Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım fazla kahve içme bakarsın bebiş vardır yoksa kara mara bebişin olurmuş komşum öyle derdi illa fal baktırrdım öyle derdi bana bende ana baba kara normal demiştim :)

git ablam gitttt

yaa ne oldu topiğimizee herkes bu günlerde eşiyle arası açılıyo umarım düzelirsiniz ne olduğunu bilmiyorum ama eğerki bişeyler seni kırıyosa bunu dile getirmen daha iyi yoksa dediğin gibi insan çok fena patlıyo..erkekler bizim gibi ince düşünen birileri değil o yüzden yeri geliyo sorun olduğunu bile anlamıyolar

ama abla bak burda en tecrübelimiz sensin aşkolsun bize kötü örnek olmaaaa gösteriver nolur alışmıştır minnoş bişey olmazzzzz

sen neden kesmiyon o zamannnnnnnn

ben zamanında kestimm bitti işimm akşam diyomki eşime ya şu banyo olayı olmasa her akşam yaparız oda aynı ben gibi hem fikir

demi yaa banyo işi çok zor geliyor insana :))

dikkat ediyorum da son zamanlarda sizleri hep kendi sorunlarımla sıkıyorum gibi geliyorrrr
kusura bakmayın olurmu sadece paylaşmak istiyorum rahatlıyorum birazz en azından bide tecrübeleinizden faydalanmak içinn ben sizi sviyorummm yaaaaaaaaa

yazıyom yazıyom çok kısa mesaj diyo ne bu yaa

neyse ben kaçıyorumm
tek tek basaraktannnnn
bade süzerektennnnnnnnn
inci dizerektennnnn gelin canım gelin sizi öperektennnnnnnnnirden aklıma geldi bu yaaaaaaa

demi yaa banyo işi çok zor geliyor insana :))

aynennn

öle şey olurmu sanki son zamanlarda geliyonda sorunlarınla sıkıcan ki biz sıkılmayız aksine yardımcı olabilsek seviniriz çok detay bilmediğimizden çok fazla da yorum yapamıyoruz ama anlatmak istersen burdayız

sevom yazdım da sizin mesajların arasına karıştı sağol canımmm

öffffffff kafam şişti ders mers almıyorrr geldim biraz daha takılıyım bariii

hoşgeldin canım biraz daha dinlen zaten bilim adamlarıda diyor insan en fazla 1 saat ders dinleyebilirmiş ondan sonrasını ne yaparlarsa yapsınlar beyin hücerleri çabuk yorulduğu için almıyormuş bilim adamın yalancısıyım bennn:)

kızlar bi yandan çalıştığım için yazamıyorum zamanında

kamer bende eşimle tartışamıyorum bile ben konuşururm konuşurum bana cevabı şunlardır abartma,ne gereği var,saçmalama,çok büyütüyosunn bunlardan birini söylüyoo yaa tartışamıyorum adamla deli ediyo beniii ona gçre hiç sorun yokkk ee bana göre varr dinle bana yorum yapp saçma sapalak cevap verme diyorum ne alakası var diyo yineee yani diyeceğimmm erkekler biizm gibi diill

kızlarr anneler günü yaklaşıyor aldınız mı hediyeler ben kararsız kaldımmm:26:

ben kendi anneme cüzdan alıcam ihtiyacı var alacaktı aldırmadım ben bir bahaneyle ama kayınvalideye bilemedim bende ne alacağımı
cumartesi sınavım varya nasılsa çıkmışken alırım ikisinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…