Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aynı duyguları bende yaşıyorum sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorum allah büyük inşallah olur yaşım küçük ama kanım vucüdüm kist yenilemeye elverişli olduğuiçin acele ediyoruz yumurtalıklarım alınmadan

yaa karıncadan kurtulmak kolay deell eğer çıkı noktası belli ise bulaşık deterjanı ile kapat daha gelemezler ben öle yapıyodum

iyi akşamlar canım

yok sevdacım hç belli değil her sene bu aylar çıkıyolar bütün sitede var karınca yemleri de bi işe yaramıyomuş

merhabayın hatunlar men deldiiiimmmmm
kızlar akşam eşim yemek yememişti bugün akşam yemek yapsammı yapmasammı yaaaaa kafam karıştıııı:44::44::44:

bence mesaj at eşine canım şunu istedi diyee yemeğe gidersiniz barışırsınız kızz

moralsizlik yokk olacakk yaa olacakk diyinnn yakında anne olacağım diyinn moral bulunn beyninizi stresten arındırın biliyorum zor amaa beyinn herşeyden etkileniyoo :26:

yok sevdacım hç belli değil her sene bu aylar çıkıyolar bütün sitede var karınca yemleri de bi işe yaramıyomuş

evet işe yaramıyo o karınca yemleri

inş en kısa zamanda tadarsın bu duyguyu canım benimmm

ben çıkıyorum evime gidiyorum bugün çok yoruldumm bide hep ağrılarım var
eve gidince akşam üzeri girerim iyi akşamlar şimdilikk

asicim içinden yemek yapmak geliyosa ve yiyeceğini düşünüyosan yap
eğer yemezse hiçç hazırlama bile

teyy teyy herkes seni çok iyi tanıyoar desenee
he walla datlım iyide oldu aslında evde bişi yoktuu:)) güzel ağırlmak isterimm quzularımıı ösledim yaaa
hee walla datlım sıkacam eccik dahaa
moralsizlik yokk olacakk yaa olacakk diyinnn yakında anne olacağım diyinn moral bulunn beyninizi stresten arındırın biliyorum zor amaa beyinn herşeyden etkileniyoo :26:

evet işe yaramıyo o karınca yemleri

aynen bebem çok haklısınnnnnnnnnnn
slm tontişlerr kociş uyudu yunustauyudu bende buraya geldimm

güle güle sevoooommm
dün yemediya zoruma gitti walla 2 gündür kahvaltıda hazırlamıyorum kendi başına kalkıp gidiyo
yemekte hazırlamayım yaaaa ufff hiç içimden gelmiyoooo

güle güle datlım hayırdır kıs ne ağrın var quzummm

güle güle sevoooommm
dün yemediya zoruma gitti walla 2 gündür kahvaltıda hazırlamıyorum kendi başına kalkıp gidiyo
yemekte hazırlamayım yaaaa ufff hiç içimden gelmiyoooo

kalk kıs son kez hazırla bugünde yemezse yarın yapmazsın sen işini yap bebemm

kızlarrrrrr selam bende geldim:)18 aydır deniyoruz bizde en sonunda neden anlaşıldı çünkü daha önce bir gebeliğim kürtajla souçlanmıştı ve doktorlar tüplerin kapalı olmasına hiç ihtimal vermiyorlardı ısrarlarım sonucunda hsg çekildi ve sağ tüp kapalı sol açık çıktı..neden bu heralde olmamasına kendi doktoruma gidip sonuçları göztermem lazım ama saldım 1 aydır ..bazen bende umutsuzluğa kapılıyorum ama inanıyorum ki bizde anne olucaz birgün

slm cnm hoşgeldinnnn 2 paşanda uuyumuş oh maşşaallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…