğan biber ve dometesli sos yapıyorum közlenmiş patlıcanlarıda ilave edip pişiriyorumm haa birde en önemlisi sarmısak koyuyorumm
ona karnıyarık denmiyormu?
yok canım bu başkaa karnıYARAK başka

nurcik sen ben şu eşlere bi çözüm bulalım bacım ne dersin

bilmiyorumki ondan sordum öğrencem dur bakim goggle amcaya

evett bacımmm tekk başıma çok güçlüyüm ben yaaa

:nazar

evet kamer yok farkındayım umarım iyidir

durucum benim akşamdan yemeğim var z.yağlı fasulye,kıymalı makarna,pancar turşusu

ohhhhhhhhhhhh

keşkeee ikna etsen ama zaten biz varken bile kesin konuşuyoduu yok istanbula gelmem sevmiyom diye

öle deniyor

az kalmış canım bu arada kocişin nereye gittiydi

iyiki kayınvaliden yemek yap demiyo

kayınvalidemlerde yemeği ben yapıyordum şimdi annemlere geçtim rahatım kafama göre takılıyorum.Eşim izmirde yüksek gerilimhattında çalışma belgesi almaya gitti bir aylık kurs görüyor çok şükür çoğu gitti azı kaldı kendimi onsuz eksik hissediyorum çok özledim onun için tüm yazılarımda yannızlıktan korkumu yazıyorum

keşkeee ikna etsen ama zaten biz varken bile kesin konuşuyoduu yok istanbula gelmem sevmiyom diye

öle deniyor
neden istemiyorun asıl sebebi ne biliyonmu amcamın oğlu beni istiyordu (oda istanbulda) eşimde onun bana sevdasını biliyo bu yüzden beni görecek yaa kıskanıyoo işte uyuzzz ..halbuki emmi oğlumda evlendi hatta bir kızı ble varr

nurcik sen ben şu eşlere bi çözüm bulalım bacım ne dersin
bulalım bacımda ama ne yapalımm :44:güzin ablamız olsa bir çözüm bulurdu şimdii:86::86::86::86:

az kalmış canım az daha sabret eksiğin tamamlanıcak.bilirim o duyguyu sanki hep bişey eksik hayatta,sanki bişeyler unutmuşum gibi olurdu ben eşimle 2 gün ayrı kalıp 3.gün birbirimize özledikk diye bağrışırızzz

aaaa o yüzdenmiii baksennnnn Meğer neleri düşünüyo haberimiz yok Ya olan olmuş bitmiş gitmiş aslında ama iştee sende olsan onun gibi kıskanırdın..yani ben kesin kıskanırdım

kıymalı makarnaya bayılırımm ımmmmmm ağzımın suyu aktı

hımmm sen gel ben sanaaa en güzell yemekleri yaparım ama sen benden daha ustasınn

ya papatya yanlış anlama ama ben senin kayınvalidenden heç hoşlanmadım yaa kızma bana
seni hep çalıştıruyo gibime geliyoo

eşinin işi çok zormuş canım allah işinde kolaylıklar versin evnize beereket ve bebeişler versin amiiinn

güzin ablamız kesin kocişlerden yana olur
eşin seni kıskanıyo ama onu görmezsin olur biter demi istanbulun neresindeler

ben makarnayı sevmem ona katacağım kıymayı mantı yaparım hemde en küçüğünden
mantıyada bayılırm ama ev mantısı yemedim hiç hep hazır aslında bir günn denesem fena olmazz
evet kesin kıskanırdım bendee
kızım dalga geçme benlee yemeklerimin halini gördünn
alibey köydeler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…