maşallahh maşallahhh herşey düzeliyo bak üzülme sen
doğurmakla bzmşum kafayı çocuğa ıkın yapacaksın diyeceğime ıkın doğuracaz hadi diyorum
inşalahh quzummm ya geçen seferde 3 gün yapamıştı 3. gün yaptı sırtına kadar çıkardıı inşalah yapsın bugün ya
sen nasılsın aplam ne var ne yok pek sessiz topik yafff
ilahii
yapar yapar merak etme sen canım
evet çok sessizz
çok şükür aplam yaa
aplam şey dicem yarın kerkes burda duaya geldiklerinde müsait olursanız hemen liste yapılsın bu haftada ipek apla ve bir kişi için daha okuyalım ipek aplaın doğum yaklaşıyo maşalahh
bu araada 2 gecedir yalnızım şimcik 4 gece yanımda sonra 2 gece yok bakalım nolcak bölee
datlım ateşim düştü demişsin kaça düştü datlımm
yaf iş yapak diyos cesaret edemiyoz ya uyanırsa die bu seferde uyuyoo uyanmıyoo
melike ben temizlik yapıyordum net açık arada gelip yazdıklarınızı okuyorum inş. cumartesi eşim geliyor evi sildim süpürdüm banyo tuvalet ütümü de hallettim birazdan kuaföre gideceyim onlarda beni temizlesin
ay aplam yaa hayırlsıı olsun inşalahholur canım neden olmasın
allahın izniyle bişey olmaz alış canım bu şekilde yalnız kalmaya artık yalnız da değilsin Yunus var
36.2yani adet kesin geliyi
hımm ohh ellerine sağlıku quuzmm maşalh darıs banaamelike ben temizlik yapıyordum net açık arada gelip yazdıklarınızı okuyorum inş. cumartesi eşim geliyor evi sildim süpürdüm banyo tuvalet ütümü de hallettim birazdan kuaföre gideceyim onlarda beni temizlesin
bişey olmaz iki dakkada hallediverin
melike acaba masajmı yapsan kuzuya banyodan sonra bebe yağıyla masaj yap
birde ayak tabanlarına topuktan parmak ucuna doğru hafif bastırarak masaj yap
datlımm her banyosundan sonra masajını yapıyo eşim bebe yağıyla
tamam datlımm birde topuklarına yaparım kıpırdanıyo uyanmak üzere uyanınca yapıyım hemenn
yap mutlaka çok rahatlayacaktır
şekerler ben öptüm kaçtımm
uyanmasını beklemeyim ya topuklarına masajı yapıyım
tamam aplam çok saol Allah razı olsun hmen yapacam hatta hergün yapacamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?