valla hayatımm ben hiç pişirmeden yapıyorum çok güzelde pişiyoo lokum gibi oluyor hattanurcan ben kuru patlıcan dolmasının içini pişirdiğim halde çiğ kalıyor çiğden doldursam dişimizi kırar sen hangi dolmanın tarıfini veriyorsun
kızalrrr siz bir şey yazdığınızda hani yeterrrrr yazıyorsunuz yaaaa ben her defasında bana yazdığınızı sanıyorummmmmm
evet canım hepsi çiğden koyuyorum et bile olsa çiğ koyuyorum birde kızlar soğan domates biberleriniz prinçten daha fazla olsunn
kuru dolmada çok güzel canımevet bende çiğ koyarımmm çok güzelde pişerrrr kıymayıda çiğ koyuyorum
ama ben hiç kuru dolma yapmadım kızlaraslında merak ediyorum tadı farklı oluyormuşş
güle güle canım anca yetiştirirsincanlar ben çıkıyorummmmmmm
görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzz
aaa çok geçmiş olsun canım geçenlerde benim yeğeniminde ateşi yükselmişti kaç gün düşüremediler iğnelerle zar zor düştü kuzumunn
kızlar çıktım bennnnnnn görüşürüz hepinizi tek tek öpüyorummmm mucukkkkkkkkkk mucukkkk görüşürüzzzz
diş çıkarıyorsa olabilir canım ..inşallah çıkmaz artık ateşisana da geçmiş olsun nurcancımm valla pazardan beri ateşi normale dönmedi sabah dr una götürdük tekrar muayene ett bişey bulamadı idrarı temiz boğazında da bişey yokama dişten mi diyoruz bugünde düzelmesse kan tahlili yaptıracaz inşallah bu gece ateşlenmez
pınar geçmiş olsun allah yiğenine şifa versi.Kızlar ben çıkıyorum net iyi çekmiyor sabah beri sinir oldum belki giremem bu gün hepiniz allaha emanet olun:80::80:
teşekkür ederim papatyam darısı başına en kısa zamanda hayırlısıyla inşallahhtuğba gördünmü nasıl tahmin ettik tam isabet ilk tebrik eden ben olayım allah tamamına erdirsin
allah razı olsun darısı başına olsun canım innnşallahhhgözün aydın canım sağlıcakla kucakla
yooh kızım (eğer gerçekten kızsa ) ağır başlı hanımefendi olacak inşallahhanası gibi soytarı olmıcak böyük adam olacak olmazsada böyük adamla evlenecektüh yineee çıkmadı benim tahminbir prensesimiz daha oluyorr demekk
amanda amannn annesi gibi çatlakssmı olacakmışşanası gibi deli doluu soytarımı olacakmışşş anasının kuzusuuu uyyyy prensesimm benimmm ,teyzelerin lokumunu yesinn seninn emii
tubişim meraktan çatlattın bizi canım yaa valla sırf senden haber varmı diye kocişi zar zor kaldırdımm oyundan
gözün aydın olsun canım hayırlı bir evlat olsun inşallah ..bu arada tubi bugün kontrolün varmıydı yoksa yine bir bahane bulupp bebeğini görmekmi istemiştinn???????????????????????????
yine tutturamadıkkk deseneee
tebrikler çatlağımmm nurcikin dediği gibi anası gibi çatlak bir kızın olacak hayırlısıylaaa uyyyy çok güzell yaaa bak ne haberler alıyon nereden nereyeeeee allaha şükürrrrrdün gibi aklımdaaa seyhannn tedavimde çok heyecanlıyımmm :18: dediğin zamanlarrrr darısı bizlerin başına inşallahhh
benide melike aradı meraktan çatlamış sen biliyonmu diyebende hemencik girdimmm bakayım didimm bugünn melikemin ve esramın sesini duydumm ekstra mutlu oldum vallaaa
şükürler olsun durummmtuğbacım prensesimiz geliyo ayy çok heyecan yaptım maşallah diyeyimAllah gönlüne göre verdi bacım darısı burdaki arkadaşlarıma inşallah en kısa zamanda
bence pıtısını yeme kızın pıtısı anasınınkine benzermiş gel bu işten vazgeç asimooooooyyyyyyy kuzum yiriim ben onun pıtısını beeeee
gözün aydın cnm allah hayırlı evlat nasip etsin inşallahhhh
iipek gözün aydın hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah bahtı güzel olsun allah bütün arkadaşlarımıza nasip etsin [/QUOTE .!.:teşekkür ederim ipem sende hayırlı sağlıklı kucağına al vakti zamanında paşayı inşallah
amiin darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın tanıdık tanımadık herkesin başına
geçmiş olsun canımmmkızlar benimde anneannemi hastaneye yatırıyolar çok yaşlı geçen hafta öksürmeye başlamıştı
iyice kötü olmuş doktor ciğerlerinde sorun var demiş çokta huysuz hastanede kök söktürmüş dün ablama
slmmmm kıslarrr benn geldimmmmmmm dün doktoraaaa gıttım doktor klomen verdi veee bu ayy aşılamaaa yapacazz dediiiiihaydi hayırlı olsun inşalllahhhhh
sağol kuzucum allah razı olsun darısı başına inşallah sanada çok geçmiş olsungeçmişi okuyamadım önemli bişey yok demi geçmiştennnnnn alıntı yapan birinden tuğbşin kızı olacağını gördüm sedece hayırlısı maşallahhhhhhhh
KURT GİBİ HA YANİ ŞÖYLEMİ HHHIIRRRRRRRRRR HAAAARRRRRRRRRRRRRRRRsağol canım daha çok erken ama işte insan yinede umutlanıyooaslında doktorun dediği günden bir gün geç oldu ilişkimiz ama zaten ogün çatlamışım büyük ihtimalle..kız yok suratına kapatmak yerine saldırdım kurt gibiiii UUUHĞĞHHH YARASION RAST GELSİN BACIM
yeterr demek yaprak sarması yapacann bende bu akşam zeytin yağlı dolma yapıcamm ne zamandır canım çekyirduu şöyle ekşili acılıı ımmmmımmmm GEÇMİŞ OLSUN CANIMM ALLAH ŞİFALAR VERSİN YAVRUCAĞA sirkeli pansuman faydalı olur diye biliyorum bi araştırın istersenkızlar nasılsınız ben şuan erkek kardeşimin evineyim minik yeğenim 3 gündür ateşler içinde yanıyo yavrum annemle onlara gelik p.tesi gecesinden beri buradayız kaç gündür uykusuzuz inş bugün iyi olur
teşekkür ederim papatyam darısı başına en kısa zamanda hayırlısıyla inşallahh
allah razı olsun darısı başına olsun canım innnşallahhh
yooh kızım (eğer gerçekten kızsa ) ağır başlı hanımefendi olacak inşallahhanası gibi soytarı olmıcak böyük adam olacak olmazsada böyük adamla evlenecek
yok valla ikili tarama vardı birde zeka testi onun için gittik gitmişkende sorayım dedim :97:
öle valla sevo inanmazsınız siz ama ben hala her duamda allahım banada hayırlı sağlıklı bir evlat ver diyorum gülme sakın ciddiyim hala inanamıyorum biliysunuz bi kısa zamanda çok sıkıntılar yaşadık çocuksuzluktan nasıl unuturum :93:şimdi bi kızın olacak dedin ya valla içim bi garip oldu benimmi dedim kendi kendime harbi çtlak bişeyimya darısı inşallah hepinizin aşına sağlıkla hayırlısıyla innşallahh canı gönülden dualarımdasınız
şükürler olsun durummmbende heyecan yapmak istiyorum ama dşünüyorum ya organlar gelişimini tamamlamadıysa gerçi her iki sonuçta bizim tabiki mutlu olucam çok fazla ama netsizlik belirsizlik hayal kurmamı engelliyooo bamyamı münüşmü acaba neeee
bence pıtısını yeme kızın pıtısı anasınınkine benzermiş gel bu işten vazgeç asimallah razı olsun sanada en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin inşallahhh canımmmmmm
teşekkür ederim ipem sende hayırlı sağlıklı kucağına al vakti zamanında paşayı inşallah
geçmiş olsun canımmm
haydi hayırlı olsun inşalllahhhhh
sağol kuzucum allah razı olsun darısı başına inşallah sanada çok geçmiş olsun
KURT GİBİ HA YANİ ŞÖYLEMİ HHHIIRRRRRRRRRR HAAAARRRRRRRRRRRRRRRRUUUHĞĞHHH YARASION RAST GELSİN BACIM
GEÇMİŞ OLSUN CANIMM ALLAH ŞİFALAR VERSİN YAVRUCAĞA sirkeli pansuman faydalı olur diye biliyorum bi araştırın istersen
yooh kızım (eğer gerçekten kızsa ) ağır başlı hanımefendi olacak inşallahhanası gibi soytarı olmıcak böyük adam olacak olmazsada böyük adamla evlenecek
yok valla ikili tarama vardı birde zeka testi onun için gittik gitmişkende sorayım dedim :97:
öle valla sevo inanmazsınız siz ama ben hala her duamda allahım banada hayırlı sağlıklı bir evlat ver diyorum gülme sakın ciddiyim hala inanamıyorum biliysunuz bi kısa zamanda çok sıkıntılar yaşadık çocuksuzluktan nasıl unuturum :93:şimdi bi kızın olacak dedin ya valla içim bi garip oldu benimmi dedim kendi kendime harbi çtlak bişeyimya darısı inşallah hepinizin aşına sağlıkla hayırlısıyla innşallahh canı gönülden dualarımdasınız
şükürler olsun durummmbende heyecan yapmak istiyorum ama dşünüyorum ya organlar gelişimini tamamlamadıysa gerçi her iki sonuçta bizim tabiki mutlu olucam çok fazla ama netsizlik belirsizlik hayal kurmamı engelliyooo bamyamı münüşmü acaba neeee
bence pıtısını yeme kızın pıtısı anasınınkine benzermiş gel bu işten vazgeç asimallah razı olsun sanada en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin inşallahhh canımmmmmm
teşekkür ederim ipem sende hayırlı sağlıklı kucağına al vakti zamanında paşayı inşallah
geçmiş olsun canımmm
haydi hayırlı olsun inşalllahhhhh
sağol kuzucum allah razı olsun darısı başına inşallah sanada çok geçmiş olsun
KURT GİBİ HA YANİ ŞÖYLEMİ HHHIIRRRRRRRRRR HAAAARRRRRRRRRRRRRRRRUUUHĞĞHHH YARASION RAST GELSİN BACIM
oy urban olurum beea seni yaradanaa quuzm benimmmmmmmyine tutturamadıkkk deseneee
tebrikler çatlağımmm nurcikin dediği gibi anası gibi çatlak bir kızın olacak hayırlısıylaaa uyyyy çok güzell yaaa bak ne haberler alıyon nereden nereyeeeee allaha şükürrrrrdün gibi aklımdaaa seyhannn tedavimde çok heyecanlıyımmm :18: dediğin zamanlarrrr darısı bizlerin başına inşallahhh
benide melike aradı meraktan çatlamış sen biliyonmu diyebende hemencik girdimmm bakayım didimm bugünn melikemin ve esramın sesini duydumm ekstra mutlu oldum vallaaa
teyy teyyyy hehehehehe ben biliyodum zatiii kıs ben onun pıtısını yerimmmm yavv maşalah aplam Rabbim analıbabalı büyütsün sağlıkla al kucağın ainşalahhhhhhhhhhhslm canlaaarrr kusura bakmayın geç geldim eve geldim yemek yok yemek yap yemek ye topla yerleştir filan derken şimdi geldim sabah 4 ten beri gözümü kırpmadım sarhoş gibiyim fenayım hemen size yazıpcyatıcamm
dr çok çok çok erken yanılma payı var ama KIZ gibi dedi 2 haftasonra net öğrenirsindedi allah herkese hayıorlı sağlıklı nasip etsin duramıyorum çok uykusuzum kızlar ha bu arada ben hala ne olduğunu bilmiyorum sadece bu belirsizlik yoruyo neyse 2 hafta bekleriz bişi değil allahın izniyle allaha emanet ıolunnnnnn
datlım ya geçmiş olsunn Rabbim şifa versin hakkınızda hayırlısı olsunngünaydın kızlar hepinizeeeeee
ben birkaçgündür gelemedimcumartesi günü belime bişeyler oldu ve bel diskim kaymış 4 gün yattım felaket bişeydi şu anda hala ağrım var ama idare etmeye çelışıyorum belki erken çıkarım duruma göre
ayrıca kadın doğuma da gittim önceki gün aşırı akıntı ve enfeksiyon , sistit hepsi çıktı anlıcanız ama sevindim ben daha kötü bişey olmasından korkmuştum ve kök yaptı gibime geliyor bu fazla akınntıyı çünkü daha öncesinde bu kadar aşırı deildi
bu kök iyimi kötümü karar veremedim:26::26::26::26::26: şu an birsürü ilaç iğne hem belim hem minnoş için kullanıyorum
ayrıca yumurtlama günlerinde olduğum için baktırdım dohtora da didmki ben ateş ölçüyorum ama ateşimde yükselme yok acaba yumurtlama sorunummu başladı :26::26::26da baktı yumurtacıklarımı kösterdi bana 8 10 kadar yumurta hücren var didi ateş ölçme yöntemine çok ta fazla güvenme kesin sonuç vermez dedi buda bilginizeeeee
geçmişe bakamıyorum kızlar çok uzun ve çok işim var artı fazla takılamıcam bu günlerde dersler var sınava 10 gün var 10 gün sonra daha sık gelirim
hepiniğzi seviyorum çokkkkkkkkkkk öpüyorum ve kaçıyorumm
günaydın...
hade bakalım gözün aydın canım birde şu gaz olayıda geçerse tam olacakkoy urban olurum beea seni yaradanaa quuzm benimmmmmmm
teyy teyyyy hehehehehe ben biliyodum zatiii kıs ben onun pıtısını yerimmmm yavv maşalah aplam Rabbim analıbabalı büyütsün sağlıkla al kucağın ainşalahhhhhhhhhhh
dinlen kıss yorma bu kadar kendini çok ta gezmeeee delüüümmmmmm
datlım ya geçmiş olsunn Rabbim şifa versin hakkınızda hayırlısı olsunn
şekerler çok geçmişe bakamadımmm nabersiniz biz yeni geldikkkk çok şükür bişi çıkmadııı kalça testimiz temizzz
karnı çok gurulduyordu elimle bile hisediyordum elim hareket ediyordu normaldedii duruu aplaa nurse harvey miydi önerdiğin şuruppp
şimdi baktım netten de dr da bunu önerdii ne dersin quzu alıyım mııı almadan da geçmiyo gazı şimdi gazı içinn günlük kimyon içiyorum anason rezene yada sütmax
akşam yatarkende dereotu napım quuzm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?