evet canım malesef 4-5 gün bazen de 1 hafta gecikir sonra kırmızıları görürümınsallah canım normalde de gecıkırmıydı ınsallah hadı bakalım allah gonlunun muraadını versın
kızlar oyuna gıttınız herhalde bende cıkayım grusuruz sonra yıne saolun hersey ıcın
kızlar selam
ben de uzun zamandır kk ya yazmaktayım ama son günlerde tam da herşeyi aştım derken başıma galiba birşey daha geldi 5 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim sonrasında pkos olmama rağmen adetlerim düzenenmişti ve erken doğum nedeni araştırılırken çift rahimli olduğum ortaya çıktı neyse laparoskopi ve histereskopi oldum sonrasında ilk adetimi gördüm ve doktor herşey normal denemelere başlayın derken ikinci adetim olmadı tabiki bebek yok kanda baktırdım yalnzsağ göğsümü sıktıgımda sıvı geldi az bişey ama sonuçta geldi araştırdım ve prolaktin kaynaklı olduğunu öğrendim çarşamba günü tahlil vericem ama adet olmadan da veriliyormu bu tahlil çünkü onu beklersem daha çok beklerim galiba ben hiçanne olamıcam
pınar hoş geldin nasılsın
inşş bebeğim evet değiştiridim kız ben esintiye göre değişiklik yapıyorumakıllı seni hey maşallah
amin canım amin inşallah canım rütben değişmiş bencede sendede var haberlerinşallah senden de duyacağız müjde
afiyet olsun ablammm
sana ALLAH söyletti diyorumbaşka da bişi demiyorummmm canım hamile değilim adetim gecikeli bugün 5. gün inşallah hamileyimdir
ınsallah canım cok saolasın hepımız ıcın sen hamılesın herhalde allah tamamına erdırsın
ah ahhh ben bunu bebegımı kaybedınce anladım en sınır oldugum seyde hayrlısı olsun bıdaha olur cumlesıydı yanı sankı bana cocugu onlar verıyor ne bılıyorlarsa bıdaha olup olmayacagını
gecmıs olsun ve basın saolsun canım cok zor bır durum senı cok ıyı anlıyorum allah bı daha bununla sınamasın bızlerı
tamam tesekkur ederım yetercım saol sıze mutlaka bıldırırım sonucları
şafak 5 kız ben sende sorun yok sanıyordum
anladım canım geçen gün burda kızlara midem bulanıyor demişsin deinşş bebeğim evet değiştiridim kız ben esintiye göre değişiklik yapıyorum
güzel haberlerini bekliyoruz
canım güle güle sana herşey yakışırkıslarrr ben kaçarr bana herşeyy yakışırrrrrrr başladıııı byyyyyyyyyyyyy
canım ben adet oldum şu anda adetliyimanladım canım geçen gün burda kızlara midem bulanıyor demişsin deaklımda kalmış ondan sormuştum
canım ben adet oldum şu anda adetliyim
ama olmadan önce bende bulantı oluyor ve yiyecekler kokuyorr vs
anlıyorum canım inşş diğer aya müjden olurcanım ben adet oldum şu anda adetliyim
ama olmadan önce bende bulantı oluyor ve yiyecekler kokuyorr vs
rahim filmi 2 dk. sürüyor ne narkozu
benim teyzemede çift rahim demişlerdi rahim filmi çekilince rahimde et büyüyormuş 4 kez açık amelyat oldu ama tekrar büyüyordu birkez kendiliğinden hamile kaldı 3 aylıkken rahim ağzı dikildi 24 haftalık erken doğum yaptı sonra histeroskopi yaptırdı rahim temizlendi bir ay sonra tüp bebek yaptırdı hamile kaldı rahim ağzı 11 haftalıkken dikildi çok sıkıntılı bol kanamalı bir hamilelik yaşadı aylarca hastanede yattı bu kadar dikkate rağmen 27 haftalık doğum yaptı çok şükür oğlu hayatta çok çok sıkıntılar çekti 11 senelik evli ben özet geçtim rabbim aynı sıkıntıları sana yaşatmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?