teşekkür ederim canımm sağol allah razı olsunn ..hepimizin yüzü güler inşallah artıknurcan tebrik ederim çalışmalar iyi ilerliyormuş rabbim hayırlısıyla seninde yüzünü güldürsün inşallah
My Ovulation Chart
SEVOM TABLOMUN SON HALİİ NASIL SENCEE :94::94:
nurcan sevoooo saolun canlarım ama bu işin sonu ne olur bilmem ....
Cuma günü doğum günüm bakıyım ozamana kadar ben konuşmam kendisi naparsa artıkkk
ben ateş ölçmem ama bu sabah uyandığımda cayır cayır yanıyordum :86: nedendir sevo hocam :26: kocişimde farketti yanıyorsun sen dediteşekkür ederim canımm sağol allah razı olsunn ..hepimizin yüzü güler inşallah artık
waaaoooowww nurcik ateşin başına vurmuş desene bacımmmm:86::86:
günaydın hayatımm nasılsınn[ımg]http://img442.imageshack.us/img442/6278/dilek10020pc3.jpg[/ımg]
günaydın canım dertlilere dert ortağı hastalara şifa olmaya geldimgünaydın şifa bacım şifamızı getitdinmi?
ben ateş ölçmem ama bu sabah uyandığımda cayır cayır yanıyordum :86: nedendir sevo hocam :26: kocişimde farketti yanıyorsun sen dediölçsem 39 küsür gösterirdi herhal
doğum gününü unutmaz herhalde artık güzel bir hediye alıp gönlünü almaya çalışır artık
günaydın iyiyim hamdolsun sen nasılsın hayır olmadım Nurcik :18:evet evet baaaa bişiler oliyi bu iki gündürr
günaydın hayatımm nasılsınn
Adet olmadın dimii:26:
günaydın canım dertlilere dert ortağı hastalara şifa olmaya geldim
My Ovulation Chart
SEVOM TABLOMUN SON HALİİ NASIL SENCEE :94::94:
nurcan sevoooo saolun canlarım ama bu işin sonu ne olur bilmem ....
cuma günü doğum günüm bakıyım ozamana kadar ben konuşmam kendisi naparsa artıkkk
vakti yoktu işe gitmesi gerekiyorduitfayiye yanındaymış sulamadımı seni
hoş buldum sağol canım sizlerde hoş geldinizhoş geldin sefa getirdin
ben ateş ölçmem ama bu sabah uyandığımda cayır cayır yanıyordum :86: nedendir sevo hocam :26: kocişimde farketti yanıyorsun sen dediölçsem 39 küsür gösterirdi herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?