Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlarrrrr topikin gülleri sevo nasılsın canım benim oyunmu oynuyosunuz şiffada burdaymış nasılsınız tatlişler
pek kimselerle rastı gelemiyom akşamları nurcanda kılpayı kaçırdm
iyi akşamlar canım hoş geldin yoktun epeydir nasılsın canım ne var ne yokkk kimse olmayınca oyunlara geçtik Sevoyla

hoşbulduk canım işten geldim işte aynı rutin şeyler benimki yoldadır bende o gelmeden fırsat bu fırsat damladım hemen

hoşbulduk canım işten geldim işte aynı rutin şeyler benimki yoldadır bende o gelmeden fırsat bu fırsat damladım hemen
aaa işemi başladın çok iyi olmuş maddi manevi katkı sağlar yuvanıza ne tür bi iş :26: mahsuru yoksa tabi hafta sonu tatilin var mı kamer gibi cumartesileri demi çalışıyorsun :26: Rabbim güç kuvvet kolaylıklar versin canım

iyi yapmışsınız canım oyun nsıl yenimi bu arada avatarın çok tatlı kız
bu arada benim harflerde arada kayma oluyo mağzur görün klavye biraz farklı ondan canım

sağol canım ben epeydir çalışıyorum zaten tekstil model tarasım bebe giyimi üzerine yorucu bi iş anlıcağın hem bedenen hem kafa
evet canım bazen cumartesi oluyo işe bağlı sağol canım idare ediyoz napalım kocişe destek hemde sigorta icin bi yandan

serapçım hoşgeldin evet karşılaişamıyoruz nasılsın canım demek işe başladın hayırlı olsun çok iyi yapmışsın bence

oyunum bitmedi gidemm hemen

iyi yapmışsınız canım oyun nsıl yenimi bu arada avatarın çok tatlı kız
bu arada benim harflerde arada kayma oluyo mağzur görün klavye biraz farklı ondan canım
oyunlarda sitres atıyoruz işte evet canım sık sık yeni oyunlar yükleniyor olsun canım net anlaşılıyor yazdıkların

canım niyeyse hep aklımda ev hanımısın kalmış ya da hiç dikkatimi çekmedi çalıştığın :26: evet tekstil işi ağırdır bi dönem bende çalışmıştım :44: olsun Rabbim gücünü kuvvetini artırsın tatlım

serapçım hoşgeldin evet karşılaişamıyoruz nasılsın canım demek işe başladın hayırlı olsun çok iyi yapmışsın bence

oyunum bitmedi gidemm hemen
sağol canım evet bi türlü denk gelmiyoruz olsun sağlık olsun iyiyim kociş geldi gurbet ellerden bende evime dündüm annemde kalıyodum o yokken 1 buçuk aya yakın
zaten calışıyodum ben canım aşkolsun gııııı bu kadar çabuk unutmuşunuz neyse şaka şaka olabilir canım hatırınızda kalmamıştır olabilir yani sen nasılsın

olsun canım önemli değil sağol datlum evet zor biraz ama napalım alıştım artık :87:sen ne iş yapmıştn ne üzerineydi

aa uzun zamandır çalışıyon demek bende bilmiyodum canım :26:

şifaa bu arada bende de çok hata veriyo oyun bitince
donma olayıda yavaşlıyo top atarken öle oluncada yanlış yere atıyom

hangi oyundasın Sevoooo

zuma daydım ama yeter yoruldumm

aşkolsun unuturmuyuz seni sadece çalıştığını bilmiyodum..annende olduğunu kocişinin olmadığını ama geldiğini artık eve geçtiğini biliyorum bak unutmamışızz inşallah bu ayrılık sonunda kavuşmanız bebeğinizle sonuçlanır

sifaa Bumper Jack oyununun yeni sampiyonu !
kız şampionmu oldun canım tebrik ederim

canım önemli değil yine baya olmuş normaldir
inşallah canım bakalım hemen başladık tedaviye
senin durumlar nasıl

olsun canım önemli değil sağol datlum evet zor biraz ama napalım alıştım artık :87:sen ne iş yapmıştn ne üzerineydi
tekstil atölyesindeyim makinacı olarak kısa çalışmıştım ama

aa uzun zamandır çalışıyon demek bende bilmiyodum canım :26:

şifaa bu arada bende de çok hata veriyo oyun bitince
donma olayıda yavaşlıyo top atarken öle oluncada yanlış yere atıyom
o zaman bugün oyun kulübü sayfasında sorun var listeye yerleşen yerleşiyooo ama buda şans işi beee sağlık olsun bende bi daha oynamak istiyom zumayı

zuma yı ikinci kez oynama sırası bende

Serap cığım unutmadık seni tatlım yerin belli belliydi inşallah bebişin de gelir çabucak hayat daha bi başka güzel olur

canım önemli değil yine baya olmuş normaldir
inşallah canım bakalım hemen başladık tedaviye
senin durumlar nasıl

bende klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum bu ayda (geçen ayda böle oldu) işte şimdi bekleme modundayım canım çalışmaları doldurduk gelecek ayda böle takip edecek doktor daha sonra aşılamaya geçicez umarım seninde yumoşların cevap verir canım

sifaa Bumper Jack oyununun yeni sampiyonu !
kız şampionmu oldun canım tebrik ederim

sağol canım Kedersiz görmesin susssss aramızda sır şampiyon oldum tahtına oturdum Nurcikin daha bu ne ki bende ne şampiyonluklar var hakikaten başarılı olduğum oyunlarda oluyoo hani oynadığıma değiyo

inşallah canım kısmet nezamansa :26:
seninde ALLAH gönlüne göre versin inşallah datlum
bu arada oyuna bi bakyım zevkli oyunmuş bende oynicim

şifaa bu nine li oyunda bi elma kaçırınca hemen can gidiyii nasıl okadar topladınız kız maaşalahhh

ben sölemem canım merak etme sende hiç sisetme olarmı :97:
valla ben pek başarılı değilim bu oyun konusunda :86:
bravo cidden tebrik ediyorm seni datlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…