Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canımm neden kaynaklandı bilmiyorum ama eve gelince bi hoşgeldin deee devamı gelir merak etmee valla bak ben bile üzülüyorum burdaa

evet canımm doktorum çok ama çok iyiydi insanoğlu insandı herşeyden önce ama ingiltereye gittiacıbadem çok pahalıdır aslında benim onlarla bi hesabım var ama allaha havale ettim
acıbadem için KAZIKÇI deyiveriyorlarr

akşama güzel bi yemeğim var zaten de yok yaw güzel giyinsem nolcek anavatan kan ağlıyorrr
ahanda nurcik bende bulgur pilavıyla makarna yazdım....
sen yinede giy üstüne şıkır şıkır elbiselerini kocanı cezbett anacımm kocan seni böyle görünce doğum günün beklemeden barışır ahandaaa buraya yazıyorummmm

kıslarr ya annemler gelebilirler bugün emme alışverişe çıkmadıkk evdede bişi kalmamış kocişe beraber çıkak die aldırmamıştımm
ne yapsam ki akşama buzlukta tavuk varr onu yapsamm yanına pilavv bakkaldan alırım pirinci:))
çorba şehriyemi yapsamm birde melemen babam çok sever yetermikine quzularr

yi anam yi olsada pıtı mıtı çük mük komayın yiyin bacımmmm bizden sıra gelirse tabiiii ...
kociş kıskanır gari ben çocuğun orasını burasını yirken hani bana hani bana der gariiiiiii
anam hep mi ben alacam yaw bıktım gariiiii o alsın bananeee
normalde evde makyaj neyim yapmam ben güzelde giyinmie nerde pasbal şeyler var onları giyerim şincik süslenir püslenirsem kendime hazırlandığımı anlar havalanır yok bacım ben böle iyimm

valla ben bir daha çektirirmiyim bilmiyorum doktor tekrar istese bile kesinlikle aneztesi isterimm :18::18::18:

evet nurcancım madem senin çok zor geçti öle çektir canım yaaa ooffff herşey bizim başımıza geliyo yaaa erkekler ne güzel bitek şey veriyolarrrr

güzel birde salata yapp tamam işte daha ne olsunn

ne diyim sana

evet nurcancım madem senin çok zor geçti öle çektir canım yaaa ooffff herşey bizim başımıza geliyo yaaa erkekler ne güzel bitek şey veriyolarrrr
erkekler içinde o bir işkencee :86::86::86::86:

oyy anam sen kocanı özlemişin quuzm gııı
sen merak etme gelir sıraa quzumm
kıss bende şuan paspalım emme akşama şıkır şıkır aolarımmm sende süslern anlasın bırak datlımm yada bundan sonra paspal gezme evde gözden cezbet quuzm yaa her gün eve koşarak gelsinnn delümm amkyajıda yap aradaa gerçi benim kocada makyaj yapmamı istemiyor neymiş göslerim çok belli oluyormuşş dikkat çekiyomuşş

canımm neden kaynaklandı bilmiyorum ama eve gelince bi hoşgeldin deee devamı gelir merak etmee valla bak ben bile üzülüyorum burdaa
aman nese barışırız yaaa biz çok komiğiz evde birbirimize şaka yapmadan duramyız barışırız bacılarım merak etmeyin...
tmm nurcikkkk bi dekolte giysem tamamdır zaten öle aşırıya kaçmam memişlerimi gördümü kociş dayanamz zatiiii

yiter kuzu allah daha çok versin inşallah...
tavuk pilav salata çorba tmmdır kuşummm çorba mercimek çorbası yapsan olmamıııı

kızlar ben msn deyim ablam çağırıyo görüşürüzzzz akşam hoşgeldin diycem tamam anlaştıkkkk

olar aslında quuzm ya ne zamandıre yapmıyom gaz yapıyomuş die duyduydumm ama napım ben yememm ((
çok öptümm kaçtımmmmmmmmmmm

evet canım gerçekten ölee ama benim asıl kızdığım şey bize kaç defa 3.tüp bebek ücretsiz demişlerdi sonra biz başlamak için aradık 3. ücretsiz dimi dediğimde maalesef has. yönetimi değişti ücretsiz yapamayız dediler eşim has. müdürü ile bizzat konuştu siz bize söz verdiniz yönetim değiştiyse bu bizim sorunumuz değil sizin sorununuz diye hastane mürüderisi hanım yönetimle görüşüp ben size dönücem dedi 3 4 ay oldu daha dönecek ama varya biz de aptallık bi sözleşme neden istemedikki bu acıbadem kadıköy için geçerli maslak için değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…