Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kuzum arkadaşıa geçmiş olsun rabim sabır versin

sağolun kızlar bana dilediğiniz kadar kızmakta haklısınız ben bile kendime anlam veremiyorum çok korkuyorum ve galiba artık psikolopğa gitme vaktim geldi çünkü saçma sapan şeyler düşünüyorum ve düşünmekle kalmıyor olacakmış hatta olmuş gibi kasptırıyorum kendimi salı günü dr kontrolüm var ama ben bugün evde zırıl zırıl ağladım eşime beni, acile götür dedim oda kati kararlıyım uymıcam artık sana gelmicem gazına zamanı gelince giersin al tesbihçek filan dedi birbaşım ağrıdı bir gerginlik sardı içime kötü kötü şeyler doğdu sank,i bebeğime bişey olmuş gibi akşam pufidik aradı ona bahsettim o bile bence sen psikoloğa git dedi biliyorum bu çok yanlış ama elimde değil bu halde 5 ay nasıl biter bilmiyorum şuan bile içim endişe dolu bir an önce sabah olmasını bekliyorum doktora koşmak için ben şekerli bişeylşer yiyince son günlerde yani göbeğimde küçücük pıt pıtlar hissederd,m bugün neredeyse bir paket şeker baklava şerbet içtim yedim tık yok çok korkuyorummmmmmmmmmm aklımı ve bebeğimi yitirmekten
son kesz söylüyorum ne olur kızmayın inanın bu benim elimdedeğil zaten bu halimden bi hayli şikayetçiym

iyi geceler tuğbacım bence de en iyisi uzman yardımı canım vee bol bol okumak dua etmek allaha emanet ollll

melişim o profil resmindeki ucube ne etmeye çalışıyii

leydimm ben gedlimm kuzumm demek teksinn bak duydum koştum geldim seyhanım hadi sen git yat gönül rahatlıylaaaa ben geldimm burdayım kociş gelene kadarrrrrr...
ALLAH rahatlık versinnnnn

canım beni duymuşssun bebetom ama ben çıkmıştım kaçırdım seni accık erken geleydin laflardık canım yaaaaa .... kısmetse yaın yani pardon bugün konuşuuz.....

canım yapma böle ama kendini acımayı bırak karnındaki küçücük meleğine acı canım yaaaa
olumsuz düşünme bitanem çok karamsarsın sende kıendimi görüyorum sana diyorum ama bende sen gibiydim... hadi benim düşük tehlikem vardı içimde kaybetme korkusunu hep yaşadım... doktor bile bu bebek durmaz düşer demişler bana değil tabi anneme düşün ..... benim karamsarlık yapmak için haklı sebeplerim vardı ama senin öle değil bitanem çok şükür herşey yolunda kanaman yok, düşük tehliken yok, ne bilim bu korkulara kapılmak için sebebin yok ALLAH a şükür bidenem..... bol bol dua oku canım.. günde 170 defa ayetel kürsü oku inan ben her gün okuyodum ilk zamanlaar sonra biraktım.... bide her zaman pıt pıt oynıycak diye bişi yok benim kızda tatlıyı çok sever ttlıyı yiyince başlıyo oymamaya ama her zamanda oynamıyo uyuyodur merak etme canım strs yapma ne olur..... yarın çık dolaş kızın için alıveriş yap bişiler bak bu çok iyi gelicektir kuzuuuum benim... heeee bu arada benim yerimede gez malum ben çıkamıyom.....

saat sabahın 5 ii... ezanlar okunuyoo..... RABBİM şu okunan ezanınların yüzü suyu hürmetine kimseyi yalnız bırakmasın ........uyku tutmadı saat 3.30 da uyandım tv. izledim şimdeide buraya bibakim dedim..... ahhhh ahhhhh kocişim yanımda olsaydı bu satte kein horul horul uyurdum .... :97::97::97::97::97:

konuyu toplam 4 kullanıcı okuyor (1 üye 3 misafir)
leydim84....

sabah sabah 3 misafirimiz var ne ikram etsem acep.......

kızlar günün ilk aydını benden olsun taze tazeee günaydın günaydınnnnnnnnnnn günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr

neyse kendi kendime konuştuğum yeter hade bende yatayım artıkın karnım acıktı biraz bişeyler atıştırayımda öle yatayım olarmııııııı ..... görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrr.... artık öğlen 12 den aşağı kalkmam heralde.....

günaydın kızlarrrrrrr
beni soracak olursanız ben iyi değilim eşimle hala kötü aramızzzzz evde 2 yabancı gibiyizzzz

noolacak bu işin sonu ben bilmem wallaaaaa ama şunu söleyim çokkkk mutsuzummmmm

dün karnım acıktı ekmeğimin arasına peynir koydum bide çay koydum kendimeeeee eşim bu duruma çok sünürlendi niye kendi başına yiyosun banada bişeyler hazırlasana dedi ben onu yedi sandım ama buna inandıramadım bundan sora bana hiç bişe hazırlama istemiyorum dediiiiii

nolur bana bi akıl verin 2 yabancı gibi olduk hiç konuşmuyoruzzzzzz iyice soğduk birbirimizdennnnn

ben çıkıyorum çok kötüyümmmmmmmm

demet günaydın anladığım kadarıyla moralin bozuk ben sana akıl veremem yuva senin koca senin onu en iyi sen tanırsın huyunu husunu zaaflarını sen bilirsin sıkma canını barışırsınız

demet günaydın anladığım kadarıyla moralin bozuk ben sana akıl veremem yuva senin koca senin onu en iyi sen tanırsın huyunu husunu zaaflarını sen bilirsin sıkma canını barışırsınız

günaydın ayşe
bilmiyorum kafam çok karışık yaaaaaaa:85:
napcam bilmiyorummmmmmm

herkese günaydınlarrr

tuğbiş bencede yardım alman gerekli bacım

ayşecim evet ilk iş günü çokkk işim var selam verip çıkayım dedim

asicim ne desem boş ayşenin dediği gibi eşini en iyi sen tanırsın onu yola getirecek şekilde davranmalısın ki ipler daha da gerilmesin canım

ben çıkıyorum sizleree iyi sohbetlerrrr

Günaydın kızlarr güzel bir hafta diliyorum hepinizee

Yaseminimm sabahın köründe horozlarla uyanmışsın ..eşinin çokmu özledin kız neyseki uzun ayrılık değil bugün kavuşuyorsunuzz Artıkk kollarında mışıl mışıl uyursunun kocanın

Tubişimm arkadaşın olayından sonra baya etkilendin sen seni anlıyorum kişmse durup duruken kendine stres yaratmak istemez insanın elinde olmuyor bazen acaba bende yaşarmıyım korkusu sarıyo ..allaha emanet et ,allahın izni ile hiç birşeycik olmazzz annnesine sıkı sıkıya tutunmuş senin kız üzmez annesini ,gönlünü ferah tutmaya çalış canım

Asicann eşinle nazaramı geldiniz kız ne oluyor size kaç gün oldu barışmadınız ..bu inada birniz son vermesi lazım yoksa dahada aranız soğur ve zorlaşır evliliğiniz ..birinizin alttan alması gerek :26::26:

nurcik sen gelmişsin çıkamadım bir türlü buradan

Nasılsın nasıl gitti çalışmalarrr
evet geldim ama neden kişmseler yok yaaa duru nerde kankim nerdee diğer kızlarr
çalışmalar gayett güzel geçiyo canım :122::122::122: Doktor gün aşırı demişti ama biz dünde boş durmadık dün diğer yumurtamında çatladığını hisettim sanki :86::86:bu yüzden boş geçmesin dedik daha doğrusu dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…