Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy hade inşallah sevomm Rabbim bunca sene özlemle beklediğin bebeğini bu ay sana gönderir inşallahhhh bunu canı gönülden istiyorum inan tabe diğer kızlarada aynı şekilde

bugün adetin kaçıncı günü senin

aynenn öleee kabızmısın ishalmisin sinirlimisin herşey varr

ateşini yazdığın yer varya onun diğer sayfaları var yan yana görürsün SECONDERY,TEST,MEDS FALAN DİYE oralara bak canım
bakayımda ama bir mok anlıyacağımı sanmıyorum öküzün trene baktığı gibi misali

sevdammmm kuzumm yaptımdaaa sonraa bissürü bişeylerr çıktıı kafam 1 mılyondu şimdi 10 mılyon olduuuuu

Fatoş bende daha çözemediğim için yardımcı olamıyorum canım yaaa..benim gibi kurcala biraz Az çok anlarsın bişeyler

bugün 19.günümdeyim canım

bakayımda ama bir mok anlıyacağımı sanmıyorum öküzün trene baktığı gibi misali

türkçeye çevir siteye öle bak sonra işaretlemek istediğin bişey olursa orjinale çevirip işaretle

sevdammmm kuzumm yaptımdaaa sonraa bissürü bişeylerr çıktıı kafam 1 mılyondu şimdi 10 mılyon olduuuuu

ingilizce olanları türkçeye çevirin yaa inan anlarsınız :26:

inşallahh canımmm inan bende senin için aynı düşüncelerdeyimm ve diğer arkadaşlarım içindeeee

Kızlarr ben çıktımm ,iyi bakın kendinizee görüşürüzz :80::80::80::80:

kıslarrr ben çıkıyorum ALLAH a emanet olunn byyyyyyyyyyyyyy

haydiii güle güleyinnnnn

geçmişi okuyamadım önemli bişey yok demi geçmiştennnnnn alıntı yapan birinden tuğbşin kızı olacağını gördüm sedece hayırlısı maşallahhhhhhhh

hey sonunda konuya cevap yaza biliyorum yarım saattir sayfa hata veriyor.Nasılsınız kızlar tabii ben sayfaya dahil olana kadar kimse kaldıysa:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…