Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifaaa 14.sıraya yerleşmişsin ben 18 deyim

ben,im çıkmam lazım artık eşim gelecek daha yemek yokk :18: haydi görüşürükk
aynı sayfadayız benimki geldi bilee aynen acilennnnnn mutfağa gitmeliyim iyi akşamlar öpüldün canım kolay gelsin

ben bu oyunu bitirene kadar aylarım geçmişti ben bi oyuna başlayınca illa bitirecemm bu taaa normalde gerçek sürümünde 14-10 na kadar gidiyo
evet bende bu oyunu sonuna kadar oynamak isterim çok seviyorumm haaa kızlar toplardan başka topların dışında 2-3 kez level boyunca altın görünüyoooo ona da tıklayınca yani denk gelirse bonus 500 puan bilmiyorsanız diye belirttim püf noktası

aynen öle yapacam datlım ama o da benii suçlu görüyoo sabahtan beri bi kere aramadı keyfi bilir walla kendi gelsin girsin eve kapıyı falan açmam girer yatarım yunusuda alırım
datlımm iğnenide olmuşsun quuzmm inşalahh hayırlı evlatların olsunnn
bende bu iğneden olmuştum
ohh walla iyi yapmışsın quuzm yaa d,nlen bol boll ges tozz ohhhhhh

ohh quzummm ,inşalah vesile olurrrr
şifaaa 14.sıraya yerleşmişsin ben 18 deyim

ben,im çıkmam lazım artık eşim gelecek daha yemek yokk :18: haydi görüşürükk

slmm şekerlerr geldiğim gibi gidiyomm öpüldünüzzzzzzzzzz

melikem geldin gidiyon canım umarım eşin hatasını anlar akşam gönlünü alır canım benim

evet şifam bende denk gelirse tıklıyom ona ama çoğu zor yerde oluyo

su ısıtıcıyı çalıştırdım biraz önce eşimde az uzandı muhtemelen uyur işte az sonra başlıcammm hiç kalkasım yokki

ben,imki aç aç hayatta uyumaz bide işten gelince hemen yemek yerixz biz hazırlayıp iyiymiş seninki ben ev hanımı olsam yanardım bu konuda

100bin yaptımm şifa geçemedim yine seni yaaaa
neyse kızlarr bende mutfağa girecem eşim acıkmış ama yemek yok daha ortada

ben,imki aç aç hayatta uyumaz bide işten gelince hemen yemek yerixz biz hazırlayıp iyiymiş seninki ben ev hanımı olsam yanardım bu konuda
benimki hemen yemez önce uzanır-uyur biz geç yeriz

100bin yaptımm şifa geçemedim yine seni yaaaa
neyse kızlarr bende mutfağa girecem eşim acıkmış ama yemek yok daha ortada
canım tebrik ederim püf noktamı görmüş müydün :26: öyle dene birde o zaman geçersin hadi kolay gelsin

kolay gelsin canım
evet gördüm şifanın hemen altındasın ben zor oynuyom donuyo yaa
nasıl donuyor kız oyun mu donuyoooo :26: :44: hiç öleee yaşamadım da başka oyunlarda donma oluyordu da zuma da olmamıştı vayy beee

iyi akşamlarrrrr topikin gülleri sevo nasılsın canım benim oyunmu oynuyosunuz şiffada burdaymış nasılsınız tatlişler
pek kimselerle rastı gelemiyom akşamları nurcanda kılpayı kaçırdm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…