- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
canımmm çok saol allah razı olsun bak girebildim işte kendine haksızlık etme lütfenn 10 gündür uğraşıyodum ben ama sen 10 dkda hallettin maşallahh
Canım şimdi çıkmak zorundayım kayınvalidemler bekliyo en çokda ipeğe yazmak için biranönce girmek istedim suyunu dr sınırda demiş sanırsam bol bol armut ye ipeğim bak ömerin suyu için çok faydasını görceksin hemen başla yemeye
haden allaha emanet olsun akşama görüşürüz özledim sizi
yardımcı olduysam ne mutlu banacanımmm çok saol allah razı olsun bak girebildim işte kendine haksızlık etme lütfenn 10 gündür uğraşıyodum ben ama sen 10 dkda hallettin maşallahh
canım şimdi çıkmak zorundayım kayınvalidemler bekliyo en çokda ipeğe yazmak için biranönce girmek istedim suyunu dr sınırda demiş sanırsam bol bol armut ye ipeğim bak ömerin suyu için çok faydasını görceksin hemen başla yemeye
haden allaha emanet olsun akşama görüşürüz özledim sizi
ula ben kendim için zatenn tıka basa yiyiroum senin yerine yiyemem boğazımda kalırrbenim için de yiyinnnBuuuu sevommm için deyinnn
kızlar siirtlilerin dolması meşhur olur size bir kaç tüyo vereyim iç malzemesine ekstrdan taze nane 5_6 diş sarmısak toz sumak koyarsanız daha lezetli olduğunu göreceksinizz
kızlar siirtlilerin dolması meşhur olur size bir kaç tüyo vereyim iç malzemesine ekstrdan taze nane 5_6 diş sarmısak toz sumak koyarsanız daha lezetli olduğunu göreceksinizz
isotu unutmuşum isot varsa isotta koy :82:sumak hariç diğerlerini ben koyuyorum ama sumakta denerimmm
ula ben kendim için zatenn tıka basa yiyiroum senin yerine yiyemem boğazımda kalırr
canım benim demek 10 gündür uğraşıyonn :26: Neyseki nurcik olaya el attı çözüldüüGörüşürüz canım
klozet takımını bitirince koyarım sözOzaman postala benim hakkımı
aaa çok geçmiş olsun canım geçenlerde benim yeğeniminde ateşi yükselmişti kaç gün düşüremediler iğnelerle zar zor düştü kuzumunnkızlar nasılsınız ben şuan erkek kardeşimin evineyim minik yeğenim 3 gündür ateşler içinde yanıyo yavrum annemle onlara gelik p.tesi gecesinden beri buradayız kaç gündür uykusuzuz inş bugün iyi olur
topikçe dolma yiyecez işte ne güzellYAAAAAAAAAAA nurcan yeter tam yemek saati ağzımın suyu aktı şurda iştahlımı iştahlı tombik bi arkadaşınız var canım çekti kalktım dolma yapayım diye ne yaprak ne biber nede kuru patlıcan bana durduk yere şimdi masraf çıkardınız allahdan bu gün pazar var bi dolanayım
kızlar nasılsınız ben şuan erkek kardeşimin evineyim minik yeğenim 3 gündür ateşler içinde yanıyo yavrum annemle onlara gelik p.tesi gecesinden beri buradayız kaç gündür uykusuzuz inş bugün iyi olur
klozet takımını bitirince koyarım söz
YAAAAAAAAAAA nurcan yeter tam yemek saati ağzımın suyu aktı şurda iştahlımı iştahlı tombik bi arkadaşınız var canım çekti kalktım dolma yapayım diye ne yaprak ne biber nede kuru patlıcan bana durduk yere şimdi masraf çıkardınız allahdan bu gün pazar var bi dolanayım
evet canım hepsi çiğden koyuyorum et bile olsa çiğ koyuyorum birde kızlar soğan domates biberleriniz prinçten daha fazla olsunnkıymalı dolmanın malzemesi nasıl oluyo hepsini çiğ şekildemi dolduyonn valla bilmiyom haa dalga geçmiyomm :26:
gelir caım niye gelmesin güzell güzel sarıp sarmalarım hiç birşey olmazgeçmiş olsunnn rabbim şifa versinn aman ateş çok öenmliii
ahh bacım benimmm böle söylemen bile yeter yemiş kadar oldum sağol bacımm.ordan buraya dolmamı gelir
kızlar nasılsınız ben şuan erkek kardeşimin evineyim minik yeğenim 3 gündür ateşler içinde yanıyo yavrum annemle onlara gelik p.tesi gecesinden beri buradayız kaç gündür uykusuzuz inş bugün iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?