bende istanbuldayım pendik tarafındayım
aboww eşin tam laz hemideben sakaryalıyım canım
evet tam laz karısıyım ben biliyorum geçen konuşmuştukk eşin akyazılıydı demi sen de karasulu hanii ben de demiştim teyzemlerin akyazının köyüne evleri var diyeee
cnm 2 yııllık evliyim temmuzda 3 yıl olcak ama hiç bilmediğim huyları hala çıkıyo benim kocişin...
bilmem du bakalım sonu ne olacak
herkeze merhaba yeni arkadaşlar gelmişş hoşgeldiniz kızlar
süslüü gacıı nolcakkkkaynennn
inşallah beklemeden anne olursun
tamam afiyet olsun
bende makyajımı yapayım öğleden sonra vergi dairesine gitcem
banada vermediler datlımmmbu arada folik asit kullanan oldumu benim doktorum hiç vermedi şu ana kadar yaa
kullanan varsa hangisini kullandı yzarmısınız
kızlar ben kaçtımmm annem gelcek beraber hastaneye gidicez allaha emanet olun hepinizi çoookkk öptümmm
süslüü gacıı nolcakkkk
banada vermediler datlımmm
geçmiş olsun quuzu hayırdırrr
ohh dekolteler giyilmişşş maşalahh quuzmaaaa
slm şekerler çok bakamadım geçmişee nassınızbakımm ne var ne yokk
adetler bekleniyoo sevomm datlımm gardaşımm hadi bakem hayırlı haberler verinn inşalahh 9 ay adet olmayınn emiii bebeişler konsun göbekee emiiiiiiiiiii
benim kociş evdee gece gidecek işee şimcik araba temizliyooo hava çok güzelll dışarııı çıkmak istiyorum ama çıkamıyorummmm ayın 5inde izinli o günü beklicemm annemler gelmediler babamın işten izin vermemişler haftaya kaldı gelmelerii hayır olsun bakalımmmm
arkadaşlar yeni bişey öğrendim böğürtlen kökü hamileliği kolaylaştırıyormuş bu konuda bilginiz var mıııı
canım kızlar bi kök içiyolardı burda ama ben tam bilmiyorum kadın için mi yoksa erkek için mi sen neredesin bu arada yaşın vs.. tüp denedin mi denicen mi hakkında biraz bilgi verirmisin
böğürtlen kökü hakkında bildiğim bilgileri vereyim canım yumurta çatlamasını kolaylaştırıyormuş gebeliği kolaylaştırıyormuş.ben iş yerimde bahçemiz var çok güzel oradan böğürtlenin köklerini toplattırdım güzelce yıkadım tencereye 1 tane kökü koyup tencerenin yarısından biraz fazla su koydum kaynattım sonra altını kıstım birazdaha kaynattım kapattım altını ılımaya bıraktım ılıyınca bi su bardağı kadar içtim günde 1 kere.tadı kötü değil hatta yok gibi bişey inşallah vesile olurda gebe kalırım
canım ben 2 senelik evliyim hatta sizinle paylaştım neler yaşadığımı 2 kere yumurtalığımın içinde kist vardı onun ameliyatını oldum içtiğim ilaçlar klomen primout progestan 2 kere çatlatma iğnesi vuruldum bu böğürtlen kürünü öğrendim onu uygulamaya başladım yaşım 23 hiç korunmadık bebiş olmuyor
aminn canımm inşallah şifa olur sana
ALLAH ALLAH Nurcik halaaa yok gelmemiş:26: :44: nerdesin canım yaaa doktora mı gidecektin yoksa valla meraklandım iyice gel çabuk bi haber veriver
inşallah canım ya inşallah ee birazda siz anlatın yeni katıldım bendee :))
kızlarr yaaa evimi karıncalar bastıı napıcam ben yaaa
iyi akşamlar öperim kaçarııımmm vvııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?