yaa karıncadan kurtulmak kolay deell eğer çıkı noktası belli ise bulaşık deterjanı ile kapat daha gelemezler ben öle yapıyodum
iyi akşamlar canım
iyi akşamlar öperim kaçarııımmm vvııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
ben de 2.5 senelik evliyim ilk günde istiyoruz bebek ben 34 eşim 35 yaşındayız 3 tüp denedik olmadıışimdi dondurulmuşlarla denicez mayıs 20 gibi tedaviye başlıcaz inş ben istanbuldayımm sen daha çok gençsin canımm inş bian evvel olur bebeğin ama ben bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum yanii bebek benim için bi hayal gibi geliyo olursa çok büyük bi sevinç olacak ama yaa olmassa:26:
yaa karıncadan kurtulmak kolay deell eğer çıkı noktası belli ise bulaşık deterjanı ile kapat daha gelemezler ben öle yapıyodum
iyi akşamlar canım
merhabayın hatunlar men deldiiiimmmmm
kızlar akşam eşim yemek yememişti bugün akşam yemek yapsammı yapmasammı yaaaaa kafam karıştıııı:44::44::44:
merhabayın hatunlar men deldiiiimmmmm
kızlar akşam eşim yemek yememişti bugün akşam yemek yapsammı yapmasammı yaaaaa kafam karıştıııı:44::44::44:
bulaşık ilacı heee
aynı duyguları bende yaşıyorum sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorum allah büyük inşallah olur yaşım küçük ama kanım vucüdüm kist yenilemeye elverişli olduğuiçin acele ediyoruz yumurtalıklarım alınmadan
yok sevdacım hç belli değil her sene bu aylar çıkıyolar bütün sitede var karınca yemleri de bi işe yaramıyomuş
aynı duyguları bende yaşıyorum sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorum allah büyük inşallah olur yaşım küçük ama kanım vucüdüm kist yenilemeye elverişli olduğuiçin acele ediyoruz yumurtalıklarım alınmadan
aman yoooooookkkkk hiç bişe yazmam ben onaaaaa banane götürmesse götürmesinnnnbence mesaj at eşine canım şunu istedi diyeeyemeğe gidersiniz barışırsınız kızz
dünden yemek yokmu isterse ondan verirsin
aynen ölee
canım normalde bizim burası çok hareketlidir ama bugün kimseler yok nerde bu kızlarrr yaaaaa ama sana söliyim burası bağımlılık yapıyo
moralsizlik yokk olacakk yaa olacakk diyinnnyakında anne olacağım diyinn moral bulunn beyninizi stresten arındırın biliyorum zor amaa beyinn herşeyden etkileniyoo :26:
evet haklısın canım ya aslında pek takmamaya gayret ediyorum ben
teyy teyy herkes seni çok iyi tanıyoar deseneehoşgeldin canım
sormam süslüyüm eskiden daha çoktuda şimdi fazla deeellişte makyaj yapınca herkes anlıyo nereye gidecen diyolar biliyolar makyajsız çıkmam büyük ihtimal dışarı
evet tam gezme havası varr olsun bigün daha sık dişini perşembe bol bol gezersin eşinlee
annenlerde gelememiş hayır olsun zaten alışverişte yapmamıştın
moralsizlik yokk olacakk yaa olacakk diyinnnyakında anne olacağım diyinn moral bulunn beyninizi stresten arındırın biliyorum zor amaa beyinn herşeyden etkileniyoo :26:
evet işe yaramıyo o karınca yemleri
inş en kısa zamanda tadarsın bu duyguyu canım benimmm
ben çıkıyorum evime gidiyorum bugün çok yoruldumm bide hep ağrılarım var
eve gidince akşam üzeri girerim iyi akşamlar şimdilikk
asicim içinden yemek yapmak geliyosa ve yiyeceğini düşünüyosan yap
eğer yemezse hiçç hazırlama bile
ben çıkıyorum evime gidiyorum bugün çok yoruldumm bide hep ağrılarım var
eve gidince akşam üzeri girerim iyi akşamlar şimdilikk
asicim içinden yemek yapmak geliyosa ve yiyeceğini düşünüyosan yap
eğer yemezse hiçç hazırlama bile
güle güle sevoooommm
dün yemediya zoruma gitti walla 2 gündür kahvaltıda hazırlamıyorum kendi başına kalkıp gidiyo
yemekte hazırlamayım yaaaa ufff hiç içimden gelmiyoooo
teyy teyy herkes seni çok iyi tanıyoar desenee
he walla datlım iyide oldu aslında evde bişi yoktuu:)) güzel ağırlmak isterimm quzularımıı ösledim yaaa
hee walla datlım sıkacam eccik dahaa
aynen bebem çok haklısınnnnnnnnnnn
slm tontişlerr kociş uyudu yunustauyudu bende buraya geldimm
aman yoooooookkkkk hiç bişe yazmam ben onaaaaa banane götürmesse götürmesinnnn
yok cnm sadeve pilav var işte başka bişe yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?