kızlar adet oldum
kızlar adet oldum
kızlar nasılsınızzz ben çok yorgunum işlerim vardı onları yaptım ardından misafir geldi sonrada temizlik yaptım bittim ayaklarım çok fena ağrıyorrrrrrr
bu nasıl bi uslübdur anlamadım gitttiiiiooooooğğğğğğğğğğğğ bende gece gündüz çalışınca fabrikada filan çalışıyor zannettim
ah cnm benim yaaaaa hayırlısı olsun kuzum yaaaa ben sana ne demiştim 5.ayın 4 nde olcaksın demiştimmmmkızlar adet oldum
kızlar nasılsınızzz ben çok yorgunum işlerim vardı onları yaptım ardından misafir geldi sonrada temizlik yaptım bittim ayaklarım çok fena ağrıyorrrrrrr
bu nasıl bi uslübdur anlamadım gitttiiii
ah cnm benim yaaaaa hayırlısı olsun kuzum yaaaa ben sana ne demiştim 5.ayın 4 nde olcaksın demiştimmmm
hayırlısı cnm
allah kolaylıklar versin cnm
sağol canım bende yatacağım kızlar iyi akşamlar
aplam halen yapamadıı yaaa 2-3 gün daha beklicez ondan sonra götürcezmelikecim yunus ek gıdaya başlamadığı için birşey söyleyemem doktoruna sorman en doğrusu
belki fitil verir veya bir ilaç adı söyler canım
hoşgeldin canımdemek komşuya gidecenn ohh bee seninde gittiğini gördüm komşuyaa onlar hep geliyoya o yüzdenn
demek kaka yapamıyor valla koca karı şeyleri var ama sen durunun dediği doktora sor canım en iyisi bi fitille hemen açılıverir
datlım benim ya inşlah gelmicek adetinyaa allaha şükür ağrılarım hafifledii
datlımm ya ihmal etme quuzm yaa geçmiş olsun bebemminşallah gelmez adetin sevom
şu adet gelsede bende rahatlasam şişim şiş doktora randevu alsam bakarsın gelir muayene olamam bitsin adet giderim diyorum 29 martta olmuştum :26:
araba için bakıyoruz belki sıfıra gireriz kociş acele etme dedi tamam dedim bakalım hayırlıısı
amiiin canım allah gönlüne göre versin
yazzzıık haldenmi kestin adamı ah canm inşallah güzelhaberlerini bekliyorum
sağlıklı hayırlı olsunda ne olursa olsun diyorum ama merak etmedende duramıyorum işteama doktora sinir oldum belli değil diyo geçen hafta nasıl kız gibi dedi belli değilse du bakalım ne çıkıcak
peeh kan revan içinde neyse arayı düzeltmişsiniz ya daha iyi olmuş adet bitene kadar sular kaynamış olur zatenvalla bende snein gibiyim büllükmü pıtımı ne yiyecez bilmiyorum belki ayın 15inde giderim hayırlısı olsun
amiiiiiinnn darısıda sizlere olsun inş.
bayıldımmmm hayırlı olsun
anaaaaaa buda benden kaynanayı çok seviyomuşallah sabrını arttırsın bacıcım
nerdesin sne kamerim gencim şu sınavı hayırlısıyla atlatta gel sahalar boş kaldı
allah razı olsun sağol kuzummm allah sanada nasip etsin inşalllahhhh
inşalahh bebetommabuuuwww nasıl sevindim kuzu ya
çok şükür sevindim senin adına darısı bnm başıma inş.bence şimdi aha pek inanma cinsiyet tahminine kafanı karıştırmak gibi olmasın bnm ablam hamileydi ve devamlı özele gitti devlete de gitmedi yani doktoru 9 ay boyunca erkek dedi ama ablam hep kız hissettiğini sölerdi 9.ay yine gittik doktor demesinmi kız gibi görünüo yinede belli olmaz die...1 hafta sonra gel yine bakalım dedi 1 hafta sonra bebek geldi ve kız dı ..................yani yanılabilior doktordan doktora da fark var sen bence emin değilsin başka bi doktora da ha göster hayırlısı olsun...
QUOTE]
inşallah senişnde bişeykalmadı iki hafta sonra hayırlı sonuçlarını yazarsın inşallah allah hepimizinkini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin olmayan tüm dostlarımızada nsip etsin bende özele gidiyorum hatta detaylıdan bakıyıo ama garibime iden geçen hafta belli değil demesi lazımken geçen hafa kız gibi deyip bu hafta belli değil demesine şaşırıdm bakalım beklicem az daha hayırlısı olsun
a ve m mi aşkol nurcik ne olucak sanki şey işte (bilmiyorum )
inşallah melikemm hayıorlı sağlıklı gelsinde ne gelirse gelsin
ayy noluyoo ya bizim topik hatunlarına herkeş bozuluyoo aff yaaatuğba bebişin sağlığı yerindeymiş ya canım önemli olan da bucinsiyetini öğrenirsin nasılsa takılma onada ama bişeyler almak için hevesleniyosan beyaz sarı gibi şeyler alabilirsin ufaktann ben dayanamam alırım valllaa
kızlar bu aralar kocişle pek iyi deilizzz çok kızıyorum ona ve gün geçtikçe kızgınlığım büyüyorrdağ olup volkan gibi patlamaktan korkuyorum valla canım sıkkınnnn çokkk
sabretmeye çalışıyorum ancak gün geçtikçe sabrım tükenmeye başlıyorr ne yapacam ben akıl verin banaa
datlım yaa Allah yardımcın olsun quuzmm inalah herşey yoluna girerrevet işte bende buna üzülüyorum artıkk 12 yılın birikmişlikleri var kaldıramıyorum artık çok ağır oluyor
hem duygusal hemde mantiken ama o hergün balık avında sahil kenarında
balığı hobi edindi diye seviniyodum en azından arada takılır kafası dağılır diyeeee ne yanlış düşünmüşüm kendini balıktan alamaz oldu
ne iş ne bişeyyyyy!!!!! korkuyorummmmmmmmm ...?
sağol canım bende yatacağım kızlar iyi akşamlar
iyi akşamlarr quzumm
yesin seni yesin seni HHHIIIIRRRRRRtubi tubi tubii
eeh allah ayırmasın ne diyem annem öhhhö öhhöyaaaaane çok severim kaynanamııı :)) sende allaha emanet ol canım gez rahatla biraz açılırısın :))
canım önemli bişey sölicektim sınavla alakalı bugün arkadaş söleyince aklıma sen geldin cuma akşamı mesaj atarım okursuntuğbişşşşşşşşşşşşşşş canım benim kusura bakma olurmuu açamadım telini halbuki sesini özlemiştimmm duyaydım keşkeeee sinir oldum heeeee
AAAAAAH AHHH DOKTORUN BEN OLAYDIM DURUUUUUUUUUUU HIIRRRRRRRdoktora gitmem gerek biliyorumda salladım aslında geçen sene haziranda gitmişitm
o kadar çok bıkmışımki doktordan aç göster üffff yani
zaten bi iki zıbıın aldım rengarenkama merak işte anası gibi oynak çıktı bak bi kız dedirtti bi belli değil bakalımne olucaktuğba bebişin sağlığı yerindeymiş ya canım önemli olan da bucinsiyetini öğrenirsin nasılsa takılma onada ama bişeyler almak için hevesleniyosan beyaz sarı gibi şeyler alabilirsin ufaktann ben dayanamam alırım valllaa
kızlar bu aralar kocişle pek iyi deilizzz çok kızıyorum ona ve gün geçtikçe kızgınlığım büyüyorrdağ olup volkan gibi patlamaktan korkuyorum valla canım sıkkınnnn çokkk
sabretmeye çalışıyorum ancak gün geçtikçe sabrım tükenmeye başlıyorr ne yapacam ben akıl verin banaa
yok anam meraketme tubi varken seni sorunlarınla boğamazsın kimseyi benimsaçma salak evhamlarıım ne güne duruyoki senden sıkılsın millet düüşünme öyletabiki dertleşicez hatta elimizden gelliyosa bişeyler yapıcazdikkat ediyorum da son zamanlarda sizleri hep kendi sorunlarımla sıkıyorum gibi geliyorrrr
kusura bakmayın olurmusadece paylaşmak istiyorum rahatlıyorum birazz en azından bide tecrübeleinizden faydalanmak içinn ben sizi sviyorummm yaaaaaaaaa
aa ne zaman başlandı haberim bile yok 20 +20 alıyorumkızlarr melikenin dediği gibi kimse almamış ve bitmemiş almak isteyen olursa söylesin lütfen melike eğer gelemiceksen canım kimler ne aldıysa ya bana yada nurcana atarsan biz takip ederiz canım
dua ayetel kamer ve sevdamce(fatoş) okunuyo
yesin seni yesin seni HHHIIIIRRRRRR
eeh allah ayırmasın ne diyem annem öhhhö öhhö
canım önemli bişey sölicektim sınavla alakalı bugün arkadaş söleyince aklıma sen geldin cuma akşamı mesaj atarım okursun
AAAAAAH AHHH DOKTORUN BEN OLAYDIM DURUUUUUUUUUUU HIIRRRRRRR
zaten bi iki zıbıın aldım rengarenkama merak işte anası gibi oynak çıktı bak bi kız dedirtti bi belli değil bakalımne olucak
canım hep diyorum allah sağlık ve yuvaya huzur versin hele birikim kadar kötü bişey yoktur sinir yapıyo aniden patlatıyo insanı ama allah yardımcın olsun eşinide ıslah etsin birazcıkta senin salmaman üstüne düşüp hatta gerekirse sık boğaz edip bişeylere teşvik etmen gerekiyo bence işten çıkarsalar ne yaparızde ve onun birazcık düşünmesini sağla kusura bakma ben böle konuşuyorum ama bekara hanım boşamak kolay misali olmasın herkes yaşadığını bilir allah yardımcın olsun
yok anam meraketme tubi varken seni sorunlarınla boğamazsın kimseyi benimsaçma salak evhamlarıım ne güne duruyoki senden sıkılsın millet düüşünme öyletabiki dertleşicez hatta elimizden gelliyosa bişeyler yapıcaz
nurcik gelmemiş bugüüünn:26:
şifaaaaam canım teselli edicek bi durum yok ortada lütfen o psikolojiye girme allah bu ay kısmette yokmuş ama kimbilir belkide bisonraki ayyada bikaç ay sonra olucak allahın izniyle olucak dualarımdasın bu arada sen çok sancılı geçiriyosun ayaklarını sıcak tutup sıcak şerbet içmyi ihmal etme çok öpüyorum canımm
kızlar kulaklarım fenahalde yine içindeki sıvıyı aldırmam lazım ama o aleti kulağıma sokunca çok kasıyorum kendimi iki aydır çekiyorum bu acıyı acaba gidip sıvıyı aldırsam kasmaktan bebeğe zarar verirmiyim offf allah herkese gerçekten sağlıklı sorunsuz gebelikler nasip etsin ben yanlış diledim kimse yapmasın o hatayı
ben dedimki hamile olayımda zorolsun 9 ay yatarım bilmemne ağrılardan bi yakındım midemden bi yakındım boğazımdan kan geliyodu artık çıkarmaktan
kulaklarımın ağrısı akıntısı mahvetti zaten başağrısı vs bunları saymıyorum bile allah herşeyin hayırlı ve sağlıklı olanını nasip etsin hepimize
kızlar adet oldum
iyi akşamalllarrrrrrr ben geldim sohbetimiz vardı dönüşte de avm ye uğradım ölesine gezmek için kendime elbise aldım almak aklımda yoktu gezeyim dedim aldım iyi oldu çünkü bu yaz her ay bi düğümünüz var benim 3 tane can arkadaşım birden evleniyo eşimin de 4 5 ark.evlenecek bol bol düğüne gidecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?