günaydım kızlar nasılsınız ikinizde çalışıyorsunuz allah kolaylık versin
seyhan ben şu an adet olduğum için duaya katılamıyorum duası okunan arkadaşlar kusura bakmasın
benim canım çok sıkkın moralim sıfıra indi sabah sabah çok ağladım (zaten ağlamadan geçen günüm yok gibi)kanal 7 de bu gün ücretsiz tüp bebek tedavisi için çekiliş vardı onu seyrettim tedavi şansını yakalayan kişiyle telefon görüşmesi yapıldı kadın ağlamaktan konuşamadı 16 yıllık evliymiş onun heyecanı beni çok ağlattı iki kez yedekten çıkmışımış inş. rabbim evladını kucağına almak nasıp eder bizleride okadar uzun zaman bekletmez hayırlısıyla rabbim dileyen herkeze nasip eder
bu ne saat 11:25 kimse yok kızlar uyuyormusunuz yoksa
günaydınnnnn kıslarrrrrrr ben geldim nasılsınız
hoşgeldin idare ederim
hoşgeldin fatoş iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi ne aşamadasınız anlat bakemm
kızlarr melikenin dediği gibi kimse almamış ve bitmemiş almak isteyen olursa söylesin lütfen melike eğer gelemiceksen canım kimler ne aldıysa ya bana yada nurcana atarsan biz takip ederiz canım
dua ayetel kamer ve sevdamce(fatoş) okunuyo
saolll cnmmmm inşallahh hepimiz kurtuluruzzzzz bu özlemdennnnn...sevdamce hayırlısı olsun inş. bu ay evladına kavuşursun
canım senin ismin fatıoş olarakmı niyetleniyim hani fatmamın kısaltması felan deiğil demiiiii?
ya kızlar duanıza katılamıyorum adetliyim cumaya kadar bitmez kusura bakmayın yardımcı olamıyorum diğer kızlar paylaşır mutlaka inş.sevdamce canını sıkıp moralini bozma rabbim diledikten sonra bunlar vesile
yaaaa kuzummmm saolunnnnn bitemzzz o duaa benimm neyim tam oldukii bu olsunn belkıı budaa meleğimin gelmiyeceğine işarettirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?