asicimmm canım sen sanırım histereskopi çektircem ablamm
ya ablam 2 olumsuz sonuçtan sora genelde histereskopi yapılarmış bana öle demişti dr um bakalım hayırlısı
artık tüm hastaneler sgk ile anlaşmalı oluyor nasıl para alırlarrrsaol ablam ben çektirmiycem arkadaşım çektirmişde çok canı yanmış bende merak ettim gerçektn canı yanan var mı diyeee....
saol şifaaammm dr un büyük önemi var pınar ablamında dediği gibi demekki benim arkadaş öle profesyönel bi dr a gitmemiş bide 120 tl vermiişşş
evet ablam 2 tedavimdede hiç rahim filmi istemediler hatta ben dedim birinde rahim filmi gereklimi bana diye 2 tedavimdeki dr umda gerek yok sana dediler...biliyosun ben histereskopi ile polip aldırdım tam anestezi süper geçti hiç bişey anlamadım sonrası da çok rahattı ablacım aslında tüp bebek tedavisine başlamadan önce hsg çektirmek gerekiyomuş ben 2. tedavime başladam çektirmiştim hayırlısı olsun
artık tüm hastaneler sgk ile anlaşmalı oluyor nasıl para alırlarrr:26: evet dr çok önemli
evet ablam 2 tedavimdede hiç rahim filmi istemediler hatta ben dedim birinde rahim filmi gereklimi bana diye 2 tedavimdeki dr umda gerek yok sana dediler...
histereskopiden korkmuyorum çünkü anestezili oluyomuş hayırlısı bakalım...
walla bilmiyorum şifaammm 120 tl aldılar dedi arkadaş...
hastanede bilindik hastane yaniiiiii bende şaşırdımm...
arkadaşlar ben namazımı kılıyım evimi süpüriyim siliyim tozlarımı alıyım 9 sayfa kuranım var onları okumam lazım çookkkk işim varrrr 20 gün sonra tedaviye başılcam inş bu arada ben de dip bucak temizliğimi yaparım tüller, halılar, koltuklar hep yıkanacaklarr bida iş yapamam çünküü iyi oldu bi bakıma temizlik için fırsatım oldu
ben geçen sene 250 tl vermiştim hem de öle çok güzel bi has. o zaman tedavi gördüğüm acıbadem maslakta 1. 250 tlidi doktorum burda çok pahalı dışarda çektirin dediydi banaaa
valla ben bir daha çektirirmiyim bilmiyorum doktor tekrar istese bile kesinlikle aneztesi isterimm :18::18::18:evet nurcancım aslında benim canım da çok tatlıdır ama ne biliiimmm dayandım işte sıktım dişimi gene olsa dayanırım sanırımmm ama bayağı zorluyo insanın
canım benim ya gerçekten çok zor eşlerin evde olmaması benimkide artık geceye başlıyor yarın gece gidecek ben yalnızım evdeeeeiyi geceler kuşlarımmmm
ben geldim ama bu saatte kimsecikler yok
eee bugün pazar tabe millet kocişiyleydi....
bense kızımla yalnızdımkocişim diyarbakıra gitti sabah uçağıyla sözde akşam dönecekti ama dönemedi kısmetse yarın öğlen gelicekmiş.... kızlar hamile kaldığımdan beri eşimin haftasonları işleri çıkyo 1 hafta evdeyse 2 hafta yok pazarları kızımla yalnız yalnız takılıyorum.. arabaya binmem yasak olduğu için eltilerimle falan alışverişede gidemiyom 1 hftadır evde ıstırahatteydim çok şükğür bugün akşam indim biraz aşağıya 1-2 turladım mahallede...... çok iyi geldi..... kocişim evde yokken hiç mutlu değilim.... beni arıyo sürekli oda senin en azından yanında kızımız var ben tek başıma otel odasındayım diyooo.. oda memnun değil orda kalmaktan ama iş yüzünden napalım offffff .... kocişimi çok özledim kızlar yaa daha sabah ayrıldık ama bana yıl gibi geldi.....
TUBİŞİM canım arkadaşına çok üzüldüm canım ALLAH sabır versin.. MEVLAM KİMSEYE YAŞTMASIN.... canım onu düşünürekten olumsuz düşüncelere kapılma bitanem ALLAH ın dediği olur... çok şükür bugünlere geldin sen içini ferah tut bacım.....
canım bu arada tebrik etmek için erken mibilmiyorum ama kızıma arkadaş geliyomuş çok sevindim canım....sanki ilk hamilelik haberini almış gibi oldum canım....ALLAH ım hayırlısıyla sağlıklı bişekilde tamamını erdirsin canım...... darısı isteyen bütün arkadaşlarımızın başına....
MELİKECİM canım eşinle küsmüşsğn çok şükür barışmışsın canım çok sevindim.. bunlar evliliğin tuzu biberi canım.....:92::92::92::92:
ASİCİM canım sorunun ne oldupunu bilmiyorum ama her evlilikte böyle durumlar oluyo dediğim gibi bunlar evliliğin tuzu bibri yalnız fazla kaçırmamak şartıyla araya soğukluk girmesin canım br an önce barışmaya bak... çok klasik olucak ama karı koacanın barıştığı yer yatak odasısır canım bunu kullan asla o yatağa küs girmeyin sorun ne olursa olsun.....:78::78::78::78::78:
datlım tabiki sana hak veriyorum senin yaşadığın herşeyi her dşünce benimnde aklımdan geçtii görmyince rahat edemiyordum bi süre daha yaşarsın sonrasında daha da hissetmeye başladığında biter bu endişeler canım kendini biraz oyalamaya çalış quzum ya canını sıkacaksa kk yada gelme nolurr uzak dur bi müddett yada bize gel sadece başka tıopiklere gitme okumaaaaaasağolun kızlar bana dilediğiniz kadar kızmakta haklısınız ben bile kendime anlam veremiyorum çok korkuyorum ve galiba artık psikolopğa gitme vaktim geldi çünkü saçma sapan şeyler düşünüyorum ve düşünmekle kalmıyor olacakmış hatta olmuş gibi kasptırıyorum kendimi salı günü dr kontrolüm var ama ben bugün evde zırıl zırıl ağladım eşime beni, acile götür dedim oda kati kararlıyım uymıcam artık sana gelmicem gazına zamanı gelince giersin al tesbihçek filan dedi birbaşım ağrıdı bir gerginlik sardı içime kötü kötü şeyler doğdu sank,i bebeğime bişey olmuş gibi akşam pufidik aradı ona bahsettim o bile bence sen psikoloğa git dedi biliyorum bu çok yanlış ama elimde değil bu halde 5 ay nasıl biter bilmiyorum şuan bile içim endişe dolu bir an önce sabah olmasını bekliyorum doktora koşmak için ben şekerli bişeylşer yiyince son günlerde yani göbeğimde küçücük pıt pıtlar hissederd,m bugün neredeyse bir paket şeker baklava şerbet içtim yedim tık yok çok korkuyorummmmmmmmmmm aklımı ve bebeğimi yitirmekten
son kesz söylüyorum ne olur kızmayın inanın bu benim elimdedeğil zaten bu halimden bi hayli şikayetçiym
eşimi arıyoo quzum beni üzdüya öcümü alacakkmelişim o profil resmindeki ucube ne etmeye çalışıyii
canım benim ya birinizin alttan alması lazım soğukluk girince inan eskisi gibi olmaz sokul kocana canım ya yuvan söz konusugünaydın kızlarrrrrrr
beni soracak olursanız ben iyi değilim eşimle hala kötü aramızzzzz evde 2 yabancı gibiyizzzz
noolacak bu işin sonu ben bilmem wallaaaaa ama şunu söleyim çokkkk mutsuzummmmm
dün karnım acıktı ekmeğimin arasına peynir koydum bide çay koydum kendimeeeee eşim bu duruma çok sünürlendi niye kendi başına yiyosun banada bişeyler hazırlasana dedi ben onu yedi sandım ama buna inandıramadım bundan sora bana hiç bişe hazırlama istemiyorum dediiiiii
nolur bana bi akıl verin 2 yabancı gibi olduk hiç konuşmuyoruzzzzzz iyice soğduk birbirimizdennnnn
ben çıkıyorum çok kötüyümmmmmmmm
maşalahh quuzmmmMy Ovulation Chart
SEVOM TABLOMUN SON HALİİ NASIL SENCEE :94::94:
canım benim ya bak o gün aolacak gönlünüüyok unutması imkansızzz çünkü telefonunda kayıtlı alarmı öterrrrr o işleri iyi bilir ama işte bunlar yetmiyooo kalbimi çok kırıyo yaaaa niye kiii artık beni sevmiyo mu acabaaaa:26::26:
canım bende çektirdim 5 dk arayla 2 defa birinde canım çok az acıdı 2. öldüm dirildim ağrı kesici vs. hiç bişey vermediler yapmadılar çekilme bittikten sonra ağrı kesici içtim tıkalıymıştı açıldı 2 tüp ilacı yiyinceekızlar size bişey soracam rahim filmi anestezilimi çekiliyo geçenlerde bi arkadaşım bana geldi ve rahim filmi çektirmiş ama anestezi felan yapmamışlar çok acı çektim diyooo basbasbağırdım diyooooo:18::18::18:
bende korktum anestezeli olmuyomu bu rahim filmi...
arkadaşlar ben namazımı kılıyım evimi süpüriyim siliyim tozlarımı alıyım 9 sayfa kuranım var onları okumam lazım çookkkk işim varrrr 20 gün sonra tedaviye başılcam inş bu arada ben de dip bucak temizliğimi yaparım tüller, halılar, koltuklar hep yıkanacaklarr bida iş yapamam çünküü iyi oldu bi bakıma temizlik için fırsatım oldu
neeeeeee 1.250 tl miiiiiiiiiiiiiiii
yuhhhhh artık allahtan dr un iyiymiş de dışarda çektirin demişşşş...
artık tüm hastaneler sgk ile anlaşmalı oluyor nasıl para alırlarrr:26: evet dr çok önemli
tüh be keşke tavsiye alsaydı arkadaşın hastane ve doktor ismi çok önemli neyse olan olmuş bundan sonra dikkatli olsunevet ablam 2 tedavimdede hiç rahim filmi istemediler hatta ben dedim birinde rahim filmi gereklimi bana diye 2 tedavimdeki dr umda gerek yok sana dediler...
histereskopiden korkmuyorum çünkü anestezili oluyomuş hayırlısı bakalım...
walla bilmiyorum şifaammm 120 tl aldılar dedi arkadaş...
hastanede bilindik hastane yaniiiiii bende şaşırdımm...
haklısın canım geçen gün söylediğim gibi BU DAĞ NE RÜZGARLAR GÖRDÜannaşmalı olduğu halde bende 140 lira vermiştim narkoz vermedi çok şükür tüpler açık çıktı ağrı oluyorda olsa ne yazar hepsi unutulmuyormu ilk önce gerdekten korkutmuşlardı ağrılı oluyor diye ne oldu korku filan geçti artık hoşumuza bile gidiyorsonra kürtaj utandığımız konturoller sonra rahim filmi loporoskopi tüp bebek tedavisindende korkuyorduk sonra doğum hani çok zordu iki tane doğurdum ne oldu oda geçti şimdi ne var sırada insan oğlu her şeye alışıyor dayanıyor bence asıl korkumuz yannız yaşlanmak en azından benimki öyle rabbim hepimizin yuvasını sağlıklı evlat sesleriyle şennendirsi amin.
aaa yapma böyleee silkelenn birazohoooo ablam baya işin var senin walla benim evde çok pasakkk ama kalkıpta yapasım yok yaaaaa
tozlar alınacak ev süpürülüp silinicek ama bu işlerin yapmaya adam lazım benim hiç yapasım yok zaten kocişlede aram limoniiii varsın pasak olsun evimm
ekmek yoksa makarna veya domatesli bulgur pilavı yapslmm tontişlerrrrrrrrrrrr nebersiniz evde ekmekk yok yemek yok ne yapsam ki pratik bişiler deyiverin bakımm ama çok pratik olsunnnn
amann be kociş yarın gece çalışmaya başlıcakkkkkkkk
slmm tontişlerrrrrrrrrrrr nebersiniz evde ekmekk yok yemek yok ne yapsam ki pratik bişiler deyiverin bakımm ama çok pratik olsunnnn
amann be kociş yarın gece çalışmaya başlıcakkkkkkkk
aaa yapma böyleee silkelenn birazevinide kendinide toplaa güzl elbiselerini güzel kokularını sür akşamada güzel bir yemekk hade bakalım hadee pinekleme burda çok işin var seninn:88::88::88::88:
ekmek yoksa makarna veya domatesli bulgur pilavı yap
hoşgeldin bu arada
neeeeeee 1.250 tl miiiiiiiiiiiiiiii
yuhhhhh artık allahtan dr un iyiymiş de dışarda çektirin demişşşş...
aaa yapma böyleee silkelenn birazevinide kendinide toplaa güzl elbiselerini güzel kokularını sür akşamada güzel bir yemekk hade bakalım hadee pinekleme burda çok işin var seninn:88::88::88::88:
ekmek yoksa makarna veya domatesli bulgur pilavı yap
hoşgeldin bu arada
hoşgeldin kuşummm paşamız nasıllar....yirim ben onun dötünü mötünü kızzzz
en pratıik yemek yani ben çok sıkıştığım zaman ya bulgur pilavi ya yeşil mercimek yada makarna yaparım kuşummmm düşün istersen bunlardan biriniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?