Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tüp bebekte banada prengly vurulmuştu bilirim o iğne zor bulunuyo ben yedek olsun diye almıştım eczaneden ozamanlar.. inan daha geçenlerde dolapta idi attım çok bekleme süresi yok diye..benim iğneminde ismini bilmiyom sanırım overli...gibi bişeydi

inşallahhhh yarınnn bebişinn sana tutunurrr hasret biterrrr

desene karaşimşekleri koyacaz ocağa

tamam oyun bölümüne geçiyom hepimiz aynı oyunu oynasak yaaa
bu arada ben zuma yı çok seviyommm

desene karaşimşekleri koyacaz ocağa

tamam oyun bölümüne geçiyom hepimiz aynı oyunu oynasak yaaa
bu arada ben zuma yı çok seviyommm
he kız kara şimşek menümüz bugün iiyiii hadi zuma oynıyalım bende çok seviyom zumayıııııı hadi nurcik zuma yaaaa

canım bebek yapacağınız heeee inşşşş olcak bak gör içime doğuyoooooooooooo yakında burda hamiş müjdesi alcazzzz
ağzın bal yesin senin emii canım benimm inşallahh hepimizin özlemii tek tek dinerr artıkkk.

heh işte overliyle başlıyor diğer iğne aslında ikiside aynı işi görüyo ikiside sonuçta yumurta çatlatıyo ..ama ben inatla pregnly olsun diye tek tek dolaştım eczaneleri
inşallah bacımm inşallahh artık bu hasretimiz sona erer hepimizz hayırlısıyla hamile kalırız en kısa zamanda

inşallah aminn canımmm valla içime doğuyooooooo

tamamm ama o listeye girmek zorrr çok yüksek almışlarrr
olsun ne alırsak kar

şifaaa 14.sıraya yerleşmişsin ben 18 deyim

ben,im çıkmam lazım artık eşim gelecek daha yemek yokk :18: haydi görüşürükk

şifaaa 14.sıraya yerleşmişsin ben 18 deyim

ben,im çıkmam lazım artık eşim gelecek daha yemek yokk :18: haydi görüşürükk
aynı sayfadayız benimki geldi bilee aynen acilennnnnn mutfağa gitmeliyim iyi akşamlar öpüldün canım kolay gelsin

ben bu oyunu bitirene kadar aylarım geçmişti ben bi oyuna başlayınca illa bitirecemm bu taaa normalde gerçek sürümünde 14-10 na kadar gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…