Adamın biri eczaneye girmiş ve kendine sıra geldiğinde :
- Bir paket prezervatif lütfen! demiş.
İçerideki kadın müşteriler rahatsız olup çıkmışlar. Adamın, diğer müşterilerin arasında hiç çekinmeden böyle bir istekte bulunmasına sinirlenen eczaneci :
- Sen utanmaz mısın kardeşim ? Çık dışarı, bunu kibarca istemesini öğren, sonra gel demiş.
Adam çıkmış ve birkaç saat sonra, gene içeride müşteriler varken gelmiş. Eczaneciyle şöyle bir bakıştıktan sonra şeyini çıkartıp :
- Abi, ufaklığa uygun bir elbisen var mı ?
çok güzel ya ben pınarınkine bayılıodum zaten seninkide süpeeeeeeeeeeeer
geçmez inşalah canım ya sen nasılsın bakalım ne var ne yokevet canım benımkısı deaynı ıkı ayrı organ gıbı ama tek rahım agzı var canım bende yok demısın de benımkılerı hıc saymayım o zaman kan pıtılasmasına yatkınlık pko ve sımdı de prolaktınden suphe edıyorum allah korusun ama sut gelmıstı az bısey gecen guunlerde
canım kendıne dıkkat et hemde cok cunku bebege de allah korusun emzırıyordun yaaaaa
allah kolaylıklar versın hastane ıslerı cok ama cok zor
evet canım bende gecmısı okuyordum senı kacırmısım
bilmiyorumki datlım yaa bişeyler atıştırınca geçiyo sonra tekrarrmelikem miden yine bulanıyomulş niye kii yaa :26:
yeterrrr amh testi nedir bilmiyorum canım..ama inşallah bu sağlıkla alakalı tüm sorunlarınızı atlatırsınız allah yardımcın olsun..evet artık rapor parasını alabiliyosun o şekilde
asi yemek işini halletmişsin
pınar demek bu geceye kadar burdasın sende benim gibi oyun bölümüne takıllhaydi ben gidiyom oyun oynayıp stres atayım
bilmiyorumki canım bendee maleseffkızlar bana bı akıl verın nolur
bende kur yapmak ıstıyom pkoym ben sogan suyunumu bogurtlen kokunu mu aslan pencesını cıvan percemını mı hayıt suyunu mu kullansam bılemedım
ohh datlımmm ciciler alınmış güle güle kulan gardaşımm benimde ihtiyacım var wallaa yeni swetlere tşörtlere robadanlara taktım amaiyi akşamlar kızlar nasılsınız
bugün eşimle beraber çarşıya çıktıkdersi biraz geç başlıyacaktı )baharlık kıyafetler aldım ordan da direk teyzemlere gittim şu saate kadar ordaydım yeni geldimm
şifa adet olmamamışsınninşallahh bebişin göbüşündedir bu ay
çok güzel datlımm güle güle kullanavatarım nasıl sizceee pınar ablamınkini çok seviyodum aynısı deelll amma bi benzerini buldummm
inşallah DEMET tabi kuzum sizlerde böle avatra kullancaksınız hatta daha güzellerini
kız demettoooo ben ble fıkralar paylaşıorum ya valla beni atacaklar bigün...şimdi bitane daha buldum ama biraz terbiyesizce neyse boşverdim artık
geçmez inşalah canım ya sen nasılsın bakalım ne var ne yok
bilmiyorumki datlım yaa bişeyler atıştırınca geçiyo sonra tekrarr((
bilmiyorumki canım bendee maleseff
ohh datlımmm ciciler alınmış güle güle kulan gardaşımm benimde ihtiyacım var wallaa yeni swetlere tşörtlere robadanlara taktım ama
çok güzel datlımm güle güle kullan
anlat bakım naptınız kocişinlee
benim kociş gitti işe yunus bey uyuduuu bende bakım didim
yatsı okunsun namazımı kılım bende uyurum tavuk gibi erkenden
melikem hoşgeldin cnm yok anam kocişle bi kelime bile etmedik o yattı bende üstüne battaniye getirdim şimdi uyandı balıklara yem atıyo böle işteeee:97::97::97:
yok kı gitmem kalktı zti balıklarla ilgileniyoohoşbuldumm quuzmm kıs ynaına git bebem daha da sinirlenir ilgilen eccik bidenemm
olmaz ki bölee
DEMET anam nasıl inatmış senin koca burcu ne ??????????????
hadi kuzu konuşmaya çalış bi ikna et bakalım aranız kötüyken bence nete fazla takılmasan mazallak kup felan takar sonra seni bunla suçlar hee
yok kı gitmem kalktı zti balıklarla ilgileniyoo
kova benim kocişin burcu
kız demet SENİN BURCUN NE BENCE SENDE ÇOK İNATSIN BU NE YA İKİSİDE İNAT
sen bilersin datlım ama iyiye gitmiyo böllee soğukluk girerse biz toparlayamayız şahsen aklımda acabalar kalırr
evet bacım benim inat olduğum kesinnn boğa burcuyummm
ay bide gurur duyuyor halinden kızım kalk bak olmaz böle hadi git yanında otur tv yi aç seyredin beraber yada açma konuşmaya çalış sokul yanına sarıl boynuna canıım nolur uzatma sende kalsın büyüklük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?