kız sen ne alıngansın
kızlar size bişey soracam rahim filmi anestezilimi çekiliyo geçenlerde bi arkadaşım bana geldi ve rahim filmi çektirmiş ama anestezi felan yapmamışlar çok acı çektim diyooo basbasbağırdım diyooooo:18::18::18:
bende korktum anestezeli olmuyomu bu rahim filmi...
asicim o rahim filmini bende çektirdimm ve canım okadar çok yanmıştıkii nasıl çığlıklar atmıştım eşim yazık dışardan sesimi duyup içeri girmek istemiş izin vermemişler...anestezilide çekiliyormuş ama fiyat iki katı sanırım
selam asicim evet aneztesi ile de oluyo tabii ben normal çektirmiştim sadece öncesinde iğne yapıldı ağrı kesici ölee dayanılamayacak gibi bi ağrı değil ama biraz canın yanıyo açıkçası 10 15 dk sürüyo
kızlar size bişey soracam rahim filmi anestezilimi çekiliyo geçenlerde bi arkadaşım bana geldi ve rahim filmi çektirmiş ama anestezi felan yapmamışlar çok acı çektim diyooo basbasbağırdım diyooooo:18::18::18:
herkesin ağrı eşiği fazla oluyo demekki birde ben kendimi kasmıştım baya bu yüzden de daha çok acı hisettimselam asicim evet aneztesi ile de oluyo tabii ben normal çektirmiştim sadece öncesinde iğne yapıldı ağrı kesici ölee dayanılamayacak gibi bi ağrı değil ama biraz canın yanıyo açıkçası 10 15 dk sürüyo
ne zaman çektireceksin canımteşekkür ederim cnmmmm
arkadaşımda öle walla nası bağırdım diyooo canı çok yanmışşşş çok korkmuşşşş
tüplerinin 2 si de tıkalı çıkmış onada çok üzülmüş cnm benimmm
pınar rabbim seni korusun hayırlı bi hamilelik geçirirsin inşallah
herkesin ağrı eşiği fazla oluyo demekki birde ben kendimi kasmıştım baya bu yüzden de daha çok acı hisettim
ne zaman çektireceksin canım
anesteziyle olduğunu bilmiyorum bende çekindim rahim filmi bağıra bağıra yani çok canım yandı inşallah allah kimsenin başına vermesin yada kimsenin canı yanmasın
nasılsın ablammmm
cevabın için çok teşekkür ederim....
yok ablam yaaa arkadaşıma ağrı kesici felan vurmamıışlar direk masaya aldılar beni diyooo nası bağırmışşşş çok cnm yandı dedi....
canım bende çektirdim korkulacak bişi yok alttan muayaene olduğunu düşün o kadar yanikızlar size bişey soracam rahim filmi anestezilimi çekiliyo geçenlerde bi arkadaşım bana geldi ve rahim filmi çektirmiş ama anestezi felan yapmamışlar çok acı çektim diyooo basbasbağırdım diyooooo:18::18::18:
güle güle tatlım sıhhatler olsunpınar ben çıkıyorum duş alcam 10-15 dk. sora buluşuruz inş.
herkesin ağrı eşiği fazla oluyo demekki birde ben kendimi kasmıştım baya bu yüzden de daha çok acı hisettim
ne zaman çektireceksin canım
pınar ben çıkıyorum duş alcam 10-15 dk. sora buluşuruz inş.
saol ablam ben çektirmiycem arkadaşım çektirmişde çok canı yanmış bende merak ettim gerçektn canı yanan var mı diyeee....iyiyim DEMET im napıyım ben çektireli 1 seneyi geçti ben de çok korkuyodum özel has.de çektirmiştim doktorun önemi büyük burda tecrübesi yanii bana gözümü kapatmamı hiç açmamamı sölemişti ben de meraktan bi ara açıp bakmıştım gördü beni ben sana bakma demedimmi diye neyse canım aynı transferdeki gibi spektulum mudur nedir o aleti yerleştiriyolar rahiç ağzını açıyolar sonra içine sıvı veriyolar basınçlı işte o zaman adet sancısının fazlası bi ağrı duyuyosun tüplerin açıksa zaten acıyı hissediyosun acıyı hissetmen önemli bu noktada senin tepkini doktorun anlaması lazım benim zaten adetlerim çok sancılı olduğu için belki de dayandım ama anestezi de bu tepkiyi veremiyosun eğer maddi imkanın varsa ve acıya dayanamam dersem bilemem canımmm
canım bende çektirdim korkulacak bişi yok alttan muayaene olduğunu düşün o kadar yanitabi 3-4 gün öncesinde ağrı kesici ilaç almıştım dr veriyor zaten
güle güle tatlım sıhhatler olsun
tamam ben de çamaşırlarımı asıyım geliyim kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?