Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevoooooooo maşallah tablon güzel gibi aranızı ısttınız demi herifleeeeçalışma tam gazzzzzzzsuratına yastık neyim kapatmadın demii

hey sonunda konuya cevap yaza biliyorum yarım saattir sayfa hata veriyor.Nasılsınız kızlar tabii ben sayfaya dahil olana kadar kimse kaldıysa:79:

hoşgeldin canım evet kızların bazıları gitti bende diyom ayşe burada niye yazmıyo

sevom sağol şu an idare eder biraz zorlanıyorum işte ama cumartesi pazar pazartesi altımdan alacaklardı nerdeyse öyle kötüydüm yani allah kimseye göstermesin cıyak cıyak bağırdım vallaaaa

hımm geçmiş olsun tekrar canım peki nasıl kaymış bişey söyledilermi

kamer geçmiş olsun canım

kızlarrr yeğenciğim geliyor zeytinyağlı sarma yiyecekmişşş bende dedimki yaprak yokkk
bu gün paday (pazar )var al ordan dedi bana gidip taze aprak alayımda yeğenciğime sarma yapayımmmmm

sevoooooooo maşallah tablon güzel gibi aranızı ısttınız demi herifleeeeçalışma tam gazzzzzzzsuratına yastık neyim kapatmadın demii

sağol canım daha çok erken ama işte insan yinede umutlanıyoo aslında doktorun dediği günden bir gün geç oldu ilişkimiz ama zaten ogün çatlamışım büyük ihtimalle..kız yok suratına kapatmak yerine saldırdım kurt gibiiii

kızlar az önce tarfil arakadşımız aradı siteye giremiyormuş mail aktivasyonu yüzünden ..yazık benim bişey anladığımı sanıp aramış yardımcı olamadım maalesef sadece editöre mesaj çekebilidim ..bu arada 5melekannesi ile yeniden üye olmuş ama onunlada aktifleşemiş :44:şuanda yazdıklarımızı okuyo sizde bildiklerinizi yazarsanız yardımcı olursunuz belki

ohh ne güzelll yeğen geliyo.. demek padayy diyoo kolay gelsin canımm

hoşgeldin canım evet kızların bazıları gitti bende diyom ayşe burada niye yazmıyo

hımm geçmiş olsun tekrar canım peki nasıl kaymış bişey söyledilermi

ani hareket yapmadım ama işte bende anlamadım nasıl olduğunu sizler dikkat edin her şekilde olabiliyomuş yerden bişey alınca bile olabiliyomuşş

bu arada kızlar şu çok akıntı köktenmi diyonuz siz valla dohtora sormamak için kendimi çok zorladım söylicektim nerdeyse alternetif tıptan yararlanıyorum dohtor diyecektimm demedimmm

sanırım çok akıntı olunca mantara çevirdi benim tahminim sistit olmuş aynı zamandadaa ilaç felan verdi işte
bide sevom yumurtlamam olmuş yumurtaları gösterdi bana ve dediki çok fazla güvenme ateş ölçmeye çok ta garantili deil dedi ama kesin olarak demedi çok güvanme dediiiiii

hadi yaa bende diyom acaba kim 5melek annesi demek tarfilmiş
ya bende bilmiyomki aktivasyon için mail gitmedi gerek sen editöre yazmışsın bakalım cevap gelir herhal :44:

yeterr demek yaprak sarması yapacann bende bu akşam zeytin yağlı dolma yapıcamm ne zamandır canım çekyirduu şöyle ekşili acılıı ımmmmımmmm

aslında sistiti kendin bile anlardın rahatsız ederdi seni çok :26:
Tabiki ateş olayı %100 değilki yüksek ateşle adet olanda var düşük ateşle hamile kalanda ama şu bir gerçekki yumurtlama zamanında ateşin etkileniyo ama denildiği gibi tam garanti değil

canımmm çok saol allah razı olsun bak girebildim işte kendine haksızlık etme lütfenn 10 gündür uğraşıyodum ben ama sen 10 dkda hallettin maşallahh

canım şimdi çıkmak zorundayım kayınvalidemler bekliyo en çokda ipeğe yazmak için biranönce girmek istedim suyunu dr sınırda demiş sanırsam bol bol armut ye ipeğim bak ömerin suyu için çok faydasını görceksin hemen başla yemeye

haden allaha emanet olsun akşama görüşürüz özledim sizi

kızlar siirtlilerin dolması meşhur olur size bir kaç tüyo vereyim iç malzemesine ekstrdan taze nane 5_6 diş sarmısak toz sumak koyarsanız daha lezetli olduğunu göreceksinizz

yeterr demek yaprak sarması yapacann bende bu akşam zeytin yağlı dolma yapıcamm ne zamandır canım çekyirduu şöyle ekşili acılıı ımmmmımmmm

benimde buzlukta kırmızı yeşil bmer birde patlıcan vardı onalrıda yapacağımmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…