Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlarrrrrrrrrrrr adetim başladııı
sesime duyan varsa fatoş için 20 almıştım okuyamıcam şimdi

fatoş kusura bakma canım yaaaaa çok üzldüm şu saate kadar fırsatım olmadı okumaya şimdide adetim başladı

kızlar benim duam da acale etmeyin fatoşunkini bitirin benimki haftaya olsun olmazmı olur olurrrr

eeeee nasılsınız bakalımmmm haber vermek için geldim ecik takılıyım bari

canım benim inşallah olur dilediğin ne varsa inşallahhhhh

hoşgeldin canımm

hoşbuldummm çiğdem sevo duru
başkada kimse yok sanırım

kızlar adetim çarşamba günü bitmiş olur haftaya alacak arkadaşlara yetişirim okurum bende bol bol inşallahhhhh
sevom acele etme canım bitirmek için olsun haftaya kalsın ne olacak ki
3 kişinin duası birden yapılırrr
bu arada yavaştan yavaştan açılmaya başladık uyarı alacaz geneee

bu arada sizler hıdırellezi nasıl yapıyosunuz dileğinizi

guzuuuuuuuu melikede gelmii naber canım nasıl tosunummm yiğidimmm kaka mı yapamıyor kuzuu yaaaa
totoya zeytin yağ sürdükten sonra ayaklarını çokkkkkk çok hafif hafif kaldır indir ve iki bacağını birleştirip sabit tutarak karnına doğru it bacaklarını geri çek canım karnına hafif baskı uygular bacakları rahatlar belki
biz bizim kızı öyle yapınca bıcır bıcır bırakıveriyorrrr ama çok yavaş yap

rica ederim canım rahatlasın kuzum benim
birde bebeyağıyla karnınada masaj yap bağırsaklar hareket etsin canım
sabah yapmıştım bi daha yaparım quuzm
bu arada yaptım masaj maşlalahh gazını çok çıkarttı ama hala kaka yokk
datlımm kaka içinde iyi olarmı hurma quuzmm çok şükür gaz problemimiz kalmadı
canım ya çok sevindim senin için
canım benim ya Rabbim yardımcın olsunşi fa versin Rabbim inşalahh

dışarı mışarı çıkmıyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
yeter yaa ne kadar değer verirsen o kadarrr delirtiyoo senii hiç. bişiş istemyomm dişimi sıka sıka bi hall oldum artıkkkkkkkkkk

biz hıdırellezde balkonumuza ağzı açık şeker tuz pirinç bi miktar para ve peygamber kılıcı çiçeği koyarız bide çamaşır ipine bi kağıda dileklerini çiziyorsun yada yazıyorsun çamaşır ipine balkona asıyorsunuz ve bu gecce çok ama çok çok dualar okuruz dilekler söyleriz ayy bu gece heyecanla yapacam inşallah bakalım ama eşim inanmıyor benim başımın etini yiyor inanma diyeeee

yapıyom datlımm anlattığın gibi gibi yapıyom aynen ama yokk yapamıyorrrrrr
sinirden elim ayağım titriyoo

noldu canımmmmm genemi atıştınız üzülme yaaaa tabi sabahtan beri gösterip gösterip vermemişin adama oda kızdı heraldee:26::26::26::26:

neden canım üzgünsün

aaaaaa sizinkide güzelmiş bende bu sefer öyle yapıyım bariii ama kılıç çiçeğim yok bende dileklerimi ipe asıyım bu sefer her yıl gül ağacının altına toprağa çiziyodum bişeler bu seferde öyle deneyimm

merhabayın kızlar ben geldim oturmamız vardı bugün yeni geldim eve.....
geçmişe baktım pek bişe konuşulmamışşşş

bende alayım dua 20+20 allah kabul eysin...

melişşşiiimm noldu yaaaaa bizim topiğe noluyo böle biri barışıyo biri küsüyo yinemi atıştınızzzz

[COıLOR="red"]kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
ben işleri yeni bitirdimmm şimdide yemek yapacağım ama sizlere bir slm deyip çıkayayım dedim [/COLOR]

noldu canımmmmm genemi atıştınız üzülme yaaaa tabi sabahtan beri gösterip gösterip vermemişin adama oda kızdı heraldee:26::26::26::26:

neden canım üzgünsün

yok ay böle bişeyden tartışmayızz
hani melike 1 saat dışarı çıkacak nefes alacak ya çok geldiii ooo coştuuu
götürmesin çıkarmasın bişey istemem ay milley gibi beni şuraya götür buraya götür şunu istiyom bunu istiyom dememmm sırf üzülmesin diee
şimdide gezmeye gitmicektikj aslında markete gidecektikk ona bile seviniyodum ama yok kaldırırken coştu kalkmadı kalkmazsa kalkmasın yaa bu ne böleeee deli oldummmmmmmmmmmm

sinirlenme canım bişey olmaz yarın ebeye gidecekmişiniz ya onlar yaptırırlarrr inşallah kendi yaparrr da rahatlarrrrrrrrr canımm

ay bilmiyom ama tırlatacam az kaldıııı
yeminle bunalımdayım yaaa aylardır dışarı çıktığımm yokkkkkk haztane yada aşı içinnnn bunaldımm yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne oldu melike yaa niye titriyon bakimmm

çiğdem ayetel okuyos arkadaşlara

kamercik annem de aradı hıdırellez için
akşam çıkarken gül ağacın dibine bir kağıda bebek çizicem onu gömücem bide bozuk para gömücem yarın sabahta alıp saklayacağım onları

akşam balkona bezden yapılmış bebek koy dedi sabahta al hiç bozulmayacak şekilde bir yerde sakla dedi annem iki seferdir benim için yapmış ama bizim evdeki kardeşim diğerinide gelin merak edip bozmuş böyle yaniii

[COıLOR="red"]kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
ben işleri yeni bitirdimmm şimdide yemek yapacağım ama sizlere bir slm deyip çıkayayım dedim [/COLOR]

çok şükür iyiz cnm sen nasılsın?
oh memek mi yapcan ne yapcannnn
bende geçicem birazdan yemek başına anca yaparımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…