Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah canım kısmet nezamansa :26:
seninde ALLAH gönlüne göre versin inşallah datlum
bu arada oyuna bi bakyım zevkli oyunmuş bende oynicim
ee gel tabi oyun cu kadromuz çoğalıyooo hadi başarılar sanada

şifaa bu nine li oyunda bi elma kaçırınca hemen can gidiyii nasıl okadar topladınız kız maaşalahhh
insan hırsa yapınca oluyoooo onu Nurcan la aynı anda oynadık valla canım dikkat et düşürmemeye çalış reflekslerin iyimi değil mi bi bakıyımmm :81: beyaz çürük elmayı da kesinlikle almıcannn hadi bi daha dene elin alışacaktır

ben sölemem canım merak etme sende hiç sisetme olarmı :97:
valla ben pek başarılı değilim bu oyun konusunda :86:
bravo cidden tebrik ediyorm seni datlum
söylemezsin tamam da topikte yazdın yaaa okuyacak gelince mutlaka neyse o hırs yapar bi daha oynar geçer beni öyle deme canım bende en çok mouseli oyunlarda iyiyim klavyedeki tuşlarla oynanan oyunları başaramıyommmm mutlaka olacaktır senin şampiyonluğunn

yok yaa okadar yapamıyomm bide mouse m takılıyo koltuk beyaz olunca tam görmüyo mazaret bol

inşallah canım olur seninledir inşallah bebikin yapışırda bırakmaz inşallah
benimkilerdede iş yok klomen sabah 2 akşam 2 kullandım oda kar etmemişti son bi iğne denedim o bile geliştirmedi yani bakalım bu ay sonu başka iğne vercem dedi daha etkili ama ümüdüm tükenüyo yavaş yavaş

yok yokk ümidini sakın kaybetme inan kadın hastalıkların çözüm daha çok erkeğin ilacı bile yok kadın da o olmaz diğeri yada dozu yüksek olan kullanılabiliyo sakın olumsuz düşünme..birde içini ferah tutman lazım inan beyin yumurtanın gelişmesini bile engelliyo,adet olmayı,menapozu bile etkiliyo o yüzden stres yapmamak lazım

nmapim canım dayanamadım henecanlandım birden eeee bizim topikten biri yani gurur duydum gögsm kabardı
hem nurcikte hırslıdır belki geçer ama olsun canım rekabet iyidir
aman ben de mauslu oyun seviyom zaten bazen benimkiyle araba yarışı oynuyoz onu bile zaptedemiyom

evet canım haklısın ama elimde değil işte bazen amcamın kızındada aynısı vardı hiç yumurta yoktu ne denediyse olmadı olmadı korkuyorum biraz ya bendede olmassa diye
ama pozitif düşiüncem artıkın üzül üzül nereye kadar
inşallah canım seninkide tutmuştur güzel haberi bu kez senden alırız inşallah bu ay coşar yine topik
bu arada tubikinde kızı olcakmış çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alır kavuşur meleğine

sağol canım iyi dileklerin için valla ben bu aralar ya olacak ya olacak diyorum ve bu beni motive ediyo hepimizz inşiallah güzel haberler veririz peşpeşeee

sağol canım iyi dileklerin için valla ben bu aralar ya olacak ya olacak diyorum ve bu beni motive ediyo hepimizz inşiallah güzel haberler veririz peşpeşeee
hadi inşallah topik şenlensin yine canım hepimis kavuşalım meleklerimize biran önce bekletmesin RABBİM daha inşallah
ben cıkayım canım müsadenle benimki nerdeyse gelir bişeler hazırlayım kendine iyi bak görüsürüz yine öptüm datlummm

benimki geldi bileee

iyi akşamlar canım kolay gelsin

kızlar bu gün yeğenim bana gelmişti yaaa oynarken başının üstüne düştü ne başı kanadaı şişte acile gittik çok korktuk yaaaaaaa

canımsın benim keşke sınav puanımda iyi gelsey dide göğsünüzü kabartsaydım evet rekabet çok tatlı oluyoooo

kızlar bu gün yeğenim bana gelmişti yaaa oynarken başının üstüne düştü ne başı kanadaı şişte acile gittik çok korktuk yaaaaaaa
off ya kaza geliyorum desin artık geçmiş olsun tatlım şu an daha iyi demi yeğenin bi nazar duası okumalı

çıktım ben dizim başlıoooo hanımın çiftliği reklam aralarında da adını feriha koydum

çıktım ben dizim başlıoooo hanımın çiftliği reklam aralarında da adını feriha koydum

bende geldimm
sevo sen daha burdamısın canım

şifa o oyunda geçtim senii

yeter geçmiş olsuncanım önemli bişey yoktur umarım

ayyy aman geçmiş olsun bişeyi yok dimi

bende geldimm
sevo sen daha burdamısın canım

şifa o oyunda geçtim senii

yeter geçmiş olsuncanım önemli bişey yoktur umarım

sağolun kızlar iyi şimdi çok şükürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…