Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

KIZLAR YARIN HIDRELLEZ BU AKŞAM HERKEZ DİLEKLERİNİ YAZIP GÜL AĞACININ DİBİNE DİKSİN ....
DİLERİM BÜTÜN HAYIRLI DİLEKLERİMİZ KABUL OLUR........

bende bişiler atıştırayım kızlar eltim gelmeden o gelice gidicez sağlık ocağına hepinizi öpüyorum......

ABOWW BENDE TAKVİMİNE BAKMIYOM MAŞALLAHHH NAZARDAN SAKLASINN LEYDİMM EY GİDİ NEYİ HATIRLIYOM TEST VERMEYE GİTTİĞİNDE KANAMAN VARDI OLMADI DİYE HEP DÜŞÜNMÜŞTÜK AMA BEBEĞİN SANA SIKI SIKI TUTUNMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI ALLAHA ŞÜKÜRRLER OLSUN OKADAR ZOR GÜNLERDEN SONRA SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALACAKSIN İNŞALLAHH

DEMEK NURCİKİN MİSAFİRİ VARMIŞ BENDE EVDE OLSA DURMAZ HEMEN DAMLAR DİYODUMM A.S. CANIMM OHH DOLMALARIDA YAPMIŞŞŞ

aaa hıdırellez demek tamamm bahçede var işyerinin çıkarken dikeyim ozamansağol canımmm

tamam afiyet olsun canım güle gülee

evet kesinlikle öyle düşünmek gerek ama gözlerimle içim öyle demiyor ya ağlamak istiyorum ne garip demi

canım merak ettim bişey sormak istiyorum ama bu aşılama nasıl bişey biraz anlatabilirmisiniz sakıncası yoksa

hoşgeldin canım bugün seni iyi gibi gördüm iyi ol emi

datlım ben senin özele atıyım quzu bugün bi dahagelemem kocişi uyandıracam birz sonra çıkacazz datlım yarında gelemem kociş evdee
datlım ya geçmiş olsun quuzm Rabbim şifanı versin inşalahh
aa ne zaman başlandı haberim bile yok 20 +20 alıyorum
yazdım quzummm
aplam dereotunu içmiyorum bi kaç gündür kalmadıı bugün alacam başlıcam hemen yapamadı halaa ya 4 gün olduu
temem datlımm
ay quuzm benim yaa inşalahh gelmez adett bebeişin gelirr aman bee
kızlar dün yazdımmı bilmiyorumm dün okadar yoğundum kii gelemedimmmm burayaaa çok yorgundum akşamda çay yaptım ama içemeden uyuyakalmışım yaaa bu günde bacaklarım ağrıyor hala
ay canım ya geçmiş olsun dinlen biraz bacımm
günaydın kızlar nasılsınız
bende kamer ve fatoş için 20+20 alıyorum ok
yazdım quzumm
aaaaaaaaaa ipek aplamın anneannesimi vefat etti görmedim ya başınız solsun aplam Rabbim sabır versinnn
datlım hayırlı haberler verecen inşalahh

yaa duru apla bizim belli bi doktorumuz yokki devlete gidiyok hangi dr nöbetteyse o görüyo quzuyuu napım ya götürsemmi

aradım geldimmm bugünde biterse 5 gün olacakk yarına kadar yapamazsa getirin dediler bakalım inşalah yapar yavrum ya zeytin yağı falanda verdim ama tık yok ya(

aradım geldimmm bugünde biterse 5 gün olacakk yarına kadar yapamazsa getirin dediler bakalım inşalah yapar yavrum ya zeytin yağı falanda verdim ama tık yok ya(

hoşgeldin canımm
ahh yavrummm 5 gündür yapamıyo ne zordur şimdi onun için hemde senin içinde
zentinyağı işte bende dün bunu demek istemiştim olmazsa kıçınada sürsene olmazmı :26:
aile hekiminimi aradın canım onlar iyi ilgileniyo hem sabit doktorun oluyo

hoşbuldum datlımm evet datlım ya ne zorr sölemesi ayıp bende kabızdım ma geçtii
quzuda yapabilse bi
içirdim popoyada sürdüm datlım ama yokk
az önce konuştum ebeyle gel dedi yarına kadar yapmazsa götürcez inşalah yapar yaa
bide kafama takıldı bebek doymazsa yapamazmış kakayı ama kilosuda çok iyii

doymasa uyumaz ağlar öle değilmi ama yunusta öle bişiy yok bildiğim kadarıyla

doymasa uyumaz ağlar öle değilmi ama yunusta öle bişiy yok bildiğim kadarıyla

evet aplam çok şükürr gündüzleri pek uyumuyor ama ağlamıyorda gaz sorunuda kalmadı çok şükürr iyi kendi çıkartıyoo
geceleri zaten maşalah bizle uyuyoo bazen gece uyanıyo bazen uyanmıyo 7ye kadar uyuyoo

maşallahh maşallahhh herşey düzeliyo bak üzülme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…