Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım okudum yan etkılerını bende hıc bısey yapmamıstızaten bes ay oldu ıcelı de dostınexı de ben cok duydum nsallah burada bulabılırım hamıle omadıgımı ogrendıgım gun hemen doktorun bana verdıgı ılacı aramıstım tabıkı turkıyedekı doktorumun serophene duymussunuzdur burda eczacılar bana uzaydan gelmısım gıbı baktılar ınsallah barı dostıneks yada doktorum neyı onerırse bulabılırım saol canım senın neden erken dogumdu uzuleceksen cevap vermeyebılırsın

ole mı zaten bende carsamba gunu gıdıcem adet olmasam da vermeyı denıcem ya bazıları dıyorkı kadın doguma gıt bazıları endokrıne hangısıne gıtmemı tavsıye edersınız

zaten şu çevremizdeki düşüncesiz ,,dengesiz insanlar yokmuu onlarla uğraşmak bebek sorunundan daha zor bencee ..bazen karşımdakinin bu tür soruları bana sormasına tahmül edmiyorum boğazlıyasım geliyooo

asi kız bizim mahalleye yağmur inmedi daha bölge bölgemi yağıyor bende lambaları yaktım içim daraldı güneş yüzünü göstermeye nazlanıyor

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kuzum ikisine gidebilirisin ama bence kadın doğuma git sonuçla zaten endorine yönlendirler gerek görürlerse

ınsallah canım cok saolasın hepımız ıcın sen hamılesın herhalde allah tamamına erdırsın
ah ahhh ben bunu bebegımı kaybedınce anladım en sınır oldugum seyde hayrlısı olsun bıdaha olur cumlesıydı yanı sankı bana cocugu onlar verıyor ne bılıyorlarsa bıdaha olup olmayacagını
bilmiyorum ikizdiler beni biraktılar işte
gecmıs olsun ve basın saolsun canım cok zor bır durum senı cok ıyı anlıyorum allah bı daha bununla sınamasın bızlerı
kuzum ikisine gidebilirisin ama bence kadın doğuma git sonuçla zaten endorine yönlendirler gerek görürlerse

tamam tesekkur ederım yetercım saol sıze mutlaka bıldırırım sonucları

ben şifanın profiline girerek takip ediyorumm
haydee oyunaaa
akıllı seni hey maşallah

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin canım amin inşallah canım rütben değişmiş bencede sendede var haberler inşallah senden de duyacağız müjde

kızlar ben yemeğe gider
afiyet olsun ablammm

ınsallah canım cok saolasın hepımız ıcın sen hamılesın herhalde allah tamamına erdırsın
sana ALLAH söyletti diyorum başka da bişi demiyorummmm canım hamile değilim adetim gecikeli bugün 5. gün inşallah hamileyimdir

ben geldim millet oyuna gitti yaaaaaaaawww :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bende çamaşırları asayımda öle geleyim bari...

ınsallah canım normalde de gecıkırmıydı ınsallah hadı bakalım allah gonlunun muraadını versın
kızlar oyuna gıttınız herhalde bende cıkayım grusuruz sonra yıne saolun hersey ıcın

ben geldim millet oyuna gitti yaaaaaaaawww :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bende çamaşırları asayımda öle geleyim bari...
canım arada bi bakınıyooz buraya ama bak geldim yine kaçıyommm oyuna

tebrikler tatlım
şifa benim skoru gördünmü daha çok puan alırdımda arkadaşım telefon açtı beni oyaladı
canım hangi oyunda :26: eeee tabi başarılıyızz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…