Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne ufaklık amaaaaaa

inşallah DEMET tabi kuzum sizlerde böle avatra kullancaksınız hatta daha güzellerini

kız demettoooo ben ble fıkralar paylaşıorum ya valla beni atacaklar bigün...şimdi bitane daha buldum ama biraz terbiyesizce neyse boşverdim artık

geçmez inşalah canım ya sen nasılsın bakalım ne var ne yok
bilmiyorumki datlım yaa bişeyler atıştırınca geçiyo sonra tekrarr((
kızlar bana bı akıl verın nolur
bende kur yapmak ıstıyom pkoym ben sogan suyunumu bogurtlen kokunu mu aslan pencesını cıvan percemını mı hayıt suyunu mu kullansam bılemedım
bilmiyorumki canım bendee maleseff
ohh datlımmm ciciler alınmış güle güle kulan gardaşımm benimde ihtiyacım var wallaa yeni swetlere tşörtlere robadanlara taktım ama
avatarım nasıl sizceee pınar ablamınkini çok seviyodum aynısı deelll amma bi benzerini buldummm
çok güzel datlımm güle güle kullan
anlat bakım naptınız kocişinlee

benim kociş gitti işe yunus bey uyuduuu bende bakım didim
yatsı okunsun namazımı kılım bende uyurum tavuk gibi erkenden

kız paylaş yaaaa nolurrrrrr ben senin sayende çok gülüyom yaaaaa
çok güzel fıkralar paylaşıyosunnn

melikem hoşgeldin cnm yok anam kocişle bi kelime bile etmedik o yattı bende üstüne battaniye getirdim şimdi uyandı balıklara yem atıyo böle işteeee:97::97::97:

İki adam yolda giderken eski bir gaz lambası görürler ver tekme atarlar. Lambanın kapağı açılır ve içinden bir cin çıkar. Bu sayede serbest kalan cin adamlara bir iyilikte bulunmak ister ve herbirine üçer adet sihirli yumurta verir sonra adamlara söyle der:

- Bir isteğiniz olduğu zaman önce yumurtayı kırıp sonra dileğinizi söyleyin ve anında gerçekleşir.

Yumurtaları alan adamlar heycanla ayrı ayrı yönlere koşarak giderler.

Altı ay sonra bu adamlar yine karşılaşırlar. Biri cok zengin olmuştur,diğerinde ise hiçbir değişiklik olmamıştır. Zengin olan diğerine yumurtaları ne yaptığını sorar. Diğeride başlar anlatmaya:

- Senden ayrıldıktan sonra yumurtalardan biri elimden düştü ve kırıldı ''aha şimdi *arrağı yedik'' der demez her taraftan *arraklar gelmeye basladı, sonra ikinci yumurtayı kırdım ve bütün *araklar gitsin dedim.

Diğeri sormus: 'Peki üçüncü yumurtayı ne yaptın''

- Ne yapayım, kendi *aragımı geri cağırdım.

melikem hoşgeldin cnm yok anam kocişle bi kelime bile etmedik o yattı bende üstüne battaniye getirdim şimdi uyandı balıklara yem atıyo böle işteeee:97::97::97:

hoşbuldumm quuzmm kıs ynaına git bebem daha da sinirlenir ilgilen eccik bidenemm
olmaz ki bölee

Köyü basan bir gurup terörist bütün köy halkini siraya dizer... Grubun basi köy halkina derki... - ''Hayatta kalabilmeniz için bir sansiniz var. Köyün erkekleri tek sira dizilecekler. Hepiniz mallarinizi çikartacaksiniz. Karilarin gözünü baglayacam. Gözü bagli olarak kadinlar hepsine elliyecek. Kim kocasininkini elleyerek tanirsa o kari kocanin hayatini bagislayacam''... Derken kadinlar birer birer gözleri baglanip getirilir. Birinci kadin baslar; - ''Bu degil, bu degil, bu degil BU!!''... Kocasini ve kendini ölümden kurtarir. Ikinci kadin gelir. - ''Bu degil, bu degil, bu degil, bu degil, bu degil, bu degil, BU!''... Onlarda kurtulurlar. Üçüncü kadinida getirdiklerinde terörist dayanamayip adamlarin arasina geçer. Kadin baslar kocasini aramak için ellemeye; - ''Bu degil, bu degil, bu degil, bu degil, Bu Bizim Köyden Degil, bu degil, bu degil, Bu''....

DEMET anam nasıl inatmış senin koca burcu ne ??????????????
hadi kuzu konuşmaya çalış bi ikna et bakalım aranız kötüyken bence nete fazla takılmasan mazallak kup felan takar sonra seni bunla suçlar hee

hoşbuldumm quuzmm kıs ynaına git bebem daha da sinirlenir ilgilen eccik bidenemm
olmaz ki bölee
yok kı gitmem kalktı zti balıklarla ilgileniyoo
DEMET anam nasıl inatmış senin koca burcu ne ??????????????
hadi kuzu konuşmaya çalış bi ikna et bakalım aranız kötüyken bence nete fazla takılmasan mazallak kup felan takar sonra seni bunla suçlar hee

kova benim kocişin burcu

evet bacım benim inat olduğum kesinnn boğa burcuyummm

ay bide gurur duyuyor halinden kızım kalk bak olmaz böle hadi git yanında otur tv yi aç seyredin beraber yada açma konuşmaya çalış sokul yanına sarıl boynuna canıım nolur uzatma sende kalsın büyüklük

be gene geldimmmm yemek yedim hatta yarın ki yemeğimi de pişirdim yarın sohbetimiz var oraya gidecem de birazcıkk

ne gurur duyucam beeeee
hem şimcik çay koydum barışıyo gibiyiz oda sen içmiyonmu hayatım dediiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…