Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım başka dua edecek bişey bulamadın mıı :)))
insan canı yanınca olsundane olursa olsun diyo ne büyük hataymış meğer
Günaydın herkseeeee
şifammm canım önümüzde çoook aylar var mutlaka olacak canım Allah büyüktür ne zaman ol derse olur
tubişim benim tohtorum olcan haaa
bayıla bayıla hemdeeeee
senin o güzeel canın sağ olsun bi dahaki aydenersiniz canımmm
acil vaka
yaaaa kuzummmm saolunnnnn bitemzzz o duaa benimm neyim tam oldukii bu olsunn belkıı budaa meleğimin gelmiyeceğine işarettirrr
sana bi uçarsam görürsün kaç tane kalmış verin bana bu geece bir saatte bitiririm allahıın izniyleal buda sana böle umutsuz olduğun için du bi tane daha çakayım
TUBİŞİM canım geçmiş olsun bacım aan ihmal etme kulağını olarmı canım.... seni ve TATLI YİĞENİMİ ÖPÜYORUM......
yarın gidicem bitanem dayanamıyorum çünkü ağrısı akıntısı hepsi ayrı bi sıkıntı bizde sizleri kooocaman öptük

slm canlarımmm herkes nasıl eşim evde slm atıp kaçayım dedim kızmayın olarmı ya melike şu hurmayı bi araştırıp denesen yırrtıım kendimi artık yaaaaaa:84lmadı araştır allah yarıdımcın olsun bebimmmm kızlar fatoşun duasından kaç kaldıysa numaramı bilen arkadaş bana çağrı bildirebilirmi yarın bitsin alalım duasını

ben de geldimmmmmmmmmmm eşim evde sabah 6 da geldiii anca gelebildimm kızlar ben de kamercim ve sevdamcee için 30+30 alıyorumm inşş yarına bitiririz allahın izniylee

gözün aydınn aynı olay komşumun kardeşinde vardı prolaktin sorunu onunda sıvı geliyodu göğsünden ilaç kullandı tedaviye girdi bikaç ay içinde hamiş kaldı ve şuan kucağında inşallah seninde öle olur içini ferah tut

ben halletcem canım dua olayını merak etme

ben de geldimmmmmmmmmmm eşim evde sabah 6 da geldiii anca gelebildimm kızlar ben de kamercim ve sevdamcee için 30+30 alıyorumm inşş yarına bitiririz allahın izniylee

tamam canım seni de ekliyom

canım allahın izniyle hamiş olacaksın inşallah sen içini ferah tut böğürtlen kökünü iç istersen

çok yoruldum kızlar az önce geldim işe geçmişi okudum bi çırpıda banka ptt git gel allahım izniyle inşallah federasyon başkanın onayıyla işitme engelliler tercümanı olcam inşallah nolur dua edin emi kızlar

ahhh çok güzell canım inşallah bütün istediklerin gerçekleşsinnn dualarım seninlee

çok sevindimmmm inşallah bu sevincimiz hamilelelik haberinle kat kat artar canım en kısa zmanda inşallah

ahhh çok güzell canım inşallah bütün istediklerin gerçekleşsinnn dualarım seninlee

sağolasın canım benim inşallah hepimizin gerçi en büyük istediğim hayırlı bi evlatlarımızın olması allahım hepimze hayırlı evlatlar nasip etsin en önemlisi bu ikinci planım eşim ve işim ve sevdiğim insanların yanımda olmasıı seviyorum sizleriii

ne güzel bir meslek buu inşallah rabbim gönlündeki verir

ne güzel bir meslek buu inşallah rabbim gönlündeki verir

evet canım güzel yanların hep kusuru vardır asalında çok çok zor bi meslek işitme engelli arkadaşımızın tercümanı çok iyi anlaması tercümanında çok iyi anlatması lazım yanlış bi hareketle farklı anlamlar çıkabiliyor benim annem babam ve kardeşim işitme engelli ana dilim neredeyse rabbim bana vermedi ama sabrı ve yardımcı olmama güç kuvvet verdi her iki tarafa koşusturmaca geçiyor ama yinede bazen keyifli olabiliyor amin inşallah rabbim herkese hayırlı evlat iş eş arkadaş nasip etsin

pınar güle gülee

çiğdem seni yürekten takdir ediyorum demek anne baba kardeş işitme engelli ve senin allaha şükür sorunun olmamış ve onlara aksine yardımcı olmuşsun ve ailenden daha fazla kişiye yardım edeceksin ne güzel..

teşekkür ederim canım evet elimden geldiğince ölene kadar yardım edeceğime ant içtim çünkü neler yaşadıkları hissettiklerini biliyorum kıyamam onlara gerçi bizden farkları yok tek sorun duymamaları konuşamamaları allahım hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…