kızlar bi yandan çalıştığım için yazamıyorum zamanında
kamer bende eşimle tartışamıyorum bile ben konuşururm konuşurum bana cevabı şunlardır abartma,ne gereği var,saçmalama,çok büyütüyosunnbunlardan birini söylüyoo yaa tartışamıyorum adamla deli ediyo beniii ona gçre hiç sorun yokkk ee bana göre varr dinle bana yorum yapp saçma sapalak cevap verme diyorum ne alakası var diyo yineee yani diyeceğimmm erkekler biizm gibi diill
kızlarr anneler günü yaklaşıyor aldınız mı hediyeler ben kararsız kaldımmm:26:
kızlar bi yandan çalıştığım için yazamıyorum zamanında
kamer bende eşimle tartışamıyorum bile ben konuşururm konuşurum bana cevabı şunlardır abartma,ne gereği var,saçmalama,çok büyütüyosunnbunlardan birini söylüyoo yaa tartışamıyorum adamla deli ediyo beniii ona gçre hiç sorun yokkk ee bana göre varr dinle bana yorum yapp saçma sapalak cevap verme diyorum ne alakası var diyo yineee yani diyeceğimmm erkekler biizm gibi diill
ben kendi anneme cüzdan alıcam ihtiyacı var alacaktı aldırmadım ben bir bahaneyle ama kayınvalideye bilemedim bende ne alacağımı
cumartesi sınavım varya nasılsa çıkmışken alırım ikisinede
benimkide öyle sevom kkendini savunamıyor ya kaşımda deli oluyorum bendebu kadar şeye sebep olmasa savunurda yüzü yokkk
anneme ya su ısıtıcısı yada çay tiryaki almayı düşünüyom keşke çamaşırt makinası alsamm :26: çok eskidii tamir edilip duruyoo
k.valideme bilmiyom zaten köyde o anda veremeyiz gibi
vala ben kayınvalidemi pek sevmem anneme çaktırmayın2 adet hediye alacam mecbur biraz kıskançlık var da ikisine de aynı hedi ye ve çiçek düşünüyorum anneme ekstra 2.hediyesini mevsimlik mont düşünüyorum ama karar veremiyorum
aynenn canım bazen onlarında elinde olmadan olaylar gerçekleşiyoo napsınlar öle de düşünemk gerekyani benim eşimle tartışmam genelde ailesi ile ilgili sorunları bizede sıçrıyo burada eşime yükleniyorum ama oda napsın mesela ailesii sonuçtaa oda farkında hataların ve benim haklılığımın ama elinden bişey gelmiyo misall o yüzden sende çok moralini bozma inan onlarda mutszuluk huzursuzluk istemiyolar
iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere
aboww kıskançlık var demekkgüzelmiş hediyeler ihtiyaçlarına göre almak en mantıklısı tabi
aynenn canım bazen onlarında elinde olmadan olaylar gerçekleşiyoo napsınlar öle de düşünemk gerekyani benim eşimle tartışmam genelde ailesi ile ilgili sorunları bizede sıçrıyo burada eşime yükleniyorum ama oda napsın mesela ailesii sonuçtaa oda farkında hataların ve benim haklılığımın ama elinden bişey gelmiyo misall o yüzden sende çok moralini bozma inan onlarda mutszuluk huzursuzluk istemiyolar
eğer kardeş sayısı 2den fazlaysa kardeşlerinizle konuşun ortaklaşa alın benceben kardeşimle ortaklaşa iyisinden almaya çalışıyoruz bakemm
bi kardeşim küçük geliri yok
abiminde durumları sıkışıkyani kimseden hayır yok aslında eşimi ikna edip taksitle alsam battı balık yan gider misali
iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere
iyi ama bizde eşimle ailesi yüzdenden tartışıyoruz ama eşim ne olursa olsun tavrını ailesine karşı koymalı ben haklıysa beni orada ne olursa olsun savunmalı onlara savuncam deyipte elindeki değerini kaybediyorlar farkında olmadan sonra da affet karıcım özür dilerim karıcım oldu paşam ya bi kere olsun savunmadı beni 1 kerecik yaaaa:84:
yaaa hemde ne kıskançlık anneme gidiyorsam ertesi gün ona gidilmek zorunda canım çıkıyor canım yahu benide sevmiyor maksat iş yaptırmak normal
keşke benimde öyle olsa benim kimseyle işim olmaz bizim kendi sorunumuz maalesef işsizlik ve umursamazlıkkkkkk
iyi akşamlar canımm
benim olayım savunma olayı değil eğerki öle bişey olsa benim diyemiyecek olduğum herşeyi eşim der fazlasıylaben sus derim annesini sinirlendirir annesine takılır eşim oturcak sen yap et diyee bizim olayımız parasal şeylerr
hadi yaa zormuş işin
ayy bide böle kaynanalara deliş olurum hizmetçimi görüyo seni
işsizlik normal olabilir herkesin başına gelebilir canım ama umursamazlık gerçekten çekilmez
iyi akşamlar canımm
benim olayım savunma olayı değil eğerki öle bişey olsa benim diyemiyecek olduğum herşeyi eşim der fazlasıylaben sus derim annesini sinirlendirir annesine takılır eşim oturcak sen yap et diyee bizim olayımız parasal şeylerr
kivancigdem:
yok ya şükür parasız çok kaldık ama şükür tartışmamız hiç olmadı ama benim derdim eşimin ne olursa olsun ben karımın arkasındayım laf söylettirmem demeli erkek adamsan diyeceksin ben onu bunu bilmembirden eşimi yumruklayasım geldi calla canım eşine hiç sustırma aksine bu cadı kaynanalar gelinler yaptırıyor bak hem beni savunuyor hem eğleniyor diye düşünecektir bilmiyorum ama benim çevremde varya ondan )
hadi yaa zormuş işin
ayy bide böle kaynanalara deliş olurum hizmetçimi görüyo seni
kivancigdem:
valla canım öyle görüyor hissettiriyor bana tamam gelin elbet ne yapılıp yapılmayacağını bilir ama benimki kızlarına iş yaptırmaz ki gerçi görümceler nerde iş var oradan toz olurlar bütün işler bana kalır ayy allahım bana sabır ver patlamayayım diye dua ederim içimden)
işsizlik normal olabilir herkesin başına gelebilir canım ama umursamazlık gerçekten çekilmez
evet işte bende buna üzülüyorum artıkk 12 yılın birikmişlikleri var kaldıramıyorum artık çok ağır oluyor
hem duygusal hemde mantiken ama o hergün balık avında sahil kenarında
balığı hobi edindi diye seviniyodum en azından arada takılır kafası dağılır diyeeee ne yanlış düşünmüşüm kendini balıktan alamaz oldu
ne iş ne bişeyyyyy!!!!! korkuyorummmmmmmmm ...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?