Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız sen ne alıngansın

alıngan değilim cnm senin anlatım tarzın çok değişik insanları dövecek gibi konuşuyosun...
sen soru sorduğunda burdaki herkez sabırla ve güzellikle cevaplar...
rahim filmi 2dk. sürüyo ne narkozu ne demek allah aşkına güzel uslüpla konuşmak var bide böle senin gibi dövecek gibi cvp vermek var...

asicim o rahim filmini bende çektirdimm ve canım okadar çok yanmıştıkii nasıl çığlıklar atmıştım eşim yazık dışardan sesimi duyup içeri girmek istemiş izin vermemişler...anestezilide çekiliyormuş ama fiyat iki katı sanırım

selam asicim evet aneztesi ile de oluyo tabii ben normal çektirmiştim sadece öncesinde iğne yapıldı ağrı kesici ölee dayanılamayacak gibi bi ağrı değil ama biraz canın yanıyo açıkçası 10 15 dk sürüyo

teşekkür ederim cnmmmm
arkadaşımda öle walla nası bağırdım diyooo canı çok yanmışşşş çok korkmuşşşş
tüplerinin 2 si de tıkalı çıkmış onada çok üzülmüş cnm benimmm

nasılsın ablammmm
cevabın için çok teşekkür ederim....
yok ablam yaaa arkadaşıma ağrı kesici felan vurmamıışlar direk masaya aldılar beni diyooo nası bağırmışşşş çok cnm yandı dedi....

anesteziyle olduğunu bilmiyorum bende çekindim rahim filmi bağıra bağıra yani çok canım yandı inşallah allah kimsenin başına vermesin yada kimsenin canı yanmasın

herkesin ağrı eşiği fazla oluyo demekki birde ben kendimi kasmıştım baya bu yüzden de daha çok acı hisettim

ne zaman çektireceksin canım

herkesin ağrı eşiği fazla oluyo demekki birde ben kendimi kasmıştım baya bu yüzden de daha çok acı hisettim

yok cnm ben çektirmiycem bana bu zaman kadar gerek görmediler ben olursam histereskopi olcam..
ben sadece arkadaşım için size sordum yazık çok korkmuştaaa

anesteziyle olduğunu bilmiyorum bende çekindim rahim filmi bağıra bağıra yani çok canım yandı inşallah allah kimsenin başına vermesin yada kimsenin canı yanmasın

demekki herkesin bünyesinden bünyesine fark ediyo kimi diyoki çok cnm yandı kimide okadar acı çekmedim diyoooo.....
rabbim kimseye dayanılamıycak acılar vermesin inşallahh

iyiyim DEMET im napıyım ben çektireli 1 seneyi geçti ben de çok korkuyodum özel has.de çektirmiştim doktorun önemi büyük burda tecrübesi yanii bana gözümü kapatmamı hiç açmamamı sölemişti ben de meraktan bi ara açıp bakmıştım gördü beni ben sana bakma demedimmi diye neyse canım aynı transferdeki gibi spektulum mudur nedir o aleti yerleştiriyolar rahiç ağzını açıyolar sonra içine sıvı veriyolar basınçlı işte o zaman adet sancısının fazlası bi ağrı duyuyosun tüplerin açıksa zaten acıyı hissediyosun acıyı hissetmen önemli bu noktada senin tepkini doktorun anlaması lazım benim zaten adetlerim çok sancılı olduğu için belki de dayandım ama anestezi de bu tepkiyi veremiyosun eğer maddi imkanın varsa ve acıya dayanamam dersem bilemem canımmm

canım bende çektirdim korkulacak bişi yok alttan muayaene olduğunu düşün o kadar yani tabi 3-4 gün öncesinde ağrı kesici ilaç almıştım dr veriyor zaten

pınar ben çıkıyorum duş alcam 10-15 dk. sora buluşuruz inş.
güle güle tatlım sıhhatler olsun

evet nurcancım aslında benim canım da çok tatlıdır ama ne biliiimmm dayandım işte sıktım dişimi gene olsa dayanırım sanırımmm ama bayağı zorluyo insanın

saol ablam ben çektirmiycem arkadaşım çektirmişde çok canı yanmış bende merak ettim gerçektn canı yanan var mı diyeee....

saol şifaaammm dr un büyük önemi var pınar ablamında dediği gibi demekki benim arkadaş öle profesyönel bi dr a gitmemiş bide 120 tl vermiişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…