Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya ablam 2 olumsuz sonuçtan sora genelde histereskopi yapılarmış bana öle demişti dr um bakalım hayırlısı

biliyosun ben histereskopi ile polip aldırdım tam anestezi süper geçti hiç bişey anlamadım sonrası da çok rahattı ablacım aslında tüp bebek tedavisine başlamadan önce hsg çektirmek gerekiyomuş ben 2. tedavime başladam çektirmiştim hayırlısı olsun

artık tüm hastaneler sgk ile anlaşmalı oluyor nasıl para alırlarrr :26: evet dr çok önemli

evet ablam 2 tedavimdede hiç rahim filmi istemediler hatta ben dedim birinde rahim filmi gereklimi bana diye 2 tedavimdeki dr umda gerek yok sana dediler...
histereskopiden korkmuyorum çünkü anestezili oluyomuş hayırlısı bakalım...
artık tüm hastaneler sgk ile anlaşmalı oluyor nasıl para alırlarrr :26: evet dr çok önemli

walla bilmiyorum şifaammm 120 tl aldılar dedi arkadaş...
hastanede bilindik hastane yaniiiiii bende şaşırdımm...

arkadaşlar ben namazımı kılıyım evimi süpüriyim siliyim tozlarımı alıyım 9 sayfa kuranım var onları okumam lazım çookkkk işim varrrr 20 gün sonra tedaviye başılcam inş bu arada ben de dip bucak temizliğimi yaparım tüller, halılar, koltuklar hep yıkanacaklarr bida iş yapamam çünküü iyi oldu bi bakıma temizlik için fırsatım oldu

ben geçen sene 250 tl vermiştim hem de öle çok güzel bi has. o zaman tedavi gördüğüm acıbadem maslakta 1. 250 tl idi doktorum burda çok pahalı dışarda çektirin dediydi banaaa

ohoooo ablam baya işin var senin walla benim evde çok pasakkk ama kalkıpta yapasım yok yaaaaa
tozlar alınacak ev süpürülüp silinicek ama bu işlerin yapmaya adam lazım benim hiç yapasım yok zaten kocişlede aram limoniiii varsın pasak olsun evimm

ben geçen sene 250 tl vermiştim hem de öle çok güzel bi has. o zaman tedavi gördüğüm acıbadem maslakta 1. 250 tl idi doktorum burda çok pahalı dışarda çektirin dediydi banaaa

neeeeeee 1.250 tl miiiiiiiiiiiiiiii
yuhhhhh artık allahtan dr un iyiymiş de dışarda çektirin demişşşş...

evet nurcancım aslında benim canım da çok tatlıdır ama ne biliiimmm dayandım işte sıktım dişimi gene olsa dayanırım sanırımmm ama bayağı zorluyo insanın
valla ben bir daha çektirirmiyim bilmiyorum doktor tekrar istese bile kesinlikle aneztesi isterimm :18::18::18:

canım benim ya gerçekten çok zor eşlerin evde olmaması benimkide artık geceye başlıyor yarın gece gidecek ben yalnızım evdeeee ((((
saol bebem çok şükürr barıştıkk
datlım tabiki sana hak veriyorum senin yaşadığın herşeyi her dşünce benimnde aklımdan geçtii görmyince rahat edemiyordum bi süre daha yaşarsın sonrasında daha da hissetmeye başladığında biter bu endişeler canım kendini biraz oyalamaya çalış quzum ya canını sıkacaksa kk yada gelme nolurr uzak dur bi müddett yada bize gel sadece başka tıopiklere gitme okumaaaaaa
melişim o profil resmindeki ucube ne etmeye çalışıyii
eşimi arıyoo quzum beni üzdüya öcümü alacakk
canım benim ya birinizin alttan alması lazım soğukluk girince inan eskisi gibi olmaz sokul kocana canım ya yuvan söz konusu
My Ovulation Chart
SEVOM TABLOMUN SON HALİİ NASIL SENCEE :94::94:
maşalahh quuzmmm
yok unutması imkansızzz çünkü telefonunda kayıtlı alarmı öterrrrr o işleri iyi bilir ama işte bunlar yetmiyooo kalbimi çok kırıyo yaaaa niye kiii artık beni sevmiyo mu acabaaaa:26::26:
canım benim ya bak o gün aolacak gönlünüü
canım bende çektirdim 5 dk arayla 2 defa birinde canım çok az acıdı 2. öldüm dirildim ağrı kesici vs. hiç bişey vermediler yapmadılar çekilme bittikten sonra ağrı kesici içtim tıkalıymıştı açıldı 2 tüp ilacı yiyincee

Allah kabul etsin datlımmm
hee walla benimde evler bi temzilenecekk artıkk kociş 2 gün evde olacak bu çalışma sisteminde o zmana lar yapacam

slmm tontişlerrrrrrrrrrrr nebersiniz evde ekmekk yok yemek yok ne yapsam ki pratik bişiler deyiverin bakımm ama çok pratik olsunnnn
amann be kociş yarın gece çalışmaya başlıcakkkkkkkk

annaşmalı olduğu halde bende 140 lira vermiştim narkoz vermedi çok şükür tüpler açık çıktı ağrı oluyorda olsa ne yazar hepsi unutulmuyormu ilk önce gerdekten korkutmuşlardı ağrılı oluyor diye ne oldu korku filan geçti artık hoşumuza bile gidiyorsonra kürtaj utandığımız konturoller sonra rahim filmi loporoskopi tüp bebek tedavisindende korkuyorduk sonra doğum hani çok zordu iki tane doğurdum ne oldu oda geçti şimdi ne var sırada insan oğlu her şeye alışıyor dayanıyor bence asıl korkumuz yannız yaşlanmak en azından benimki öyle rabbim hepimizin yuvasını sağlıklı evlat sesleriyle şennendirsi amin.

tüh be keşke tavsiye alsaydı arkadaşın hastane ve doktor ismi çok önemli neyse olan olmuş bundan sonra dikkatli olsun

haklısın canım geçen gün söylediğim gibi BU DAĞ NE RÜZGARLAR GÖRDÜ

aaa yapma böyleee silkelenn biraz evinide kendinide toplaa güzl elbiselerini güzel kokularını sür akşamada güzel bir yemekk hade bakalım hadee pinekleme burda çok işin var seninn:88::88::88::88:
slmm tontişlerrrrrrrrrrrr nebersiniz evde ekmekk yok yemek yok ne yapsam ki pratik bişiler deyiverin bakımm ama çok pratik olsunnnn
ekmek yoksa makarna veya domatesli bulgur pilavı yap
hoşgeldin bu arada

hoşgeldin kuşummm paşamız nasıllar....yirim ben onun dötünü mötünü kızzzz
en pratıik yemek yani ben çok sıkıştığım zaman ya bulgur pilavi ya yeşil mercimek yada makarna yaparım kuşummmm düşün istersen bunlardan biriniiiii

koydum geldim makarna suyunuu baktım aşşağıya bni çocukfalan varsa ekmek aldırıyım die kimseyi göremedimm:)))
hoşbuldum quuzmm

neeeeeee 1.250 tl miiiiiiiiiiiiiiii
yuhhhhh artık allahtan dr un iyiymiş de dışarda çektirin demişşşş...

evet canımm doktorum çok ama çok iyiydi insanoğlu insandı herşeyden önce ama ingiltereye gittiacıbadem çok pahalıdır aslında benim onlarla bi hesabım var ama allaha havale ettim

akşama güzel bi yemeğim var zaten de yok yaw güzel giyinsem nolcek anavatan kan ağlıyorrr
ahanda nurcik bende bulgur pilavıyla makarna yazdım....

hoşbuldumm quzuuu paşaa yine gaz çıkarmaya çalışıyoooo
yi teyzesii yiiii hakediyoo sıpa bende sizin bebişinkini yicemm emmee ,
makarna suyu koydum quzummm
datlımm bakk birinizin alttan alması lazım koyverme kendini süslen püslen beaa yapma böle bak çok üzülüyon tükürdüğü yalarsın anlamına gelmez bu sen yapman gerekeni yapacaksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…