canım okudum yan etkılerını bende hıc bısey yapmamıstızaten bes ay oldu ıcelı de dostınexı de ben cok duydum nsallah burada bulabılırım hamıle omadıgımı ogrendıgım gun hemen doktorun bana verdıgı ılacı aramıstım tabıkı turkıyedekı doktorumun serophene duymussunuzdur burda eczacılar bana uzaydan gelmısım gıbı baktılar ınsallah barı dostıneks yada doktorum neyı onerırse bulabılırım saol canım senın neden erken dogumdu uzuleceksen cevap vermeyebılırsınkayra parlodel banada başka dr. yazmıştı bu ilacı yan etkisi çok fazla bir tane içtim çok rahatsız oldum ikinciyi içmedim kendi tüp b.dr. aradım telefonda dostınex si verdi hiç yan etkisini görmedim sen yinede dr. ne derse onu yap
canım zaten yaşadığın sıkıntılar yeterli başka şeyler (konuşan insanlara vs )kafanı takma dr git tahilini yaptır (ben eşim için gitmiştim prolaktine orada dr sordum kendim için istediğin zaman verebilirisin dedi)ve ilaç verecekerdir onuda kulandınmı hiç bir şey kalmaz bebişte gelir kafanı rahatlatırsan bu hormonlarla sorunlarla savaşman çok daha kolay olacaktır
zaten şu çevremizdeki düşüncesiz ,,dengesiz insanlar yokmuuole canım allahtan ben kımseye ne tedavı gordugumu neden bebegımın neden erken dogdugunu solemedım sadece annem babam kardesım ve esım bılıyor yaa rahat rahat doktorumun yanına bıle gıdıp gelemıyorum turkıyeye hemen baslıyorlar nıye geldın ıkı ayda bırı ınsan helede yurt dısından kocasının yanında gelmezmıs her seferınde ayrı bahane uydurmak zorundayım sıkıldım artık hemde cok yanı yasadıklarım yetmıyor sankı bıde bu cıktı sabredıyorum sadece su an su sut ısıne takmıs durumdayım bıde bu ay sankı yumurtlamam cok duzgunmus gıbı ates olcuyordum ona da canım sıkıldı ama haklısınız rabbım bızede verecek bır gun
canım onda da tedavıyle hamıle kalmıstım doktor da ole dıyordu ama sankı bunun uzerınde durdukca daha da cetrefıllestı iş allahım ısteyen herkese nasıpetsın ben sonucları alayım sızlerı de haberdarederım cok sıcak bır ortammıs burası
ben şifanın profiline girerek takip ediyorummşifammmmm link verde bizdee gidekkk kuzumm oyunaaaaa
canım benim hamdolsun iyiyim olsun canım benim kalplerimiz bir ya bu yetersırada mayıs sonu sınav var ve zaman çok kısa sanmıyorum yeterli puanlar yine alamam bakalım eylül ayındada kurtarma sınavı var işte son 2 sınavda ne alırım ne olur zaman gösterir başta sağlık ve herşeyin hayırlısı olsu hakkımızda inşş
kızz beni de heyecana bastın yine o tarihlere göre doğru geçtiğimiz perşembe günü olmalıydımbugün 5. günüm
canım benim inşallah yaaaaa bu kez umudum sönmesin inşş
hoş geldin canım ne yazdın da sildin ne kaçırdım acaba :26:
anlıyorum canım yazdım ya zor bir evreden geçiyorsun inşşş daha güçlü olup üstesinden geleceksin veeee bidaha yenileri gelmicekkk bunlar son olacak inşşş
canım okudum yan etkılerını bende hıc bısey yapmamıstızaten bes ay oldu ıcelı de dostınexı de ben cok duydum nsallah burada bulabılırım hamıle omadıgımı ogrendıgım gun hemen doktorun bana verdıgı ılacı aramıstım tabıkı turkıyedekı doktorumun serophene duymussunuzdur burda eczacılar bana uzaydan gelmısım gıbı baktılar ınsallah barı dostıneks yada doktorum neyı onerırse bulabılırım saol canım senın neden erken dogumdu uzuleceksen cevap vermeyebılırsın
ole mı zaten bende carsamba gunu gıdıcem adet olmasam da vermeyı denıcem ya bazıları dıyorkı kadın doguma gıt bazıları endokrıne hangısıne gıtmemı tavsıye edersınız
canım oyun kulbüne gel oyunlar anasayfasında sol da ki tüm oyunlar yeni canın hangisini dilerse onu tıkla aç burdan link verince puanlar skor listesine kaydolmuyormuşşifammmmm link verde bizdee gidekkk kuzumm oyunaaaaa
ınsallah canım cok saolasın hepımız ıcın sen hamılesın herhalde allah tamamına erdırsıncanım benim hamdolsun iyiyim olsun canım benim kalplerimiz bir ya bu yetersırada mayıs sonu sınav var ve zaman çok kısa sanmıyorum yeterli puanlar yine alamam bakalım eylül ayındada kurtarma sınavı var işte son 2 sınavda ne alırım ne olur zaman gösterir başta sağlık ve herşeyin hayırlısı olsu hakkımızda inşş
kızz beni de heyecana bastın yine o tarihlere göre doğru geçtiğimiz perşembe günü olmalıydımbugün 5. günüm
canım benim inşallah yaaaaa bu kez umudum sönmesin inşş
hoş geldin canım ne yazdın da sildin ne kaçırdım acaba :26:
anlıyorum canım yazdım ya zor bir evreden geçiyorsun inşşş daha güçlü olup üstesinden geleceksin veeee bidaha yenileri gelmicekkk bunlar son olacak inşşş
ah ahhh ben bunu bebegımı kaybedınce anladım en sınır oldugum seyde hayrlısı olsun bıdaha olur cumlesıydı yanı sankı bana cocugu onlar verıyor ne bılıyorlarsa bıdaha olup olmayacagınızaten şu çevremizdeki düşüncesiz ,,dengesiz insanlar yokmuuonlarla uğraşmak bebek sorunundan daha zor bencee ..bazen karşımdakinin bu tür soruları bana sormasına tahmül edmiyorum boğazlıyasım geliyooo
gecmıs olsun ve basın saolsun canım cok zor bır durum senı cok ıyı anlıyorum allah bı daha bununla sınamasın bızlerıbilmiyorum ikizdiler beni biraktılar işte
kuzum ikisine gidebilirisin ama bence kadın doğuma git sonuçla zaten endorine yönlendirler gerek görürlerse
akıllı seni hey maşallahben şifanın profiline girerek takip ediyorumm
haydee oyunaaa
amin canım amin inşallah canım rütben değişmiş bencede sendede var haberlerinşşşşşşşşşşşşşşşşşş
afiyet olsun ablammmkızlar ben yemeğe gider
sana ALLAH söyletti diyorumınsallah canım cok saolasın hepımız ıcın sen hamılesın herhalde allah tamamına erdırsın
akıllı seni hey maşallah
amin canım amin inşallah canım rütben değişmiş bencede sendede var haberlerinşallah senden de duyacağız müjde
afiyet olsun ablammm
sana ALLAH söyletti diyorumbaşka da bişi demiyorummmm canım hamile değilim adetim gecikeli bugün 5. gün inşallah hamileyimdir
canım arada bi bakınıyooz buraya ama bak geldim yine kaçıyommm oyunaben geldim millet oyuna gitti yaaaaaaaawww :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bende çamaşırları asayımda öle geleyim bari...
tebrikler tatlım
canım hangi oyunda :26: eeee tabi başarılıyızz hepimizşifa benim skoru gördünmü daha çok puan alırdımda arkadaşım telefon açtı beni oyaladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?