sorma bu net beni katil edicek karnım burnumda...
canım ben hepinize ayrı ayrı dualrımda yer veriyorum canlarım benim.... benim kızımın olmasında sizin dualrınızın büyük payı var hakkınızı nasıl ödiycem bilmiyorum..... ......
insan ister istemez heyecan yapıyo seyhanım sorma bak bugün 29. haftaya girmişim çok şükür RABBİM bu duyguyu en kısa zamanda sizlerede yaşatsın inş....
KIZLAR NURCANLA ŞİMDİ KONUŞTUM MİSAFİRİ VARMIŞ SABAHTAN TEMİZLİK FALAN YAPMIŞ DOLMA SARMIŞ O YÜZDEN GELEMİYO CANLARIM SİZLERE SELAMI VARDI ......
kızlar yarın hıdrellez bu akşam herkez dileklerini yazıp gül ağacının dibine diksin ....
Dilerim bütün hayırlı dileklerimiz kabul olur........
Bende bişiler atıştırayım kızlar eltim gelmeden o gelice gidicez sağlık ocağına hepinizi öpüyorum......
1 hafta varmış adetine :44:
Bence seni mutlu edecek bişeyleri görmen gerekiyor allaha şükür sağlığımız kolumuz bacağımız yerinde,bi hanemiz var sıcacık yatağımız,bizi seven ve bizimde sevdiğimiz eşlerimiz var,ailemiz var,her gün yeni bir güne uyanmak varr var da varrBide bu şekilde bakmaya çalış canım yani bardağın dolu tarafından inan işe yarıyor Bu zamanda psikolojimizi bozacak çok şey var ama sağlam durmak gerekiyor yoksa yenilirsek bi daha kalkamayız O yüzdennn hayatt güzelll sevmek sevilmek dostlarının olması herşey güzelll
Ayy ben bugün ne kadann pozitifimm
hoşbuldukkk
sevo cnm pazartesi yumurtalar 12cm sanırsammm cuma gel aşılama sevıyesıne gelir dedi yani 20 cm ondan sonraa eger o kadar gelişmişse çatlatma iğnesi verecek eger gelişmediysee beklıyecek pazartesii büyük ihtimal olurr herhaldee aşılamaaa hayırlısıı kıslarrr duaalarınızııı beklıyorum inşallah bu uzun yolun sonuna gelmişimdirr....
günaydın bacılarım neler yapıyosunuz herkese öpücük önce ohhhhhhhhh kokulu kokulu olduuuuu
sasılsınız bakem biraz geçmişe baktımm kızlardan biri fire vermişşş şifam hemşom üzme kendini bacımmmmmmmmmmm elbet birgün bizde gülecezzzzzz allahım inşallahhh evlat sevgisini tattırıpta başka şeylerden yoksun bırakmasınbebklerimizi sağlıklı mutlu bir hayata doğuralımm evimizin huzuru mutluluğu neşesi eksik olmasınnn AMİNNNNNNNN
haydi kızlar bekliyozzz sizi sevooooo nurcikkkkkk duruuuuuu işleyen demir pas tutmaz işlediniz siz bu ay inşallahhhh işe yararr
ayyyyyyy sizi bişi diyimmii ben bu ayyyy (0) geçirdim ya pek keyifli hiç düşünmicem ilk kez evliliğim boyunca ay noldu acep diyeeeee
tubişşşşşşşşşş o sınavla ilgili şeyi merak ettimm unutmaaaaaaaaa canımmmm geçmiş olsun kulağın acaba çok öğürdüğün içinmi tetiklendi ki?:26:kulak burun boğaz birleşik organlaryaaa
dohtora gitmekten çekiniyomuşun daha önce yaşadığın bişey nasıl olsa ağrı acı yoksa kasmazsın kendini canım belkiii?
arkadaşlarım hepnize teşekkür ederim inşallahhhhh benim eşimdeeeee biran önce kendine gelirdeeee rahatlarım bende yoksaaaaa bilmiyorum yaneee
ipekim gelmemiş başın sağolsunnn ipekimm dedimmi demedimmi unuttumm canımm allah annaneciğinin toprağını bol mekanını cennet eylesin inşallahhhhh
kızlar bizim ayetel kürsiye başlamışınız allah razı olssun kendime okuyamıyorum heralde ama arkadaşıma 20 alıyım bendee olurmuu
biraz tallıp çıkıcammm eeeeee anlatın bakemmm geçmişi okudum ama aklımda bunlar kalmış
datlım ben senin özele atıyım quzu bugün bi dahagelemem kocişi uyandıracam birz sonra çıkacazz datlım yarında gelemem kociş evdeekızlarr melikenin dediği gibi kimse almamış ve bitmemiş almak isteyen olursa söylesin lütfen melike eğer gelemiceksen canım kimler ne aldıysa ya bana yada nurcana atarsan biz takip ederiz canım
dua ayetel kamer ve sevdamce(fatoş) okunuyo
datlım ya geçmiş olsun quuzm Rabbim şifanı versin inşalahhyesin seni yesin seni HHHIIIIRRRRRR
eeh allah ayırmasın ne diyem annem öhhhö öhhö
canım önemli bişey sölicektim sınavla alakalı bugün arkadaş söleyince aklıma sen geldin cuma akşamı mesaj atarım okursun
AAAAAAH AHHH DOKTORUN BEN OLAYDIM DURUUUUUUUUUUU HIIRRRRRRR
zaten bi iki zıbıın aldım rengarenkama merak işte anası gibi oynak çıktı bak bi kız dedirtti bi belli değil bakalımne olucak
canım hep diyorum allah sağlık ve yuvaya huzur versin hele birikim kadar kötü bişey yoktur sinir yapıyo aniden patlatıyo insanı ama allah yardımcın olsun eşinide ıslah etsin birazcıkta senin salmaman üstüne düşüp hatta gerekirse sık boğaz edip bişeylere teşvik etmen gerekiyo bence işten çıkarsalar ne yaparızde ve onun birazcık düşünmesini sağla kusura bakma ben böle konuşuyorum ama bekara hanım boşamak kolay misali olmasın herkes yaşadığını bilir allah yardımcın olsun
yok anam meraketme tubi varken seni sorunlarınla boğamazsın kimseyi benimsaçma salak evhamlarıım ne güne duruyoki senden sıkılsın millet düüşünme öyletabiki dertleşicez hatta elimizden gelliyosa bişeyler yapıcaz
nurcik gelmemiş bugüüünn:26:
şifaaaaam canım teselli edicek bi durum yok ortada lütfen o psikolojiye girme allah bu ay kısmette yokmuş ama kimbilir belkide bisonraki ayyada bikaç ay sonra olucak allahın izniyle olucak dualarımdasın bu arada sen çok sancılı geçiriyosun ayaklarını sıcak tutup sıcak şerbet içmyi ihmal etme çok öpüyorum canımm
kızlar kulaklarım fenahalde yine içindeki sıvıyı aldırmam lazım ama o aleti kulağıma sokunca çok kasıyorum kendimi iki aydır çekiyorum bu acıyı acaba gidip sıvıyı aldırsam kasmaktan bebeğe zarar verirmiyim offf allah herkese gerçekten sağlıklı sorunsuz gebelikler nasip etsin ben yanlış diledim kimse yapmasın o hatayı
ben dedimki hamile olayımda zorolsun 9 ay yatarım bilmemne ağrılardan bi yakındım midemden bi yakındım boğazımdan kan geliyodu artık çıkarmaktan
kulaklarımın ağrısı akıntısı mahvetti zaten başağrısı vs bunları saymıyorum bile allah herşeyin hayırlı ve sağlıklı olanını nasip etsin hepimize
yazdım quzummmaa ne zaman başlandı haberim bile yok 20 +20 alıyorum
aplam dereotunu içmiyorum bi kaç gündür kalmadıı bugün alacam başlıcam hemen yapamadı halaa ya 4 gün olduuGünaydın herkseeeee
şifammm canım önümüzde çoook aylar var mutlaka olacak canım Allah büyüktür ne zaman ol derse olur
tubişim benim tohtorum olcan haaa
melikecim yunus kakasını hala yapamadı demi sen deretou içiyosun dimi canım bir bardak içiyosan 2 bardağa çıkar istersen belki yapar çokda bekletme bebeyi en azından telefonda sor doktoruna
kamerim üzülme lütfen yaa
kızlar hepiniz iyiisnizdir umarım
temem datlımmherkese günaydınlarrr
şifaamm adet olmuşsun üzülme canım inşallahh birgün bizde 9 ay adet olmıcazz..
benimde ateşim tamamen düştü yani bu ayda olmadıaslında bu ay çok farklıydı belirtilerim kasık ağrılarım,karın altı gerilemeler kramplar,uyku,yorgunluk,bacağıma vuran ağrı,ağızda kuruluk,bel ağrısı (farkında olmadan elim yana gidiyodu aynı hamileler gibi ) şişkinlik ve özellikle ilk önce süt gibi ve şeffaf akıntım devamlı oldu,2 saatte bir çişe gitme ama hepsi boşmuş onu anladımm psikolojik desem değil çünkü kendimi hiçç adapte etmedim hatta biliyosunuz ilişki zamanında olmadı diye ümidim yoktu amannn neyse çok uzun yazdımm inşallahh nurcikten güzel haberler alırızzz
melikee ben okudumm tatlımm
ay canım ya geçmiş olsun dinlen biraz bacımmkızlar dün yazdımmı bilmiyorumm dün okadar yoğundum kii gelemedimmmm burayaaa çok yorgundum akşamda çay yaptım ama içemeden uyuyakalmışım yaaa bu günde bacaklarım ağrıyor hala
yazdım quzummgünaydın kızlar nasılsınız
bende kamer ve fatoş için 20+20 alıyorum ok
aaaaaaaaaa ipek aplamın anneannesimi vefat etti görmedim ya başınız solsun aplam Rabbim sabır versinnngünaydın bacılarım neler yapıyosunuz herkese öpücük önce ohhhhhhhhh kokulu kokulu olduuuuu
sasılsınız bakem biraz geçmişe baktımm kızlardan biri fire vermişşş şifam hemşom üzme kendini bacımmmmmmmmmmm elbet birgün bizde gülecezzzzzz allahım inşallahhh evlat sevgisini tattırıpta başka şeylerden yoksun bırakmasınbebklerimizi sağlıklı mutlu bir hayata doğuralımm evimizin huzuru mutluluğu neşesi eksik olmasınnn AMİNNNNNNNN
haydi kızlar bekliyozzz sizi sevooooo nurcikkkkkk duruuuuuu işleyen demir pas tutmaz işlediniz siz bu ay inşallahhhh işe yararr
ayyyyyyy sizi bişi diyimmii ben bu ayyyy (0) geçirdim ya pek keyifli hiç düşünmicem ilk kez evliliğim boyunca ay noldu acep diyeeeee
tubişşşşşşşşşş o sınavla ilgili şeyi merak ettimm unutmaaaaaaaaa canımmmm geçmiş olsun kulağın acaba çok öğürdüğün içinmi tetiklendi ki?:26:kulak burun boğaz birleşik organlaryaaa
dohtora gitmekten çekiniyomuşun daha önce yaşadığın bişey nasıl olsa ağrı acı yoksa kasmazsın kendini canım belkiii?
arkadaşlarım hepnize teşekkür ederim inşallahhhhh benim eşimdeeeee biran önce kendine gelirdeeee rahatlarım bende yoksaaaaa bilmiyorum yaneee
ipekim gelmemiş başın sağolsunnn ipekimm dedimmi demedimmi unuttumm canımm allah annaneciğinin toprağını bol mekanını cennet eylesin inşallahhhhh
kızlar bizim ayetel kürsiye başlamışınız allah razı olssun kendime okuyamıyorum heralde ama arkadaşıma 20 alıyım bendee olurmuu
biraz tallıp çıkıcammm eeeeee anlatın bakemmm geçmişi okudum ama aklımda bunlar kalmış
datlım hayırlı haberler verecen inşalahhhoşbuldukkk
sevo cnm pazartesi yumurtalar 12cm sanırsammm cuma gel aşılama sevıyesıne gelir dedi yani 20 cm ondan sonraa eger o kadar gelişmişse çatlatma iğnesi verecek eger gelişmediysee beklıyecek pazartesii büyük ihtimal olurr herhaldee aşılamaaa hayırlısıı kıslarrr duaalarınızııı beklıyorum inşallah bu uzun yolun sonuna gelmişimdirr....
aradım geldimmm bugünde biterse 5 gün olacakk yarına kadar yapamazsa getirin dediler bakalım inşalah yapar yavrum ya zeytin yağı falanda verdim ama tık yok ya(
hoşgeldin canımm
ahh yavrummm 5 gündür yapamıyo ne zordur şimdi onun için hemde senin içinde
zentinyağı işte bende dün bunu demek istemiştim olmazsa kıçınada sürsene olmazmı :26:
aile hekiminimi aradın canım onlar iyi ilgileniyo hem sabit doktorun oluyo
hoşbuldum datlımm evet datlım ya ne zorr sölemesi ayıp bende kabızdım ma geçtii
quzuda yapabilse bi
içirdim popoyada sürdüm datlım ama yokk
az önce konuştum ebeyle gel dedi yarına kadar yapmazsa götürcez inşalah yapar yaa
bide kafama takıldı bebek doymazsa yapamazmış kakayı ama kilosuda çok iyii
doymasa uyumaz ağlar öle değilmi ama yunusta öle bişiy yok bildiğim kadarıyla
belki sütten geçerse die şimdi hem rezene hem ıhlamur içtimm başka bi topike okumutşum off yaaaaa
iyi yapmışsın canım içerek ona da geçer inş. sıkma canını bu kadar yapar merak etme
evet aplam çok şükürr gündüzleri pek uyumuyor ama ağlamıyorda gaz sorunuda kalmadı çok şükürr iyi kendi çıkartıyoo
geceleri zaten maşalah bizle uyuyoo bazen gece uyanıyo bazen uyanmıyo 7ye kadar uyuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?