canım o nasıl cıcılıyro tam olarak nasıl kullanılıyor adetın kacıncı gunu baslanıyor kac gun bıde nasıl hazırlanıyor ac karnına mı tok karnınamı ay ben bıle yoruldum yazarken sen cevaplarken ne yapcan kımbılır cok ozur sımdıden
inşallah canımm benim aklım bi öle diyo bi böle diyoo bi bigün mutlaka anne olacağım diyorum bi asla olamıcam galiba diyorumm benim psikolojim çok değişiyo hayırlısı olsun olmassa da allhım eşimle bana sağlık versin onu başımdan eksik etmesinn biz birbirimizi çok seviyoruz önemli olanda oo 10 tane çocuğum olsaydı da böle mutlu huzurlu olamasaydım asıl o zaman daha kötü allah yuvamızın tadını bozmasın kızlarr
canım ben aldım hemencık aynı anda yazdık herhalde gormemısım yazdıgını hemen kopyaladım ınsallah bırıne karar verıp baslıcam saolcanım istediğin her hangi bi günde başlayabilirsin şimdi aktarlarda da satılıyormuş yalnız onlarınkisi çok acı olduğunu yazmışlardı ben iş yerimizin bahçesinde böğürtlen vardı çalışanlara rica ettim köklerini toplattırdım eve getirdim bi güzel yıkadım ağaç gibi bişey en büyük tencereme koydum yarısından fazla kalabak suyu koydum kaynattım kaynattıktan sonra altıbı kıstım bi 10 dk daha kaynattım ılımaya bıraktım ılıkken içtim geri kalanlarına da cam kavanoza koyup buzdaolabında saklıyoırsunuz hergün tok karnında ne zaman istersen ısıtıp ısıtıp 1 su bardağı kadar iç ben akşamları içiyorum yatmadan önce çünkü uyurken hücrelerimiz yenileniyor etkisini çok çabuk gösteriyormuş onuda bi yerde duydum az önce içtim birazdan yatacam çok fena esniyorum niye böyle oldum bilmem
tostıcım selam canım
yeter arkadasım ınsallah hersey yoluna gırer de hastanelerde ugrasmak zorunda kalmayız
kızlar ben cıkmak zorundayım esım ve kardesım geldı
# kivancigdem cım sen o kuru bı yazarsan cok mutlu olurum canım ben cıkıyorum ama gırıp okurum mutlaka gecmısı okuyorum zaten grusuruz kızlar ıyı geceler
kızlar ben çok açıktım biraz çıkıyım gene gelirim öptüm iyi akşamalrr
merhaba canım hoşbulduk 2 senelik evliyim yaşım 23 tüp bebek aşamasına geçmedik daha bu ay dr kontrolüm var herşey konuşulacak gene bebiş tutunamadıysa aşılama düşünüyormuş dr öyle söyledi bakalım hayırlısı canım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bugün eşimle beraber çarşıya çıktıkdersi biraz geç başlıyacaktı )baharlık kıyafetler aldım ordan da direk teyzemlere gittim şu saate kadar ordaydım yeni geldimm
şifa adet olmamamışsınninşallahh bebişin göbüşündedir bu ay
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bugün eşimle beraber çarşıya çıktıkdersi biraz geç başlıyacaktı )baharlık kıyafetler aldım ordan da direk teyzemlere gittim şu saate kadar ordaydım yeni geldimm
şifa adet olmamamışsınninşallahh bebişin göbüşündedir bu ay
hoşgeldin cnm oh kocişle gezilmiş maşşallahh size kuzum....
Yeni aldığın kıyafetler hayırlı olsun güle güle giy inşallahhhh..
He yaw şifam adet olmamış inşallahh bebişi bu ay sürprüz yapar şifamaaaa
abowwwwwwwwwwwwwwadam yalan makinesi almış evine... Salonda köşeye koymuş.. "kim yalan söylerse ötecek" demiş.. Akşam yemeğe oturmuşlar.. Oğluna "bugün nerdeydin" demiş, adam..
-oğlan "okuldaydım, tabii" deyince makine ötmüş. Oğlan da itiraf etmiş, seksi bir filme gidip okulu astığını.. Babası fena halde kızmış, oğluna.. "ben senin yaşındayken seks nedir bilmezdim" deyince makine gene ötmüş.
Anne gülmüş, bu defa.. "al işte!.. Senin oğlun!.." deyince makina başlamış "düüüüüüüüütt" :)
sağol canım allah razı olsun evet bugün gezdim tozdum baya.. Hal kalmadı bendeohhh bugün senin gününmüş bacı iyi etmişsin güle güle giy kıyafetlerini .
Adam yalan makinesi almış evine... Salonda köşeye koymuş.. "Kim yalan söylerse ötecek" demiş.. Akşam yemeğe oturmuşlar.. Oğluna "Bugün nerdeydin" demiş, adam..
-Oğlan "Okuldaydım, tabii" deyince makine ötmüş. Oğlan da itiraf etmiş, seksi bir filme gidip okulu astığını.. Babası fena halde kızmış, oğluna.. "Ben senin yaşındayken seks nedir bilmezdim" deyince makine gene ötmüş.
Anne gülmüş, bu defa.. "Al işte!.. Senin oğlun!.." deyince Makina başlamış "düüüüüüüüütt" :)
avatarım nasıl sizceee pınar ablamınkini çok seviyodum aynısı deelll amma bi benzerini buldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?