kayram çift rahimli olup farkına bile varmadan doğum yapanlar varmış bütün gittiğim doktorlar öle diyo çok sık rastlanan bişey değil ama benim doktorumun dediği de senin ki çok çok ender görünen bişey diyo yani normal çift rahim değil sen hangi şehide yaşıyosun
caım bı hamıle kalabılsek ben ıgnelere falan razıyım zaten
sen hıstereskopı laparoskopı falan oldunmu
ben ocakta rahimimde polip oluşmuştu histereskopi ile onu aldırdım bide benim yumurtalarım yukarda oldukları için hem alttan hem göbekten iğne ile toplanıyo yumurtalarım
canımcım ben kıbrıstayım doktorum konyada bu yuzden sureklı gıdıp gelemıyorum malesef mılletın agzına laf vermemek ıcın sen nerdesın t rahım falan gıbı mı nasıl bısey anlayamadım benım tavsan kulagı gıbı bana da doktorum ole soledı ama benım bır kaybım var zaten canım
ben ocakta rahimimde polip oluşmuştu histereskopi ile onu aldırdım bide benim yumurtalarım yukarda oldukları için hem alttan hem göbekten iğne ile toplanıyo yumurtalarım
yok canım hiçbirisi değil ben istanbuldayım benimki çok farklı 2 ayrı böbreğin birbirine alttan bağ ile bağlanması gibi bişey yanii normalde çift rahimde rahmin üst kısmı çöküntü oluyo yaa benim ki öle deell
ya canım bişey sormak istiyorum polip ve histereskopi ne demek
allah yardmcımız olsun canım o polıp neden olusuyormus bıde ben ılk defa bole bısey duydum ama dedım ya eger rahımlerının ıkısı de bebegı tasıyabılecek buyuklukteyse sorun yokmus yatarak gecırıyormussun ama dogumu yapabılıyormussun
canım polip iyi huylu kist daha doğrusu et beni gibi bişey ben de önceden yoktu sanırım ilaçlardan oluştu ya da vardıda gözden kaçtı diyo drum ama sanmıyorum öle olsa hsg de çıkar belki 100 kez muayene oldum 30 dr a histereskopi de görüntülem ve tedavi yöntemi oluyo yanii hsg gibi ama histereskopi de eper bi sorun varsa aynı anda hem teşhis hem de tedavi şansın var tam narkozla yapılıyo benim ki ofis his. idi böle iştee
AMİNN canımm valla polip neden oluşur sordum acaba ilaçlardan mı oldu diye pek net bi cevap alamadım önceden yoktu böle bişey çünkü sanırım ilaçlardan evet allahtan benim rahimlerin büyüklüğü iyiymiş biri biraz daha büyük eğer öle olmasaydı geçen tedavimde 2 tane transfer etmezdi normal doğum bile yaparsın demiştiler bana ama tüp bebeklerde genellikle sezeryan oluyo
canım çok fazla iş yapma emi bak bende sen gibiydim geçen ay o kadar iş yapmamış olsaydım belki 1 yada 1.5 aylık hamile olacaktım tutunup yerleşmeye çalışmış bende tabi misafir üstüne misafir geldiler iş temizlik işe git hizmet et misafirleri yavrucağım dayanamadan tutnamadan düşmüş((onun için yapma derim belki vardır o kadar ağır iş yapma doktorum yasakladı 2 hafta işten çıkıp direk eve sabaha kadar yatıyorum tabi iş yerimde masa başı kalkmıyorum hayırlısı yaaaa
bende hıstereskopı ve laparoskopı oldum erken dogumum var bır tane belkı okumussundur canım
dogumdan sonra pkodan dolayı adet gecıkmelerım falan vardı onlar dogumdan sonra kalkmıstı laparoskopıden sonrada kendılıgınde adetolmayı becerdım ama galıba prolaktınden dolayı bu ay yıne gecıktı
melikem miden yine bulanıyomulş niye kii yaa :26:
yeterrrr amh testi nedir bilmiyorum canım..ama inşallah bu sağlıkla alakalı tüm sorunlarınızı atlatırsınız allah yardımcın olsun..evet artık rapor parasını alabiliyosun o şekilde
asi yemek işini halletmişsin
pınar demek bu geceye kadar burdasın sende benim gibi oyun bölümüne takıllhaydi ben gidiyom oyun oynayıp stres atayım
kızlaaaar iyi akşamlar nasılsınız neler yapıosunuz
evet dün okumştum şimdi hatırladımm valla çok zor ne desem bilmem allah bida yaşatmasın
canım zor olan kısmını gectım artık ben olması gerekıyormus olmus cok uzuldum agladım ama gectı sımdıkı sorunlar benı cok yıpratıyor dogum rahım fılmı amelıyatlar falan hepsı ust uste geldı allah daha kotusunden korusun senın transferın ne zmaan
ben 20 mayıs gibi başlıcam dondurulmuşum var ne zaman transfer olurum bilmiyorum bakalım 2 tane mi olacak eşim hiç istemiyo 1 tane olsun diyo çok korkuyo düşük ve erken doğumdan o benden daha çok korkuyo benim gözüm karadır biraz
hımm allahım dermansız dert vermesin inşallah bende artık 3. ameliyatımı olmak istemiyorum herkesin farklı farklı
ahhh canım benimm çok üzüldümm inş bu sefer bu sorun çıkmaz .yokkk bu sefer yapmıcam ben iş miş zaten misafir de kabul etmicem geçen sefer de etmemiştim ben tedaviye başlayna kadar işlerimi yapıyım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?