iyi akşamlar canım hoş geldin yoktun epeydir nasılsın canım ne var ne yokkkiyi akşamlarrrrr topikin gülleri sevo nasılsın canım benim oyunmu oynuyosunuz şiffada burdaymış nasılsınız tatlişler
pek kimselerle rastı gelemiyom akşamları nurcanda kılpayı kaçırdm
aaa işemi başladınhoşbulduk canım işten geldim işte aynı rutin şeyler benimki yoldadır bende o gelmeden fırsat bu fırsat damladım hemen
sağol canım ben epeydir çalışıyorum zaten tekstil model tarasım bebe giyimi üzerine yorucu bi iş anlıcağın hem bedenen hem kafaaaa işemi başladınçok iyi olmuş maddi manevi katkı sağlar yuvanıza ne tür bi iş :26: mahsuru yoksa tabi hafta sonu tatilin var mı kamer gibi cumartesileri demi çalışıyorsun :26: Rabbim güç kuvvet kolaylıklar versin canım
oyunlarda sitres atıyoruz işteiyi yapmışsınız canım oyun nsıl yenimi bu arada avatarın çok tatlı kız
bu arada benim harflerde arada kayma oluyo mağzur görün klavye biraz farklı ondan canım
canım niyeyse hep aklımda ev hanımısın kalmışsağol canım ben epeydir çalışıyorum zaten tekstil model tarasım bebe giyimi üzerine yorucu bi iş anlıcağın hem bedenen hem kafa
evet canım bazen cumartesi oluyo işe bağlı sağol canım idare ediyoz napalım kocişe destek hemde sigorta icin bi yandan
hangi oyundasın Sevooooserapçım hoşgeldin evet karşılaişamıyoruz nasılsın canım demek işe başladın hayırlı olsun çok iyi yapmışsın bence
oyunum bitmedi gidemm hemen
sağol canım evet bi türlü denk gelmiyoruz olsun sağlık olsunserapçım hoşgeldin evet karşılaişamıyoruz nasılsın canım demek işe başladın hayırlı olsun çok iyi yapmışsın bence
oyunum bitmedi gidemm hemen
olsun canım önemli değiloyunlarda sitres atıyoruz işteevet canım sık sık yeni oyunlar yükleniyor olsun canım net anlaşılıyor yazdıkların
canım niyeyse hep aklımda ev hanımısın kalmışya da hiç dikkatimi çekmedi çalıştığın :26: evet tekstil işi ağırdır bi dönem bende çalışmıştım :44: olsun Rabbim gücünü kuvvetini artırsın tatlım
sağol canım ben epeydir çalışıyorum zaten tekstil model tarasım bebe giyimi üzerine yorucu bi iş anlıcağın hem bedenen hem kafa
evet canım bazen cumartesi oluyo işe bağlı sağol canım idare ediyoz napalım kocişe destek hemde sigorta icin bi yandan
hangi oyundasın Sevoooo
sağol canım evet bi türlü denk gelmiyoruz olsun sağlık olsuniyiyim kociş geldi gurbet ellerden bende evime dündüm annemde kalıyodum o yokken 1 buçuk aya yakın
zaten calışıyodum ben canım aşkolsun gııııı bu kadar çabuk unutmuşunuz neyse şaka şaka olabilir canım hatırınızda kalmamıştır olabilir yani sen nasılsın
canım önemli değil yine baya olmuş normaldirzuma daydım ama yeter yoruldumm
aşkolsun unuturmuyuz seni sadece çalıştığını bilmiyodum..annende olduğunu kocişinin olmadığını ama geldiğini artık eve geçtiğini biliyorum bak unutmamışızzinşallah bu ayrılık sonunda kavuşmanız bebeğinizle sonuçlanır
tekstil atölyesindeyim makinacı olarakolsun canım önemli değilsağol datlum evet zor biraz ama napalım alıştım artık :87:sen ne iş yapmıştn ne üzerineydi
o zaman bugün oyun kulübü sayfasında sorun varaa uzun zamandır çalışıyon demek bende bilmiyodum canım :26:
şifaa bu arada bende de çok hata veriyo oyun bitince
donma olayıda yavaşlıyo top atarken öle oluncada yanlış yere atıyom
zuma yı ikinci kez oynama sırası bendezuma daydım ama yeter yoruldumm
aşkolsun unuturmuyuz seni sadece çalıştığını bilmiyodum..annende olduğunu kocişinin olmadığını ama geldiğini artık eve geçtiğini biliyorum bak unutmamışızzinşallah bu ayrılık sonunda kavuşmanız bebeğinizle sonuçlanır
canım önemli değil yine baya olmuş normaldir
inşallah canım bakalım hemen başladık tedaviye
senin durumlar nasıl
sifaa Bumper Jack oyununun yeni sampiyonu !
kız şampionmu oldun canım tebrik ederim
inşallah canım kısmet nezamansa :26:tekstil atölyesindeyim makinacı olarakkısa çalışmıştım ama
o zaman bugün oyun kulübü sayfasında sorun varlisteye yerleşen yerleşiyooo ama buda şans işi beee sağlık olsun bende bi daha oynamak istiyom zumayı
zuma yı ikinci kez oynama sırası bende
Serap cığım unutmadık seni tatlım yerin belli belliydiinşallah bebişin de gelir çabucak hayat daha bi başka güzel olur
ben sölemem canım merak etme sende hiç sisetme olarmı :97:sağol canım Kedersiz görmesin susssss aramızda sır şampiyon oldum tahtına oturdum Nurcikindaha bu ne ki bende ne şampiyonluklar var hakikaten başarılı olduğum oyunlarda oluyoo hani oynadığıma değiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?