- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
moraldemi soruyoo bu merett
ayy hade inşallah sevomm Rabbim bunca sene özlemle beklediğin bebeğini bu ay sana gönderir inşallahhhh bunu canı gönülden istiyorum inan tabe diğer kızlarada aynı şekildeevet canım ilk defa 36.7 çıktıen fazla 36.6 ı görmüştüm şuana kadar ama çok erken daha bakalımmm bide progesteron kullanıyorum o ateşi etkiliyo şöyle 5 gün daha gitse inan hiç görmediğim bi tablom olur amaa işteee ne göstercek günler büyük ihtimalle düşer canım
bakayımda ama bir mok anlıyacağımı sanmıyorum öküzün trene baktığı gibi misaliaynenn öleeekabızmısın ishalmisin sinirlimisin herşey varr
ateşini yazdığın yer varya onun diğer sayfaları var yan yana görürsün SECONDERY,TEST,MEDS FALAN DİYE oralara bak canım
ayy hade inşallah sevomm Rabbim bunca sene özlemle beklediğin bebeğini bu ay sana gönderir inşallahhhh bunu canı gönülden istiyorum inan tabe diğer kızlarada aynı şekilde
bugün adetin kaçıncı günü senin
bakayımda ama bir mok anlıyacağımı sanmıyorum öküzün trene baktığı gibi misali
sevdammmm kuzumm yaptımdaaa sonraa bissürü bişeylerr çıktıı kafam 1 mılyondu şimdi 10 mılyon olduuuuu
ayy hade inşallah sevomm Rabbim bunca sene özlemle beklediğin bebeğini bu ay sana gönderir inşallahhhh bunu canı gönülden istiyorum inan tabe diğer kızlarada aynı şekilde
bugün adetin kaçıncı günü senin
Kızlarr ben çıktımm ,iyi bakın kendinizee görüşürüzz :80::80::80::80:
kıslarrr ben çıkıyorum ALLAH a emanet olunn byyyyyyyyyyyyyy
bugün 19.günümdeyim canım
türkçeye çevir siteye öle bak sonra işaretlemek istediğin bişey olursa orjinale çevirip işaretle
ingilizce olanları türkçeye çevirin yaa inan anlarsınız :26:
naberssiniz kuşlarrrrrrrrrrr
nasıl türkçe yapacaz çeviri filen yazmıyooooooo
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın nasıl belin
Fatoş bende daha çözemediğim için yardımcı olamıyorum canım yaaa..benim gibi kurcala birazAz çok anlarsın bişeyler
geçmiş olsun kamer rabbim şifa versin
kuzummmmmm ziyaretee kahvaltıyamıı geliyorlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?