Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızalrrr siz bir şey yazdığınızda hani yeterrrrr yazıyorsunuz yaaaa ben her defasında bana yazdığınızı sanıyorummmmmm

evet canım hepsi çiğden koyuyorum et bile olsa çiğ koyuyorum birde kızlar soğan domates biberleriniz prinçten daha fazla olsunn

evet bende çiğ koyarımmm çok güzelde pişerrrr kıymayıda çiğ koyuyorum
ama ben hiç kuru dolma yapmadım kızlar aslında merak ediyorum tadı farklı oluyormuşş

canlar ben çıkıyorummmmmmm
görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzz

evet bende çiğ koyarımmm çok güzelde pişerrrr kıymayıda çiğ koyuyorum
ama ben hiç kuru dolma yapmadım kızlar aslında merak ediyorum tadı farklı oluyormuşş
kuru dolmada çok güzel canım yine aynı şekilde yapıyorsun iç harcını sadece patlıcanlarını suda haşlıyorsun biraz ...sonra dolduruyorsun bu kadar

Son düzenleme:
kızlar çıktım bennnnnnn görüşürüz hepinizi tek tek öpüyorummmm mucukkkkkkkkkk mucukkkk görüşürüzzzz

aaa çok geçmiş olsun canım geçenlerde benim yeğeniminde ateşi yükselmişti kaç gün düşüremediler iğnelerle zar zor düştü kuzumunn

sana da geçmiş olsun nurcancımm valla pazardan beri ateşi normale dönmedi sabah dr una götürdük tekrar muayene ett bişey bulamadı idrarı temiz boğazında da bişey yokama dişten mi diyoruz bugünde düzelmesse kan tahlili yaptıracaz inşallah bu gece ateşlenmez

kızlar çıktım bennnnnnn görüşürüz hepinizi tek tek öpüyorummmm mucukkkkkkkkkk mucukkkk görüşürüzzzz
güle güle kolay gelsin

diş çıkarıyorsa olabilir canım ..inşallah çıkmaz artık ateşi

pınar geçmiş olsun allah yiğenine şifa versi.Kızlar ben çıkıyorum net iyi çekmiyor sabah beri sinir oldum belki giremem bu gün hepiniz allaha emanet olun:80::80:

pınar geçmiş olsun allah yiğenine şifa versi.Kızlar ben çıkıyorum net iyi çekmiyor sabah beri sinir oldum belki giremem bu gün hepiniz allaha emanet olun:80::80:

sağol ayşecim sabah 9 dan beri çıkmadı inş daha çıkmaz şuan da uyandı bana bakıyo karşımda masum yavrum çok tatlı kızlarr ÖMERİMMM senin için öpeyim mii

tuğba gördünmü nasıl tahmin ettik tam isabet ilk tebrik eden ben olayım allah tamamına erdirsin
teşekkür ederim papatyam darısı başına en kısa zamanda hayırlısıyla inşallahh
gözün aydın canım sağlıcakla kucakla
allah razı olsun darısı başına olsun canım innnşallahhh
yooh kızım (eğer gerçekten kızsa ) ağır başlı hanımefendi olacak inşallahhanası gibi soytarı olmıcak böyük adam olacak olmazsada böyük adamla evlenecek
yok valla ikili tarama vardı birde zeka testi onun için gittik gitmişkende sorayım dedim :97:
öle valla sevo inanmazsınız siz ama ben hala her duamda allahım banada hayırlı sağlıklı bir evlat ver diyorum gülme sakın ciddiyim hala inanamıyorum biliysunuz bi kısa zamanda çok sıkıntılar yaşadık çocuksuzluktan nasıl unuturum :93:şimdi bi kızın olacak dedin ya valla içim bi garip oldu benimmi dedim kendi kendime harbi çtlak bişeyimyadarısı inşallah hepinizin aşına sağlıkla hayırlısıyla innşallahh canı gönülden dualarımdasınız
tuğbacım prensesimiz geliyo ayy çok heyecan yaptım maşallah diyeyimAllah gönlüne göre verdi bacım darısı burdaki arkadaşlarıma inşallah en kısa zamanda
şükürler olsun durummmbende heyecan yapmak istiyorum ama dşünüyorum ya organlar gelişimini tamamlamadıysa gerçi her iki sonuçta bizim tabiki mutlu olucam çok fazla ama netsizlik belirsizlik hayal kurmamı engelliyooo bamyamı münüşmü acaba neeee
ooooooyyyyyyy kuzum yiriim ben onun pıtısını beeeee
gözün aydın cnm allah hayırlı evlat nasip etsin inşallahhhh
bence pıtısını yeme kızın pıtısı anasınınkine benzermiş gel bu işten vazgeç asim allah razı olsun sanada en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin inşallahhh canımmmmmm

ayy valla tuğbacım bizde dedik sirkeli suyu ama doktorlar karşı öle şeylere annesine istemedi zaten canım bana kalsa yaparım ama işte

yine yaptın yapacağınıı güldürdünn benii sen çok yaşa

len ne kafama vurup duruyonn kargolaytayım sanada annemmm

benden sipariş alana yanında dolmalar bedavaaa bundan sonra pazarlığımı böyle yapacamm

oy urban olurum beea seni yaradanaa quuzm benimmmmmmm

teyy teyyyy hehehehehe ben biliyodum zatiii kıs ben onun pıtısını yerimmmm yavv maşalah aplam Rabbim analıbabalı büyütsün sağlıkla al kucağın ainşalahhhhhhhhhhh
dinlen kıss yorma bu kadar kendini çok ta gezmeeee delüüümmmmmm
datlım ya geçmiş olsunn Rabbim şifa versin hakkınızda hayırlısı olsunn

şekerler çok geçmişe bakamadımmm nabersiniz biz yeni geldikkkk çok şükür bişi çıkmadııı kalça testimiz temizzz
karnı çok gurulduyordu elimle bile hisediyordum elim hareket ediyordu normaldedii duruu aplaa nurse harvey miydi önerdiğin şuruppp
şimdi baktım netten de dr da bunu önerdii ne dersin quzu alıyım mııı almadan da geçmiyo gazı şimdi gazı içinn günlük kimyon içiyorum anason rezene yada sütmax
akşam yatarkende dereotu napım quuzm yaa

hade bakalım gözün aydın canım birde şu gaz olayıda geçerse tam olacakk

nurcanım bende kuru dolmayı çok severim ama eşim sevmez illa etli sulu yemek olcak çok nadir yaparım ben

tubişim kızımız olcakmış hadi bakalım rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…