oooooooooo en taze annemiz de gelmişş hoşgelmişşşş haber elifcikkk kız karnın çıkmay başladımı canım
canım artık ıkı tane kymuyorlar dıye bılıyorum ben zaten yanlıs mı bılıyorum yaa tek olsun saglıklı olsun bence de gozunu karartma ole cok ben cok tırsagım bu konuda
saol cnm sanki biraz belli olmaya başladı beni uzun zamandır görmeyenler hatta hamile olduğumu bilmeyenler daha beni görür görmez aaa hamilemisin diolar
bugün mağaza mağaza abiye baktım düğünümüz var 1 ay sonra kardeşimin bugün daha çok farkettim kilo almışım da iç bi kıyafet beğenemdim üzüldüm de ama olsun meleğim var içimde hiç bişe moralimi bozamaz
yok canım ilk 2 denemende 1 tane sonrakiler de ise 2 transfer ediliyo eğer 35 yaşındaysan deneme sayısına bakılmıyo mesela ben 11 mayısta 35 giricem 2 tane konabilir eğer ilk denemem olsaydı ama zaten 4. denemem olacağı için 2 transfer olabilir ben artık doktoruma bıraktım hiç ısrar etmem 1 yada 2 diye o ne derse onu yaparım
evet canım benımkısı deaynı ıkı ayrı organ gıbı ama tek rahım agzı var canım bende yok demısın de benımkılerı hıc saymayım o zaman kan pıtılasmasına yatkınlık pko ve sımdı de prolaktınden suphe edıyorum allah korusun ama sut gelmıstı az bısey gecen guunlerde
canım kendıne dıkkat et hemde cok cunku bebege de allah korusun emzırıyordun yaaaaa
allah kolaylıklar versın hastane ıslerı cok ama cok zor
evet canım bende gecmısı okuyordum senı kacırmısım
melikem miden yine bulanıyomulş niye kii yaa :26:
yeterrrr amh testi nedir bilmiyorum canım..ama inşallah bu sağlıkla alakalı tüm sorunlarınızı atlatırsınız allah yardımcın olsun..evet artık rapor parasını alabiliyosun o şekilde
asi yemek işini halletmişsin
pınar demek bu geceye kadar burdasın sende benim gibi oyun bölümüne takıllhaydi ben gidiyom oyun oynayıp stres atayım
canım yaaa cok soru sormus olmassam eger dondurulmus koyarkende aynı ıgnelerı falan yıyormusun yoksa yumurta toplamayacakları ıcın artık ıgne ılac yapmıyorlarmı
yapma canım bak benim bi arkadaşımın yengesi var 5.5 senedir bebişleri olmuyordu dr çok stres iş yapma demiş sonra tüp bebek tutmuş ama düşmüş bebeği sonra tekrar tüp bebek için başvuru yapmışlar olmamış gel zaman git zaman benim bi dr önerdim gitmiş rahminde bişey görmüş onu almış patolojiye yollamış dr bide ahmet marankinin civanperçemi kürüü uygulamış ve tüp bebeğe başvurmadan hamile kalmış şimdi 5. ayında nasıl sevindik var ya anlatamam onun için fazla sters ve ağır iş yapmayalım kızlar ben zor vazgeçtim huyumdan bebişim olsun onun için sıkıyorum dişimi iş yapmamk için kendime sürekli bebiş olabilir boşver işi çocuk olunca nasıl olsa bol bol yaparsın diyorumm
KİVANCİGDEM mrb hoşgeldin sen ne kadarlık ewlisin yaş kaç tüp denedinizmi
yok canım ilk 2 denemende 1 tane sonrakiler de ise 2 transfer ediliyo eğer 35 yaşındaysan deneme sayısına bakılmıyo mesela ben 11 mayısta 35 giricem 2 tane konabilir eğer ilk denemem olsaydı ama zaten 4. denemem olacağı için 2 transfer olabilir ben artık doktoruma bıraktım hiç ısrar etmem 1 yada 2 diye o ne derse onu yaparım
ay canım ınsallah ole bırsey yasamasıın bır daha gas salım alırsın kucagına cok zor cok hersey zor bızım ıcın malesef ama ıste allahın hazıneınde cok elbet bır gun bısede verecekdegılmıestağfirullah canım yok bu kez iğne yok çok şükür sadece reglimin 2. yada 3. günü gidicez rahim kalınlaştırıcı ilaç kullanıcam çünkü belli bi kalınlığa ulaşması gerekiyomuş bide kontrole gidicem o kadar bu sefer işimiz daha kolay bitek korkumuz çözülünce yaşamamaları
kızlar bana bı akıl verın nolur
bende kur yapmak ıstıyom pkoym ben sogan suyunumu bogurtlen kokunu mu aslan pencesını cıvan percemını mı hayıt suyunu mu kullansam bılemedım
kızlar bana bı akıl verın nolur
bende kur yapmak ıstıyom pkoym ben sogan suyunumu bogurtlen kokunu mu aslan pencesını cıvan percemını mı hayıt suyunu mu kullansam bılemedım
ahh canım benim elimde değil biraz temizlik hastalığı var bende nasıl olacak nasıl boşverecem bilmiyorum annem de kızıp duruyo bana sen bu gidişle çocuğunu düşürürsün diyee halbuki titizliği ondan öğrendim neyse hele bi hamile kalıyım da artık nasıl olur bilmem
valla canım bundan çok öncesi tarihleri okudum 2008 yılında tee o zamnki kadınlar soğan kürü bilmem ne denedik olmadı ama böğürtlen kürü pko hastalarına çok faydası olduğunu ve gebelik kolaylaştırdığını okudum birazdan böğürtlen kökünü ısıtıp içecem bende 3-4 gündür içiyorum bakalım kadının bi tanesi 11 senedir bebişi olmamış dr dr gezmişler yok olmayacak çocuğun demiş kadın böğürtlen kökü toplamış o ay hamile kalmış çok etkilendim ve uygulamaya başladım bende hemen
ay canım ınsallah ole bırsey yasamasıın bır daha gas salım alırsın kucagına cok zor cok hersey zor bızım ıcın malesef ama ıste allahın hazıneınde cok elbet bır gun bısede verecekdegılmı
inşallah canımm benim aklım bi öle diyo bi böle diyoo bi bigün mutlaka anne olacağım diyorum bi asla olamıcam galiba diyorumm benim psikolojim çok değişiyo hayırlısı olsun olmassa da allhım eşimle bana sağlık versin onu başımdan eksik etmesinn biz birbirimizi çok seviyoruz önemli olanda oo 10 tane çocuğum olsaydı da böle mutlu huzurlu olamasaydım asıl o zaman daha kötü allah yuvamızın tadını bozmasın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?