ahhh havvacım senin bu çektiklerin inş sonuçsuz kalmıcak rabbim yüzünü güldürsün çok zor günler geçirdin güzel günler yakında canımmm
ah cnm yaaaaaa walla allah senin yüzüne bakacak inşallaahh bu yaptıkların iyiliksiz kalmaz inşallah en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürsünnnn
ay canım yaa inşalah herşey en kısa zmanda düzelir gerçi sen atmışsın adımı bakalım hayırlsııallah allah niye miden bulanıyiiiii kiiii dikkat et cnm yaa üşütmeeeeee geçmiş olsunnn
walla hiç bişey demiycem ben annemle dışarda yedim yemek yaparım şimdi yersede gitsin mutfakta yesin benim zoruma giden çok şey yapıyo yaaaa
kızlar mrhb nasılsınız:26::26: ben yine çok yorgunummm
sgk ya gittim eşimin rapor parasını amak için(eşimin raporu açık rapor ben rapor bitmeden ücret ödenmiyor diye biliyrdum ama artık her ay ödeme yapılıyormuş)ama has taburcu edlirken eşim bazı evrakları eksik yapışlarbu gün tekrar has gittim evrakları düzeltirdim (umarım yanlış bir şey yokktur) adanaya gitmişken birde amh testi yaptırdımm:26: özelbir labratuvardaaaa bakalım haziranda da adanaya ginice alırım sonucudaaa:26: bu arada çukurova ünvrst dna hasar etstini sordum eşim için yapılmıyormuşş hiç şaşırmadımmmm ne yapılıyorki zaten dedim dr kahkalarala güldü dorusun valla dedii bu tets şu anda ankra ve istblda yapılıyormuş özel labratuvalada görüştümmm ne yapim sidelya çağırıyor ankraya olmassa yazın hem ziyaret hemde test yapıp gelizi ankarda
birde kızlar benim aralık ayında tüp bebk için rapor hakım var onu konuştum dr la biz erkek infertiitesi olarak almıştık raporu eşimin sayısı değişince rapor için aşılama isterler dedi dr bende yumurta kalitem iyi değil dedimmm bu devleti bağlamıyor ilaki isterler dediii ve yumurta kaliten iyi değilse tüp bebk bile yaptımaaa dedii bende bir hakım var devleten onu kulanacağım sonuç ne olursa olsun dedimm
ay canım yaa inşalah herşey en kısa zmanda düzelir gerçi sen atmışsın adımı bakalım hayırlsıı
ay aplam yaa inşalahhh bütün bu çektiklerin sonunda yavrun gelir neler yaşamışsın neler geçmiş başından inşalah sıpa gelir ve unutturur
benim eşim gece gelecek o yüzden bu geceye kadar burdayım ben
abla buralısın demek bugün
evet canım benımkısı deaynı ıkı ayrı organ gıbı ama tek rahım agzı var canım bende yok demısın de benımkılerı hıc saymayım o zaman kan pıtılasmasına yatkınlık pko ve sımdı de prolaktınden suphe edıyorum allah korusun ama sut gelmıstı az bısey gecen guunlerdeKAYRAM29 canım benim rahim de uterus bicornis ama benim ki biraz daha farklı ağrı 2 organ gibi ama birbirine bağlı bide benim yumurtalıklarım çok yukarda anlıcan ben de yok yok
canım kendıne dıkkat et hemde cok cunku bebege de allah korusun emzırıyordun yaaaaaanam yunuss uynadııııı(((((((((((
datlım ben erişte pilavı yapcam sende yapp datlımm
bu arada mide bulantım hala geçmedii yaa bu ne bölee nane kaynatacamm üşüttüm kanımca karnımda ağrıyoo arada
allah kolaylıklar versın hastane ıslerı cok ama cok zorkızlar mrhb nasılsınız:26::26: ben yine çok yorgunummm
sgk ya gittim eşimin rapor parasını amak için(eşimin raporu açık rapor ben rapor bitmeden ücret ödenmiyor diye biliyrdum ama artık her ay ödeme yapılıyormuş)ama has taburcu edlirken eşim bazı evrakları eksik yapışlarbu gün tekrar has gittim evrakları düzeltirdim (umarım yanlış bir şey yokktur) adanaya gitmişken birde amh testi yaptırdımm:26: özelbir labratuvardaaaa bakalım haziranda da adanaya ginice alırım sonucudaaa:26: bu arada çukurova ünvrst dna hasar etstini sordum eşim için yapılmıyormuşş hiç şaşırmadımmmm ne yapılıyorki zaten dedim dr kahkalarala güldü dorusun valla dedii bu tets şu anda ankra ve istblda yapılıyormuş özel labratuvalada görüştümmm ne yapim sidelya çağırıyor ankraya olmassa yazın hem ziyaret hemde test yapıp gelizi ankarda
birde kızlar benim aralık ayında tüp bebk için rapor hakım var onu konuştum dr la biz erkek infertiitesi olarak almıştık raporu eşimin sayısı değişince rapor için aşılama isterler dedi dr bende yumurta kalitem iyi değil dedimmm bu devleti bağlamıyor ilaki isterler dediii ve yumurta kaliten iyi değilse tüp bebk bile yaptımaaa dedii bende bir hakım var devleten onu kulanacağım sonuç ne olursa olsun dedimm
evet canım bende gecmısı okuyordum senı kacırmısımselam kayram sen de de benim gibi uterus bicornis varmış
evet asicimm valla bugün hiç bişey yapmadım kızzz bi yatağımı topladım ama dün bütün evimi sildin süpürüdümm asıl işim sonra halılarımı mak. yıkıcam yada veririm yıkatmaya camlar perdeler yıkancak bide oturma odamın koltuklarını silmek istiyorumm tedaviye kadar ne yaparsam kardır sonra da bol bol yatarım inş.10 günde anca bitiririm bu işlerimi ben haa bu arada geldimi eşin
evet canım benımkısı deaynı ıkı ayrı organ gıbı ama tek rahım agzı var canım bende yok demısın de benımkılerı hıc saymayım o zaman kan pıtılasmasına yatkınlık pko ve sımdı de prolaktınden suphe edıyorum allah korusun ama sut gelmıstı az bısey gecen guunlerde
canım kendıne dıkkat et hemde cok cunku bebege de allah korusun emzırıyordun yaaaaa
allah kolaylıklar versın hastane ıslerı cok ama cok zor
evet canım bende gecmısı okuyordum senı kacırmısım
ooooo abalma çok işin var senin walla allah kolaylıklar versin inşallahhh evet ablam iyi düşünmüşsün evini iyice temizle tedavide hiç bişeye ellem aman haaa bol bol dinlemene bak....
yok ablam eşim gelmedi ama gelir birazdan...:97::97:
bende de var pıhtılaşma yatkınlığı genetik benimki kan sulandırıcı iğne yapıyorum ben tedaviye başladığım anda ve eğer hamile kalırsamdoğurana kadar yapacakmışım
evet bu sefer hiç bişey yapmıcam bide böle denicem geçen sefer hemen hemen hiç yatmamıştım
# kivancigdem
# KK Pro Üyesevdanehri54
# sevdamcee
kızlar sızler nasılsınız tek bı kısı ıle konusuyormus gıbı olmayayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?