Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim demek 10 gündür uğraşıyonn :26: Neyseki nurcik olaya el attı çözüldüü Görüşürüz canım

yardımcı olduysam ne mutlu bana bizde seni özledik canım eskisi gibi yine gel olarmıı

kızlar siirtlilerin dolması meşhur olur size bir kaç tüyo vereyim iç malzemesine ekstrdan taze nane 5_6 diş sarmısak toz sumak koyarsanız daha lezetli olduğunu göreceksinizz

sumak hariç diğerlerini ben koyuyorum ama sumakta denerimmm

kızlar siirtlilerin dolması meşhur olur size bir kaç tüyo vereyim iç malzemesine ekstrdan taze nane 5_6 diş sarmısak toz sumak koyarsanız daha lezetli olduğunu göreceksinizz

kıymalı dolmanın malzemesi nasıl oluyo hepsini çiğ şekildemi dolduyonn valla bilmiyom haa dalga geçmiyomm :26:

kızlar nasılsınız ben şuan erkek kardeşimin evineyim minik yeğenim 3 gündür ateşler içinde yanıyo yavrum annemle onlara gelik p.tesi gecesinden beri buradayız kaç gündür uykusuzuz inş bugün iyi olur

Ben çokkk acıktımmm yemek yiyeyimm bariiii
dün ortaklardan birinin annesi karısı falan geldi hamsili pilav yapmışşş Burma tatlı baklava ve kekkk şimdi onlardan yiyeyimmm

YAAAAAAAAAAA nurcan yeter tam yemek saati ağzımın suyu aktı şurda iştahlımı iştahlı tombik bi arkadaşınız var canım çekti kalktım dolma yapayım diye ne yaprak ne biber nede kuru patlıcan bana durduk yere şimdi masraf çıkardınız allahdan bu gün pazar var bi dolanayım

aaa çok geçmiş olsun canım geçenlerde benim yeğeniminde ateşi yükselmişti kaç gün düşüremediler iğnelerle zar zor düştü kuzumunn

topikçe dolma yiyecez işte ne güzell

geçmiş olsunnn rabbim şifa versinn aman ateş çok öenmliii

klozet takımını bitirince koyarım söz

ahh bacım benimmm böle söylemen bile yeter yemiş kadar oldum sağol bacımm.ordan buraya dolmamı gelir

canım yaaaaaaa kusura bakamaa ya düşnmedim ben ya:85::85::85::85::85::85::85:

geçmiş olsun canımmmmmmmmmm

nurcan ben kuru patlıcan dolmasının içini pişirdiğim halde çiğ kalıyor çiğden doldursam dişimizi kırar sen hangi dolmanın tarıfini veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…