Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben artık çıkayım adamlar gelmek üzere görüşürüz

tamam canım kolay gele montajlap bitince yerleşince bizede göster ben mobilya hastasıyımm

aaa bak o doktoru banada 2 aydır herkes diyo ne olur ona bir git çok iyi bir doktormuş benim arkadaşlarımın çoğu onda doğum yaptı hem bana o hastane çok yakın ama bende doktorumu bırakmak istemiyorum açıkçası şuan yola başladık diye..hem çok kalabalık yaa çok bekliyolar

bacılar netinizzzz
benim kahvaltıya misafirim vardı yeni gittilerrr ancak gelebildim

evetttt cnmm kalabalıkk ama ben ögleden sonraa gidiyorummmm herkess gıtmiş oluyoo en fazlaa 4 kişi beklıyorumm mıllet sabahhh kuyruk yapıyorlarrr bencedee çok tatlıı bi doktorr bakalımm ne olacakkkkkk...
ben bölge ye gidiyom mustafa bey e

aman bana bölge hastanesii demedeee ne dersennn dee nefret edıyorum ordannnnnnnnnnnn

aslında bende nenehatunn hiçç sevmem o yüzden yakın olmasına rağmen hiç gitmedim oraya ama o doktoru dediğim gibi 2 aydır çok duydum çok iyi dedikleri için olumlu bakıyorum

sevda kuzummm sen bana şu ateş ölçmee yönteminiiiii mail atmışsın ama ben ne yapacagımıı bılemedimmm şimdii yüksek çıkıncamı ateş yumurtluysunn hele kısacaa anlatın baaklım zahmet olmaszsaaaa

şimdi o mailde iki link var ilkini tıklıyosun hatırladığı kadarıyla sonra üyelik yapıyosun ingilizce olduğundan translate den yardım alarak yap istersen.sonra aktivasyoın için şifren geliyo mailine ondan sonrada bi kaç ayarlama soracak sana son adet tarihin yaşın falan

ateş olyı adetten yumurta çatlayana kadar genelde yakın ateş ölçümleri olur yani bazal ateşin olur.çatlama esnasında ufak bir düşüş gerçekleşir ve sonra normalden daha çok yükselir..işte yükseldiği andan sonra zaman geçmiş oluyo o ana kadar yaptın yaptın yanii

yukardaki benim tablom ateş değerim adetli olduğum zamanlar kırmızı olan yerler ve ateşim artık yükseldi artık bekleme moduna girdim yanii her adet siklüsünde tablo yenileniyo alt alta tüm tablolar görünebiliyo yalnız aynı saatte ölçmeye bak erken saatte olsun en az 3 saatlik uykuyla olsun akıntında çok önemli bu tabloda

birde ilişki zamanını girebiliyosun,moralin nasıl onu girebiliyosun,vucudunda belirti varmı ne bilim ağrı,göğüs falan filan herşeyy var,bide ilaç kullanıyosan klomen progesteron falan herşeyi işaretleyebiliyosun,çatlatma iğnesi vurulduğunda onu da işliyosun,sonraaaaa ovulasyon testi yapıyosan yada ultrasonda görüyosan ovulasyon olduğunu onları işaretliyon aklıma gelenler bunlar kızlarrr bende uzmanı değilim çok yorum yapamıyorum ama tabloyu çözdüm hemen hemen

sevoo ateşin zirvelerdee

anammm kafam 1 mılyon olduuuuu benn bunu sakin bi kafadaa okurummm cnmm ALLAH razı olsun inşallahhh hallederimmmmmm

moraldemi soruyoo bu merett

sevoo ateşin zirvelerdee

evet canım ilk defa 36.7 çıktı en fazla 36.6 ı görmüştüm şuana kadar ama çok erken daha bakalımmm bide progesteron kullanıyorum o ateşi etkiliyo şöyle 5 gün daha gitse inan hiç görmediğim bi tablom olur amaa işteee ne göstercek günler büyük ihtimalle düşer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…