Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

beni delirtmeyi becerdii kocam saolsunn
melikeye nefes almak yaskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yokk almasınn gebersin evdeee

amannnnnn boşver üzme tatlı canını havalarrr iyice ısınsın alır alır çıkarsın bebişini markete neye hava alırsın ecikk
oda iş stresinden heralde bu günlerde sana patlıyor canım bana mı öyle geldi yada bilemedim yani

ay bilmiyom ama tırlatacam az kaldıııı
yeminle bunalımdayım yaaa aylardır dışarı çıktığımm yokkkkkk haztane yada aşı içinnnn bunaldımm yaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm walla haklsını yaaaa en doğal hakkın senin dışarı çıkman yaaaaa
bakalım benimde yarın doğum günüm bizimki ne sürpriz yapıcakkkkkk

sevooooommm duamı gördünmü benide ekle yazdım görmediysennnn 20+20 alıyorum bendeee

beni delirtmeyi becerdii kocam saolsunn
melikeye nefes almak yaskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yokk almasınn gebersin evdeee

ya walla ne dissemkiii haklısın oda acaba işte yoruluyo uyumakmı istiyokiiiiii
sen yalnız çıksan biraz nefes alsan izin verir miiii benim ki asla vermez ama bi denesennn

dur bende deneyimmmm ikisinide hatta 3 ünüdeee

hoşgeldin canım
tamam ekledim canım

[COıLOR="red"]kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
ben işleri yeni bitirdimmm şimdide yemek yapacağım ama sizlere bir slm deyip çıkayayım dedim [/COLOR]

tamam sinirlenme melike anlıyorum sıkıldın bunaldın ama eşin yorgun galiba yada insan dışarı çıkınca illa para harcanıyor bunu düşünmüştür yarın nede olsa sağlık ocağına gitcen canım takılırsınız komşuna falanda gidefrsin

yalnız canım tuz şeker pirinçte koy bereketi oluyormuş onların altına da kağıt para koyun 5 tl falan ama o para harcanmayacak hersene hıdırıllez gününde kullanılır bereketi olsun diyee:))

yok çıkmıcam dışarı falann patlayıö evde kendii gitsinn maçlara balıklaraaa
bende stresteyim nasılsın diomu bana yok yaa benim suçum heppp herşeye tamam dedimm

inşalah yapar sürpriz canımm

hoşgeldin canımmm bol bol dedikodu yaptım desene :1 ya asicim şu duadan bana bahsedebiirmisin yazdım ama kimse cvp vermedi belki hayrım dokunur

ya walla ne dissemkiii haklısın oda acaba işte yoruluyo uyumakmı istiyokiiiiii
sen yalnız çıksan biraz nefes alsan izin verir miiii benim ki asla vermez ama bi denesennn
yokk nerdee çıkarmazz komşulara zorr gidiyommmm

ya apla komşuyla falan da göndermezz bi insan karısını hiç mi düşünmez ya ,beni kaldırr 4 te dedi çıkalım dedi beni mi oynatıyo yaa
ben de para harca şunu al bunu al dememm ki biliyo beni alırsa alır almazsa ıhh dememm

bak ya nasıl konuşuyorrr kızma guzu yaaaa uyanınca unutur gider yaptığını
yarın acısını çıkarırısın sende bir güzelll

ben ondan hiç bişey istemiyom bundan sonraa ne yaparsa yapsın ben unutmuyorum içime ata ata bi hal oldum bir değil 2 değill
neyse yaa kafanızı şişirdimm

ah cnm yaaaa aynı benim ki gibiymiş wallaaaaa hiç biyere izin vermez yaaaaa zar zor çıkarım dışarı oda ekmek almaya felan elinde gelse hamur yoğur diyceekkk

yalnız canım tuz şeker pirinçte koy bereketi oluyormuş onların altına da kağıt para koyun 5 tl falan ama o para harcanmayacak hersene hıdırıllez gününde kullanılır bereketi olsun diyee:))

tamam canım yaparım onlarıda hepsinide yapacammmm
iki kalbim kadar temizzz koca sayfayı doldurup asacammm
şaka şaka 4 dileğim var allahımın izniyle inşallah gerçekleşirlerrr birini siz çokkkkkk iyi biliyosunuz sölemeyim şimdik olmaz yoksaa

ben ondan hiç bişey istemiyom bundan sonraa ne yaparsa yapsın ben unutmuyorum içime ata ata bi hal oldum bir değil 2 değill

kafanızı şişirdimde ne demek cnm yaaa ben az mı şişirdim sizin kafanızı içini boşaltıyosun anlat sen annem annlat ben sonuna kadar dinlemeye razıyımmm

eşleriniz nasıl çıkarmıyo evden yalnız anlamıyom sizleri böle bişey olurmu yaa erkek nasıl çıkarsa kadında çıkar yeterki eşi bilsin nerde olduğunu hem böle izin vermeyecek hemde kendiside gezdirmeyecek kadın dört duvar arasında yaşamak zorunda değilki asi melike yaa bu kadar yüz vermeyin heriflerinize valla sizin için üzülüyom
ben kız arkadaşlarımla çıkarım cafelere bile giderim akşam dönerim,komşuya gitmemi hele hiç karışamaz ne ölee

ah cnm yaaaa aynı benim ki gibiymiş wallaaaaa hiç biyere izin vermez yaaaaa zar zor çıkarım dışarı oda ekmek almaya felan elinde gelse hamur yoğur diyceekkk
delii güldürdün beni

canım nolur sıkma kendini yarın bebişin kakasını yapsın bebişinle bol bol gezersin 43:

canım gezmesinde değilimki ben benimle dalga geçer gbi hazırlanmıştım yaaa ne bağırıyo bana neymiş ona saldırıyomuşum kullandığı kelimeye bakk

saol canım ınsallah bebek bekleyen ısteyen herkesın kucagı dolar bır an once
canım allahın izniyle hamiş olacaksın inşallah sen içini ferah tut böğürtlen kökünü iç istersen
ıcıcem canım bugunden ıtıbaren kurlere baslıcam ama doktor bana yarım yarım kullanmam ıcın ılac vermıs onunla bırlıkte ıcebılrım herhalde
çok sevindimmmm inşallah bu sevincimiz hamilelelik haberinle kat kat artar canım en kısa zmanda inşallah
ınsallah canım saolun ınsallahhhhh
kız sen daha yenı annesın nıye kzııyon ona buna pazar gununu dusun rahatla kıyamam bunalmısındır tabı ama artık senın kapı gıbı oglun var bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…