hey sonunda konuya cevap yaza biliyorum yarım saattir sayfa hata veriyor.Nasılsınız kızlar tabii ben sayfaya dahil olana kadar kimse kaldıysa:79:
sevom sağol şu an idare eder biraz zorlanıyorum işte ama cumartesi pazar pazartesi altımdan alacaklardı nerdeyse öyle kötüydüm yani allah kimseye göstermesin cıyak cıyak bağırdım vallaaaa
kamer geçmiş olsun canım
kızlarrr yeğenciğim geliyor zeytinyağlı sarma yiyecekmişşş bende dedimki yaprak yokkk
bu gün paday (pazar )var al ordan dedi bana gidip taze aprak alayımda yeğenciğime sarma yapayımmmmm
sevoooooooo maşallah tablon güzel gibi aranızı ısttınız demi herifleeeeçalışma tam gazzzzzzz suratına yastık neyim kapatmadın demii
kamer geçmiş olsun canım
kızlarrr yeğenciğim geliyor zeytinyağlı sarma yiyecekmişşş bende dedimki yaprak yokkk
bu gün paday (pazar )var al ordan dedi bana gidip taze aprak alayımda yeğenciğime sarma yapayımmmmm
hadi yeter sevindir çocuğu
hoşgeldin canım evet kızların bazıları gitti bende diyom ayşe burada niye yazmıyo
hımm geçmiş olsun tekrar canım peki nasıl kaymış bişey söyledilermi
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh[sıze="3"]belkim rabbimde beni sevindirirrr:26::26::26::26::26::26::26::26::26:[/sıze]
kızlar az önce tarfil arakadşımız aradı siteye giremiyormuş mail aktivasyonu yüzünden ..yazık benim bişey anladığımı sanıp aramışYardımcı olamadım maalesef sadece editöre mesaj çekebilidim ..bu arada 5melekannesi ile yeniden üye olmuş ama onunlada aktifleşemiş :44:şuanda yazdıklarımızı okuyo sizde bildiklerinizi yazarsanız yardımcı olursunuz belki
ohh ne güzelll yeğen geliyo.. demek padayy diyookolay gelsin canımm
çözüldü sorunnhadi yaa bende diyom acaba kim 5melek annesi demek tarfilmiş
ya bende bilmiyomki aktivasyon için mail gitmedi gerek sen editöre yazmışsın bakalım cevap gelir herhal :44:
ani hareket yapmadım ama işte bende anlamadım nasıl olduğunu sizler dikkat edin her şekilde olabiliyomuş yerden bişey alınca bile olabiliyomuşş
bu arada kızlar şu çok akıntı köktenmi diyonuz siz valla dohtora sormamak için kendimi çok zorladım söylicektim nerdeyse alternetif tıptan yararlanıyorum dohtor diyecektimm demedimmm
sanırım çok akıntı olunca mantara çevirdi benim tahminim sistit olmuş aynı zamandadaa ilaç felan verdi işte
bide sevom yumurtlamam olmuş yumurtaları gösterdi bana ve dediki çok fazla güvenme ateş ölçmeye çok ta garantili deil dedi ama kesin olarak demedi çok güvanme dediiiiii
kızlar az önce tarfil arakadşımız aradı siteye giremiyormuş mail aktivasyonu yüzünden ..yazık benim bişey anladığımı sanıp aramışyardımcı olamadım maalesef sadece editöre mesaj çekebilidim ..bu arada 5melekannesi ile yeniden üye olmuş ama onunlada aktifleşemiş :44:şuanda yazdıklarımızı okuyo sizde bildiklerinizi yazarsanız yardımcı olursunuz belki
yeterr demek yaprak sarması yapacann bende bu akşam zeytin yağlı dolma yapıcamm ne zamandır canım çekyirduu şöyle ekşili acılıı ımmmmımmmm
yeterr demek yaprak sarması yapacann bende bu akşam zeytin yağlı dolma yapıcamm ne zamandır canım çekyirduu şöyle ekşili acılıı ımmmmımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?