Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım istediğin her hangi bi günde başlayabilirsin şimdi aktarlarda da satılıyormuş yalnız onlarınkisi çok acı olduğunu yazmışlardı ben iş yerimizin bahçesinde böğürtlen vardı çalışanlara rica ettim köklerini toplattırdım eve getirdim bi güzel yıkadım ağaç gibi bişey en büyük tencereme koydum yarısından fazla kalabak suyu koydum kaynattım kaynattıktan sonra altıbı kıstım bi 10 dk daha kaynattım ılımaya bıraktım ılıkken içtim geri kalanlarına da cam kavanoza koyup buzdaolabında saklıyoırsunuz hergün tok karnında ne zaman istersen ısıtıp ısıtıp 1 su bardağı kadar iç ben akşamları içiyorum yatmadan önce çünkü uyurken hücrelerimiz yenileniyor etkisini çok çabuk gösteriyormuş onuda bi yerde duydum az önce içtim birazdan yatacam çok fena esniyorum niye böyle oldum bilmem

tostıcım selam canım
yeter arkadasım ınsallah hersey yoluna gırer de hastanelerde ugrasmak zorunda kalmayız
kızlar ben cıkmak zorundayım esım ve kardesım geldı
# kivancigdem cım sen o kuru bı yazarsan cok mutlu olurum canım ben cıkıyorum ama gırıp okurum mutlaka gecmısı okuyorum zaten grusuruz kızlar ıyı geceler

amin canım amin cümlemizin inşallah allahım yeterki hayırlı evlat nasip etsin bizleree

canım ben aldım hemencık aynı anda yazdık herhalde gormemısım yazdıgını hemen kopyaladım ınsallah bırıne karar verıp baslıcam saol

iyi geceler canım yazdım ben tatlım okursun bende şimdi çıkıyorum baş baş muck

iyi akşamlar kızlar kendinize çok çok iyi bakın inşallah meleklerimiz karnımıza yuva yaparlar bu gece inşallah dualarınız ağzınızdan eksik etmeyiniz yarın sabah tekrar görüşürk baş baş hoşçakalın:)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bugün eşimle beraber çarşıya çıktık dersi biraz geç başlıyacaktı )baharlık kıyafetler aldım ordan da direk teyzemlere gittim şu saate kadar ordaydım yeni geldimm

şifa adet olmamamışsınn inşallahh bebişin göbüşündedir bu ay

hoşgeldin cnm oh kocişle gezilmiş maşşallahh size kuzum....
yeni aldığın kıyafetler hayırlı olsun güle güle giy inşallahhhh..
he yaw şifam adet olmamış inşallahh bebişi bu ay sürprüz yapar şifamaaaa

Adam yalan makinesi almış evine... Salonda köşeye koymuş.. "Kim yalan söylerse ötecek" demiş.. Akşam yemeğe oturmuşlar.. Oğluna "Bugün nerdeydin" demiş, adam..
-Oğlan "Okuldaydım, tabii" deyince makine ötmüş. Oğlan da itiraf etmiş, seksi bir filme gidip okulu astığını.. Babası fena halde kızmış, oğluna.. "Ben senin yaşındayken seks nedir bilmezdim" deyince makine gene ötmüş.
Anne gülmüş, bu defa.. "Al işte!.. Senin oğlun!.." deyince Makina başlamış "düüüüüüüüütt" :)

ohhh bugün senin gününmüş bacı iyi etmişsin güle güle giy kıyafetlerini .

sağol canım teşekkür ederim
evet inşallah şifadan hayırlı haberler alacaz bugünlerde
abowwwwwwwwwwwwww

abooooooooowwwwwwww

avatarım nasıl sizceee pınar ablamınkini çok seviyodum aynısı deelll amma bi benzerini buldummm

Adamın biri eczaneye girmiş ve kendine sıra geldiğinde :

- Bir paket prezervatif lütfen! demiş.

İçerideki kadın müşteriler rahatsız olup çıkmışlar. Adamın, diğer müşterilerin arasında hiç çekinmeden böyle bir istekte bulunmasına sinirlenen eczaneci :

- Sen utanmaz mısın kardeşim ? Çık dışarı, bunu kibarca istemesini öğren, sonra gel demiş.

Adam çıkmış ve birkaç saat sonra, gene içeride müşteriler varken gelmiş. Eczaneciyle şöyle bir bakıştıktan sonra şeyini çıkartıp :

- Abi, ufaklığa uygun bir elbisen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…