canım benim bu ay olmaz öbür ay olur allahın izniyle belkiii
baksana banada başlanmış duaya allah razı olsun herkesten ama benim bu ay hiç ilişkim bile olmadı keşke başka birine başlansaydı diye düşündüm bende ama başlanmış bikeree yeni farkettim bendee:26:
inşallah önümüzdeki aylarrrrrr bişiler olurr
cnmmm bu haftaa bıtmez diee düünüyorum ama bitsedee haftayaa duaanı yapsınlarr veyaa istegin zaman olmazmıııı
sevdamce yumoşların cevap verir merak etme hayırlısıyla aşılamanda cevap verir
duaları kafana takma ben bile biltiririm ne varki bunda
kamercikk hoşgeldin tuğbişin kulağı zaten sorunluydu akıyo normalde o yüzden temizletiyodu devamlı canım, sınav olayındada bence prinç okunup yutuluyo belki onu söyleyecektir ne meraklıyım hee
ayşe ateş yumruta çatlayana kadar genelde aynı seviyelerde oluyo normal yani
sevommmm ALLAH razı olsun ama insan işteeee üzülüyoooooo inşallah bu yolun sonundaa mutlu olurum 5 günde 12 cm olmuş iyi mi deilmi bılmedim ama doktor en geç cumartesi gel yoksaa yumurtalar gelişir iğne olmazsandaa hepsi kist oluşurr emeklerin boşe gider dedii hepsi bi bahanee RABBİM inşallah bu sefer ol derrrrrrrrrrrrrr hepimizeeeeeesevdamce yumoşların cevap verir merak etme hayırlısıyla aşılamanda cevap verir
duaları kafana takma ben bile biltiririm ne varki bunda
kamercikk hoşgeldin tuğbişin kulağı zaten sorunluydu akıyo normalde o yüzden temizletiyodu devamlı canım, sınav olayındada bence prinç okunup yutuluyo belki onu söyleyecektir ne meraklıyım hee
ayşe ateş yumruta çatlayana kadar genelde aynı seviyelerde oluyo normal yani
olur olur farketmez benim içinnn
bende şu sınavları verip haftaya kendimle birlikte diğer arkadaşların dualarında faydalı olrummm hemdee
ama adetimde başlamak üzere seninkini bugün okumalıyımmm sinyaller vermeye başladıı çünkkümm:97:
insan tedavi zamanında daha da duygusallaşıyo nomal fatoş
kaç tane yumoş oldu ne ilacı kullandın ? herşey güzel olacak deee içini ferah tutt elinden geleni yap sonra Rabbime bırakk
klomenle aşılama yapıldığını yeni duydum fotoş ben aşılamalarımı göbekten yapılan ilaçlarla yaptırmıştım ne güzel yumurtalıkların klomene cevap vermiş rabbim nasıp eder inş. yavrunu bozma moralini
fatoş hayırlısı olsun canımmm sıkma canını bundada hayır düşün belki önümüzdeki aya sallanır ama hem kistin yok olur ozamana kadar hayırlısı canım dohtora bırak sen kendini üzülme canımm
kızlar ben çıkıyım artık benim 20 yi unutmayın olurmu yazınn hepinizi seviyorumm çok öperekten kaçıyorummmm 2 günüm kaldı kafamda kazan gibi oldu yaneeee görüşürüz kaçtım
cnmmm haklısınn az önceee o yazıyıı okudugumdaa varyaa hüngür hüngürr aglıyodumm sankiii aglamak için sebep arıyorummmmm rabbim duysun sesimizi inşallahhhh
kuzum zaten 2 yumurtam vardı sag sol yine iki yumurtam varrrmış ama gelişmiş kist varmış gelişmemiş 2 cm çok küçük dediii bide klomen kullandım 5 gün
saoll sevomm inşallahhhhhhhhhhhh bebeşi dönüşürr ooo yumoşlarr hepimizinnnnnnyumoşların bebeğe dönüşür canımNe güzel klomene hemen cevap vermiş süper
tünaydın kızlarrrr
canlarım net gidip geliyo sinir oluyom biraz geçmişi okuyyım derken bak net gitmiş... sinir...
FATOŞUM canım aşılama tedavisine başlamışsın canım hayırlı olsun bebetom inş. bu sefer MASALIN gelicek bitanem...
KAMERCİM canım eşinle aran açıkmış canım en kısa zamanda aranızdaki praoblemleri aşıp mutlu günlerinize dönersiniz inş....
SEYHANIM canım seninde ateşin düşmüş ona fazla takılma cnım.... ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra ateşim yükseldi bebişim... hemen negatif olmayın canım... inş.. senden de NURCANIM danda hayırlı haberler alıcaz......
ŞİFACIM canım adet olmuşsun üzülme desem de boş biliyorum canım ama e olur kendini yıpratma inş. en kısa zamanda meleğin yanına gelicek canım ben inanıyorum.....
İPEĞİM canım ananen ölmüş başınız saolsun canım mekanı cennet olsun..... seni bu aralar göremiyorum canım inş. sende ÖMER paşamızda iyidir..... az kaldı hayırlısıyla oğluşuna kavuşmaya kimbilir ne lkadar heyecanlısındır.. ben bile şimddiden uyayamıyorum heyecandan..
TUBİŞİM canım geçmiş olsun bacım aan ihmal etme kulağını olarmı canım.... seni ve TATLI YİĞENİMİ ÖPÜYORUM......
kızlar aklımda kalan bunlar atladığım varsa ne olur kusura bakmayın kesik kesik bu kadar oluyoo.....
bide FATOŞ için KAMER için DUA OKUNUYOMUŞ BENDE 20 +20 alayım ALALH AŞİMDİDEN KABUL ETSİN.... TEZ VAKİTTE GÖNÜLLERİNİZDEKİ MURADLARI VERSİN İNŞ....
tünaydın kızlarrrr
canlarım net gidip geliyo sinir oluyom biraz geçmişi okuyyım derken bak net gitmiş... sinir...
FATOŞUM canım aşılama tedavisine başlamışsın canım hayırlı olsun bebetom inş. bu sefer MASALIN gelicek bitanem...
KAMERCİM canım eşinle aran açıkmış canım en kısa zamanda aranızdaki praoblemleri aşıp mutlu günlerinize dönersiniz inş....
SEYHANIM canım seninde ateşin düşmüş ona fazla takılma cnım.... ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra ateşim yükseldi bebişim... hemen negatif olmayın canım... inş.. senden de NURCANIM danda hayırlı haberler alıcaz......
ŞİFACIM canım adet olmuşsun üzülme desem de boş biliyorum canım ama e olur kendini yıpratma inş. en kısa zamanda meleğin yanına gelicek canım ben inanıyorum.....
İPEĞİM canım ananen ölmüş başınız saolsun canım mekanı cennet olsun..... seni bu aralar göremiyorum canım inş. sende ÖMER paşamızda iyidir..... az kaldı hayırlısıyla oğluşuna kavuşmaya kimbilir ne lkadar heyecanlısındır.. ben bile şimddiden uyayamıyorum heyecandan..
TUBİŞİM canım geçmiş olsun bacım aan ihmal etme kulağını olarmı canım.... seni ve TATLI YİĞENİMİ ÖPÜYORUM......
kızlar aklımda kalan bunlar atladığım varsa ne olur kusura bakmayın kesik kesik bu kadar oluyoo.....
bide FATOŞ için KAMER için DUA OKUNUYOMUŞ BENDE 20 +20 alayım ALALH AŞİMDİDEN KABUL ETSİN.... TEZ VAKİTTE GÖNÜLLERİNİZDEKİ MURADLARI VERSİN İNŞ....
HOŞGELDİN CANIM BENDE GÖRÜYORUM İSMİNİ NEDEN YAZMIYO DİYOM MEĞER NET SORUNU VARMIŞ
GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN SAĞOL CANIM BENİMMM
SENDE İYİSİN AMANN DAHA DUR ŞİMDİDEN HEYECAN YAPMA ,UYKULARININ TADINI ÇIKAR KIZIN GELİNCE UYKUSUZ GÜNLER GELECEK AMA Bİ OKADARDA YORGUN MUTLULUK OLACAKK
NURCAN NERDE YAA
İPEKTE GELMEDİ KAÇ GÜNDÜR
kızlarrr ben kaçarrr alt komşuma gidecem kendinizee iyi bakın byyyyyy
kızlar bende eltimi bekliyom sağlık ocağına gitmem lazım ordan çağırmışlardı ayın 5 inde gel demişlerdi ...... Havada soğuk bugün şansıma hiç gitmek istemiyorum... :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?