Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kalk kıs son kez hazırla bugünde yemezse yarın yapmazsın sen işini yap bebemm
ne yapcamkiiii bu saatten soraaaa:26::26::26:

hoşgeldin cnm amiiiiiinnnn

slm cnm hoşgeldinnnn 2 paşanda uuyumuş oh maşşaallahhh

ne yapcamkiiii bu saatten soraaaa:26::26::26:

hoşgeldin cnm amiiiiiinnnn

anam yunuss uynadııııı(((((((((((
datlım ben erişte pilavı yapcam sende yapp datlımm
bu arada mide bulantım hala geçmedii yaa bu ne bölee nane kaynatacamm üşüttüm kanımca karnımda ağrıyoo arada

kızlar ben çıkıyorum eve gidiyorum hepinizi çok öpüyorum sağlıcaklı ve gebelikle kalın inşallah sizlere çok ısındım hoşçakalınnnn muck muck :))

allah allah niye miden bulanıyiiiii kiiii dikkat et cnm yaa üşütmeeeeee geçmiş olsunnn
canım açmısın die sorma sofrayı hazırla yemek hazır hadi gel dee
bak nasıl geliyooo

walla hiç bişey demiycem ben annemle dışarda yedim yemek yaparım şimdi yersede gitsin mutfakta yesin benim zoruma giden çok şey yapıyo yaaaa

ama bu pirinç pilavı cnm yaaaa bulgurmu yapsam ki akşamaaaa yanınada ayrannn ya yemesse kalıyo yemekler günah wallaa

canım azıcık su koy pirinç pilavına ısıt teflonda koy önüne birazda dekolteli elbise giy makyajını yap karşıla bak görürsün nasıl barışacarışacaksınız cilve yap birazcıktaaa:)

canım azıcık su koy pirinç pilavına ısıt teflonda koy önüne birazda dekolteli elbise giy makyajını yap karşıla bak görürsün nasıl barışacarışacaksınız cilve yap birazcıktaaa:)

cilve ne haketmiyo benim kocaaaaa acaba pirinç pilavını yoğurt çorbasımı yapsam ama nanem yoookkk yaaa uffff

asicim suşi yapmaya ne dersinnn :86::86::86:kız eğer yaparsan varyaaaa çok güldümm haaaa yaparmışsın bide

ıyyyyyy suşi miiiiiii????
buldum ne yapcamı buzluğumda püro mantısı varmış karnın açmı diye sorarım aç derse hemen onu pişiricemmmm

asicim suşi yapmaya ne dersinnn :86::86::86:kız eğer yaparsan varyaaaa çok güldümm haaaa yaparmışsın bide

ıyyyyyy suşi miiiiiii????
buldum ne yapcamı buzluğumda püro mantısı varmış karnın açmı diye sorarım aç derse hemen onu pişiricemmmm

kızlar mrhb nasılsınız:26::26: ben yine çok yorgunummm
sgk ya gittim eşimin rapor parasını amak için(eşimin raporu açık rapor ben rapor bitmeden ücret ödenmiyor diye biliyrdum ama artık her ay ödeme yapılıyormuş)ama has taburcu edlirken eşim bazı evrakları eksik yapışlar bu gün tekrar has gittim evrakları düzeltirdim (umarım yanlış bir şey yokktur) adanaya gitmişken birde amh testi yaptırdımm:26: özelbir labratuvardaaaa bakalım haziranda da adanaya ginice alırım sonucudaaa:26: bu arada çukurova ünvrst dna hasar etstini sordum eşim için yapılmıyormuşş hiç şaşırmadımmmm ne yapılıyorki zaten dedim dr kahkalarala güldü dorusun valla dedii bu tets şu anda ankra ve istblda yapılıyormuş özel labratuvalada görüştümmm ne yapim sidelya çağırıyor ankraya olmassa yazın hem ziyaret hemde test yapıp gelizi ankarda
birde kızlar benim aralık ayında tüp bebk için rapor hakım var onu konuştum dr la biz erkek infertiitesi olarak almıştık raporu eşimin sayısı değişince rapor için aşılama isterler dedi dr bende yumurta kalitem iyi değil dedimmm bu devleti bağlamıyor ilaki isterler dediii ve yumurta kaliten iyi değilse tüp bebk bile yaptımaaa dedii bende bir hakım var devleten onu kulanacağım sonuç ne olursa olsun dedimm

ahhh havvacım senin bu çektiklerin inş sonuçsuz kalmıcak rabbim yüzünü güldürsün çok zor günler geçirdin güzel günler yakında canımmm

ah cnm yaaaaaa walla allah senin yüzüne bakacak inşallaahh bu yaptıkların iyiliksiz kalmaz inşallah en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürsünnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…