teşekkür ederim canım evet elimden geldiğince ölene kadar yardım edeceğime ant içtim çünkü neler yaşadıkları hissettiklerini biliyorum kıyamam onlara gerçi bizden farkları yok tek sorun duymamaları konuşamamaları allahım hayırlısını versin
kızlarrrrrrrrrrrr adetim başladııı
sesime duyan varsa fatoş için 20 almıştım okuyamıcam şimdi
fatoş kusura bakma canım yaaaaa çok üzldüm şu saate kadar fırsatım olmadı okumaya şimdide adetim başladı
kızlar benim duam da acale etmeyin fatoşunkini bitirin benimki haftaya olsun olmazmı olur olurrrr
eeeee nasılsınız bakalımmmm haber vermek için geldim ecik takılıyım bari
sabah yapmıştım bi daha yaparım quuzmrica ederim canım rahatlasın kuzum benim
birde bebeyağıyla karnınada masaj yap bağırsaklar hareket etsin canım
datlımm kaka içinde iyi olarmı hurma quuzmm çok şükür gaz problemimiz kalmadıslm canlarımmm herkes nasıl eşim evde slm atıp kaçayım dedim kızmayın olarmıya melike şu hurmayı bi araştırıp denesen yırrtıım kendimi artık yaaaaaa:84 lmadı araştır allah yarıdımcın olsun bebimmmm kızlar fatoşun duasından kaç kaldıysa numaramı bilen arkadaş bana çağrı bildirebilirmi yarın bitsin alalım duasını
canım ya çok sevindim senin içinçok yoruldum kızlar az önce geldim işe geçmişi okudum bi çırpıda banka ptt git gel allahım izniyle inşallah federasyon başkanın onayıyla işitme engelliler tercümanı olcam inşallah nolur dua edin emi kızlar
canım benim ya Rabbim yardımcın olsunşi fa versin Rabbim inşalahhevet canım güzel yanların hep kusuru vardır asalında çok çok zor bi meslek işitme engelli arkadaşımızın tercümanı çok iyi anlaması tercümanında çok iyi anlatması lazım yanlış bi hareketle farklı anlamlar çıkabiliyor benim annem babam ve kardeşim işitme engelli ana dilim neredeyse rabbim bana vermedi ama sabrı ve yardımcı olmama güç kuvvet verdi her iki tarafa koşusturmaca geçiyor ama yinede bazen keyifli olabiliyor amin inşallah rabbim herkese hayırlı evlat iş eş arkadaş nasip etsin
hoşbuldummm çiğdem sevo duru
başkada kimse yok sanırım
kızlar adetim çarşamba günü bitmiş olur haftaya alacak arkadaşlara yetişirim okurum bende bol bol inşallahhhhh
sevom acele etme canım bitirmek için olsun haftaya kalsın ne olacak ki
3 kişinin duası birden yapılırrr
bu arada yavaştan yavaştan açılmaya başladık uyarı alacaz geneee
bu arada sizler hıdırellezi nasıl yapıyosunuz dileğinizi
guzuuuuuuuu melikede gelmii naber canım nasıl tosunummm yiğidimmm kaka mı yapamıyor kuzuu yaaaa
totoya zeytin yağ sürdükten sonra ayaklarını çokkkkkk çok hafif hafif kaldır indir ve iki bacağını birleştirip sabit tutarak karnına doğru it bacaklarını geri çek canım karnına hafif baskı uygular bacakları rahatlar belki
biz bizim kızı öyle yapınca bıcır bıcır bırakıveriyorrrrama çok yavaş yap
sabah yapmıştım bi daha yaparım quuzm
bu arada yaptım masaj maşlalahh gazını çok çıkarttı ama hala kaka yokk
datlımm kaka içinde iyi olarmı hurma quuzmm çok şükür gaz problemimiz kalmadı
canım ya çok sevindim senin için
canım benim ya Rabbim yardımcın olsunşi fa versin Rabbim inşalahh
dışarı mışarı çıkmıyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
yeter yaa ne kadar değer verirsen o kadarrr delirtiyoo senii hiç. bişiş istemyomm dişimi sıka sıka bi hall oldum artıkkkkkkkkkk
sabah yapmıştım bi daha yaparım quuzm
bu arada yaptım masaj maşlalahh gazını çok çıkarttı ama hala kaka yokk
datlımm kaka içinde iyi olarmı hurma quuzmm çok şükür gaz problemimiz kalmadı
canım ya çok sevindim senin için
canım benim ya Rabbim yardımcın olsunşi fa versin Rabbim inşalahh
amin canım benim aminnnnnn cümlemizin inşallah
senden üzgünsün
dışarı mışarı çıkmıyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
yeter yaa ne kadar değer verirsen o kadarrr delirtiyoo senii hiç. bişiş istemyomm dişimi sıka sıka bi hall oldum artıkkkkkkkkkk
biz hıdırellezde balkonumuza ağzı açık şeker tuz pirinç bi miktar para ve peygamber kılıcı çiçeği koyarız bide çamaşır ipine bi kağıda dileklerini çiziyorsun yada yazıyorsun çamaşır ipine balkona asıyorsunuz ve bu gecce çok ama çok çok dualar okuruz dilekler söyleriz ayy bu gece heyecanla yapacam inşallah bakalım ama eşim inanmıyor benim başımın etini yiyor inanma diyeeee
yapıyom datlımm anlattığın gibi gibi yapıyom aynen ama yokk yapamıyorrrrrr
sinirden elim ayağım titriyoo
noldu canımmmmm genemi atıştınız üzülme yaaaa tabi sabahtan beri gösterip gösterip vermemişin adama oda kızdı heraldee:26::26::26::26:
neden canım üzgünsün
sinirlenme canım bişey olmaz yarın ebeye gidecekmişiniz ya onlar yaptırırlarrr inşallah kendi yaparrr da rahatlarrrrrrrrr canımm
ay bilmiyom ama tırlatacam az kaldıııımerhabayın kızlar ben geldim oturmamız vardı bugün yeni geldim eve.....
Geçmişe baktım pek bişe konuşulmamışşşş
Bende alayım dua 20+20 allah kabul eysin...
Melişşşiiimm noldu yaaaaa bizim topiğe noluyo böle biri barışıyo biri küsüyo yinemi atıştınızzzz
[COıLOR="red"]kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
ben işleri yeni bitirdimmm şimdide yemek yapacağım ama sizlere bir slm deyip çıkayayım dedim [/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?