arkadaşının başı sağolsun tuğbiş biz de biraz önce nurcikle konuşurken acaba niye gelmedi diyee sordu nurcik eşi yanındadır onunladır demiştim meğer böle üzücü bi olay olmuş..
birilerinin başına kötü bi olay gelince seninde başına gelecek diye bişey yokki anlıyorum insan panik olur acaba der ama Rabbim bebeğimi korusun de yapılacak başka bişey varmıı sence ? hem arkadaşının olayında sence doktorlar bişey yapabilirmiydi canımlütfen içini ferah tutmaya ç.alış içinde bi can var onuda panikleştirme
Rabbim sabır versinnn canım ya
datlım nie her olumsuuz kendine yorumlamaya çalışıyosun kii deli etme kısımm benii kızının pıtısını yerim bakk
Allah korusun sağlıkla alacan bebekim sen kocişinede hak veriyorum yanee
aynı bende senin gibiydim sanada hak vermiyo değilim ama bırak olumsuuz benim kocada neti kapatırım die tehdit ediyoduu ne demeye sohbetemi can sıkmayama giriyon dioduu
kuzum arkadaşıa geçmiş olsun rabim sabır versin
sağolun kızlar bana dilediğiniz kadar kızmakta haklısınız ben bile kendime anlam veremiyorum çok korkuyorum ve galiba artık psikolopğa gitme vaktim geldi çünkü saçma sapan şeyler düşünüyorum ve düşünmekle kalmıyor olacakmış hatta olmuş gibi kasptırıyorum kendimi salı günü dr kontrolüm var ama ben bugün evde zırıl zırıl ağladım eşime beni, acile götür dedim oda kati kararlıyım uymıcam artık sana gelmicem gazına zamanı gelince giersin al tesbihçek filan dedi birbaşım ağrıdı bir gerginlik sardı içime kötü kötü şeyler doğdu sank,i bebeğime bişey olmuş gibi akşam pufidik aradı ona bahsettim o bile bence sen psikoloğa git dedi biliyorum bu çok yanlış ama elimde değil bu halde 5 ay nasıl biter bilmiyorum şuan bile içim endişe dolu bir an önce sabah olmasını bekliyorum doktora koşmak için ben şekerli bişeylşer yiyince son günlerde yani göbeğimde küçücük pıt pıtlar hissederd,m bugün neredeyse bir paket şeker baklava şerbet içtim yedim tık yok çok korkuyorummmmmmmmmmm aklımı ve bebeğimi yitirmektenTUBİŞİM canım arkadaşına çok üzüldüm canım ALLAH sabır versin.. MEVLAM KİMSEYE YAŞTMASIN.... canım onu düşünürekten olumsuz düşüncelere kapılma bitanem ALLAH ın dediği olur... çok şükür bugünlere geldin sen içini ferah tut bacım.....
canım bu arada tebrik etmek için erken mibilmiyorum ama kızıma arkadaş geliyomuş çok sevindim canım....sanki ilk hamilelik haberini almış gibi oldum canım....ALLAH ım hayırlısıyla sağlıklı bişekilde tamamını erdirsin canım...... darısı isteyen bütün arkadaşlarımızın başına....
sağolun kızlar bana dilediğiniz kadar kızmakta haklısınız ben bile kendime anlam veremiyorum çok korkuyorum ve galiba artık psikolopğa gitme vaktim geldi çünkü saçma sapan şeyler düşünüyorum ve düşünmekle kalmıyor olacakmış hatta olmuş gibi kasptırıyorum kendimi salı günü dr kontrolüm var ama ben bugün evde zırıl zırıl ağladım eşime beni, acile götür dedim oda kati kararlıyım uymıcam artık sana gelmicem gazına zamanı gelince giersin al tesbihçek filan dedi birbaşım ağrıdı bir gerginlik sardı içime kötü kötü şeyler doğdu sank,i bebeğime bişey olmuş gibi akşam pufidik aradı ona bahsettim o bile bence sen psikoloğa git dedi biliyorum bu çok yanlış ama elimde değil bu halde 5 ay nasıl biter bilmiyorum şuan bile içim endişe dolu bir an önce sabah olmasını bekliyorum doktora koşmak için ben şekerli bişeylşer yiyince son günlerde yani göbeğimde küçücük pıt pıtlar hissederd,m bugün neredeyse bir paket şeker baklava şerbet içtim yedim tık yok çok korkuyorummmmmmmmmmm aklımı ve bebeğimi yitirmekten
son kesz söylüyorum ne olur kızmayın inanın bu benim elimdedeğil zaten bu halimden bi hayli şikayetçiym
sağolcanım bende öyle düşünüyorum zaten..teşekkürler sende allaha emanet ol ii geceleriyi geceler tuğbacım bence de en iyisi uzman yardımı canım vee bol bol okumak dua etmek allaha emanet ollll
leydimm ben gedlimm kuzumm demek teksinn bak duydum koştum geldim seyhanım hadi sen git yat gönül rahatlıylaaaa ben geldimm burdayım kociş gelene kadarrrrrr...
ALLAH rahatlık versinnnnn
sağolun kızlar bana dilediğiniz kadar kızmakta haklısınız ben bile kendime anlam veremiyorum çok korkuyorum ve galiba artık psikolopğa gitme vaktim geldi çünkü saçma sapan şeyler düşünüyorum ve düşünmekle kalmıyor olacakmış hatta olmuş gibi kasptırıyorum kendimi salı günü dr kontrolüm var ama ben bugün evde zırıl zırıl ağladım eşime beni, acile götür dedim oda kati kararlıyım uymıcam artık sana gelmicem gazına zamanı gelince giersin al tesbihçek filan dedi birbaşım ağrıdı bir gerginlik sardı içime kötü kötü şeyler doğdu sank,i bebeğime bişey olmuş gibi akşam pufidik aradı ona bahsettim o bile bence sen psikoloğa git dedi biliyorum bu çok yanlış ama elimde değil bu halde 5 ay nasıl biter bilmiyorum şuan bile içim endişe dolu bir an önce sabah olmasını bekliyorum doktora koşmak için ben şekerli bişeylşer yiyince son günlerde yani göbeğimde küçücük pıt pıtlar hissederd,m bugün neredeyse bir paket şeker baklava şerbet içtim yedim tık yok çok korkuyorummmmmmmmmmm aklımı ve bebeğimi yitirmekten
son kesz söylüyorum ne olur kızmayın inanın bu benim elimdedeğil zaten bu halimden bi hayli şikayetçiym
demet günaydın anladığım kadarıyla moralin bozuk ben sana akıl veremem yuva senin koca senin onu en iyi sen tanırsın huyunu husunu zaaflarını sen bilirsin sıkma canını barışırsınız
evet geldim ama neden kişmseler yok yaaa duru nerde kankim nerdee diğer kızlarrnurcik sen gelmişsin çıkamadım bir türlü buradan
Nasılsın nasıl gitti çalışmalarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?