Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcan sevoooo saolun canlarım ama bu işin sonu ne olur bilmem ....
cuma günü doğum günüm bakıyım ozamana kadar ben konuşmam kendisi naparsa artıkkk

Cuma günü doğum günüm bakıyım ozamana kadar ben konuşmam kendisi naparsa artıkkk

doğum gününü unutmaz herhalde güzel bir hediye alıp gönlünü almaya çalışır artık

Son düzenleme:
teşekkür ederim canımm sağol allah razı olsunn ..hepimizin yüzü güler inşallah artık
ben ateş ölçmem ama bu sabah uyandığımda cayır cayır yanıyordum :86: nedendir sevo hocam :26: kocişimde farketti yanıyorsun sen dedi ölçsem 39 küsür gösterirdi herhal

doğum gününü unutmaz herhalde artık güzel bir hediye alıp gönlünü almaya çalışır artık

yok unutması imkansızzz çünkü telefonunda kayıtlı alarmı öterrrrr o işleri iyi bilir ama işte bunlar yetmiyooo kalbimi çok kırıyo yaaaa niye kiii artık beni sevmiyo mu acabaaaa:26::26:

My Ovulation Chart
SEVOM TABLOMUN SON HALİİ NASIL SENCEE :94::94:

çok güzel yükselmiş artık çalışmalar için kasmana gerek yok gibi ama yinede boş durmak yok şimdi bekleme zamanıı :18: müsait bi zamanda tablonu güncellemem lazım çizgini çekmem lazım ama şuan yapamıyom akşam yaparım inşallah sonu güzel olacak bu tablonunnn

cuma günü doğum günüm bakıyım ozamana kadar ben konuşmam kendisi naparsa artıkkk

aa iyi denk gelmiş bakalım doğum gününü es geçemez herhal

ben ateş ölçmem ama bu sabah uyandığımda cayır cayır yanıyordum :86: nedendir sevo hocam :26: kocişimde farketti yanıyorsun sen dedi ölçsem 39 küsür gösterirdi herhal

hoşgeldin canım ne desem bilmemki canım tek bi ölçme ile hiç bişey belli olmaz kii ama adetin gecikti ise ateşinde hararetlendi ise inşallah sonu güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…