Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy okuyamıycam çok uzun be yaffff

naparsınız kızlar ne var ne yok
şu an KARMARIŞIKLAŞMAKTAYIM :18: :44:

canım hoş geldin aramıza hiç bir zaman umutlarımızı kaybetmemeliyiz Rabbimin o kadar çok ve büyük mucizeleri var ki yetrki pes etmeyelim inşş tahliller normal çıkar geçmiş olsun tabi zor bir evre atlatıyorsun Rabbim bol sabır versin tatlım hep güçlü olmalıyız

şifam gününmü geçti annem
bilmemki ablam bee sence geçmiş mi soruya soru oldu ama yazdım ya işte hesabım karışık tıpkı rütbem gibi

sevo geldin gittin işlerinde kolaylıklar adaşım hoş geldim durucuğum sanada kolaylıklar kızalr ben kahvaltıya gidiyorumm

şifamm nasılsınnn cnmmm sana yazacamm hep kaçırıyorum seniii sınav souçların ii olmamış cnmm o kadarr emeklerin gittii ama belkidee hayırlısıı buymuşturr cnmmm..

bu aradadaaa senin adetine göreeee nisan 28 de olman lazımmışşşşşş ay heycan yaptım şimdikkkk

havadan sudan işte ne olsunn :92:
sen nasılsınn yeğenin nasıl oldu iyimi
çok şükür iyi canım
canım adeti beklemene gerek yokkk vere bilirsin ayrıca korm prolaktin ilaçla kontrol altına alınır endişelenme hem neden anne olamayasın ki böyle düşünme ne olurrr
canım hoş geldin günaydın nasılsın benim ne zaman adet olacağımı kaynatıyoruz

aaaaaaaaaaaaaaaa onumu düşünüyorsun
olmayacaksın tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olacaksınnnnnnnnn

oncelıkle cevapladıgın ıcın cok mutlu oldum arkadasım cok tesekkur edrım hormon tahlılı yaptırcam ama adet olmayı beklemem gerekıyor bunu bılmıyorum bazıları adetın ucun gunu yaptırmıs okudugum kadarıyla canım keske sorunum sadece cıft rahım olsa yada ne bıleyım tekı olsa pko+cıft rahım adını anmak bıle ıstemıyorum hanı korktugum hersey basıma geldı cunku ama galıba bıde prolaktın sızce hala umıt etmelımıyım

canım pes etmıyrdum cok da umutluydum ama ne bıleyım hayat benı bu noktaya surukledı galıba oglumun acısını unuttum dıyemem ama yınede dedım allhım sen bılırsın hersey yoluna gırecek sandım ama hep yenılerı hep yenılerı

olemı gercekten adetı beklemem gerek yok dımı bende carsamba gıdıp hem pko ıcın hemde prolaktın ıcın tahlıl vermek ıstıyordum doktorum da turkıyede malesef ama burda da bı dr buldum artık ona gosteerırım ne yapayım cevreden saklıyorum ve ıkı ayda bır doktor ıcın annemlerın yanına turkıyeye gıdınce de herkes bıseyler soruyor sankı benım derdım yetmıyormus gıbı

kayra senden süt gelmesi normal daha doğumunun üzerinden beş ay geçmiş bende erken doğum yaptım bendende süt geliyordu hiç tahlilsiz doktorum bana dostuneks ilaç verdi süt kesildi tabi ilacı ben okuduğum gibi yazdım yazılışını bilmiyorum tabi bunları yazarken aradım ilacın adı dostınex

cnmmm bakkk dıyorum sanaaaa senın durumundaa olan yakınım tüp bebeklee filen deil kendiliğinden hamılee kaldıııı hz meryeme kocasız evlat veren RABBİM bizedeee veerecekkk inşallah ümidini hiç yitirmeeee prolaktinii sakın kafanaa takmaa en fazla 1 ayını alır çok kolay bi hormon hmn çıkıp hmnde inebiliyormuşş doktorr soylediiiii RABBİM en kısa zmandaaaa karnınaa kondursun meleğiniiiiii....

cnm öncelikle geçmiş olsun umusuzluğa düşme rabbim büyük elbet bizimde hayırlı evlatlarımı olacak ama bizimkisi sabır işi biliyosun...
rabbim bu sınavı başaryla gçememize nail olsun inşallahhh...
o konuşanlar yok mu zatennnnn rabbim kim bizim hakkımızda kötü düşünüyosa daha beterini versin diyorum kimisi öle canımı yakıyo kiiiii bilemzsiniz.....
ama rabbim büyük inşallaahhh bizde anne olacaz birgünnn bizimkisi sabır işiiiii

benim bugün düştü ama ümitsizlik yok yarın çıkarsa çok mutlu olucam

kızlar ben ufaktan çıkayım çok işim var
inşallah yükselir tekradan canım ..kolay gelsinn

benim 2 defa tüp denemem oldu her ikisinde de sonuç hüsran diyeceğim o ki benim her iki tedavimden sonraki bir kaç ayy gecikmeli adetim oldu ilaçların etikisinden olabilir sneinkide ama tedaviden hemen somnra hamile kalanda var inşallah seninde öyle olmuştur

öncelikle aklındaki olmuyacak düşüncesini at kafandan ..daha önce hamile kalmış birisin sonucu kötü olsa bile hamile kalmışsın canım inşallah sorunlarını ilaçlarla atlatırsın söylediğin tahlil adetliykenmi yapılıyo bilmiyorum doktoruna sorsana canım

ay kızlarrr burda hava aynı akşam gibi olduuuuu:18::18::18:
hava çok kapalı yağmur yağıyooooo

evetttt dostınex doktorr banadaa vermiştiiiii

canım bende parlodel kullanmıstım o zaman kesılmıstı ve sımdı yıne sıkınca azıcık gelıyor normalmı ya allah razı olsun eger oleyse umudum oldun bende okadar cok kafaya takıyordum kı anlatamam ama yıne de tahlıllere baktırmak gerek degılmı

saaol canım bılıorum hep dua edıyorum zaten tasın arasından cıkan ota can veren ona guc veren allahım bızede bır gun evlat verecektır ınsallah cok saolun zamanınızı alıp ıcınızı tmak ıstemedım ama gunlerdır ne yapacagımı bılmez durumdaydım

kayra parlodel banada başka dr. yazmıştı bu ilacı yan etkisi çok fazla bir tane içtim çok rahatsız oldum ikinciyi içmedim kendi tüp b.dr. aradım telefonda dostınex si verdi hiç yan etkisini görmedim sen yinede dr. ne derse onu yap

canım zaten yaşadığın sıkıntılar yeterli başka şeyler (konuşan insanlara vs )kafanı takma dr git tahilini yaptır (ben eşim için gitmiştim prolaktine orada dr sordum kendim için istediğin zaman verebilirisin dedi)ve ilaç verecekerdir onuda kulandınmı hiç bir şey kalmaz bebişte gelir kafanı rahatlatırsan bu hormonlarla sorunlarla savaşman çok daha kolay olacaktır

ole canım allahtan ben kımseye ne tedavı gordugumu neden bebegımın neden erken dogdugunu solemedım sadece annem babam kardesım ve esım bılıyor yaa rahat rahat doktorumun yanına bıle gıdıp gelemıyorum turkıyeye hemen baslıyorlar nıye geldın ıkı ayda bırı ınsan helede yurt dısından kocasının yanında gelmezmıs her seferınde ayrı bahane uydurmak zorundayım sıkıldım artık hemde cok yanı yasadıklarım yetmıyor sankı bıde bu cıktı sabredıyorum sadece su an su sut ısıne takmıs durumdayım bıde bu ay sankı yumurtlamam cok duzgunmus gıbı ates olcuyordum ona da canım sıkıldı ama haklısınız rabbım bızede verecek bır gun
canım onda da tedavıyle hamıle kalmıstım doktor da ole dıyordu ama sankı bunun uzerınde durdukca daha da cetrefıllestı iş allahım ısteyen herkese nasıpetsın ben sonucları alayım sızlerı de haberdarederım cok sıcak bır ortammıs burası

canım benim hamdolsun iyiyim olsun canım benim kalplerimiz bir ya bu yeter sırada mayıs sonu sınav var ve zaman çok kısa sanmıyorum yeterli puanlar yine alamam bakalım eylül ayındada kurtarma sınavı var işte son 2 sınavda ne alırım ne olur zaman gösterir başta sağlık ve herşeyin hayırlısı olsu hakkımızda inşş

kızz beni de heyecana bastın yine o tarihlere göre doğru geçtiğimiz perşembe günü olmalıydım bugün 5. günüm

aaaaaaaaaaaaaaaa onumu düşünüyorsun
olmayacaksın tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olacaksınnnnnnnnn
canım benim inşallah yaaaaa bu kez umudum sönmesin inşş

.........................................
hoş geldin canım ne yazdın da sildin ne kaçırdım acaba :26:

anlıyorum canım yazdım ya zor bir evreden geçiyorsun inşşş daha güçlü olup üstesinden geleceksin veeee bidaha yenileri gelmicekkk bunlar son olacak inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…