Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin canım ne desem bilmemki canım tek bi ölçme ile hiç bişey belli olmaz kii ama adetin gecikti ise ateşinde hararetlendi ise inşallah sonu güzeldir
inşallah canım

şifa kız gününmü geçti?
valla kafam karışık canım son 3 ayın adet günlerininhesaplayıcıya göre perşembe olmalıydım eğer 28 günde bir olcaksam bu ay yarın olmam gerekiyor

6 nisan
13 mart
20 şubat

kızlar brde siz hesaplayın ya ne zaman adet olmalıymışım :18:

tamam canımm senide zahmetler veriyom :)))
senin ateşin ne durumda canım

kızlar selam
ben de uzun zamandır kk ya yazmaktayım ama son günlerde tam da herşeyi aştım derken başıma galiba birşey daha geldi 5 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim sonrasında pkos olmama rağmen adetlerim düzenenmişti ve erken doğum nedeni araştırılırken çift rahimli olduğum ortaya çıktı neyse laparoskopi ve histereskopi oldum sonrasında ilk adetimi gördüm ve doktor herşey normal denemelere başlayın derken ikinci adetim olmadı tabiki bebek yok kanda baktırdım yalnzsağ göğsümü sıktıgımda sıvı geldi az bişey ama sonuçta geldi araştırdım ve prolaktin kaynaklı olduğunu öğrendim çarşamba günü tahlil vericem ama adet olmadan da veriliyormu bu tahlil çünkü onu beklersem daha çok beklerim galiba ben hiçanne olamıcam

slmmmm kıslarr ben geldimmm gunaydınnnnnnnnnnn
nurcik çalışmalarr sonucundaa güzell sonuçlarrr gelişirr inşallahhhhhhhhh

tugbikkk cnmm birazdaaa haklısınn geç buldun ve ALLAH karusun erken yitirmekten korkuyosunn amaaaa inankii meleğinn senii bırakmazz ne güzel tutunmuşş daha ne olsun...

asi kuzum cnmm inşallah en yakın zamandaa kocişin gelirr senden özür diler öper ve herşeyi unutursunuzzzzzzz kocamdan uzaklaştım dıyosun kocişinin bi öpülüşüylee düzelirr için kaynarr merak etmeeeee

eee sizlerr nasılsınızzz topikin tüm güzelleriiiiii

cnm hoşgeldin bizim bir akrabamızında çift rahmı vardı ama tedavi sonucundaa meleği kollarındaaaaaa hayırlısı bizede inşallah gögüsünden sıvı geldiyse büyük ihtimal prolaktin hormonun yüksektir ve ondandırr adet gecikmesini kafanaa takmaaa çünkü prolaktin hormonu yükselincee adet geciktiriyoo düzelinceeee adette geliyoo bendeedee yüksekti ve adet düzensizliğim olmuştuuu bencee hmn hormon tahlili yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…