insan canı yanınca olsundane olursa olsun diyo ne büyük hataymış meğercanım başka dua edecek bişey bulamadın mıı :)))
bayıla bayıla hemdeeeeeGünaydın herkseeeee
şifammm canım önümüzde çoook aylar var mutlaka olacak canım Allah büyüktür ne zaman ol derse olur
tubişim benim tohtorum olcan haaa
senin o güzeel canın sağ olsun bi dahaki aydenersiniz canımmmherkese günaydınlarrr
şifaamm adet olmuşsun üzülme canım inşallahh birgün bizde 9 ay adet olmıcazz..
benimde ateşim tamamen düştü yani bu ayda olmadıaslında bu ay çok farklıydı belirtilerim kasık ağrılarım,karın altı gerilemeler kramplar,uyku,yorgunluk,bacağıma vuran ağrı,ağızda kuruluk,bel ağrısı (farkında olmadan elim yana gidiyodu aynı hamileler gibi ) şişkinlik ve özellikle ilk önce süt gibi ve şeffaf akıntım devamlı oldu,2 saatte bir çişe gitme ama hepsi boşmuş onu anladımm psikolojik desem değil çünkü kendimi hiçç adapte etmedim hatta biliyosunuz ilişki zamanında olmadı diye ümidim yoktu amannn neyse çok uzun yazdımm inşallahh nurcikten güzel haberler alırızzz
melikee ben okudumm tatlımm
acil vakaahh canım benim sağol bende işteyim iş yok bu sıralar ondan rahat takılıyorum yaa ben 2 gündür çok alıngan oldum ya durup dururken ağlıyorum az önce gözlerim nemlendi sebepte çok komik eşim fotoğraf çekmeyide çektirmeyide sevmez bende çok seviyorum ve şuan tekrar gözlerim doldu yaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sana bi uçarsam görürsün kaç tane kalmış verin bana bu geece bir saatte bitiririm allahıın izniyleyaaaa kuzummmm saolunnnnn bitemzzz o duaa benimm neyim tam oldukii bu olsunn belkıı budaa meleğimin gelmiyeceğine işarettirrr
yarın gidicem bitanem dayanamıyorum çünkü ağrısı akıntısı hepsi ayrı bi sıkıntı bizde sizleri kooocaman öptükTUBİŞİM canım geçmiş olsun bacım aan ihmal etme kulağını olarmı canım.... seni ve TATLI YİĞENİMİ ÖPÜYORUM......
Kızlar gecmısı okuyamadan hemen sıze haber vermek ıstedım uzun ugraslardan sonra tahlılımı verebıldım sonucunu telefonla bıldırdıler cok sukur prolaktınımde yukselme yok 13 cıkmıs dıger e2 fsh falanda ıstemıstı doktor yazarkenbunları gordum sadece ama kesın degerlerı tahlıl sonucunu alınca haber verırım tamam bu ay hamıle degılım ama allahın ıznı ıle hormonlarım normalmıs yanı tedavıme devam edebılırım pkoyum ama yıne de normal degerlerım ve buna bıle sevınır oldum
kızlar bıde prolaktınım normal olmasına ragmen gogsumden gelen sıvı ıcın ılac vermıs doktor dostıneks ılacını vermıs uc gune bır yarım ıcıcem adetımın de stresten gecıktıgını dusunuyorum bu ay daha rahat olucam allahın ıznı ıle saglıklı olunca umut var demektır hayırlısı artık ınsallah bebeıslerımız en kısa zamanda gelır
slm canlarımmm herkes nasıl eşim evde slm atıp kaçayım dedim kızmayın olarmıya melike şu hurmayı bi araştırıp denesen yırrtıım kendimi artık yaaaaaa:84 lmadı araştır allah yarıdımcın olsun bebimmmm kızlar fatoşun duasından kaç kaldıysa numaramı bilen arkadaş bana çağrı bildirebilirmi yarın bitsin alalım duasını
ben de geldimmmmmmmmmmm eşim evde sabah 6 da geldiii anca gelebildimm kızlar ben de kamercim ve sevdamcee için 30+30 alıyorumm inşş yarına bitiririz allahın izniylee
Kızlar gecmısı okuyamadan hemen sıze haber vermek ıstedım uzun ugraslardan sonra tahlılımı verebıldım sonucunu telefonla bıldırdıler cok sukur prolaktınımde yukselme yok 13 cıkmıs dıger e2 fsh falanda ıstemıstı doktor yazarkenbunları gordum sadece ama kesın degerlerı tahlıl sonucunu alınca haber verırım tamam bu ay hamıle degılım ama allahın ıznı ıle hormonlarım normalmıs yanı tedavıme devam edebılırım pkoyum ama yıne de normal degerlerım ve buna bıle sevınır oldum
kızlar bıde prolaktınım normal olmasına ragmen gogsumden gelen sıvı ıcın ılac vermıs doktor dostıneks ılacını vermıs uc gune bır yarım ıcıcem adetımın de stresten gecıktıgını dusunuyorum bu ay daha rahat olucam allahın ıznı ıle saglıklı olunca umut var demektır hayırlısı artık ınsallah bebeıslerımız en kısa zamanda gelır
kivanciğdem naber nasılsınnnnnnnnn
ben de geldimmmmmmmmmmm eşim evde sabah 6 da geldiii anca gelebildimm kızlar ben de kamercim ve sevdamcee için 30+30 alıyorumm inşş yarına bitiririz allahın izniylee
çok yoruldum kızlar az önce geldim işe geçmişi okudum bi çırpıda banka ptt git gel allahım izniyle inşallah federasyon başkanın onayıyla işitme engelliler tercümanı olcam inşallah nolur dua edin emi kızlar
ahhh çok güzell canım inşallah bütün istediklerin gerçekleşsinnn dualarım seninlee
sağolasın canım benim inşallah hepimizin gerçi en büyük istediğim hayırlı bi evlatlarımızın olması allahım hepimze hayırlı evlatlar nasip etsin en önemlisi bu ikinci planım eşim ve işim ve sevdiğim insanların yanımda olmasıı seviyorum sizleriii
çok yoruldum kızlar az önce geldim işe geçmişi okudum bi çırpıda banka ptt git gel allahım izniyle inşallah federasyon başkanın onayıyla işitme engelliler tercümanı olcam inşallah nolur dua edin emi kızlar
ben kaçtım kızlarrrr eşime ayıp olmasınnnn iyi günler hepinizi öpüyorum
ne güzel bir meslek buu inşallah rabbim gönlündeki verir
pınar güle gülee
çiğdem seni yürekten takdir ediyorum demek anne baba kardeş işitme engelli ve senin allaha şükür sorunun olmamış ve onlara aksine yardımcı olmuşsun ve ailenden daha fazla kişiye yardım edeceksin ne güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?