kızlar dün yazdımmı bilmiyorumm dün okadar yoğundum kii gelemedimmmm burayaaa çok yorgundum akşamda çay yaptım ama içemeden uyuyakalmışım yaaa bu günde bacaklarım ağrıyor hala
günaydın kızlar nasılsınız
bende kamer ve fatoş için 20+20 alıyorum ok
herkese günaydınlarrr
şifaamm adet olmuşsun üzülme canım inşallahh birgün bizde 9 ay adet olmıcazz..
benimde ateşim tamamen düştü yani bu ayda olmadıaslında bu ay çok farklıydı belirtilerim kasık ağrılarım,karın altı gerilemeler kramplar,uyku,yorgunluk,bacağıma vuran ağrı,ağızda kuruluk,bel ağrısı (farkında olmadan elim yana gidiyodu aynı hamileler gibi ) şişkinlik ve özellikle ilk önce süt gibi ve şeffaf akıntım devamlı oldu,2 saatte bir çişe gitme ama hepsi boşmuş onu anladımm psikolojik desem değil çünkü kendimi hiçç adapte etmedim hatta biliyosunuz ilişki zamanında olmadı diye ümidim yoktu amannn neyse çok uzun yazdımm inşallahh nurcikten güzel haberler alırızzz
canım aynı belirtileri bende yaşıyorum bi tarafım gebesin diyo bi tarafım değilsin diyo annem idrarın rengi hep aynısıysa hamilesin demektir diyo benim sabahları aynı öğleden sonraları biraz hafif koyu renkte ne olacak bu yaa :26::26::26::26::26::26::26:
herkese günaydınlarrr
şifaamm adet olmuşsun üzülme canım inşallahh birgün bizde 9 ay adet olmıcazz..
benimde ateşim tamamen düştü yani bu ayda olmadıaslında bu ay çok farklıydı belirtilerim kasık ağrılarım,karın altı gerilemeler kramplar,uyku,yorgunluk,bacağıma vuran ağrı,ağızda kuruluk,bel ağrısı (farkında olmadan elim yana gidiyodu aynı hamileler gibi ) şişkinlik ve özellikle ilk önce süt gibi ve şeffaf akıntım devamlı oldu,2 saatte bir çişe gitme ama hepsi boşmuş onu anladımm psikolojik desem değil çünkü kendimi hiçç adapte etmedim hatta biliyosunuz ilişki zamanında olmadı diye ümidim yoktu amannn neyse çok uzun yazdımm inşallahh nurcikten güzel haberler alırızzz
canım aynı belirtileri bende yaşıyorum bi tarafım gebesin diyo bi tarafım değilsin diyo annem idrarın rengi hep aynısıysa hamilesin demektir diyo benim sabahları aynı öğleden sonraları biraz hafif koyu renkte ne olacak bu yaa :26::26::26::26::26::26::26:
idrar rengi koyulaşıyo bak onuda unuttum söylemeyibende de vardı öle derler ama takılma çok fazla zamanını bekle inşallahh hamişsindirrr
idrar rengi koyulaşıyo bak onuda unuttum söylemeyibende de vardı öle derler ama takılma çok fazla zamanını bekle inşallahh hamişsindirrr
ayy inşallah bazen takmıyorum bazen de takılmadan edemiyorum
günaydın canımm ayy kı,yamamm yaa inşallahh bu günler geçecekkk
tamam canım melike gelmezse bizler tutucaz artık listeyi
ben buralardayım
canım benim nasıl mutlu oldum varya bişeyler paylaşıp rahatlamak istiyorum
ben bi yandan çalıştığım için herzaman bakamıyorum canım patroın da buralarda rahat değilim ama yinede çıkmadım buradan bende
sen paylaş ben sana eşlik ederim
ahh canım benim sağol bende işteyim iş yok bu sıralar ondan rahat takılıyorum yaa ben 2 gündür çok alıngan oldum ya durup dururken ağlıyorum az önce gözlerim nemlendi sebepte çok komik eşim fotoğraf çekmeyide çektirmeyide sevmez bende çok seviyorum ve şuan tekrar gözlerim doldu yaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
adetin yaklaştımı canım bu dönemlerde insan çok duygusal olabiliyo dokunsalar ağlıyacak gibi oluyo :26:
evet evet dokunsalar ağlayacam hüngür hüngür adaetim 12 mayıstan sonra gelmesi gerek normalde dün de eşim bana sen iyimisin noluyor psikolojin mi bozuldu ne dedi bozuldum bendeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?