Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende istanbuldayım pendik tarafındayım
aboww eşin tam laz hemide ben sakaryalıyım canım

evet tam laz karısıyım ben biliyorum geçen konuşmuştukk eşin akyazılıydı demi sen de karasulu hanii ben de demiştim teyzemlerin akyazının köyüne evleri var diyeee

evet tam laz karısıyım ben biliyorum geçen konuşmuştukk eşin akyazılıydı demi sen de karasulu hanii ben de demiştim teyzemlerin akyazının köyüne evleri var diyeee

evet evet doğruu bunadım ben galibaa

afiyet olsun güle güleee

ben çıkayım gidem vergi dairesine

cnm 2 yııllık evliyim temmuzda 3 yıl olcak ama hiç bilmediğim huyları hala çıkıyo benim kocişin...
bilmem du bakalım sonu ne olacak

valla canım erkeklerin huyları çok garip ve değişkenler ama şunu çok iyi biliyorum nazlanmaya bayılıyorlar ve sürekli pofpoflanmak istiyorlarrrr:))

aynennn

inşallah beklemeden anne olursun

tamam afiyet olsun
bende makyajımı yapayım öğleden sonra vergi dairesine gitcem
süslüü gacıı nolcakkkk
bu arada folik asit kullanan oldumu benim doktorum hiç vermedi şu ana kadar yaa
kullanan varsa hangisini kullandı yzarmısınız
banada vermediler datlımmm
kızlar ben kaçtımmm annem gelcek beraber hastaneye gidicez allaha emanet olun hepinizi çoookkk öptümmm

geçmiş olsun quuzu hayırdırrr
ohh dekolteler giyilmişşş maşalahh quuzmaaaa

slm şekerler çok bakamadım geçmişee nassınızbakımm ne var ne yokk
adetler bekleniyoo sevomm datlımm gardaşımm hadi bakem hayırlı haberler verinn inşalahh 9 ay adet olmayınn emiii bebeişler konsun göbekee emiiiiiiiiiii

benim kociş evdee gece gidecek işee şimcik araba temizliyooo hava çok güzelll dışarııı çıkmak istiyorum ama çıkamıyorummmm ayın 5inde izinli o günü beklicemm annemler gelmediler babamın işten izin vermemişler haftaya kaldı gelmelerii hayır olsun bakalımmmm

hoşgeldin canım

sormam süslüyüm eskiden daha çoktuda şimdi fazla deeell işte makyaj yapınca herkes anlıyo nereye gidecen diyolar biliyolar makyajsız çıkmam büyük ihtimal dışarı

evet tam gezme havası varr olsun bigün daha sık dişini perşembe bol bol gezersin eşinlee
annenlerde gelememiş hayır olsun zaten alışverişte yapmamıştın

ALLAH ALLAH Nurcik halaaa yok gelmemiş :26: :44: nerdesin canım yaaa doktora mı gidecektin yoksa valla meraklandım iyice gel çabuk bi haber veriver

arkadaşlar yeni bişey öğrendim böğürtlen kökü hamileliği kolaylaştırıyormuş bu konuda bilginiz var mıııı

arkadaşlar yeni bişey öğrendim böğürtlen kökü hamileliği kolaylaştırıyormuş bu konuda bilginiz var mıııı

canım kızlar bi kök içiyolardı burda ama ben tam bilmiyorum kadın için mi yoksa erkek için mi sen neredesin bu arada yaşın vs.. tüp denedin mi denicen mi hakkında biraz bilgi verirmisin

canım kızlar bi kök içiyolardı burda ama ben tam bilmiyorum kadın için mi yoksa erkek için mi sen neredesin bu arada yaşın vs.. tüp denedin mi denicen mi hakkında biraz bilgi verirmisin

canım ben 2 senelik evliyim hatta sizinle paylaştım neler yaşadığımı 2 kere yumurtalığımın içinde kist vardı onun ameliyatını oldum içtiğim ilaçlar klomen primout progestan 2 kere çatlatma iğnesi vuruldum bu böğürtlen kürünü öğrendim onu uygulamaya başladım yaşım 23 hiç korunmadık bebiş olmuyor

böğürtlen kökü hakkında bildiğim bilgileri vereyim canım yumurta çatlamasını kolaylaştırıyormuş gebeliği kolaylaştırıyormuş.ben iş yerimde bahçemiz var çok güzel oradan böğürtlenin köklerini toplattırdım güzelce yıkadım tencereye 1 tane kökü koyup tencerenin yarısından biraz fazla su koydum kaynattım sonra altını kıstım birazdaha kaynattım kapattım altını ılımaya bıraktım ılıyınca bi su bardağı kadar içtim günde 1 kere.tadı kötü değil hatta yok gibi bişey inşallah vesile olurda gebe kalırım

aminn canımm inşallah şifa olur sana

ben de 2.5 senelik evliyim ilk günde istiyoruz bebek ben 34 eşim 35 yaşındayız 3 tüp denedik olmadıışimdi dondurulmuşlarla denicez mayıs 20 gibi tedaviye başlıcaz inş ben istanbuldayımm sen daha çok gençsin canımm inş bian evvel olur bebeğin ama ben bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum yanii bebek benim için bi hayal gibi geliyo olursa çok büyük bi sevinç olacak ama yaa olmassa:26:

merhabayın hatunlar men deldiiiimmmmm
kızlar akşam eşim yemek yememişti bugün akşam yemek yapsammı yapmasammı yaaaaa kafam karıştıııı:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…