Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canımcım ben kıbrıstayım doktorum konyada bu yuzden sureklı gıdıp gelemıyorum malesef mılletın agzına laf vermemek ıcın sen nerdesın t rahım falan gıbı mı nasıl bısey anlayamadım benım tavsan kulagı gıbı bana da doktorum ole soledı ama benım bır kaybım var zaten canım

caım bı hamıle kalabılsek ben ıgnelere falan razıyım zaten
sen hıstereskopı laparoskopı falan oldunmu

ben ocakta rahimimde polip oluşmuştu histereskopi ile onu aldırdım bide benim yumurtalarım yukarda oldukları için hem alttan hem göbekten iğne ile toplanıyo yumurtalarım

yok canım hiçbirisi değil ben istanbuldayım benimki çok farklı 2 ayrı böbreğin birbirine alttan bağ ile bağlanması gibi bişey yanii normalde çift rahimde rahmin üst kısmı çöküntü oluyo yaa benim ki öle deell

ben ocakta rahimimde polip oluşmuştu histereskopi ile onu aldırdım bide benim yumurtalarım yukarda oldukları için hem alttan hem göbekten iğne ile toplanıyo yumurtalarım

allah yardmcımız olsun canım o polıp neden olusuyormus bıde ben ılk defa bole bısey duydum ama dedım ya eger rahımlerının ıkısı de bebegı tasıyabılecek buyuklukteyse sorun yokmus yatarak gecırıyormussun ama dogumu yapabılıyormussun

ya canım bişey sormak istiyorum polip ve histereskopi ne demek

canım polip iyi huylu kist daha doğrusu et beni gibi bişey ben de önceden yoktu sanırım ilaçlardan oluştu ya da vardıda gözden kaçtı diyo drum ama sanmıyorum öle olsa hsg de çıkar belki 100 kez muayene oldum 30 dr a histereskopi de görüntülem ve tedavi yöntemi oluyo yanii hsg gibi ama histereskopi de eper bi sorun varsa aynı anda hem teşhis hem de tedavi şansın var tam narkozla yapılıyo benim ki ofis his. idi böle iştee

AMİNN canımm valla polip neden oluşur sordum acaba ilaçlardan mı oldu diye pek net bi cevap alamadım önceden yoktu böle bişey çünkü sanırım ilaçlardan evet allahtan benim rahimlerin büyüklüğü iyiymiş biri biraz daha büyük eğer öle olmasaydı geçen tedavimde 2 tane transfer etmezdi normal doğum bile yaparsın demiştiler bana ama tüp bebeklerde genellikle sezeryan oluyo

bende hıstereskopı ve laparoskopı oldum erken dogumum var bır tane belkı okumussundur canım
dogumdan sonra pkodan dolayı adet gecıkmelerım falan vardı onlar dogumdan sonra kalkmıstı laparoskopıden sonrada kendılıgınde adetolmayı becerdım ama galıba prolaktınden dolayı bu ay yıne gecıktı

hımm allahım dermansız dert vermesin inşallah bende artık 3. ameliyatımı olmak istemiyorum herkesin farklı farklı

canım galıba aynı drumdayız benım sol rahmım daha buyukmus ve o taraftan hamöıle kaldıgım ıcın daha da buyumus bırıcık oglum kardeslerıne yer acmıs demekkı ama sımdı de bunlar offfff

ahhh canım benimm çok üzüldümm inş bu sefer bu sorun çıkmaz .yokkk bu sefer yapmıcam ben iş miş zaten misafir de kabul etmicem geçen sefer de etmemiştim ben tedaviye başlayna kadar işlerimi yapıyım diyorum

evet dün okumştum şimdi hatırladımm valla çok zor ne desem bilmem allah bida yaşatmasın

kız sevda ben de oyun oynucam ama bizim net sınırlı kotayı aşarmıyım oynasam:26:

evet dün okumştum şimdi hatırladımm valla çok zor ne desem bilmem allah bida yaşatmasın

canım zor olan kısmını gectım artık ben olması gerekıyormus olmus cok uzuldum agladım ama gectı sımdıkı sorunlar benı cok yıpratıyor dogum rahım fılmı amelıyatlar falan hepsı ust uste geldı allah daha kotusunden korusun senın transferın ne zmaan

ben 20 mayıs gibi başlıcam dondurulmuşum var ne zaman transfer olurum bilmiyorum bakalım 2 tane mi olacak eşim hiç istemiyo 1 tane olsun diyo çok korkuyo düşük ve erken doğumdan o benden daha çok korkuyo benim gözüm karadır biraz

canım artık ıkı tane kymuyorlar dıye bılıyorum ben zaten yanlıs mı bılıyorum yaa tek olsun saglıklı olsun bence de gozunu karartma ole cok ben cok tırsagım bu konuda

yapma canım bak benim bi arkadaşımın yengesi var 5.5 senedir bebişleri olmuyordu dr çok stres iş yapma demiş sonra tüp bebek tutmuş ama düşmüş bebeği sonra tekrar tüp bebek için başvuru yapmışlar olmamış gel zaman git zaman benim bi dr önerdim gitmiş rahminde bişey görmüş onu almış patolojiye yollamış dr bide ahmet marankinin civanperçemi kürüü uygulamış ve tüp bebeğe başvurmadan hamile kalmış şimdi 5. ayında nasıl sevindik var ya anlatamam onun için fazla sters ve ağır iş yapmayalım kızlar ben zor vazgeçtim huyumdan bebişim olsun onun için sıkıyorum dişimi iş yapmamk için kendime sürekli bebiş olabilir boşver işi çocuk olunca nasıl olsa bol bol yaparsın diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…