Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ınsallah canım normalde de gecıkırmıydı ınsallah hadı bakalım allah gonlunun muraadını versın
kızlar oyuna gıttınız herhalde bende cıkayım grusuruz sonra yıne saolun hersey ıcın
evet canım malesef 4-5 gün bazen de 1 hafta gecikir sonra kırmızıları görürüm inşallah bu kez yanılıyorumdur amin canım aminn arada bi bakınıyomm ben size canımmm ya sitres atıyoz kendi çapımızda işte oyunlarda

merhaba canımm hoşgeldinnn bende de çift rahim varr

inşş bebeğim evet değiştiridim kız ben esintiye göre değişiklik yapıyorum

güzel haberlerini bekliyoruz

şafak 5 kız ben sende sorun yok sanıyordum

yok zaten canım ben de sorun çift rahimli olmak hamile kalmaya engel değil ama düşük ve erken doğum riskim fazla bizim tüp bebek yaptırmamızın sebebi eşimden kaynaklanıyo eğer onun normal olsaydı belkide çoktannn hamile kalmıştım ama hamile kalsam bile rahimden dolayı hep korkuyla yaşıcam

anladım canım geçen gün burda kızlara midem bulanıyor demişsin de aklımda kalmış ondan sormuştum
canım ben adet oldum şu anda adetliyim
ama olmadan önce bende bulantı oluyor ve yiyecekler kokuyorr vs

kızlar oyuna öle bi dalmışım kiii burayı unuttum wallaaa
nurcikkkk hiç de fena değilsin haniiiiii maşşallahhh

benim teyzemede çift rahim demişlerdi rahim filmi çekilince rahimde et büyüyormuş 4 kez açık amelyat oldu ama tekrar büyüyordu birkez kendiliğinden hamile kaldı 3 aylıkken rahim ağzı dikildi 24 haftalık erken doğum yaptı sonra histeroskopi yaptırdı rahim temizlendi bir ay sonra tüp bebek yaptırdı hamile kaldı rahim ağzı 11 haftalıkken dikildi çok sıkıntılı bol kanamalı bir hamilelik yaşadı aylarca hastanede yattı bu kadar dikkate rağmen 27 haftalık doğum yaptı çok şükür oğlu hayatta çok çok sıkıntılar çekti 11 senelik evli ben özet geçtim rabbim aynı sıkıntıları sana yaşatmaz inşallah

canım ben adet oldum şu anda adetliyim
ama olmadan önce bende bulantı oluyor ve yiyecekler kokuyorr vs
anlıyorum canım inşş diğer aya müjden olur kızz bendede olur mide bulantısı ama bu kez yok ama şiddetli sancım olurr sağlık olsn başta

kızlar size bişey soracam rahim filmi anestezilimi çekiliyo geçenlerde bi arkadaşım bana geldi ve rahim filmi çektirmiş ama anestezi felan yapmamışlar çok acı çektim diyooo basbasbağırdım diyooooo:18::18::18:
bende korktum anestezeli olmuyomu bu rahim filmi...

ahhhh canım yaaa çok üzüldüm teyzene ama sonra da sevindim işte ben de en çok bundan korkuyorum düşük yapmak hamile kalamamaktan daha kötü erken doğum da düşükten daha kötü ben de çok korkuyorum ayşeee hamile kalsam bile heran düşürmek ve erken doğum korkusuyla yaşamaztan allahım hayırlısını versin hepimize geçen ay ki tedavimde 2 sini de aynı rahmime yerleştirdi doktorum ama olmadı eğer bu sefer dondurulmuşlardan 2si de yaşarsa ve ikisini de transfer ederse doktorum ayrı rahimlere yerleştirmesini önericem bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…