inşallah canımhoşgeldin canım ne desem bilmemki canım tek bi ölçme ile hiç bişey belli olmaz kiiama adetin gecikti ise ateşinde hararetlendi ise inşallah sonu güzeldir
valla kafam karışık canım son 3 ayın adet günlerininhesaplayıcıya göre perşembe olmalıydım eğer 28 günde bir olcaksam bu ay yarın olmam gerekiyorşifa kız gününmü geçti?
çok güzel yükselmiş artık çalışmalar için kasmana gerek yok gibi ama yinede boş durmak yok şimdi bekleme zamanıı :18: müsait bi zamanda tablonu güncellemem lazım çizgini çekmem lazım ama şuan yapamıyom akşam yaparım inşallah sonu güzel olacak bu tablonunnn
aa iyi denk gelmiş bakalım doğum gününü es geçemez herhal
olsun canım sağlık olsunben anlamam böyle hesaplardan
canım son aylarda 28 günde bir olmadım hiçşifaaaa eğer 28 günde oluyosan cnmmmm 5.ayın 4 de olman gerekiyooo
günaydın canım ablam hoş geldin hadi okuda gelgünaydın akidelerimben bir geçmişi okiimmm gelimmm
havadan sudan işte ne olsunn :92:fıstıklar ne kaynatıyorsunuzzzzzz
günaydın duru bacıı bugün geç kaldınn işler yoğun yine herhal
günaydın canım ablam hoş geldin hadi okuda gel
tamam canımmsenide zahmetler veriyom :)))
senin ateşin ne durumda canım
canım hoş geldin günaydın nasılsın benim ne zaman adet olacağımı kaynatıyoruzfıstıklar ne kaynatıyorsunuzzzzzz
kızlar selam
ben de uzun zamandır kk ya yazmaktayım ama son günlerde tam da herşeyi aştım derken başıma galiba birşey daha geldi 5 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim sonrasında pkos olmama rağmen adetlerim düzenenmişti ve erken doğum nedeni araştırılırken çift rahimli olduğum ortaya çıktı neyse laparoskopi ve histereskopi oldum sonrasında ilk adetimi gördüm ve doktor herşey normal denemelere başlayın derken ikinci adetim olmadı tabiki bebek yok kanda baktırdım yalnzsağ göğsümü sıktıgımda sıvı geldi az bişey ama sonuçta geldi araştırdım ve prolaktin kaynaklı olduğunu öğrendim çarşamba günü tahlil vericem ama adet olmadan da veriliyormu bu tahlil çünkü onu beklersem daha çok beklerim galiba ben hiçanne olamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?