Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Ben eşime her zaman şunu derim sen bana bakmak zorundasın sonuçta sen bu evin erkeğisin ki eşimde bikaç ay işsiz kaldığı zamanlar oluyodu hergün baktın mı iş şuraya git şuraya başvur işkura git hep başının etini yerim.benim kaynım k.pederim doğru dürüst çalışan adamlar değil o yüzden bende korktuğumdan o rahatlığa hiç izin vermiyorum.sende başının etini ye sorunları göster parasızlığı göster ondan çare sor ne yapacaksın diye onun düşünmesi lazım olduğunu ona ima et canım Erkeğin rahatlığa alışması çok fena dır aman diyim..

Ben çıkıyorumm çıkma vaktim geldi kızlar iyi akşamlar diliyorum
bugünüde hayırlısıyla bitirdim şükürler olsun evime gidicemmm

iyi akşamlar canım sıkma canını diyemiyecem ama üzülme öyle yada böyle geçiyor zaman üzüldüğünle kalıyor hasta olursun canım allahım güzel yüzünü güldürecek inşallah by

iyi akşamlar canım kesinlikle katılıyorum san erkek ne olurs aolsun karısına bakmak zorunda evet canım şükür akşamı ettik az kaldı yani:) kendine çok iyi bak

12 yılll sevommmm işte pes etme noktalarındayım bende çok doldum artıkmaalesef bütün yönleri denedim olmıyorrrrrrr olmuyorrrrr bakalım sonumuz hayır olsunn

neyse çıktım öptüm herkesiiiiiiii

12 yılll sevommmm işte pes etme noktalarındayım bende çok doldum artıkmaalesef bütün yönleri denedim olmıyorrrrrrr olmuyorrrrr bakalım sonumuz hayır olsunn

neyse çıktım öptüm herkesiiiiiiii

bi gün dank edecek kafasına ama inşallah iş işten geçmiş olmaz inşallah hadi caım baş baş by aeo

merhaba değerli anne adayları

ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.

Infertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : Bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi türkiye internet sayfalarda zor buldum.

Bu bitkinin adı " tavşancıl otu".
googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.

Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.

Inşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler :cüvcüv: Almanız dileyimle

anam şifam ben bu otu almalıyımmmmmmmmm

şifacım benim vaktim kısıtlı akşam vakit bulabilrisem en kısa zamanda bu konu ile araştıma yapalım varmı çevremizde almanyada yakınları falan olan

iyi akşamalllarrrrrrr ben geldim sohbetimiz vardı dönüşte de avm ye uğradım ölesine gezmek için kendime elbise aldım almak aklımda yoktu gezeyim dedim aldım iyi oldu çünkü bu yaz her ay bi düğümünüz var benim 3 tane can arkadaşım birden evleniyo eşimin de 4 5 ark.evlenecek bol bol düğüne gidecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…