aynı sayfadayızşifaaa 14.sıraya yerleşmişsin ben 18 deyim
ben,im çıkmam lazım artık eşim gelecek daha yemek yokk :18: haydi görüşürükk
aynı sayfadayızbenimki geldi bilee aynen acilennnnnn mutfağa gitmeliyim iyi akşamlar öpüldün canım kolay gelsin
evet bende bu oyunu sonuna kadar oynamak isterim çok seviyorumm haaa kızlar toplardan başka topların dışında 2-3 kez level boyunca altın görünüyooooben bu oyunu bitirene kadar aylarım geçmişti ben bi oyuna başlayınca illa bitirecemm bu taaa normalde gerçek sürümünde 14-10 na kadar gidiyo
aynen öle yapacam datlım ama o da benii suçlu görüyoo sabahtan beri bi kere aramadı keyfi bilir walla kendi gelsin girsin eve kapıyı falan açmam girer yatarım yunusuda alırımhayırdır çatlağumm ateşin başınamı vurdi :122: :122: :122:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anlaşılan çok kırmış eşin seni :44:ama hiç üzülme eğer haksızsa sonuna kadar tavrını koy hiçte alttan alma taaaki suçunu anlayıp özür dileyene kadarsıkma sen canını
şifacım sınavı geçememişsin olsun senin canın sağolsun hayatım hiç üzülme bu seferki sınava daha çok çalışır daha iyi sonuç alırsın inşallah
herkese merahabalar hayırlı cumalarr sabahtan beri hastanedeydim ..doktor acilen sezeryana girdiği için baya bekledik
sadece bir yumurtam olgunlaşmış kızlarikinci yumurtam çok küçükmüş ..doktor çatlatma iğnesi yazdı ama bu iğneyi bulana kadar ayaklarımıza kara sular indi dışardan geldiği için piyasada pek bulunmazmış neyseki zar zor bulduk bir eczaneden .
bugün pek sessiz burası hayrolsun
ohh walla iyi yapmışsın quuzm yaa d,nlen bol boll ges tozz ohhhhhhşifamm sınav notların düşükmüş inşallah finalde yüksek alırsın bende tahminimden daha düşük aldım 50 lerde
nurcik vuruldun mu peki bugün iğneni ismi neydi bulamadınız merak ettim canım benim iğnemin fiyatı 80 küsürdüneyseki rapor çıkarttılar öle aldım bu arada tek yumruta bile herşeye yeter allaha şüküğr benimde ilk ay tek yumurtam gelişti bu ayda ikincisi tam büyümemişti allaha şükür yinede vucudumuz tepki veriyo ilaçlara buna şükür inşallahh tek yumurta bile bi cana yeter canım
bu arada ben evdeyim işe gitmedim kendimi çok yorgun hissettim sabah uyanmak istemedim o yüzden ektim işib birde kızlar benim adetime var ama adet sancım var kaç gündür
ohh quzummm ,inşalah vesile olurrrrevet canımm saat bir 1 gibi vuruldum iğnemi yarından itibaren sahalara çıkmaya başlıyacaz bizde :)))
doktor reçeteye 2 tane farklı çatlatma iğnesi yazdı sevom birisi pregnly5000 diğeri covıte devamını okuyamadım:44: şu doktorlar neden normal harfleri yazmazlar yahuu
doktorumuz pregnly iğnesini bulabilirseniz onu alın dedi .ama biraz zor bulunduğunuda söyledi aydında bildiğimiz bütün eczanelere soralım şansımızı deniyelim dedik kaç eczane dolaştık depolarda bile bulunmadı neyse hastaneye yakın bir eczane daha vardı burda da bulmazsak diğer iğneyi alacaz artık dedik neysekii orda bulabildikk ..eczanede çalışan kalfa şanslı olduğumuzu söyledi ellerinde sadece aldığımız kalmıştı ..her zaman bulunamıyormuş o iğne yaaaa :26::26::26:
diğer iğne için bizde rapor çıkardık ama gerek kalmadı şükür
şifaaa 14.sıraya yerleşmişsin ben 18 deyim
ben,im çıkmam lazım artık eşim gelecek daha yemek yokk :18: haydi görüşürükk
vallamı :26: bidaha mı oynuyooooo yoksa zuma yı :26: püf noktamı görseydi barikolay gele canım iyi akşamlarrr
nurcik oyuna daldı
ama kara şimşek ne zaman pişcekayyy çıkmıyom eşim dişçiye gidiyomuşş
evet aynen alamadıklarım aldıklarımdan çok oluyooooomelikem geldin gidiyon canım umarım eşin hatasını anlar akşam gönlünü alır canım benim
evet şifam bende denk gelirse tıklıyom ona ama çoğu zor yerde oluyo
ama kara şimşek ne zaman pişcek
dert etme canım ben pişiririm sizi de beklerim gelemezseniz postalarımvalla bilmiyom evde soğanda yokki yapsam kalsın bakalım
dert etme canım ben pişiririm sizi de beklerim gelemezseniz postalarım
su ısıtıcıyı çalıştırdım biraz öncecanım benimm ellerine sağlık yemiş kadar oldummmsen hala burdasın yemeği kim yapıyo :26:
su ısıtıcıyı çalıştırdım biraz önceeşimde az uzandı muhtemelen uyur işte az sonra başlıcammm hiç kalkasım yokki
100bin yaptımmşifa geçemedim yine seni yaaaa
neyse kızlarr bende mutfağa girecem eşim acıkmış ama yemek yok daha ortada
benimki hemen yemez önce uzanır-uyurben,imki aç aç hayatta uyumaz bide işten gelince hemen yemek yerixz biz hazırlayıp iyiymiş seninki ben ev hanımı olsam yanardım bu konuda
canım tebrik ederim püf noktamı görmüş müydün :26: öyle dene birde o zaman geçersin100bin yaptımmşifa geçemedim yine seni yaaaa
neyse kızlarr bende mutfağa girecem eşim acıkmış ama yemek yok daha ortada
nasıl donuyor kız oyun mu donuyoooo :26: :44: hiç öleee yaşamadım da başka oyunlarda donma oluyordu da zuma da olmamıştı vayy beeekolay gelsin canım
evet gördüm şifanın hemen altındasın ben zor oynuyom donuyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?