Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benim canım çok sıkkın moralim sıfıra indi sabah sabah çok ağladım (zaten ağlamadan geçen günüm yok gibi)kanal 7 de bu gün ücretsiz tüp bebek tedavisi için çekiliş vardı onu seyrettim tedavi şansını yakalayan kişiyle telefon görüşmesi yapıldı kadın ağlamaktan konuşamadı 16 yıllık evliymiş onun heyecanı beni çok ağlattı iki kez yedekten çıkmışımış inş. rabbim evladını kucağına almak nasıp eder bizleride okadar uzun zaman bekletmez hayırlısıyla rabbim dileyen herkeze nasip eder

inşallahh canımm aminn

günaydın bacılarım neler yapıyosunuz herkese öpücük önce ohhhhhhhhh kokulu kokulu olduuuuu

sasılsınız bakem biraz geçmişe baktımm kızlardan biri fire vermişşş şifam hemşom üzme kendini bacımmmmmmmmmmm elbet birgün bizde gülecezzzzzz allahım inşallahhh evlat sevgisini tattırıpta başka şeylerden yoksun bırakmasın bebklerimizi sağlıklı mutlu bir hayata doğuralımmevimizin huzuru mutluluğu neşesi eksik olmasınnnAMİNNNNNNNN

haydi kızlar bekliyozzz sizi sevooooo nurcikkkkkk duruuuuuu işleyen demir pas tutmaz işlediniz siz bu ay inşallahhhh işe yararr

ayyyyyyy sizi bişi diyimmii ben bu ayyyy (0) geçirdim ya pek keyifli hiç düşünmicem ilk kez evliliğim boyunca ay noldu acep diyeeeee

tubişşşşşşşşşş o sınavla ilgili şeyi merak ettimm unutmaaaaaaaaa canımmmm geçmiş olsun kulağın acaba çok öğürdüğün içinmi tetiklendi ki?:26:kulak burun boğaz birleşik organlaryaaa
dohtora gitmekten çekiniyomuşun daha önce yaşadığın bişey nasıl olsa ağrı acı yoksa kasmazsın kendini canım belkiii?

arkadaşlarım hepnize teşekkür ederim inşallahhhhh benim eşimdeeeee biran önce kendine gelirdeeee rahatlarım bende yoksaaaaa bilmiyorum yaneee

ipekim gelmemiş başın sağolsunnn ipekimm dedimmi demedimmi unuttumm canımm allah annaneciğinin toprağını bol mekanını cennet eylesin inşallahhhhh

kızlar bizim ayetel kürsiye başlamışınız allah razı olssun kendime okuyamıyorum heralde ama arkadaşıma 20 alıyım bendee olurmuu

biraz tallıp çıkıcammm eeeeee anlatın bakemmm geçmişi okudum ama aklımda bunlar kalmış

hoşgeldin idare ederim

hoşgeldin fatoş iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi ne aşamadasınız anlat bakemm

hoşbuldukkk

sevo cnm pazartesi yumurtalar 12cm sanırsammm cuma gel aşılama sevıyesıne gelir dedi yani 20 cm ondan sonraa eger o kadar gelişmişse çatlatma iğnesi verecek eger gelişmediysee beklıyecek pazartesii büyük ihtimal olurr herhaldee aşılamaaa hayırlısıı kıslarrr duaalarınızııı beklıyorum inşallah bu uzun yolun sonuna gelmişimdirr....

yaaaa kuzummmm saolunnnnn bitemzzz o duaa benimm neyim tam oldukii bu olsunn belkıı budaa meleğimin gelmiyeceğine işarettirrr

ya kızlar duanıza katılamıyorum adetliyim cumaya kadar bitmez kusura bakmayın yardımcı olamıyorum diğer kızlar paylaşır mutlaka inş.sevdamce canını sıkıp moralini bozma rabbim diledikten sonra bunlar vesile

saolll cnmm düşünmen bilee yeeterr ama böyle görünceee insan üzülüyoo inşallah yakındaa bu özlemden hepimiz uzaklaşırız

yaaaa kuzummmm saolunnnnn bitemzzz o duaa benimm neyim tam oldukii bu olsunn belkıı budaa meleğimin gelmiyeceğine işarettirrr

canım benim bu ay olmaz öbür ay olur allahın izniyle belkiii
baksana banada başlanmış duaya allah razı olsun herkesten ama benim bu ay hiç ilişkim bile olmadı keşke başka birine başlansaydı diye düşündüm bende ama başlanmış bikeree yeni farkettim bendee:26:
inşallah önümüzdeki aylarrrrrr bişiler olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…