- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
evet canımm saat bir 1 gibi vuruldum iğnemi yarından itibaren sahalara çıkmaya başlıyacaz bizde :)))
doktor reçeteye 2 tane farklı çatlatma iğnesi yazdı sevom birisi pregnly5000 diğeri covıte devamını okuyamadım:44: şu doktorlar neden normal harfleri yazmazlar yahuu
doktorumuz pregnly iğnesini bulabilirseniz onu alın dedi .ama biraz zor bulunduğunuda söyledi aydında bildiğimiz bütün eczanelere soralım şansımızı deniyelim dedik kaç eczane dolaştık depolarda bile bulunmadı neyse hastaneye yakın bir eczane daha vardı burda da bulmazsak diğer iğneyi alacaz artık dedik neysekii orda bulabildikk ..eczanede çalışan kalfa şanslı olduğumuzu söyledi ellerinde sadece aldığımız kalmıştı ..her zaman bulunamıyormuş o iğne yaaaa :26::26::26:
diğer iğne için bizde rapor çıkardık ama gerek kalmadı şükür
canım oyun kulübü anasayfasında sol kısımda yukardan aşağıya doğru sırası ile istediğini oyna onlar yeni yüklenenlerhe kız şu okuldan mezun olsak burda kutlama yapsak canım ya aynen benimde yemek yok ve tesadüf ki bende yeşil mercimek yemeği yapıcammmm
he kız kara şimşek menümüz bugün iiyiii hadi zuma oynıyalım bende çok seviyom zumayıııııı hadi nurcik zuma yaaaadesene karaşimşekleri koyacaz ocağa
tamam oyun bölümüne geçiyom hepimiz aynı oyunu oynasak yaaa
bu arada ben zuma yı çok seviyommm
ağzın bal yesin senin emii canım benimmcanım bebek yapacağınız heeeeinşşşş olcak bak gör içime doğuyoooooooooooo yakında burda hamiş müjdesi alcazzzz
tüp bebekte banada prengly vurulmuştu bilirim o iğne zor bulunuyo ben yedek olsun diye almıştım eczaneden ozamanlar.. inan daha geçenlerde dolapta idi attım çok bekleme süresi yok diye..benim iğneminde ismini bilmiyom sanırım overli...gibi bişeydi
inşallahhhh yarınnn bebişinn sana tutunurrrhasret biterrrr
he kız kara şimşek menümüz bugün iiyiii hadi zuma oynıyalım bende çok seviyom zumayıııııı hadi nurcik zuma yaaaa
canım beğenmene sevindim avtarlar, profillerle ilgili topik var sık kullanılanlarımda durur bu linkşiffaaa bu arada avatarın çok güzelll bende istiyom öle hareketli ama yapamıyomm :84:
inşallah aminn canımmm valla içime doğuyoooooooağzın bal yesin senin emii canım benimminşallahh hepimizin özlemii tek tek dinerr artıkkk.
heh işte overliyle başlıyor diğer iğne aslında ikiside aynı işi görüyo ikiside sonuçta yumurta çatlatıyo ..ama ben inatla pregnly olsun diye tek tek dolaştım eczaneleri
inşallah bacımm inşallahh artık bu hasretimiz sona erer hepimizz hayırlısıyla hamile kalırız en kısa zamanda
olsun ne alırsak kartamamm ama o listeye girmek zorrr çok yüksek almışlarrr
oyun kulübü ana sayfada sağda en çok oynananlardazuma oyununu bilmiyorum link versenize
83bin yaptım ama puan işlemeidi yaaaa:84::84::84::84::84::84::84:bitirince puanlarımızı yazalımm
sifaa 102.777 14. sıradayım şimdilik
amannn tühh bugün bende de çok oldu hata koduna gıcık oldummm çok gözümün önüne çıktı çokkkk83bin yaptım ama puan işlemeidi yaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
aynı sayfadayızşifaaa 14.sıraya yerleşmişsin ben 18 deyim
ben,im çıkmam lazım artık eşim gelecek daha yemek yokk :18: haydi görüşürükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?