Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben ondan hiç bişey istemiyom bundan sonraa ne yaparsa yapsın ben unutmuyorum içime ata ata bi hal oldum bir değil 2 değill
neyse yaa kafanızı şişirdimm

şişmez kafamız bişey olmaz bize taş gibi bizim kafamız sen say söv içindekileride rahatla barii
valla ben bayağııııı döktüm rahatladımmmm dün

hah iştee sorun bu aplaaa

yok datlım bizim pazarımız hafta sonumuz hiç bişeyimiz yokkk
eşimin kendii işleri var maçıı balığııı melike oturcak dört duvardaaa çıkmıcak

ben ondan hiç bişey istemiyom bundan sonraa ne yaparsa yapsın ben unutmuyorum içime ata ata bi hal oldum bir değil 2 değill

aa tabi anlatıcaksın aşk olsunn işte burda yanlış yapıyonuz atmayın içinize sana sen kaldırırken bağırdımı mesela ne çıkması falan diye sen bana böle böle söyledişn çıkarız dedin şimdi neden böle yapıyon de dee deee yanii :44: sonra eşlerinize ya beni gezdirirsin yada bana çıkmam için izin verirsin diyin bu ne böle

cafemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eğer bi gidiyim keser beni keser
walla sevom ben mi çok yüz veriyom kocammı çok kıskanç ben anlamıyom wallaaaa yok kız nerdeeee izin almadan bi çık dışarı walla çok büyük kavgalar çıkar evdeeeee
delii güldürdün beni

canım gezmesinde değilimki ben benimle dalga geçer gbi hazırlanmıştım yaaa ne bağırıyo bana neymiş ona saldırıyomuşum kullandığı kelimeye bakk

gül annem güüüüülll

şişmez kafamız bişey olmaz bize taş gibi bizim kafamız sen say söv içindekileride rahatla barii
valla ben bayağııııı döktüm rahatladımmmm dün

yok datlımmm rahatlayamıyom bağıramıyomm bağıra bağıra ağlayamıyuom biriktimmm
süt kesilecek die tutuyom ama aştı benii

aplaa gezmede değil bak gideceğimiz yer market ona sevindim düşün artıkk

neyse yunus ağlıyo kaçıyorum benn

heh doğru diyosun sevoooo
benimkide karışmazzz gezmeme giymeme neye haberi olsun yeter bak o konuda hakkınını yemeyim
şimdik

canım haklısın ama bence kocana fazla taviz verme gidiyoruz dee ama bide benim kocam gibifenaysa işin zorr cilve yapa yapa ikna edesiye 9 doğuruyorum valla

ah cnm yaaaa aynı benim ki gibiymiş wallaaaaa hiç biyere izin vermez yaaaaa zar zor çıkarım dışarı oda ekmek almaya felan elinde gelse hamur yoğur diyceekkk

aslında çok kötü huyları var biraz açılıp gezmeniz lazım içiniz açılır hem bilgi edinirsiniz benim eşimde böyleydi allahım nasıl ikna edebildim ben bile şaşıyorum biraz sert bi dille biraz cilve valla fırsatını bulsa işe bile yollamıyacaktı hoopppp dur bakalım orda dedimmm yapıştırırım valla şamarııııı

süleme süleme gerçekleşsin sonra sülersin inşallah allahım gönlüne göre versinn

evet canım almak isterim sadece ayetel küsri mi okuyorsunuz

bu haftalık böle sadece bu canım arada tefriciye de okuyos
bşr arkadaşımızın ismi kamer diğeri fatoş ilk önce niyet et tek tek Rabbim kamer arkadaşımıza hayırlısıyla evlat sahibi olması için 20 yane ayetl okumaya de başla direk canım ozaman sana 20+20 yazıyom yalnız yarın selaya yetişecek okursun dimi selada duası yapılcak burda

aslında karışmamaları lazım dediğini katılıyorum kendilerine gelince hakkı kadnlara gelince yokkk oldu paşammm

kızlar bende bi yemeğimi hazırlayım geliyoruuuuuummmm

melişşşiiiim sıkma canını canım benimmmm

yaz yaz beni canım yetiştiririm allahım izniyle iş yerimde okurum bol bol bu sştede yazıyormuyuz nasıl oluyor tam anlatabilirmisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…