yoo doktorumdan memnunum boş çırğınıl dediğim yani benşm bebelerimin gelmeye niyeti yok boşuna bekliyos gibi onu demek istedim benim bebelerim para harcayacaz öle gelecekk pahalı bebekler
ben artık çıkayım adamlar gelmek üzere görüşürüz
cnmmm inankii misafirr hastanee o buuu derkenn gelmeyee vakitt olmuyoo bazendeee geliyorumm azdıklarınızıı okuyup çıkıyorum çünküü kimse olmuyoooo
benim doktor 2 kere aşılama yapılmış ama o zmn spermlerr düşükmüşi şimdi şansımız daha yüksek dedii bana dedikii isterr 4 ayy beklıyelımmi ama sonra 5sene beklemişsin gücün dolmaa noktasındasın aşılamaa yapalaımmm bebeğe bi adım daha yaklaşalım dedi ve bu ayın 10 daa en geç olucammm inşallahhh...
doktorum nenehatun neslihan alan
senın doktorrrr kımdııı cnmmmmm unuyttumm yaaaa
bende çıktımmmm ablamla yiğenim gelcekmişşşş
bacılar netinizzzz
benim kahvaltıya misafirim vardı yeni gittilerrr ancak gelebildim
evetttt cnmm kalabalıkk ama ben ögleden sonraa gidiyorummmm herkess gıtmiş oluyoo en fazlaa 4 kişi beklıyorumm mıllet sabahhh kuyruk yapıyorlarrr bencedee çok tatlıı bi doktorr bakalımm ne olacakkkkkk...tamam canım kolay gele montajlap bitince yerleşince bizede göster ben mobilya hastasıyımm
aaa bak o doktoru banada 2 aydır herkes diyo ne olur ona bir git çok iyi bir doktormuş benim arkadaşlarımın çoğu onda doğum yaptıhem bana o hastane çok yakın ama bende doktorumu bırakmak istemiyorum açıkçası şuan yola başladık diye..hem çok kalabalık yaa çok bekliyolar
ben bölge ye gidiyom mustafa bey e
evetttt cnmm kalabalıkk ama ben ögleden sonraa gidiyorummmm herkess gıtmiş oluyoo en fazlaa 4 kişi beklıyorumm mıllet sabahhh kuyruk yapıyorlarrr bencedee çok tatlıı bi doktorr bakalımm ne olacakkkkkk...
aman bana bölge hastanesii demedeee ne dersennn dee nefret edıyorum ordannnnnnnnnnnn
maşallahh hiç boş kalmıyon
yeter hoşgeldin canım
asi güle güle
hoş buldummmm
evet canım eşimi ziyatere geliyorlarrrrrr
sevda kuzummm sen bana şu ateş ölçmee yönteminiiiii mail atmışsın ama ben ne yapacagımıı bılemedimmm şimdii yüksek çıkıncamı ateş yumurtluysunn hele kısacaa anlatın baaklım zahmet olmaszsaaaa
sevoo ateşin zirvelerdee
yukardaki benim tablom ateş değerim adetli olduğum zamanlar kırmızı olan yerler ve ateşim artık yükseldi artık bekleme moduna girdim yaniiher adet siklüsünde tablo yenileniyo alt alta tüm tablolar görünebiliyo yalnız aynı saatte ölçmeye bak erken saatte olsun en az 3 saatlik uykuyla olsun akıntında çok önemli bu tabloda
yukardaki benim tablom ateş değerim adetli olduğum zamanlar kırmızı olan yerler ve ateşim artık yükseldi artık bekleme moduna girdim yaniiher adet siklüsünde tablo yenileniyo alt alta tüm tablolar görünebiliyo yalnız aynı saatte ölçmeye bak erken saatte olsun en az 3 saatlik uykuyla olsun akıntında çok önemli bu tabloda
şimdi o mailde iki link var ilkini tıklıyosun hatırladığı kadarıyla sonra üyelik yapıyosun ingilizce olduğundan translate den yardım alarak yap istersen.sonra aktivasyoın için şifren geliyo mailine ondan sonrada bi kaç ayarlama soracak sana son adet tarihin yaşın falan
ateş olyı adetten yumurta çatlayana kadar genelde yakın ateş ölçümleri olur yani bazal ateşin olur.çatlama esnasında ufak bir düşüş gerçekleşir ve sonra normalden daha çok yükselir..işte yükseldiği andan sonra zaman geçmiş oluyo o ana kadar yaptın yaptın yanii
moraldemi soruyoo bu merettbirde ilişki zamanını girebiliyosun,moralin nasıl onu girebiliyosun,vucudunda belirti varmı ne bilim ağrı,göğüs falan filan herşeyy var,bide ilaç kullanıyosan klomen progesteron falan herşeyi işaretleyebiliyosun,çatlatma iğnesi vurulduğunda onu da işliyosun,sonraaaaa ovulasyon testi yapıyosan yada ultrasonda görüyosan ovulasyon olduğunu onları işaretliyon aklıma gelenler bunlar kızlarrrbende uzmanı değilim çok yorum yapamıyorum ama tabloyu çözdüm hemen hemen
sevoo ateşin zirvelerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?