- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
teşekür ederim kızlarrr biraz rahatladım paylaşınca
ben çıkıyorum patroniçe dışardaydı geldi yeni
çok sağolunnnnnnnnn tekrarr görüşürüz gelmeye çalışırım taammıııı genee iyi akşamlarrr
Ben eşime her zaman şunu derim sen bana bakmak zorundasın sonuçta sen bu evin erkeğisin ki eşimde bikaç ay işsiz kaldığı zamanlar oluyodu hergün baktın mı iş şuraya git şuraya başvur işkura git hep başının etini yerim.benim kaynım k.pederim doğru dürüst çalışan adamlar değil o yüzden bende korktuğumdan o rahatlığa hiç izin vermiyorum.sende başının etini ye sorunları göster parasızlığı göster ondan çare sor ne yapacaksın diye onun düşünmesi lazım olduğunu ona ima et canımErkeğin rahatlığa alışması çok fena dır aman diyim..
Ben çıkıyorumm çıkma vaktim geldi kızlar iyi akşamlar diliyorum
bugünüde hayırlısıyla bitirdim şükürler olsun evime gidicemmm
Ben eşime her zaman şunu derim sen bana bakmak zorundasın sonuçta sen bu evin erkeğisin ki eşimde bikaç ay işsiz kaldığı zamanlar oluyodu hergün baktın mı iş şuraya git şuraya başvur işkura git hep başının etini yerim.benim kaynım k.pederim doğru dürüst çalışan adamlar değil o yüzden bende korktuğumdan o rahatlığa hiç izin vermiyorum.sende başının etini ye sorunları göster parasızlığı göster ondan çare sor ne yapacaksın diye onun düşünmesi lazım olduğunu ona ima et canımErkeğin rahatlığa alışması çok fena dır aman diyim..
Ben çıkıyorumm çıkma vaktim geldi kızlar iyi akşamlar diliyorum
bugünüde hayırlısıyla bitirdim şükürler olsun evime gidicemmm
12 yılll sevommmm işte pes etme noktalarındayım bende çok doldum artıkmaalesef bütün yönleri denedim olmıyorrrrrrr olmuyorrrrr bakalım sonumuz hayır olsunn
neyse çıktım öptüm herkesiiiiiiii
pınar iyi etmişsin güle güle kullan canım benimde gezmem vardı doyasıya yedim
pınar niye sesin çıkmıyor
kocan ne iş yapıyor
canım benim eşim endüstri mühendisi büyük bi şirkette çalışıyo ama işletme müh. olarak
ooooooğğğğğğğğğğğğ bende gece gündüz çalışınca fabrikada filan çalışıyor zannettim
kızlar adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?