Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

doğurmakla bzmşum kafayı çocuğa ıkın yapacaksın diyeceğime ıkın doğuracaz hadi diyorum

ilahii

inşalahh quzummm ya geçen seferde 3 gün yapamıştı 3. gün yaptı sırtına kadar çıkardıı inşalah yapsın bugün ya
sen nasılsın aplam ne var ne yok pek sessiz topik yafff

yapar yapar merak etme sen canım
evet çok sessizz

olur canım neden olmasın

bu araada 2 gecedir yalnızım şimcik 4 gece yanımda sonra 2 gece yok bakalım nolcak bölee

allahın izniyle bişey olmaz alış canım bu şekilde yalnız kalmaya artık yalnız da değilsin Yunus var

datlım ateşim düştü demişsin kaça düştü datlımm

36.2 yani adet kesin geliyi

melike ben temizlik yapıyordum net açık arada gelip yazdıklarınızı okuyorum inş. cumartesi eşim geliyor evi sildim süpürdüm banyo tuvalet ütümü de hallettim birazdan kuaföre gideceyim onlarda beni temizlesin

melike acaba masajmı yapsan kuzuya banyodan sonra bebe yağıyla masaj yap
birde ayak tabanlarına topuktan parmak ucuna doğru hafif bastırarak masaj yap

olur canım neden olmasın

allahın izniyle bişey olmaz alış canım bu şekilde yalnız kalmaya artık yalnız da değilsin Yunus var

36.2 yani adet kesin geliyi
ay aplam yaa hayırlsıı olsun inşalahh
ama inşalahh yanılırsınnnnnnnn
hımm ohh ellerine sağlıku quuzmm maşalh darıs banaa
ohh gözün aydın kocişinde geliyo temzlen mis gibi oll hırrrrrrrrrr
bişey olmaz iki dakkada hallediverin
:78::78::78:
yavv zıplayan smşle nerde bulamadım

melike acaba masajmı yapsan kuzuya banyodan sonra bebe yağıyla masaj yap
birde ayak tabanlarına topuktan parmak ucuna doğru hafif bastırarak masaj yap

datlımm her banyosundan sonra masajını yapıyo eşim bebe yağıyla
tamam datlımm birde topuklarına yaparım kıpırdanıyo uyanmak üzere uyanınca yapıyım hemenn

Kızlar gecmısı okuyamadan hemen sıze haber vermek ıstedım uzun ugraslardan sonra tahlılımı verebıldım sonucunu telefonla bıldırdıler cok sukur prolaktınımde yukselme yok 13 cıkmıs dıger e2 fsh falanda ıstemıstı doktor yazarkenbunları gordum sadece ama kesın degerlerı tahlıl sonucunu alınca haber verırım tamam bu ay hamıle degılım ama allahın ıznı ıle hormonlarım normalmıs yanı tedavıme devam edebılırım pkoyum ama yıne de normal degerlerım ve buna bıle sevınır oldum
kızlar bıde prolaktınım normal olmasına ragmen gogsumden gelen sıvı ıcın ılac vermıs doktor dostıneks ılacını vermıs uc gune bır yarım ıcıcem adetımın de stresten gecıktıgını dusunuyorum bu ay daha rahat olucam allahın ıznı ıle saglıklı olunca umut var demektır hayırlısı artık ınsallah bebeıslerımız en kısa zamanda gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…