he walla yaptıkkkk
cnm bu dua ayetel kürsi okuyoz arkadaşlara kamerle bide fatoşa sende al istersennn
ben ondan hiç bişey istemiyom bundan sonraa ne yaparsa yapsın ben unutmuyorum içime ata ata bi hal oldum bir değil 2 değill
neyse yaa kafanızı şişirdimm
hah iştee sorun bu aplaaaeşleriniz nasıl çıkarmıyo evden yalnız anlamıyom sizleriBöle bişey olurmu yaa erkek nasıl çıkarsa kadında çıkar yeterki eşi bilsin nerde olduğunu hem böle izin vermeyecek hemde kendiside gezdirmeyecek kadın dört duvar arasında yaşamak zorunda değilki asi melike yaa bu kadar yüz vermeyin heriflerinize valla sizin için üzülüyom
Ben kız arkadaşlarımla çıkarım cafelere bile giderim akşam dönerim,komşuya gitmemi hele hiç karışamaz ne ölee
saol canım ınsallah bebek bekleyen ısteyen herkesın kucagı dolar bır an once
ıcıcem canım bugunden ıtıbaren kurlere baslıcam ama doktor bana yarım yarım kullanmam ıcın ılac vermıs onunla bırlıkte ıcebılrım herhalde
ınsallah canım saolun ınsallahhhhh
kız sen daha yenı annesın nıye kzııyon ona buna pazar gununu dusun rahatla kıyamam bunalmısındır tabı ama artık senın kapı gıbı oglun var bosver
ben ondan hiç bişey istemiyom bundan sonraa ne yaparsa yapsın ben unutmuyorum içime ata ata bi hal oldum bir değil 2 değill
cafemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieşleriniz nasıl çıkarmıyo evden yalnız anlamıyom sizleriböle bişey olurmu yaa erkek nasıl çıkarsa kadında çıkar yeterki eşi bilsin nerde olduğunu hem böle izin vermeyecek hemde kendiside gezdirmeyecek kadın dört duvar arasında yaşamak zorunda değilki asi melike yaa bu kadar yüz vermeyin heriflerinize valla sizin için üzülüyom
ben kız arkadaşlarımla çıkarım cafelere bile giderim akşam dönerim,komşuya gitmemi hele hiç karışamaz ne ölee
delii güldürdün beni
canım gezmesinde değilimki ben benimle dalga geçer gbi hazırlanmıştım yaaa ne bağırıyo bana neymiş ona saldırıyomuşum kullandığı kelimeye bakk
şişmez kafamız bişey olmaz bize taş gibi bizim kafamızsen say söv içindekileride rahatla barii
valla ben bayağııııı döktüm rahatladımmmm dün
aa tabi anlatıcaksın aşk olsunnIşte burda yanlış yapıyonuz atmayın içinize sana sen kaldırırken bağırdımı mesela ne çıkması falan diye sen bana böle böle söyledişn çıkarız dedin şimdi neden böle yapıyon de dee deee yanii :44: Sonra eşlerinize ya beni gezdirirsin yada bana çıkmam için izin verirsin diyin bu ne böle
evet canım almak isterim sadece ayetel küsri mi okuyorsunuz
eşleriniz nasıl çıkarmıyo evden yalnız anlamıyom sizleriböle bişey olurmu yaa erkek nasıl çıkarsa kadında çıkar yeterki eşi bilsin nerde olduğunu hem böle izin vermeyecek hemde kendiside gezdirmeyecek kadın dört duvar arasında yaşamak zorunda değilki asi melike yaa bu kadar yüz vermeyin heriflerinize valla sizin için üzülüyom
ben kız arkadaşlarımla çıkarım cafelere bile giderim akşam dönerim,komşuya gitmemi hele hiç karışamaz ne ölee
aplaa gezmede değil bak gideceğimiz yer market ona sevindim düşün artıkk
neyse yunus ağlıyo kaçıyorum benn
ah cnm yaaaa aynı benim ki gibiymiş wallaaaaa hiç biyere izin vermez yaaaaa zar zor çıkarım dışarı oda ekmek almaya felan elinde gelse hamur yoğur diyceekkk
tamam canım yaparım onlarıda hepsinide yapacammmm
iki kalbim kadar temizzz koca sayfayı doldurup asacammm
şaka şaka 4 dileğim var allahımın izniyle inşallah gerçekleşirlerrr birini siz çokkkkkk iyi biliyosunuz sölemeyim şimdik olmaz yoksaa
evet canım almak isterim sadece ayetel küsri mi okuyorsunuz
eşleriniz nasıl çıkarmıyo evden yalnız anlamıyom sizleriböle bişey olurmu yaa erkek nasıl çıkarsa kadında çıkar yeterki eşi bilsin nerde olduğunu hem böle izin vermeyecek hemde kendiside gezdirmeyecek kadın dört duvar arasında yaşamak zorunda değilki asi melike yaa bu kadar yüz vermeyin heriflerinize valla sizin için üzülüyom
şişmez kafamız bişey olmaz bize taş gibi bizim kafamızsen say söv içindekileride rahatla barii
valla ben bayağııııı döktüm rahatladımmmm dün
bu haftalık böle sadece bu canım arada tefriciye de okuyos
bşr arkadaşımızın ismi kamer diğeri fatoş ilk önce niyet et tek tek Rabbim kamer arkadaşımıza hayırlısıyla evlat sahibi olması için 20 yane ayetl okumaya de başla direk canım ozaman sana 20+20 yazıyom yalnız yarın selaya yetişecek okursun dimi selada duası yapılcak burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?