Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benimkide öyle sevom kkendini savunamıyor ya kaşımda deli oluyorum bende bu kadar şeye sebep olmasa savunurda yüzü yokkk

kızlarr anneler günü yaklaşıyor aldınız mı hediyeler ben kararsız kaldımmm:26:

anneme ya su ısıtıcısı yada çay tiryaki almayı düşünüyom keşke çamaşırt makinası alsamm :26: çok eskidii tamir edilip duruyoo

k.valideme bilmiyom zaten köyde o anda veremeyiz gibi

ayy al bende de aynı der yaaa bi tartıştımış konuyu yani tartışmamı artık bilmem diyorum ki şöyle böyle şikayetim üzüntüm budur ne kadar çok abartıyorsun bu konun neresini konuşacaz ki der bide ayy bi küstümü zor barışırdık hee dur dedim bende ona yüz vermemeye başladım üzerine gitmiyorum iyi oluyor işte tartışmayacaksın yaaaa bu kadar basit yaa işte erkek milleti değil mi

ben kendi anneme cüzdan alıcam ihtiyacı var alacaktı aldırmadım ben bir bahaneyle ama kayınvalideye bilemedim bende ne alacağımı
cumartesi sınavım varya nasılsa çıkmışken alırım ikisinede

vala ben kayınvalidemi pek sevmem anneme çaktırmayın 2 adet hediye alacam mecbur biraz kıskançlık var da ikisine de aynı hedi ye ve çiçek düşünüyorum anneme ekstra 2.hediyesini mevsimlik mont düşünüyorum ama karar veremiyorum

benimkide öyle sevom kkendini savunamıyor ya kaşımda deli oluyorum bende bu kadar şeye sebep olmasa savunurda yüzü yokkk

aynenn canım bazen onlarında elinde olmadan olaylar gerçekleşiyoo napsınlar öle de düşünemk gerek yani benim eşimle tartışmam genelde ailesi ile ilgili sorunları bizede sıçrıyo burada eşime yükleniyorum ama oda napsın mesela ailesii sonuçtaa oda farkında hataların ve benim haklılığımın ama elinden bişey gelmiyo misall o yüzden sende çok moralini bozma inan onlarda mutszuluk huzursuzluk istemiyolar

anneme ya su ısıtıcısı yada çay tiryaki almayı düşünüyom keşke çamaşırt makinası alsamm :26: çok eskidii tamir edilip duruyoo

k.valideme bilmiyom zaten köyde o anda veremeyiz gibi

eğer kardeş sayısı 2den fazlaysa kardeşlerinizle konuşun ortaklaşa alın bence ben kardeşimle ortaklaşa iyisinden almaya çalışıyoruz bakemm

aboww kıskançlık var demekk güzelmiş hediyeler ihtiyaçlarına göre almak en mantıklısı tabi

iyi ama bizde eşimle ailesi yüzdenden tartışıyoruz ama eşim ne olursa olsun tavrını ailesine karşı koymalı ben haklıysa beni orada ne olursa olsun savunmalı onlara savuncam deyipte elindeki değerini kaybediyorlar farkında olmadan sonra da affet karıcım özür dilerim karıcım oldu paşam ya bi kere olsun savunmadı beni 1 kerecik yaaaa:84:

keşke benimde öyle olsa benim kimseyle işim olmaz bizim kendi sorunumuz maalesef işsizlik ve umursamazlıkkkkkk

eğer kardeş sayısı 2den fazlaysa kardeşlerinizle konuşun ortaklaşa alın bence ben kardeşimle ortaklaşa iyisinden almaya çalışıyoruz bakemm

bi kardeşim küçük geliri yok
abiminde durumları sıkışık yani kimseden hayır yok aslında eşimi ikna edip taksitle alsam battı balık yan gider misali

iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere

iyi akşamlar canımm

benim olayım savunma olayı değil eğerki öle bişey olsa benim diyemiyecek olduğum herşeyi eşim der fazlasıyla ben sus derim annesini sinirlendirir annesine takılır eşim oturcak sen yap et diyee bizim olayımız parasal şeylerr

yaaa hemde ne kıskançlık anneme gidiyorsam ertesi gün ona gidilmek zorunda canım çıkıyor canım yahu benide sevmiyor maksat iş yaptırmak normal

hadi yaa zormuş işin
ayy bide böle kaynanalara deliş olurum hizmetçimi görüyo seni

keşke benimde öyle olsa benim kimseyle işim olmaz bizim kendi sorunumuz maalesef işsizlik ve umursamazlıkkkkkk

işsizlik normal olabilir herkesin başına gelebilir canım ama umursamazlık gerçekten çekilmez

evet işte bende buna üzülüyorum artıkk 12 yılın birikmişlikleri var kaldıramıyorum artık çok ağır oluyor
hem duygusal hemde mantiken ama o hergün balık avında sahil kenarında
balığı hobi edindi diye seviniyodum en azından arada takılır kafası dağılır diyeeee ne yanlış düşünmüşüm kendini balıktan alamaz oldu
ne iş ne bişeyyyyy!!!!! korkuyorummmmmmmmm ...?

kivancigdem:
valla o umursamazlık varya insanı deli ediyor görümcelerim öyle kaynanamlar öyle allahım kimseye vermesin inşallah en kısa zamanda iş bulur canım sen hep dua et

Son düzenleme:

canım korkma allahım yanında olacak sen yeterki çalış kocana muhtaç olma allahım yüzünü güldürecek bi gün inanıyorum buna

teşekür ederim kızlarrr biraz rahatladım paylaşınca
ben çıkıyorum patroniçe dışardaydı geldi yeni
çok sağolunnnnnnnnn tekrarr görüşürüz gelmeye çalışırım taammıııı genee iyi akşamlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…