birde garanti vermiş kendince
geçenlerde yine bir yeri aramıştım adam bana az hasarlı dedi bayanım ya kazık atcak bende aracın plakasını verin dedim verdi bir yer var mesaj atıyosun araçla ilgili hasar durumunu bildiryo anaaammm arabadaki hasar fiyatını gördüm dudağım uçukladı
işte o yüzden masraf çıkıyo
piyasadan almak çok zor
bakalım neler olcak
sabahtan beri iki bardak sert kahve içitm banamısın demedi hala uykum var
kamer naber
git ablam gittttcanım niye kızdığını bilmiyorum ama inşallah düzelir aranız
offffffff ya valla işleri yolunda gitmezse zor düzeleceğe benziyorrrrrr gayreti çabası yok, ne iş için nede başka şeyler içinbende sıkıldım artık arabanın parası battı yetmiyomuş gibi koşturaca yerde hergün balıkta şurda burdaaaaaa üzülüyorum çokk ben şu ağrılarla elalemin kahrını çekmek zorunda kalıyom o he umursamaz çocukta yok nasılsa biz nasıl olsa geçiniriz derdindee
çokkkkkkk doluyum yaaaaa bu sene herşey üstüste offfff neysee yaaa
kamerim ameliyattı çocuk içindi sürekli doktorlardaydım ya o kadar çok bıkmışımki gidesim yoktu yani
kontrol olcam siz merak etmeyin arkidişlerim
tuğba bebişin sağlığı yerindeymiş ya canım önemli olan da bucinsiyetini öğrenirsin nasılsa takılma onada ama bişeyler almak için hevesleniyosan beyaz sarı gibi şeyler alabilirsin ufaktann ben dayanamam alırım valllaa
kızlar bu aralar kocişle pek iyi deilizzz çok kızıyorum ona ve gün geçtikçe kızgınlığım büyüyorrdağ olup volkan gibi patlamaktan korkuyorum valla canım sıkkınnnn çokkk
sabretmeye çalışıyorum ancak gün geçtikçe sabrım tükenmeye başlıyorr ne yapacam ben akıl verin banaa
ama abla bak burda en tecrübelimiz sensin aşkolsun bize kötü örnek olmaaaa gösteriver nolur alışmıştır minnoş bişey olmazzzzz
sen neden kesmiyon o zamannnnnnnn
yaa ne oldu topiğimizee herkes bu günlerde eşiyle arası açılıyo umarım düzelirsiniz ne olduğunu bilmiyorum ama eğerki bişeyler seni kırıyosa bunu dile getirmen daha iyi yoksa dediğin gibi insan çok fena patlıyo..erkekler bizim gibi ince düşünen birileri değil o yüzden yeri geliyo sorun olduğunu bile anlamıyolar
ben zamanında kestimm bitti işimmakşam diyomki eşime ya şu banyo olayı olmasa her akşam yaparız oda aynı ben gibi hem fikir
canım fazla kahve içme bakarsın bebiş vardır yoksa kara mara bebişin olurmuş komşum öyle derdi illa fal baktırrdım öyle derdi bana bende ana baba kara normal demiştim :)
git ablam gitttt
yaa ne oldu topiğimizee herkes bu günlerde eşiyle arası açılıyo umarım düzelirsiniz ne olduğunu bilmiyorum ama eğerki bişeyler seni kırıyosa bunu dile getirmen daha iyi yoksa dediğin gibi insan çok fena patlıyo..erkekler bizim gibi ince düşünen birileri değil o yüzden yeri geliyo sorun olduğunu bile anlamıyolar
konuşmayı kaldıramıyor bizimki sevo benim ağzım çok laf yapar her zaman o suçlu konmuna düşer ondan kaçıyor konşmaktannn zaten konuşulacak bir konuda deil uğraş gerektiren şeylerrr bunu benim konuşmalarımlamı yapacak neyse yaaaaaaaaaa
ben zamanında kestimm bitti işimmakşam diyomki eşime ya şu banyo olayı olmasa her akşam yaparız oda aynı ben gibi hem fikir
demi yaa banyo işi çok zor geliyor insana :))
dikkat ediyorum da son zamanlarda sizleri hep kendi sorunlarımla sıkıyorum gibi geliyorrrr
kusura bakmayın olurmusadece paylaşmak istiyorum rahatlıyorum birazz en azından bide tecrübeleinizden faydalanmak içinn ben sizi sviyorummm yaaaaaaaaa
aynennn
öle şey olurmu sanki son zamanlarda geliyonda sorunlarınla sıkıcan ki biz sıkılmayızaksine yardımcı olabilsek seviniriz çok detay bilmediğimizden çok fazla da yorum yapamıyoruz ama anlatmak istersen burdayız
öffffffff kafam şişti ders mers almıyorrr geldim biraz daha takılıyım bariii
hoşgeldin canım biraz daha dinlen zaten bilim adamlarıda diyor insan en fazla 1 saat ders dinleyebilirmiş ondan sonrasını ne yaparlarsa yapsınlar beyin hücerleri çabuk yorulduğu için almıyormuş bilim adamın yalancısıyım bennn:)
kızlarr anneler günü yaklaşıyor aldınız mı hediyeler ben kararsız kaldımmm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?