Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar adet oldum

hayırlısı kuzu kelimelerin tükendiği andır bu... ama bu teselliler seni sinirlendirmesin bunlar zaten bi teselli değil gerçek sözler sende çok iyi farkındasın bu ay olmadı inşallah başka ay hayırlı zaman değimiş demekki ama olacak er geç olacak.......

kızlar nasılsınızzz ben çok yorgunum işlerim vardı onları yaptım ardından misafir geldi sonrada temizlik yaptım bittim ayaklarım çok fena ağrıyorrrrrrr

ooooooğğğğğğğğğğğğ bende gece gündüz çalışınca fabrikada filan çalışıyor zannettim
bu nasıl bi uslübdur anlamadım gitttiiii
kızlar adet oldum
ah cnm benim yaaaaa hayırlısı olsun kuzum yaaaa ben sana ne demiştim 5.ayın 4 nde olcaksın demiştimmmm
hayırlısı cnm
kızlar nasılsınızzz ben çok yorgunum işlerim vardı onları yaptım ardından misafir geldi sonrada temizlik yaptım bittim ayaklarım çok fena ağrıyorrrrrrr

allah kolaylıklar versin cnm

bu nasıl bi uslübdur anlamadım gitttiiii

ah cnm benim yaaaaa hayırlısı olsun kuzum yaaaa ben sana ne demiştim 5.ayın 4 nde olcaksın demiştimmmm
hayırlısı cnm

allah kolaylıklar versin cnm

sağol canım bende yatacağım kızlar iyi akşamlar

melikecim yunus ek gıdaya başlamadığı için birşey söyleyemem doktoruna sorman en doğrusu
belki fitil verir veya bir ilaç adı söyler canım
aplam halen yapamadıı yaaa 2-3 gün daha beklicez ondan sonra götürcez
he walla quzuxm akşama kadar oturdumm geldimm iyi olduuwallaa
yarında kociş evde dışarı çıkartır diyordum ama haava soğuk yağmur yağıyor yattı yinee
bu araada ayeteller bitmedii yaa sadece sen ve gardaşım aldı bide ben
ben 2 gü gelememm kociş 2 gü n evde
yaa allaha şükür ağrılarım hafifledii
datlım benim ya inşlah gelmicek adetin
benimde mide bulantısı var geçmedi
birde adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdıı ya ben varya delilik yaptım dr a gitmiştimya ilhitap için verdiği ilacı kullanmadım herhalde iltihaptan ağrıyorr
datlımm ya ihmal etme quuzm yaa geçmiş olsun bebemm

kızlarr melikenin dediği gibi kimse almamış ve bitmemiş almak isteyen olursa söylesin lütfen melike eğer gelemiceksen canım kimler ne aldıysa ya bana yada nurcana atarsan biz takip ederiz canım

dua ayetel kamer ve sevdamce(fatoş) okunuyo

yesin seni yesin seni HHHIIIIRRRRRR
yaaaaane çok severim kaynanamııı :)) sende allaha emanet ol canım gez rahatla biraz açılırısın :))
eeh allah ayırmasın ne diyem annem öhhhö öhhö

tuğbişşşşşşşşşşşşşşş canım benim kusura bakma olurmuu açamadım telini halbuki sesini özlemiştimmm duyaydım keşkeeee sinir oldum heeeee
canım önemli bişey sölicektim sınavla alakalı bugün arkadaş söleyince aklıma sen geldin cuma akşamı mesaj atarım okursun
doktora gitmem gerek biliyorumda salladım aslında geçen sene haziranda gitmişitm
o kadar çok bıkmışımki doktordan aç göster üffff yani
AAAAAAH AHHH DOKTORUN BEN OLAYDIM DURUUUUUUUUUUU HIIRRRRRRR
zaten bi iki zıbıın aldım rengarenkama merak işte anası gibi oynak çıktı bak bi kız dedirtti bi belli değil bakalımne olucak
canım hep diyorum allah sağlık ve yuvaya huzur versin hele birikim kadar kötü bişey yoktur sinir yapıyo aniden patlatıyo insanı ama allah yardımcın olsun eşinide ıslah etsin birazcıkta senin salmaman üstüne düşüp hatta gerekirse sık boğaz edip bişeylere teşvik etmen gerekiyo bence işten çıkarsalar ne yaparızde ve onun birazcık düşünmesini sağla kusura bakma ben böle konuşuyorum ama bekara hanım boşamak kolay misali olmasın herkes yaşadığını bilir allah yardımcın olsun
yok anam meraketme tubi varken seni sorunlarınla boğamazsın kimseyi benimsaçma salak evhamlarıım ne güne duruyoki senden sıkılsın millet düüşünme öyletabiki dertleşicez hatta elimizden gelliyosa bişeyler yapıcaz

nurcik gelmemiş bugüüünn:26:

şifaaaaam canım teselli edicek bi durum yok ortada lütfen o psikolojiye girme allah bu ay kısmette yokmuş ama kimbilir belkide bisonraki ayyada bikaç ay sonra olucak allahın izniyle olucak dualarımdasın bu arada sen çok sancılı geçiriyosun ayaklarını sıcak tutup sıcak şerbet içmyi ihmal etme çok öpüyorum canımm

kızlar kulaklarım fenahalde yine içindeki sıvıyı aldırmam lazım ama o aleti kulağıma sokunca çok kasıyorum kendimi iki aydır çekiyorum bu acıyı acaba gidip sıvıyı aldırsam kasmaktan bebeğe zarar verirmiyim offf allah herkese gerçekten sağlıklı sorunsuz gebelikler nasip etsin ben yanlış diledim kimse yapmasın o hatayı
ben dedimki hamile olayımda zorolsun 9 ay yatarım bilmemne ağrılardan bi yakındım midemden bi yakındım boğazımdan kan geliyodu artık çıkarmaktan
kulaklarımın ağrısı akıntısı mahvetti zaten başağrısı vs bunları saymıyorum bile allah herşeyin hayırlı ve sağlıklı olanını nasip etsin hepimize

aa ne zaman başlandı haberim bile yok 20 +20 alıyorum

canım başka dua edecek bişey bulamadın mıı :)))

güle güle kullan canım en güzel günlerde inşallah desene bu sene kurtları döktürüyorsun

Günaydın herkseeeee
şifammm canım önümüzde çoook aylar var mutlaka olacak canım Allah büyüktür ne zaman ol derse olur
tubişim benim tohtorum olcan haaa
melikecim yunus kakasını hala yapamadı demi sen deretou içiyosun dimi canım bir bardak içiyosan 2 bardağa çıkar istersen belki yapar çokda bekletme bebeyi en azından telefonda sor doktoruna
kamerim üzülme lütfen yaa

kızlar hepiniz iyiisnizdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…